© Anthony Quintano (CC BY 2.0)

De berichten over trombose na een Corona-vaccinatie met deels fatale afloop zijn helaas talrijk. De fabrikanten van de vectorvaccins van AstraZeneca en Johnson & Johnson hebben zelfs zelf in waarschuwingsbrieven op het gevaar gewezen en het verband als “plausibel” erkend. Wat explosief is, is dat het gevaar misschien al jaren bekend was. Een schandaal in 2014 met een vaccin voor runderen geeft momenteel ook aanleiding tot speculaties in deze richting. Hebben de farmaceutische bedrijven en hun politieke trawanten tegen beter weten in massa’s mensen in gevaar gebracht?

In 2014 stierven ongeveer 4.000 kalveren nadat ze waren gevaccineerd met het PregSure BVD-serum van Pfizer, meldt corona-transition.org. Blijkbaar werden antilichamen overgedragen van de moederdieren op de kalveren. De fatale bijwerkingen werden toegeschreven aan het feit dat voor de productie van het vaccin cellijnen van rundernieren werden gebruikt, dus cellen van dezelfde soort. Deze veroorzaakten bij de kalveren wat bekend staat als “bloedzweten“, waarbij ook bloedingen uit schijnbaar intacte delen van de huid voorkomen. Bij het onderzoek werd vastgesteld dat de kalveren de bloedplaatjes ontbraken die nodig zijn voor de bloedstolling; de diagnose trombocytopenie werd gesteld.

Helaas zijn er talloze meldingen van trombose na een COVID-19 vaccinatie, waarvan verschillende met fatale afloop. De fabrikanten van de vectorvaccins van AstraZeneca en Johnson & Johnson hebben zelfs zelf in waarschuwingsbrieven op het gevaar gewezen en het verband als “plausibel” erkend. Wat explosief is, is dat het gevaar misschien al jaren bekend was. Een schandaal in 2014 met een vaccin voor runderen geeft momenteel ook aanleiding tot speculaties in deze richting, bericht wochenblick.at.

  Combinatie AstraZeneca-BioNtech: kruisvaccinatie is tien keer dodelijker dan enkelvoudige vaccinatie

Voornamelijk vrouwen onder de 60 getroffen

Onlangs waarschuwden zowel Johnson & Johnson als AstraZeneca voor precies deze ziekte in hun eigen waarschuwingsbrieven, waarin zij een verband met hun vaccins als “plausibel” erkenden: “Een combinatie van trombose en trombocytopenie, in sommige gevallen gepaard gaande met bloedingen, is zeer zelden waargenomen na vaccinatie met COVID-19 Vaccine Janssen Injection Suspension. Een oorzakelijk verband met vaccinatie wordt aannemelijk geacht. De gevallen deden zich voor in de eerste drie weken na vaccinatie, voornamelijk bij vrouwen jonger dan 60 jaar”, schrijft Johnson & Johnson in april, en bijna woordelijk gelijk AstraZeneca: “Een oorzakelijk verband tussen vaccinatie met Vaxzevria en het optreden van trombose in combinatie met trombocytopenie wordt aannemelijk geacht”.

Corona vaccins zijn gemaakt van menselijke foetussen

Net als het rundervaccin van destijds, waarbij rundercellen werden gebruikt om het serum te maken, worden de Corona-vectorvaccins van AstraZeneca en Johnson & Johnson ook gemaakt met menselijke cellen van geaborteerde foetussen, zoals een afbeelding van het Charlotte Lozier Institute laat zien. Dus het probleem van een mogelijke auto-immuunreactie door het overbrengen van antilichamen had bekend moeten zijn. “Het bewijs dat deze giftige antilichamen van de moeders van BNP-kalveren ook hechten aan de cellijn die is gebruikt om het vaccin te produceren, is voor ons een duidelijke aanwijzing dat het vaccin oorzakelijk betrokken is bij het ontstaan van de ziekte”, concludeerde een deskundige van het Paul Ehrlich Instituut over het geval van de dode kalveren.

Schandaal op komst: tussen nalatigheid, winstbejag en onbekwaamheid

Werd dit gevaar opzettelijk niet van tevoren aangepakt of gewoon genegeerd? Is het te wijten aan wetenschappelijke onkunde dat zoveel mensen sterven na vaccinatie? Of is het pure hebzucht naar winst? De vraag of dit nalatigheid of opzet was, moet nog worden beantwoord. Als blijkt dat deze dodelijke bijwerking opzettelijk werd aanvaard, kan er een zeer lelijk schandaal ontstaan.

  Het is tijd om niet te gehoorzamen aan de COVID mandaten

COVID-19 VACCIN DOSSIER

AstraZeneca bekent in “Rote-Hand-Brief” dat zijn vaccin auto-immuunziekten veroorzaakt

Vorig artikelColumbia wetenschappers presenteren microscopische implanteerbare chip in injectienaalden
Volgend artikelKlokkenluiders: Facebook onderdrukt feiten die mensen kunnen weerhouden van vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Ik wordt iedere blijer dat ik zo stront eigenwijs ben en niet zomaar iets voor waarheid aanneem of met alle winden mee loop als ik al die berichten zo lees.
    Maar we gaan het meemaken.
    De lange termijn aan bijwerkingen moeten nog beginnen.

  2. Bert , ik denk er ook zo over. Kreeg ook een oproep per brief. De aanhef begint al met de duiding dat ik onderde medische risicogroep val. O, ja ? Ik ben gezond , gebruik geen medicijnen en heb de laatste 30 jaar geen enkele arts bezocht laat staan gesproken. Of het moet mijn leeftijd zijn , maar dan nog . Ik ervaar deze brief als een vorm van psychologische angst inboezemen door de overheid. Wat is anders de meerwaarde van deze aanhef. Er zit een jubelende begeleidingsbrief bij met alleen maar hosanna voorbeelden. Alleen verderop staat , in dezelfde brief dat het RIVM graag gegevens wil delen. En nu komt het , om onderzoek te doen naar hoe goed het werkt , en hoelang het werkt. Horen ze dat niet te weten voordat er begonnen gaat worden ? Het staat er echt , zwart op wit. Zou u een nieuwe auto kopen als de verkoper vertelt dat ze niet weten hoe goed de auto is en hoelang hij meegaat ? Dat dus.

  3. Ik heb de oproepen direct retour gestuurd, ze hebben het 3x geprobeerd mij zo oproep in de maag te splitsen. Wat wel opviel is dat ze telkens andere combinaties van mijn voorletters stuurde, zoals met punten er tussen of zonder punten er tussen of de gehele naam is hoofdletters. Dit zijn namelijk allemaal natuurlijke persoonsnamen die zij van mijn geboorte akte hebben gemaakt. Maar deze benaming(en) ben ik niet, want alleen mijn officiële geboorte naam voluit met alleen de eerste letter van elke naam met een hoofdletter zoals is beschreven in mijn geboorte akte dat ben ik. Alle andere synoniemen van mijn naam zijn natuurlijke personen, die enkel en alleen op papier bestaan en eigendom zijn van de staat. Jij moet je nooit gaan identificeren met die benamingen, want dan ben jij vrijwillig een slaaf geworden van de staat en kan de staat jou overal voor misbruiken. Zo ook nooit ergens jou handtekening ergens onderzetten, dit zorgt er voor dat jij een natuurlijk persoon bent i.p.v. een mens. Want zelfs jou handtekening heeft de staat zich toe geëigend als eigendom. Mensen geven een vingerafdruk in blauwe inkt met de rechterwijsvinger, deze is het bewijs dat jij nog leeft als mens en autonoom bent onder het zeerecht. Als je rode inkt gebruikt met een rechter duimafdruk verwijst dit dat jij soeverein bent onder het landrecht.

    • Interessant, heb je eventueel nog links met meer informatie? Ik heb al een en ander over ‘autonomie’ en ‘soevereiniteit’ gelezen, maar mis nog de praktische details c.q. consequenties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in