Gage Skidmore / Wikimedia / (CC BY-SA 3.0 DEED)

In een kennelijke poging om zijn rechteloze kiezersbasis terug te lokken na het Operation Warp Speed-schandaal, belooft Donald Trump om “nooit toe te staan” dat er een Central Bank Digital Currency (CBDC) komt, ervan uitgaande dat hij herkozen wordt, schrijft Ethan Huff.

Trump vertelde een menigte supporters in Portsmouth, N.H., dat het toestaan van een CBDC “de overheid absolute controle over je geld zou geven”, wat hij beschreef als “een gevaarlijke bedreiging voor de vrijheid.”

“We gaan ook zorgen voor sterke bescherming om banken en toezichthouders ervan te weerhouden te proberen je bankrekening te blokkeren vanwege je politieke overtuigingen. Dat zal nooit gebeuren zolang ik jullie president ben.”

Deze woorden van Trump werden uitgesproken enkele uren nadat Rep. Jim Jordan (R-Oh.) onthulde dat federale agentschappen financiële transacties hebben gemarkeerd die politiek gevoelige woorden bevatten zoals “MAGA” of “Trump”.

Als een van de ultieme instrumenten van onderdrukking, zijn CBDC’s herhaaldelijk aangeprezen door globalisten zoals Denis Beau, plaatsvervangend gouverneur van de Franse Centrale Bank, als “de katalysator voor het verbeteren van grensoverschrijdende betalingen door de opbouw van een nieuw internationaal monetair systeem mogelijk te maken” – met andere woorden, een valse, digitale monetaire eenheid die volledig zal worden gecontroleerd door de globalisten en hun door kunstmatige intelligentie (AI) aangedreven controlerooster.

De gouverneur van de Federal Reserve zegt dat CBDC’s de vrijheid bedreigen

Zelfs werknemers aan het hoofd van de slang, in dit geval het private Federal Reserve centrale bankkartel dat de “geld”voorraad van de Verenigde Staten controleert, spreken zich uit tegen de implementatie van CBDC’s.

  Volksgezondheid regeringsfunctionarissen vernietigen de mensheid

“Als we nadenken over de implicaties van CBDC’s en privacy, moeten we ook rekening houden met de centrale rol die geld speelt in ons dagelijks leven, en het risico dat een CBDC niet alleen een venster zou bieden op, maar mogelijk een belemmering zou vormen voor de vrijheid die Amerikanen genieten om te kiezen hoe geld en middelen worden gebruikt en geïnvesteerd,” zei Federal Reserve Gouverneur Michelle Bowman vorig jaar op een programma van de Harvard Law School over internationale financiële systemen.

Een andere grote zorg over CBDC’s is dat ze een oorlog tegen contant geld vertegenwoordigen, d.w.z. dat ze een cashloze maatschappij tot stand zullen brengen waarin alle transacties zullen plaatsvinden op een beheerd grootboek of blockchain zonder privacy. Voorlopig kan het grote publiek nog privétransacties uitvoeren met papier en munten, als ze dat willen.

“Een cashloze maatschappij wordt verkocht met de belofte van een veilig, handig en meer beveiligd alternatief voor fysiek geld,” waarschuwt Zero Hedge. “Er wordt ons ook verteld dat het zal helpen om gevaarlijke criminelen tegen te houden die houden van de onbuigzaamheid van contant geld.”

“Maar ze lijken onvermijdelijk, want volgens gegevens van de Atlantic Council CBDC Tracker, zijn 130 landen – die meer dan 98% van het wereldwijde bruto binnenlands product vertegenwoordigen – CBDC’s aan het onderzoeken of ontwikkelen, wat een enorme toename betekent ten opzichte van slechts een paar jaar geleden,” meldde Zero Hedge verder.

“Ze beginnen er zelfs mee te experimenteren voor internationale betalingen … In november gaf Zürich een digitale obligatie van CHF 100 miljoen ($ 113 miljoen) uit via de SIX Digital Exchange – met als meest opvallende aspect dat het afwikkelt met behulp van een door de Zwitserse Nationale Bank (SNB) uitgegeven digitale valuta van de centrale bank (wholesale CBDC).”

  Zit er verborgen KREKEL-meel in je voedingsmiddelen?

Vorig jaar sprak Robert F. Kennedy Jr., presidentskandidaat voor 2024, zich uit tegen een aankondiging van de toenmalige Fed over een nieuwe “FedNow” CBDC en noemde het een “glibberig pad naar financiële slavernij en politieke tirannie.”

“Terwijl contante transacties anoniem zijn, zal een #CBDC de overheid in staat stellen om al onze privé financiële zaken te controleren,” schreef Kennedy op X. “De centrale bank zal de macht hebben om dollarlimieten op onze transacties af te dwingen en te beperken waar je geld naartoe kunt sturen, waar je het kunt uitgeven en wanneer geld vervalt.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

“Globalisten gebruiken gezondheid als voorwendsel voor wereldregering”: Trump wil de WHO afschaffenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland keert zich af van het Westen
Volgend artikelWanneer ‘psychopathisch’ niet overdreven is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. “We fight like hell. And if you don’t fight like hell, you’re not going to have a country anymore,”

  Met Trump als president wordt Amerika weer van de Amerikanen.

   • Denk eerder dat Poetin en Trump op dezelfde lijn zitten, beide moeten niets van dat woke gedoe hebben, en ook dat digitale geld. Daarbij heeft Trump gezegd dat hij maar 24 uur nodig heeft om de oorlog in oekraine te eindigen.
    Denk echt wel dat Potin en Trump vrienden zijn, alleszins dat hoop ik.

    • @Bowa…
     Dat gevoel heb ik ook. Ik kies geen kant meer, ik kies liefde. Maar mensen die anti Trump zijn vergeten alles wat hij tijdens zijn presidentschap goed heeft gedaan en er is helaas ook geen dialoog mogelijk. Ik denk dat Trump tijdens zijn presidentschap met de BRIC’s landen een plan heeft besproken dat ze nu samen uitvoeren. Zoek naar op Q and the plan to save the world.

     Maargoed… we zullen zien. Wij zijn toeschouwers op 3D niveau en dit schaakspel speelt in 9 dimensies tegelijk.

   • Trump en Poetin waren beide voor vaccins en gingen mee in de nep pandemie. Poetin is niet tegen de CBDC. Dus ik vertrouw ze voorlopig beide niet. Eerst zien dan geloven. We zijn te vaak belazerd de laatste jaren, vertrouwen is weg.

   • I share both opinions, but talking about Putin… 3 years of war, over 1 million people died, and he keeps on dragging out that war. Almost every day, Putin draws a “red line” and almost every day, the West crosses that line… and nothing happens.
    I want to believe Putin, but he has yet to prove himself!

    • ZAL OORLOG HET GEVOLG ZIJN VAN DE ALTIJD Aarzelende Poetin?

     Paul Craig Roberts

     Ik heb vaak mijn bezorgdheid geuit over het feit dat het gebrek aan proactief optreden van Poetin, Xi en Iran de uitbreiding van de Israëlische en Amerikaanse agressie in het Midden-Oosten maximaliseerde en leidde tot een gevaarlijke confrontatie en het uitbreken van een nucleaire oorlog. Het is het doel van Israël en Washington om Iran aan te vallen. Dat is waar het Israëlisch-Hamas-Hezbollah-Washington-Houthis-conflict over gaat.

     Het is voor Rusland, China en Iran een volkomen eenvoudige zaak om elke uitbreiding van Israëls oorlog tegen Palestina te voorkomen. Het enige wat ze hoeven te doen is een wederzijds verdedigingsverdrag aan te kondigen: een aanval op één is een aanval op iedereen.

 2. Hij liegt niet. Maar hij vertelt niet dat de equivalent van de CBDC er al is. De centrale banken drukken de hele wereld in de schuld met hun gelddrukkerij tot vorig jaar. Nu een gigantische liquiditeitscrash die een deflationaire spiraal zal genereren die men zich nog lang zal herrineren. De banken consolideren en vegen nog meer geldhoeveelheid M2 weg. Geen liquide middelen in de markt, dus een gigantische golf faillisssementen van allen die niet aan de gelddrukpers hangen of de subsidiespons strategie hanteren. Trump is de moderne variant van de rattenvanger van hamelen. De centrale banken zullen je persoonsidentiteit gebruiken om je in samenwerking met de gerechten van al je bezittingen te ontdoen, precies zoals schwabie heeft belooft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in