Dit is wat er gebeurt als je het testosteronniveau in het lichaam plotseling en kunstmatig opvoert. Je krijgt ongebreidelde woede en agressie.

Wij begrijpen dat dit sommige leden van de samenleving woedend kan maken, maar wij geloven dat de behoefte aan eerlijke berichtgeving zwaarder weegt dan verkeerd beheerde woede en agressie, bericht Planet Today.

Studies hebben aangetoond dat transvrouwen die testosteroninjecties ondergaan en de overgang naar de man doormaken, meer woede en agressie ervaren.

Dit is al jaren bekend.

Uit een eerdere studie uit Italië bleek dat transmannen die een testosteronbehandeling ondergaan verschillende aspecten van agressief gedrag ervaren.

Dit kan een verklaring zijn voor alle bedreigingen en mishandelingen.

Mensen die een vrouwelijke naar mannelijke geslachtsbevestigende testosteronbehandeling ondergaan, ervaren waarschijnlijk meer agressie – wat erger kan zijn als hun menstruaties aanhouden.

Voor het creëren van karakteristieke mannelijke kenmerken bij mensen die in transitie zijn, is testosteron nodig. Verhoogd testosteron is eerder in verband gebracht met verhoogd agressief gedrag, maar is nog niet uitgebreid onderzocht bij transpersonen.

Om meer te weten te komen, evalueerden Giovanna Motta van de Universiteit van Turijn, Italië, en haar collega’s 52 transmannen met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar, vóór en ten minste 7 maanden nadat zij een testosteronbehandeling waren begonnen.

Testosteron wordt toegediend om concentraties te bereiken die binnen het fysiologische mannelijke bereik liggen. Dit vermindert secundaire vrouwelijke kenmerken – de borsten krimpen bijvoorbeeld en de menstruatie stopt, terwijl tegelijkertijd mannelijke kenmerken toenemen, zoals een diepere stem en een gewijzigde spierverdeling.

Het team beoordeelde verschillende aspecten van agressief gedrag bij hun deelnemers, waaronder hoe vaak boze gevoelens in de loop van de tijd worden ervaren, tegen wie of wat die boze gevoelens worden geuit, en hoe ze worden gekoeld of beheerst.

  Het dystopische plan van de WHO voor de wereld moet worden gestopt; het is tijd om de WHO en de VN te verlaten, zegt Australische senator

Tijdens de testosteronbehandeling van 7 maanden namen zowel de woede-uiting als de woedebeheersing toe. Meer bepaald was er een significante verandering in de gevoelens van woede tegenover andere personen of voorwerpen en tegenover zichzelf. De auteurs van het onderzoek zeggen dat het belangrijk is om op te merken dat, ondanks de toename in woede-uiting, er geen meldingen waren van agressief gedrag, zelfbeschadiging of psychiatrische ziekenhuisopname.

Zij suggereren dat de toename in woedebeheersing het gevolg kan zijn van een verbeterd vermogen om boze gevoelens te beheersen door te kalmeren, mogelijk omdat de behandeling zelf meer zelfvertrouwen oplevert. Regelmatige psychotherapiesessies die het effect van de hormonale behandelingen controleren, zouden ook het begin van agressief gedrag kunnen hebben voorkomen.

Interessant is dat deelnemers die ondanks de hormoonbehandeling bleven menstrueren, vaker ongecontroleerd woede voelden en uitten dan deelnemers die amenorroe kregen – één of meer gemiste menstruaties.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

HET PLAN: Tegen deze tijd in 2025 zullen de meeste resterende mensen insectenetende transgenders zijn die verbonden zijn met een transhumanistische supercomputerVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOorlog in Europa: “96 % van de Europeanen weet niet wat hun te wachten staat”
Volgend artikelDe Westerse mediaoorlog wist de waarheid uit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Zouden er gewone mensen zijn die baat hebben bij zo’n behandeling?
  Ik bedoel, waarom bestaat zo’n behandeling eigenlijk?! Was of is er ergens een nut voor?

 2. Beste Pieter,
  Veel medische behandelingen zijn symptoom bestrijders waarbij aan de oorzaak weinig zal/kan worden gedaan.
  Zo ook met het gendergebeuren.
  Naar mijn mening zitten deze personen niet goed in hun hoofd. Zijn onzeker over hun eigen identiteit.
  Door te gaan snijden en hormoonbehandelingen te geven gaat men symptomatisch e.e.a. te lijf.
  Met het hoofd wordt nagenoeg niets gedaan.
  De onzekerheid die er in eerste instantie was wordt bedekt met wat veranderingen aan het uiterlijk.
  Ze blijven aanwezig met daarbij nu dan de bijwerkingen van de behandelingen.

 3. Mensen zijn onzeker en bang. De mensheid is al een hele tijd de weg kwijt..
  Ze kunnen niet zelfstandig meer denken, omdat ze dat voor hun laten doen. Onder het mom, lekker gemakkelijk. Ze gaan er nog wel achter komen, als het te laat is. Want dat is het al !!

 4. Heel oud nieuws. Dit is allang bekend. Mijn eerste les hierin kwam uit het (eerste) boek van Arnold Schwarzenegger, waarin hij heel openhartig spreekt over zijn boddybuilding carriere. Hij spreekt hier over zijn gekrompen geslachtsdeel en de opwellende agressie tijdens een anabolenkuur (hormooninjecties testosteron)

  En over zijn vriendschap met Lou Ferigno (de Hulk) die dezelfde ervaringen onderging tijdens zijn transitie van gewoon naar supergespierd.

  Ook een hele oude film gezien ooit, titel, acteurs…allemaal vergeten. Maar de verhaallijn, een boddybuilder die binnen zijn gezin bij iedere injectie steeds agressiever word, verslaafd raakt, nog agressiever word tot hij zijn vrouw begint te slaan en zichzelf letterlijk opblaast….

  Dan nog de toen al afgeronde onderzoeken…anfin.

  Oud nieuws

   • Arnold Schwarzenegger (1947) was tussen 1986 en 2021 getrouwd met een nicht van president John F. Kennedy Maria Shriver (1955) en vader Gustav Schwarzenegger (1907 – 1972) was een notoire nazi.
    In de uit 1991 stammende film ‘Terminator 2: Judgement Day’ komt een verwijzing naar 9/11 voor.

    • Oke, het zal vast allemaal waar zijn. Ik was jong toen ik het boek las, en de strekking van mijn reactie is eigenlijk dat agressiviteit door toegediende hormonen in welke vorm dan ook een reeds lang bekende bijwerking is.

     De historie van Oostenrijk is rijk aan nazi’s, dus ik kan me voorstellen dat de Schwarzies een dubbel verhaal hebben.

     En houd me ten goede, Ik ben geen fan van Arnie, het was meer een jeugd dingetje 😉

 5. Competitie is de situatie waarin het succes van de een afhankelijk is van het falen van de ander.
  Het kan structureel zijn zoals bij een schoonheidswedstrijd of oorlog, maar ook gewoon de gemoedstoestand om te winnen.
  De drang om het beter te doen zonder speciale bijgedachte naar de ander is niet hetzelfde als competitie, die interactief is.
  Kinderen die eerder met de media in aanraking komen zijn volgens onderzoek sneller geneigd tot competitie, en wederzijdse uitsluiting.
  De ergste competitie is wanneer het verlies van de ander voorop staat.

  • 1. Een van de veronderstellingen van competitie is dat het een gegeven is van de natuur, natuurlijke selectie.
   2. Een ander misverstand is dat het ons betere mensen maakt.
   3. De twee ergste vooroordelen zijn dat het leuk is en
   4. dat het zorgt voor hogere prestaties.

 6. Nou, dan is het tevens duidelijk hoe het zit met het menschdier en waarom de man de drijvende kracht is, en veel agressiever is dan de vrouw. Zouden meer mannen vrouw moeten worden nu? (grappie! doe het niet, aub!) Estrogeen is de precursor van testosteron. Iedereen maakt estrogeen aan, maar niet alle (ongeveer 50% niet) van de estrogeen wordt tot testosteron verwerkt. Daardoor bestaan de mannelijke en de vrouwelijke geslachtshelften die voor de nakomelingen zorgen. Mannen die vrouwen worden, van testosteron terug naar estrogeen, zien er doorgaans niet uit. Vrouwen die mannen worden, van estrogeen vooruit naar testosteron, zijn bijna niet te onderscheiden van mannen. Dit soort rare shit zie je onder de dieren niet! Hoiu er maar mee op de zwakinnigen de “schapen” te noemen. Dat is een belediging voor dat leuke dier.

 7. Onder de trans bevinden zich veel homo’s en lesbiennes. De homo’s willen transformeren tot vrouw om op die heimelijke manier hetero mannen te kunnen strikken waarop ze verliefd zijn en lesbiennes willen transformeren tot man om op die manier heimelijk hetero vrouwen te kunnen strikken.

  Mannen in de waan brengen dat ze met een vrouw te maken hebben of vrouwen in de waan brengen dat ze met een man te maken hebben, die als puntje bij paaltje komt not the real thing blijken te zijn.

  En de transgenders dan maar zeuren dat ze ondanks hun kunstmatige geslachtsverandering door de meeste hetero’s niet aanvaard worden als the real thing.
  “People who cannot accept themselves for what they are, are trying to force others to accept them for what they are not.”

 8. “People who cannot accept themselves for what they are, are trying to force others to accept them for what they are not.”

  Een mix van narcisme en een identiteits crisis wellicht?

 9. Hal Turner, radioshow host in Amerika was vrij duidelijk in zijn mening: “Euthanaseer ze allemaal”. Hij noemt transgenders geestesziek.

  Het burgeroorlog vuurtje 🔥 in Amerika wordt lekker opgestookt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in