The White House from Washington, DC / Wikimedia (Public Domain)

De voormalige Amerikaanse president en huidige Republikeinse kandidaat Donald Trump heeft campagnedonoren verteld dat hij Moskou en Peking “zou hebben gebombardeerd” als zij tijdens zijn bewind Oekraïne en Taiwan zouden hebben aangevallen, zo meldde de Washington Post dinsdag op basis van bronnen, bericht RT.

Volgens vele donateurs, adviseurs en andere mensen dicht bij hem, heeft de voormalige president zijn campagne retoriek voor fondsenwerving opgevoerd in de aanloop naar zijn waarschijnlijke rematch met zittend president Joe Biden in de komende verkiezingen in november.

Trump, die regelmatig onderwerpen op het gebied van buitenlands beleid aansnijdt tijdens dergelijke evenementen, beweerde naar verluidt dat hij de Russische hoofdstad zou hebben gebombardeerd als reactie op de campagne in Oekraïne, en schreef dezelfde reactie voor op een hypothetische Chinese zet om zijn soevereiniteit over Taiwan te doen gelden. Deze opmerkingen “verrasten” zijn donateurs, volgens de Washington Post.

Voormalig president Trump zou ook een “reeks gewaagde verzoeken” hebben gedaan om aanzienlijke campagnebijdragen te werven tijdens financieringsevenementen, omdat hij naar verluidt belastingverlagingen, goedkeuringen voor olie-infrastructuurprojecten en andere beleidsmaatregelen heeft beloofd die zijn donoren zouden kunnen waarderen.

Sommige juridische experts die werden geïnterviewd door de Washington Post merkten op dat dergelijke beloften en verzoeken “de grenzen van de federale campagnefinancieringswetten testen.”

Trump is niet vreemd aan harde retoriek en dreigde Noord-Korea met “vuur en woede” toen de spanningen over het nucleaire en raketprogramma van Pyongyang in 2017 oplaaiden. In het Oekraïne-conflict had hij echter eerder beloofd om de vijandelijkheden binnen 24 uur te regelen als hij herkozen zou worden, door om de tafel te gaan zitten met zowel de Oekraïense leider Vladimir Zelensky als de Russische president Vladimir Poetin.

  Liberalisme is gevaarlijker dan Oekraïens nazisme

Een eerder verslag van de Washington Post suggereerde dat Trump hoopte het conflict te beëindigen door Oekraïne onder druk te zetten om in te stemmen met de erkenning van ten minste enkele van zijn territoriale verliezen aan Rusland. In de herfst van 2022 stemden vier voormalige Oekraïense regio’s voor aansluiting bij Rusland, in navolging van de Krim, die dat deed in 2014.

De Trump-campagne heeft het WaPo-rapport echter afgedaan als “nepnieuws”.

In februari meldde Bloomberg ook, zich beroepend op een adviseur van de voormalige president, dat als Trump de verkiezingen wint, hij Oekraïne onder druk zou kunnen zetten om te onderhandelen over vrede met Rusland door te dreigen met het stopzetten van de enorme Amerikaanse militaire steun aan het land.

Rusland houdt vol dat het openstaat voor gesprekken over Oekraïne, maar in de herfst van 2022 ondertekende Vladimir Zelensky een decreet dat alle onderhandelingen met het huidige leiderschap in Moskou verbood.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Kolonel Douglas Macgregor bekritiseert Trump voor zijn steun aan het wetsvoorstel om de oorlogen in Oekraïne en Israël te financierenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe olifant in de kamer is duidelijk: “Wij zijn de koolstof die ze willen verminderen!”
Volgend artikelMijn naam is Khan. Ik ben van het ICC en u staat onder arrest
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. Met zulke opmerkingen zal er waarschijnlijk volgens de Elite script een “aanslag” op Trump worden gedaan. “Wonderwel” overleeft hij de aanslag en krijgt meer aanhang. Daarop zullen Rusland en China de VS plat gooien met nuke raketten. Gezien al het grond en nuke bunkers Gates overal in het land heeft opgekocht en opgebouwd is hij op de hoogte van het script zoveel mogelijk burgers te vermoorden om het aantal naar beneden te halen! De VS zal namelijk voor 2/3 onder water staan. De kaart hoe de VS eruit gaat zien circuleert al online als je de juiste kanalen weet te vinden!

 2. Trump…..tja, die kwam ons toch redden met zn Q, en dan werd de deep state opgeruimd en hillary opgesloten….toch toch??? En die gelovers lopen er nog steeds rond. Zelfde kaliber als degenen die wilders als redder zagen. NOT beide part of the plan! WAKE THE F UP!

   • “Climate change deniers should be locked up.”
    “Full-term abortion is OK.”
    “Land preservation!” Like in Holland? Stop farming, save nature? Stop hydro power, take down the dams and the reservoirs to save “the salmon”?
    Oh?
    Other than having written an excellent book about Fauci and his stance against the covid vaccine because of no long-term studies (?!), why do you like this man??? Just curious ‘cause I am going to vote in November.

   • Beste Greet,
    Zolang de systemen tot op het bot rot zijn maakt het niet uit welke poppetjes er op belangrijke plaatsen komen te zitten.
    Zolang ze de Cabal niet in de weg lopen, mogen ze zeggen en doen wat ze willen.

    Ik heb zelden een politicus gezien die er voor het belang van het volk was.
    Heeeel ver weg was er in Nederland de ‘ oude Drees ‘
    Daar danken wij ons sociale stelsel (AOW) aan.
    Hoewel hij m.b.t. Nederlands Indie ook e.e.a. onder de pet heeft gehouden.

    • Willem – vadertje – Drees (1886 – 1988) en premier in de periode 1948 – 1958 heeft als PvdA-politicus ingestemd met het sturen van soldaten naar zich op 17.08.1945 onafhankelijk verklaarde Indonesië onder de eufemistische noemer politionele acties.
     Hij is net als Joop de Uyl (1919 – 1987) onder handen genomen door het Deep State-opleidingsinstituut Brookings Institution in Washington D.C. waar hen is ingepeperd welke belangen zij slechts dienden te verdedigen namelijk het grootkapitaal.
     Den Uyl heeft de onvermijdelijke verzetsprinz Boefbernhard de hand boven het hoofd gehouden bij de Lockheed/ Northrop-affaire in 1976, omdat Van Lippe hem heeft geïntroduceerd bij Bilderberg & WEF.

     • Is dat zo? Wist ik niet. Dat van die coffeeshop dan. Ben overigens geen fan van wiet roken. Maar ik spuug niet in lekkere wietolie.

  • The president cannot lock a person up.
   NOBODY can drain the swamp overnight, without having a multi-year plan to change things.
   Trump DID raise awareness where before his term, deep state was still a conspiracy, not anymore.
   Trump is very much flawed, but since he is hated by the WEF and the deep state, and there is no other candidate who can be trusted, Trump is still the candidate of choice.
   If the global elites don’ t lock him up, which I fear they will…

   • Chris. I believ that Trump has Put woll over the eyes of everybody. I got a BIG question about him. The world political situation is not changing with Trump. I believe he is a wolf in sheep ’s cloth. We’ll see .

  • Wilders heeft een Gestapo officier minister president laten worden…een mega dikke vinger naar alle (domme) PVV stemmers.. Zij betalen hier een hele hoge prijs voor als het WEF net zich in Nederland gaat sluiten waarschijnlijk nog dit jaar!

  • if he says things like this he proves he’s not an intelligent statesman. He must be a lunatic to bomb Moskou or Peking! He might be an brilliant business and yes, he may bring the USA’s economy back to life, but God forbid he would ever order the military with this mindset!!!

 3. Trump vervult bijbelprofetie – hef uw hoofd op, uw verlossing nadert! video

  HIJ ZAL DE NATIES VAN DE WERELD VERENEREN

  David Jeremiah, predikant van de onheilspellend genaamde Shadow Mountain Community Church en lid van de Evangelische adviesraad van Trump, legde op zijn blog uit: “De combinatie van zijn magnetische persoonlijkheid, spreekvaardigheid en extreem knappe uiterlijk zal hem vrijwel onweerstaanbaar maken voor de massa.” Je kunt niet zomaar de Derde Tempel binnenstormen en deze ontheiligen zonder publieke steun; Dat is het soort dingen dat anders een oorlog zou veroorzaken.

  Ik moet toegeven dat Trump een soort charisma heeft. Hij is een professionele entertainer en hij werd president. Trump is zowel in binnen- als buitenland enorm populair.

  DE WERELD IS EEN RAMP

  Terwijl de antichrist opduikt en stabiliteit belooft, zijn er door de mens veroorzaakte natuurrampen, door de geneeskunde veroorzaakte plagen, financiële ineenstorting en oorlog. De wereld is gewelddadiger dan ooit tevoren in de menselijke geschiedenis.

  Dus wie voldoet aan dit instabiliteitscriterium? Trump wel.

  “Aan hun vruchten zult gij ze kennen.”

  De “vruchten” van Trump zijn vrij duidelijk:

  Ruim twintig vrouwen hebben hem beschuldigd van verkrachting en aanranding.

  Uit gegevens blijkt dat hij meerdere keren met zijn vriend Jeffry Epstein naar Lolita Island is gevlogen.

  Op mysterieuze wijze sterft Jeffry Epstein in de gevangenis en oordeelt hij over zelfmoord. Allemaal onder toezicht van president Trump.

  Gedurende zijn presidentschap heeft hij gelogen over het droogleggen van het moeras en het opsluiten van haar, en hij bouwde net genoeg muren om de illusie te wekken dat het hem ernst was.

  Ben je geboren tussen 1947 en 1989? Mogelijk krijgt u deze subsidie

  Hij reikte de hand naar de volgelingen van Jezus en richt zich vervolgens op de lgbtq-menigte die geslachtsverandering voor minderjarigen promoot

  Hij loog over Covid die reclame maakte voor het Bio Wapon-vaccin, dat in Amerika meer doden veroorzaakte dan enig ander land ter wereld.

  Toen zijn grootvader naar Amerika emigreerde om een ​​hoerenhuis te beginnen in de Pacific Northwest, was de naam van zijn grootvader ‘Drumpf’, die hij veranderde in Trump. John in het Duits is “Johann.” Daarom is zijn ‘echte’ naam Donald Johann Drumpf, waarbij elke naam zes letters heeft.

  Hij bewapende de Saoedi’s voor hun meedogenloze bombardementenoorlog tegen Jemen, waar vijf miljoen mensen met hongersnood te maken krijgen, terwijl het Saoedische leger de aanvoer van voedsel blokkeert.

  Hij hield miljoenen evangelische volgelingen van Jezus voor de gek, precies zoals het Beest zou moeten doen. >>>

  https://beforeitsnews.com/new-world-order/2024/02/now-playing-the-storm-brought-to-you-by-pfizer-14351.html

 4. Heerlijk die Trump. Ook al is het allemaal poppenkast. Ik kan er van genieten. Het mooiste was nog toen hij tijdens het handenschudden Macron alle hoeken van de kamer liet zien. Ik hoop hem gauw op het wereldtoneel/poppenkastvoorstelling terug te zien. Wij hebben Herman Finkers, die vind ik ook heel goed.

 5. The Washington Post (1877) is sinds 2013 eigendom van Deep State-handlanger & multimiljardair Jeff Bezos en JFK (1917 – 1963) had na het verwachte voltooien van zijn tweede termijn als president op 20.01.1969 graag hoofdredacteur willen worden.

 6. Als ik het uit zijn eigen mond zou horen en van naaste medewerkers zou ik het geloven maar van ” iemand” is echt weer CIA shit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in