Kijk, ik weet dat Trump niet perfect is, maar we kunnen niet ontkennen dat hij over veel dingen gelijk had.

Zijn algemene stelling is dat er een Swamp/Deep State bestaat, dat ze inlichtingendiensten hebben bewapend om hem aan te vallen, dat Russian Collusion een leugen was en dat media en technologie corrupt zijn, schrijft Clandestine.

Dat bleek allemaal waar te zijn. Dus hoewel je hem misschien niet mag, is de realiteit dat toen hij die roltrap afliep, hij de Deep State dwong hun middelen in te zetten en zichzelf bloot te geven. Hij was de katalysator voor het wereldwijde ontwaken dat we vandaag zien.

Hij had gewoon thuis kunnen blijven in zijn mega herenhuis met zijn supermodel vrouw, maar in plaats daarvan deed hij zijn uiterste best om deze corruptie aan de kaak te stellen, werd hij genadeloos aangevallen door alle machthebbers in de regering en de particuliere sector, en nu probeert het Biden-regime hem levenslang op te sluiten.

De man heeft het recht verdiend om af te maken waar hij aan begonnen is en het publiek zal hem deze keer steunen. De optiek is er klaar voor. Trump zal vrij spel hebben om ingrijpende veranderingen door te voeren met uitvoerende macht, en de MSM kreten van “DICTATOR!” zullen worden genegeerd, omdat het publiek net getuige was van 4 jaar van het tirannieke en fascistische Biden-regime.

Als er ooit een kans was om de Deep State op legitieme wijze te vernietigen, dan is het nu.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Trump’s terugkomst maakt Westerse Elites die terugdenken aan zijn eerste termijn nu al bangVolg Frontnieuws op Telegram

  "Mediavrije zone' ingesteld rond rampgebied door bosbrand in Maui - Wat proberen ze te verbergen?

Lees meer over:

Vorig artikelVS onthouden hulp om Oekraïne tot onderhandelingen met Rusland te bewegen
Volgend artikelNetanyahu’s Russische roulette spel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

30 REACTIES

  • 4 jaar geleden had je niet zoiets als latino’s for trump, arabs for trump, en nigga’s for trump Het narratief in de VS is nogal aan het veranderen.

   • Trump kon mensen wel eens echt gaan verbazen en als je Trump met Wilders vergelijkt, dan heb je niks van Trump gevolgd. Wilders is een onzichtbare mol die in het geheim gewoon net als Obama een geheime president is die een handpop (Rutte) bestuurt. Trump stond van 2016 tot 2020 vol in de schijnwerpers en dankzij hem en Q is nu de hele planeet wakkerder dan ooit, maar de haters komen nier verder dan stokpaardjes over ‘warp speed’ en ‘Israël’. Het draait allemaal op ‘optics’ en ‘keep your friends close, but your enemies closer’. Maargoed… op dit punt zullen we moeten afwachten wat er gaat gebeuren. Q heeft altijd gezegd dat de politiek (wereldwijd) voor 98% corrupt is en dat dit alleen kan worden opgelost als iedereen inziet dat dit hele politieke systeem de prullenbak in moet en dat de meeste mensen pas ontwaken en veranderen als ze de dood in de ogen kijken. We zijn aardig weg om de dood met zn allen in de ogen te moeten kijken, er is ook een transformatie gaande onder de wakkeren. Mensen doorzien meer en meer dat de politiek niks oplost, maar juist 98% van onze problemen veroorzaakt. Daarnaast heeft Q alles wat we meemaken voorspelt en zei Q dat de deepstate wordt vernietigd en dat Israël als laatste aan de beurt is.

    Maargoed… ik weet dat de emoties oplopen als Q en Trump worden benoemd, maar ik zou niet te snel oordelen. En ik zou Trump al helemaal niet vergelijken met Wilders. Volgens Q kijken we een show die eindigt met de openbaring dat de satanisten allemaal al in 2016-2018 zijn opgeruimd en wij kijken naar een show waar hun slaven gedwongen hun agenda’s afwerken om de mensheid te ontwaken. Ik geloof nog maar weinig van alle vaccin praatjes en alle horror verhalen er gebeuren nergens om mij heen rare dingen en het gaat al jaren hetzelfde… er is maximale spanning en angst en stress, maar eigenlijk is alles nog heel mild in vergelijking tot eat het zou kunnen zijn. We zouden eigenlijk allemaal al in kampen moeten zitten, maar alles moddert maar door terwijl er vooral angst en dreigen is, maar het zet nooit door. En vwb Oekraïne… vreselijk ALS dat allemaal waar is, maar getallen, foto’s en beelden worden nu al jaren/decennia gebruikt om ons mee te fucken. Ik heb geen idee meer wat waar is behalve dat het lijkt of de wereld vergaat, maar hij vergaat niet. Zelfs het chemtrail programma lijkt te werken op een manier die niet in het voordeel van de satanisten is. Maargoed… meningen en feiten, waarheid en leugens, propaganda en nieuws… ik kan eigenlijk alleen nog zien wat er in mijn straat gebeurt en daar is iedereen bezig met non-sense bullshit en consumeren alsof er niks aan de hand is.

    Trump en Q zijn er niet om ons te redden, ze zijn er om ons aan te sporen om onszelf te gaan redden. En in Europa zijn we nog niet zover, maar in de USA staan mensen (niet links, niet rechts en van alle afkomsten) inmiddels op het punt dat ze zich willen verenigen. Wij hebben nog wel even te gaan.

    En als je Trump dan wil vergelijken, vergelijk hem dan met Thierry Baudet ipv Wilders.

    Ik leg mijn vertrouwen niet in Trump of in Q, maar wel in de mensheid die ze vanaf 2016 hebben ontwaakt. We zullen het gaan zien… ik denk dat velen nog wel eens verrast konden worden. En ik denk ook dat Trump en Q helemaal niet aansturen op nieuwe politiek of een wereld regering. Het draait allemaal om Nesara/Gesara en een wereldwijde constitutionele republiek obv referenda. Zoek maar eens uit hoe een constitutionele republiek werkt, dan snap je dat de politiek moet worden beëindigd. Ow… en Q zei dat we op het einde niks meer geven om films, muziek en media… omdat we doorkrijgen dat we doorlopend worden gehersenspoeld en bestuurd.

    Maargoed… we zullen het zien. Ik denk dat er nu een jaar komt waarin de diepste slapers wakker worden gemaakt. Dit wordt het deel van het ontwaken waar het een wilde rit wordt die de patriotten niet leuk gaan vinden. Zoek elkaar op, organiseer en steun elkaar.

    Divided we fall, united we stand. Only God can sort this out. En God is de mensheid, wij zijn God, WIJ moeten dit uiteindelijk oplossen door te ontwaken en alles te weigeren wat de satanisten ons laten doen. WIJ doen al het werk, als WIJ al dat werk weigeren, is er geen satanische machine die ons vermorzeld. Maar dan moeten wij wel alles gaan weigeren.

    • LGSTO! Makkelijk gezegd maar dat zal nooit lukken, we hebben ook verantwoordelijkheidsgevoel en we zien gezichten. Werk je in een fabriek waar hondenbrokken worden gemaakt gooi je die niet plat want je dupeert dieren, bakker hetzelfde, de slager, de visboer. Die zijn de gezichten van de leveranciers, personeel en klanten. Wij zien gezichten, die apparatsjiks die alles verstieren zijn dood. Die moeten weg.

     Kortom, weigeren is niet de oplossing. Ik heb mijn kaarten gezet op AI, die gaat hoe dan ook veel nuttelozen bij de gemeenten, provincies en overheid weghalen. Ik heb er zelf 1 gebouwd, nog niet perfect maar het overtreft nu al 100 keer mijn eigen verwachting. Wie hem wil testen kan ik en link geven.

     De macht van de overheid gaat eraan. Door AI. En dat voorspel ik niet, ik kan het al. Heeft me een half jaar gekost. Maar hij is nog niet perfect, bij lange na niet. Maar dat is een kwestie van tijd.

     • @Gijp…
      Het is oorlog… deze oorlog is groter dan alle oorlogen ooit op aarde. Er zullen offers moeten worden gemaakt en er zullen slachtoffers zijn.

      WIJ moeten niet weigeren om elkaar te helpen, maar we moeten weigeren om de elites nog te dienen. Daarnaast… al ons eten en drinken zit vol gif en we eten en drinken veel te veel.

      Bakkers slagers en vissers worden niet voor niks kapotgemaakt, want dat zijn onafhankelijken. Alles wat onafhankelijk is, moet kapot zodat je ALLES bij de elites in hun supermarkten vol gif moet kopen. Weigeren betekent ook weigeren om naar de grote bedrijven te gaan en juist de onafhankelijken te steunen door daar je boodschappen te doen. Ennuh… het is nog geen 40jr geleden dat er amper hondenbrokken bestonden en dat honden gewoon het restje uit de pan aten.

      We moeten gewoon back to basics. Mensen zijn helemaal apathisch gemaakt en we denken dat alles wat we sinds WO2 kennen een noodzaak is, terwijl we voor WO2 duizenden jaren heel basic leefden. En nu is alles ineens van levensbelang? Ik denk dat 60% van ons niet eens zou bestaan als we niet zo werden gepamperd. En die 60% is de groep die met zn ogen en oren dicht door het leven banjert alsof ze essentieel zijn.

      Er is een Great Reset nodig Gijp… een reset van het ego, zodat we weer bij onze essentie komen en in onze eigen kracht. In 3de wereld landen overleven mensen ook met NIKS… wij kunnen best een jaartje alles op slot gooien zonder dat alles mis gaat. Sterker nog, de meeste westerlingen hebben zoveel vet op de botten dat ze ws best een jaar op rantsoen kunnen en dan zitten ze ws op hun streefgewicht.

      We moeten uit de macht van de elites en dat kan maar op 1 manier… uit hun macht stappen en hun macht drijft op onze krankzinnige doorgeslagen consumptie en het geld waarmee we consumeren. We zijn junks geworden en daardoor zijn we slaven geworden… we MOETEN afkicken.

    • LGSTO…….Trump was de enige president die geen oorlogen is begonnen in zijn vier jaar……..zodat er niets aan hem te verdienen viel voor dat Rothschild-schorum.
     In die vier jaar is iedere smerige truc om hem te belasteren uit die hoerenkast getrokken.
     Hij zal heus niet perfect zijn, maar je hebt wat mij betreft volkomen gelijk.

     Hij is niet moeders mooiste, nee. Maar als je dáár op af moet gaan kun je beter je kop houden. Er is alles aan gedaan om hem onderuit te halen. Godgod, wat was het toch leuk om hem in het openbaar met die gevangenisfoto door de stront te sjorren.

     En ja, hij mag een lelijke lomperik zijn, maar hij was en is degene die er alles aan doet om dat stinkmoeras van die deep-state open te krijgen…..en dat het nog niet gebeurd is ligt aan de verzameling schaapskoppen en sufkutten die niet wakker willen worden.

     In zo’n positie als de zijne ben je nog altijd afhankelijk van kiezers.

  • Je kan Wilders niet met Trump vergelijken zoals het in dit stuk ook geschreven is je mag hem of je mag hem niet maar hij heeft in die 4 jaar meer bewezen en gedaan dan Wilders in zijn hele politieke tijdvak heeft gepresteerd Ok hij was een voorstander van de prik maar Wilders was de hardste schreeuwer voor de lockdown🧐

 1. Hij trapt veel hypocrieten op hun staart.
  Laat hem maar eens lopen.
  Zoals het nu gaat is het niet goed en zijn de gewone mensen de lul.
  Veel slechter kan het niet worden.

 2. Bijdehandjes (karteltrollen) die Wilders met Trump vergelijken, vergelijken een parlementariër van een minderheids fractie met de macht van een Uitvoerend President. Wilders macht valt zelfs niet met Rutte te vergelijken ! Snappie nou!

 3. Mijn vrees is dat Trump deel uit maakt van de Deep State. Het zou zomaar kunnen dat hij de taak heeft om een deel van de leugens te ontkrachten, waardoor hij als een redder van de wereld naar voren kan worden geschoven en om even vrede te regelen tussen Israël en de Palestijnse gebieden. Vervolgens zou het zomaar kunnen dat we de tweede ronde krijgen die Gates heeft aangekondigd. Vervolgens zou het zomaar kunnen dat de volgende reeks ‘vaccins’ wordt ingezet met de halve waarheid ‘wie dit vaccin niet neemt zal gegarandeerd sterven’ (de waarheid is dat iedereen ooit zal sterven), mede volop gesteund door Trump met een Trudeau-achtige stijl. Toch benieuwd of de Trump-fans dan massaal in de rij gaan staan. Ik in elk geval niet. (Ik hoop geen gelijk te krijgen)

  • @Edo…
   ‘waardoor hij als een redder van de wereld naar voren kan worden geschoven en om even vrede te regelen tussen Israël en de Palestijnse gebieden.’

   Voordat Joe Biden president werd, had Trump het hele midden oosten verenigd en overal vrede gesticht. Trump verdween en de deepstate ging verder waar ze gebleven waren.

   Tijdens de Russia Russia collusion en het impeachment gelul, werd ook heel heel heel duidelijk dat Oekraïne het centrum van de deepstate corruptie was. Al het westerse belastinggeld wordt via Oekraïne geroofd en door de deepstate gebruikt om de oorlog tegen de mensheid mee te financieren.

   Trump heeft alles openbaar gemaakt en toen won Joe Biden de verkiezingen met meer stemmen dan welke president ooit in de geschiedenis.

   Joe Biden is de handpop van de antichrist Barack Obama en Obama is weer de handpop van de elite Khazaren. Maar we zullen zien hoe het gaat lopen.

   Centraal staat dat WIJ (de mensheid) moeten stoppen om bevelen op te volgen, want WIJ doen al het werk en WIJ voeren uiteindelijk alles uit. Als WIJ alles gaan weigeren valt alles stil en kunnen de deepstate en de elites helemaal niks. Als WIJ weigeren om oorlogen te vechten, zijn er geen oorlogen. Als WIJ weigeren om elkaar te laten betalen voor alles wat WIJ maken, dan wordt alles gratis. Maar dan moeten WIJ elkaar allemaal wel gaan steunen!!!

   Niemand komt ons redden, WIJ kunnen onszelf redden… heel eenvoudig.

  • Ik denk niet dat trump uitmaakt van de deepstate, want dat zou betekenen dat zijn hele familie en zijn vrouw hun mond erover houden en ook meedoen. Als je een beetje mensenkennis hebt dan kan je zien dat zijn familie oprecht geen leugenaars zijn en echt hun land willen redden van de ondergang door de deep state. En wat betreft trump’s support voor de injectie , ik weet het niet zeker maar ik geloof dat hij intussen zijn excuses heeft aangeboden dat hij ernaast zat dus ook belazerd was. Ik weet dat niet 100% exact , maar ik geloof dat ik ergens zoiets opgevangen had, je hoort hem nu ook helemaal niet meer trots doen over die prik en hij spreekt nu over een gewone griep. Dus het ziet ernaar uit dat ook Trump uiteindelijk heeft ingezien dat die prikken er niet zijn om het land te helpen. Daarmee ging hij toentertijd de fout in. Maar ook Baudet heeft zich daarvoor verontschuldigd. Trouwens zelfs ook wij wappies hebben ons laten belazeren door ervan overtuigd te zijn dat de lockdown blijvend zou zijn , de QR codes ook blijvend en mondkapjes , en alle ingeprikten meteen zouden overlijden. iedereen is gewoon belazerd inclusief dus ook wij zelf !

   • Baudet is vanaf het begin heel duidelijk anti geweest over de Vaccins en hoeft zich daarom niet te verontschuldigen, Wilders daarentegen wel degelijk!!! en Trump is een mega Zionist die niks om de Palestijnen geeft

 4. Beste lgsto, de mensch heeft, en dat is nu zwaar duidelijk, leiding en sturing nodig.

  Dus dat WIJ het moeten oplossen is deels waar, maar zonder gedegen leiderschap (en geen slecht management wat nu aan de hand is) doet WIJ helemaal niks. En zal WIJ ook nooit gaan opstaan.

  De realiteit is dat de mensch het alleen niet kan, als masse kunnen we boos worden en de corrupte boel wegjagen…maar dan?

  Laten we daar eens over nadenken. Wat als het gelukt is ze weg te jagen. Hoe en met wie bouwen we een nieuw systeem van leiderschap op?

  • @Erwin…
   De leider die mensen zoeken… zijn ze zelf… in onze harten.

   Maar onze hoofden zitten (nog) in de weg en zolang wij uit onze hoofden leven hebben we idd externe leiders nodig. Het hoofd denkt, het hart weet. Mensen die hun hoofd leven, zijn sociaal emotioneel nog niet volwassen. Tijd om volwassen te worden en te gaan leven uit je geweten, uit je hart. Mensen weten van binnen in hun harten wel wat angst of liefde is. Kies altijd voor liefde, dat is namelijk de stem van je hart.

  • Dat is precies waar AI de sleutelrol kan gaan spelen. We hebben geen leider meer nodig. Als alles plat valt bouwen we in no-time alles weer op. Niet stroperig burocratisch. Nee van A naar B zonder gelul.

   Sterker Duitsland lag ook plat in na wo2 dat werd ook heel snel een economisch wonder. De technologie is er al. De rest is allemaal al verouderd en overbodig. We kijken achterom naar de derde industriële revolutie en de vierde staat in de startblokken. Maakt Ai mensen dan werkloos? Nou en, dat zijn overbodige banen waar corruptie loert of al schering en inslag is.

   • @Gijp…

    AI kan idd helpen om allemaal onze eigen leiders te worden. We moeten onze hoofden weer tot werknemers maken en onze harten laten leiden.

    The mind is an excellent servant, but a terrible master.

    -Alan Watts

    • Ik heb hem even door Ai gegooid, dit was mijn vraag

     You
     Sorry, ik wil de een foutje verbeteren en drukte op verzenden. Deze quote en wat bedoelde de man ermee. In welke context zei hij dat. The mind is an excellent servant, but a terrible master.

     -Alan Watts

     ChatGPT
     Geen probleem! De quote “The mind is an excellent servant, but a terrible master” wordt toegeschreven aan Alan Watts, een Brits schrijver, spreker en filosoof die bekend staat om zijn interpretaties van Oosterse filosofieën voor een Westers publiek.

     Met deze quote suggereert Watts waarschijnlijk dat de geest (mind) een krachtig hulpmiddel is wanneer het wordt gebruikt als een dienaar, oftewel wanneer het onder controle is en gericht wordt ingezet. Aan de andere kant kan de geest problematisch worden wanneer het de controle overneemt en heer en meester wordt, waardoor het individu wordt overweldigd door zorgen, stress, angst en constante mentale activiteit.

     De boodschap hierachter is vaak dat het belangrijk is om bewust te zijn van onze gedachten, ze te sturen en niet onnodig te worden beheerst door een overactieve geest. Het benadrukt het belang van evenwicht, bewustzijn en controle over onze gedachten om een gezonde geestelijke toestand te behouden.

     Mijn vraag

     Schiet ik heel ver door als ik dan zeg, dat mensen in een angst brengen een terreur wapen is?

     Het idee dat het bewust creëren of aanwakkeren van angst als een vorm van controle een bekend concept is in de psychologie en maatschappelijke analyse. Het kan worden beschouwd als een vorm van psychologische manipulatie of sociaal-politieke controle. Als mensen systematisch worden blootgesteld aan angst, kan het hun gedrag, perceptie en besluitvorming beïnvloeden.

     In veel gevallen wordt dit idee toegepast op situaties waarin regeringen, organisaties of individuen angst inzetten als een middel om controle uit te oefenen of om specifieke doelstellingen te bereiken. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren in politieke contexten, marketing, propaganda of andere vormen van sociale beïnvloeding.

     Of het specifiek als een “terreurwapen” kan worden beschouwd, hangt af van de context en de intenties achter het creëren van angst. Terreur wordt meestal geassocieerd met gewelddadige acties of dreigingen om angst te zaaien. Als het doel is om mensen te manipuleren of te controleren door angst op te roepen zonder direct geweld, kan het nog steeds als een vorm van psychologische terreur worden beschouwd.

     Het is belangrijk om dergelijke uitspraken zorgvuldig te overwegen en te evalueren in de specifieke context waarin ze worden gedaan, rekening houdend met de nuances van psychologische, sociale en politieke processen.

     • Overigens volg ik de insteek van chatGTP ook wel. Als je door angst verlamd bent ben je een makkelijke prooi. Dus ik koester juist mijn nuchtere verstand. En de belangrijkste quote die ik vandaag heb is, het is beter niks te doen dan met veel moeite niks te bereiken.

      Kortom als er geen inspiratie is kan ik maar beter een biertje nemen, wat ik al doe op dit soort dagen, frontnieus lezen en naar het bos gaan met de hond en morgen is er weer een nieuwe dag. Ik ga niet lopen stressen.

     • @Gijp..
      Interessant wat je AI doet.

      In het hart is alles liefde, in het hoofd is alles angst en strijd.

      Wie uit het hoofd leeft, leeft als slaaf van degene die de gedachten in dat hoofd bestuurt. Daarom doen de elites ALLES om ons in onze hoofden/gedachten gevangen te houden en ze doen ALLES om ons uit onze harten te houden. Ze besturen ons via onze gedachten! Daarom maken ze de wereld zo druk en zo complex mogelijk. Ze zorgen dat wij nooit in rust en stilte komen, want in rust en stilte kom je bij je hart en als het hart je hoofd gaat besturen, dan wordt alles liefde.

      Yuval Harrari zegt dat ze ons hebben gehackt, dan bedoelt hij dat ze ons brein en onze gedachten manipuleren en zo besturen ze ons. Onze harten zijn niet te hacken. De mensen die nog zelf nadenken, hebben nog een hartsconnectie. De mensen die blind volgen hebben doorgaans geen connectie met hun hart, ze zijn gehackt en leven in hun hoofden/gedachten, gedachten die door hun apparaten (telefoon, laptop, tv, media, ONDERwijs, politiek, maatschappij, etc etc etc) worden ingegeven.

      Ze hebben ons brein gehackt… we moeten naar onze harten om dat hacken op te heffen. En om in onze harten te komen is we rust en stilte nodig. Let maar eens op hoe rustig je wordt in de natuur en hoe onrustig je wordt als je niet in de natuur bent. Ze hebben ons gehackt via ons brein en onze gedachten.

      • Hahaha, ja in de natuur ben ik in mijn eentje. Dat helpt. Ik heb ook mensen gehacked, die mijden me nou als de pest als ze me al op 100 meter zien aankomen. En sommige komen vanaf 100 meter al lachend aanlopen. Die willen rellen, de weglopers willen niks horen. Die hebben ooit al genoeg tegen me gezegd hahahaha.

 5. Pres. Donald Trump had in de meeste zaken, groot gelijk; vooral : ‘Drain the swamp’.
  Maar : hij moet met andere kandidaten en politici SAMENWERKEN, want de ‘Deep State’ zit – net als bij ons – tot in de haarvaten van de maatschappij.

 6. Wij in België lopen voorop tegenover alle andere landen, de USA incluis. Hier wordt nu politieke propaganda gemaakt met een AI tot verrijzenis gewekte politieker uit de vorige eeuw. De nostalogie naar vroeger bespelen bij de ouderen en de jongeren weten helemaal niet wat een beunhaas het was die ons tientallen miljarden heeft gekost.

  https://www.hln.be/binnenland/u-ziet-het-goed-the-beast-is-back-cdenv-brengt-jean-luc-dehaene-opnieuw-tot-leven-via-ai-in-opvallende-campagnevideo~a68033a1/

  • Beste Lepoudre Luc,
   Kunnen ze dat bij jullie ook niet doen met Elvis?
   Veel muziek van tegenwoordig is een aanfluiting.

   En zodra al die Cabal leden achter de tralies zitten kunnen ze gaan zingen; ” jailhouse rock”

 7. Dit artikel is een vermakelijke contradictie. Kijk naar het handgebaar van Trump en de tekst eronder.
  M.i hoort Trump gewoon bij de ” kliek ” anders was hij allang vermoord, zoals o.a J.F Kennedy die daadwerkelijk de deep state wilde bestrijden.

 8. Hij is De man, de David die alle deepstate e. Kazaria
  Opruimd.
  Echt.
  Ook hier; niets is wat het lijkt.
  Een sinister spel met dubbele bodems.
  Misschien wordt hij niet de president,
  maar schept hij wel 100% vrij baan voor een bevrijde, vrije wereld!
  Waar ze Kennedy konden laten vermoorden door bijchauffeur. Is Trump regelmatig ontkomen aan moord.
  En ja ook hij heeft acteur Trump’S in dienst, zdat hij buiten schot blijft. En het toneel schoon veegt. Het moeras drooglegt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in