© The White House (Public Domain)

Mr. Operation Warp Speed voormalig president Donald Trump staat nu volledig op één lijn met wat de gepensioneerde Amerikaanse leger kolonel Douglas Macgregor beschreef als “the money pigs in Washington.”

Macgregor, die het over president Trump heeft, legde in een interview uit dat de voormalige president die aanhangers om zich heen verzamelde door te beweren dat hij anti-swamp was, in feite de swamp is geworden waartegen hij tekeer ging als onderdeel van zijn aanspraak op politieke roem, schrijft Ethan Huff.

Ondanks het overweldigende publieke verzet tegen al die buitenlandse oorlogen die op dit moment plaatsvinden in plaatsen als Oekraïne en Israël, staan Trump en de rest van de money pigs volledig achter het sturen van al jullie belastinggeld naar Volodymyr Zelensky, Benjamin Netanyahu en alle andere oorlogsmisdadigers die achter de tralies horen.

“Zeventig procent van het Amerikaanse volk” is nu tegen het financieren van buitenlandse oorlogen, huidige en toekomstige, vertelde Macgregor aan voormalig Fox News anchor Clayton Morris. Bekijk het volledige interview hieronder:

Trump’s verraad jegens Amerika

Velen worden zich bewust van het feit dat Trump weinig meer is dan een wolf in schaapskleren. En als voormalig en mogelijk nog steeds huidig aanhanger van Trump zelf, lijkt Macgregor op dit moment de leiding te nemen om Trump te laten zien wie hij werkelijk is.

“Wat hij deed… is zich in wezen scharen achter de money pigs in Washington die in alles geïnteresseerd zijn, behalve in het Amerikaanse volk,” legde Macgregor uit, en noemde het “catastrofaal dom” dat Trump het laatste financieringspakket van 95 miljard dollar voor militaire hulp aan Oekraïne, Israël en Taiwan steunde.

  Dankzij klimaatwaanzinnige EU nog DECENNIUM "verschrikkelijke" winters te verduren in Europa's instortende energie-infrastructuur

“Hij gooit in wezen zijn principes overboord en zijn aanhangers onder de bus,” voegde hij eraan toe. “Als ik nu voor hem zou werken en hij was president, dan zou ik hem onder geen beding hebben geadviseerd om het wetsvoorstel te steunen en in plaats daarvan onze aandacht te richten op de grenzen van de Verenigde Staten en het herstellen van de rechtsstaat.”

Wat betreft de reden waarom Trump doet wat hij doet, gelooft Macgregor dat de voormalige president wanhopig is om opnieuw het Witte Huis te bezetten en alle ogen weer op hem gericht te hebben, aangezien hij dol is op aandacht.

“Ik denk dat Mr. Trump wanhopig president wil worden,” zei Macgregor. “Dus wendt hij zich tot iedereen en iedereen die geld heeft om hem te steunen en te beloven dat te doen – wat ze ook vragen.”

Macgregor is de CEO van Our Country, Our Choice, een organisatie die beweert te bestaan “om samen te komen om Amerika te redden”. Het motto is “Waarheid maakt vrij” en het draait zogenaamd om de “christelijke wortels” van de Verenigde Staten die Macgregor graag terug zou zien komen in het land.

Volgens Macgregor heeft Trump “een grote fout gemaakt” door dit wetsvoorstel voor de financiering van buitenlandse oorlogen te steunen en hij voegde eraan toe dat “het hem zal achtervolgen” in november.

Trump “had achter de 21 leden” van het Congres moeten staan die tegen het wetsvoorstel waren omdat “eerlijk gezegd het grootste deel van Amerika achter die 21 leden staat,” voegde Macgregor eraan toe.

  Z-DAG nadert terwijl Rusland een massale aanvalsgolf tegen Oekraïne en de NAVO voorbereidt

Tot de dag des oordeels komt van God zelf, lijkt het erop dat Washington D.C. een beerput zal blijven, ongeacht hoeveel “populistische” politici de grenzen ervan bezetten.

“Trump begint veel te lijken op een ‘a mile wide and an inch deep’ soort man,” schreef een commentator op Life Site News.

“Col. Macgregor zegt alleen maar wat voor de hand ligt over Trump – de eenvoudige, duidelijke, onverbloemde waarheid en God zegene hem omdat hij dat doet,” schreef een ander.

Trump is veel aanhangers aan het verliezen nu ze zich realiseren dat hij niet anders is dan de rest van het corrupte politieke establishment.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De 16 grootste leugens die uw regering vertelt over de oorlog in OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelUit de gratie vallen
Volgend artikelGroter dan de Holocaust: Brits parlementslid zegt dat 10-20 miljoen mensen werden gedood door COVID-vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Hij gaat worden vrijgesproken in al de processen tegen hem.
  Hij is immers rijp voor een 2de termijn voor de CABAL.
  Men zal hem dus gebruiken voor het doordrukken van de GREAT RESET, als het hen nog lukt uiteraard.
  Ze ruimen immers hun schaapachtige volgelingen in massa op met het vaccin en de gevolgen ervan.
  Er blijft deus steeds meer een hoger percentage kritische burgers over.
  Laat ons hopen op deze kolossale misrekening van de GLOBALISTEN !

  • Jan Zonder Vrees april 30, 2024 Bij 13:24

   Ja dat denk ik ook, Trump is een Judasgeit die de goyims uit gaat roeien en zo direct zijn marsorders van het zionistische Angelo Amerikaanse bezette regeringen gaat uitvoeren.

   • Zowat 8 jaar geleden heb ik iedereen verwittigd voor de moordenaar Trump een Monster in schaapskleren..en toen hij de us ambassade van Tel-Aviv naar en in Jeruzalem zetten was alles toch duidelijk in één klap.. 👹👺☠️

 2. Tsjonge jonge. Wat zeiden we nou al zo lang… Stupide klote vee… En zo blijven ze in de stront trappen en de wereld bevuilen. Trump ueber alles, blijf maar geloven dat hij je “gaat redden”.

 3. Same bird different wing, presidents don’t get elected, they are selected! Israel first and fuck america, all the same shit over and over again.

 4. isschien ijdele hoop, maar wat ik een slimme stunt zou vinden is als hij op deze manier herkozen wordt, en eenmaal in the office zijn eigen agenda uitvoert. Zoiets als ‘jullie hebben mijn herverkiezing gejat, nu jat ik hem terug”. Maar ja… koffiedik-kijken is geen doen nu. 🙂 Wel populair 🙂

  • Zou nog steeds kunnen, toegegeven.
   Maar hoeveel onschuldige levens heeft zijn “Operation Warp Speed” gekost ? Dit had anders gemoeten !
   Hij heeft ook sindsdien al héél véél rare dingen gedaan en blijven volhouden jongens !
   Eind 2019 wilde ik ook graag TRUMP een 2de keer.
   Hij heeft zijn ware aard nu finaal laten zien.
   OVER AND OUT voor mij.

 5. Raphaël Vangestel april 30, 2024 Bij 13:44

  Klopt beste Raphalel, maar er zijn zo ontzettend veel politieke kleuters die Trump de grootste Pres ooit vinden, alleen gestoeld op emoties, het zgn. toneelstuk van verkiezingsfraude speelde regelrecht in de kaart van de toneelspeler Biden, je kunt dit toneelspel zo zien als bij een politie verhoor door de recherche van Good cop versus Bad cop, toeval in de politiek bestaat niet dit alles is geregistreerd als een Hollywood soap serie.

 6. Trump is het prototype gebleken van ‘Controlled Opposition”! Doen alsof hij voor het volk vecht en dan gewoon met de sananeonazio-fascisten meestemmen.

  Net als onze grote blonde fascist die denk premier van NL te worden, LMFAO

 7. Toen Trump tot president was gekozen zeiden de money pigs in Wallstreet: “He (Trump) is our man”.
  Als ik het goed heb, was dat al ± 8 jaar geleden. Men kon het weten !

 8. Trump is 180 graden gedraaid, make Amerika great again Gaat niet meer op, een land vol drugszombies, open grenzen voor tuig waar, over niet al te lange tijd de burgeroorlog pleuris gaat uitbreken en de deagel voorspellingen over een reductie van 70 % van de bevolking uit gaat komen

  • We moeten allemaal stoppen om dit corrupte satanische systeem op de been te houden door hun spel te spelen! Weg met alle ‘leiders’. Als ik in een situatie kom die een leider nodig heeft, dan vind ik die in mijzelf of in mijn directe omgeving wel. Weg met alle zogenaamde ‘leiders’… de mens kan de mens niet regeren! Dat is waar het mis gaat!

 9. “Wat we hier hebben is het mislukken van communicatie
  Sommige mensen kun je gewoon niet bereiken
  Dus krijg je wat we afgelopen week hadden
  En dat is wat hij wil
  Nou, hij kan het krijgen
  Ik vind het niet leuker dan jullie mensen”

  Kijk naar hoe jullie jonge mannen vechten
  Kijk naar hoe jullie vrouwen huilen
  Kijk naar hoe jullie jonge mannen sterven
  Zoals ze eerder altijd hebben gedaan

  Kijk naar de haat die we scheppen
  Kijk naar de angst die we voeden
  Kijk naar de levens die we lijden
  Zoals we eerder altijd gedaan hebben

  Mijn handen zijn gebonden
  De miljarden gaan van kant naar kant
  En de oorlogen gaan door met gehersenspoelde trots
  Voor de liefde van God en onze mensenrechten
  En al deze dingen zijn aan de kant geveegd
  Door bloederige handen kan de tijd het niet ontkennen
  En ze worden weggewassen door jouw volkerenmoord
  En de geschiedinis verbergt de leugens
  van onze burgeroorlogen

  Droeg je een zwarte armband
  Toen ze de man doodschoten
  Die zei: “Vrede kan voor altijd blijven bestaan”
  En in mijn eerste herinneringen
  Schoten ze Kennedy (president van de VS) neer
  Ik werd lamgeslagen toen ik leerde te zien
  Dus viel ik nooit voor Vietnam
  We hebben de muur van Washington om ons eraan te
  Herinneren dat je vrijheid niet kan vertrouwen
  Als die niet in je handen ligt
  Als iedereen vecht
  Voor hun beloofde land En
  ik hoef jouw burgeroorlog niet
  Het voedt de rijken terwijl het de armen begraaft
  Jouw macht verkoopt hongerig slodaten
  In een mensen-groentenwinkel
  Is dat niet fris
  Ik heb jouw burgeroorlog niet nodig

  Kijk naar de schoenen die jij vult
  Kijk naar het bloed dat we vergieten
  Kijk naar de wereld die we vermoorden
  Lijk naar hoe we het eerder altijd hebben gedaan
  Kijk naar de twijfel die we hebben opgeroepen
  Kijk naar de leiders die we hebben gevolgd
  Kijk naar de leugens die we hebben geslikt
  En ik wil niets meer horen

  Mijn handen zijn vastgebonden
  Omdat alles wat ik gezien heb
  mijn gedachten heeft veranderd
  Maar de oorlogen gaan door terwijl jaren voorbij gaan
  Zonder liefde van God of mensenrechten
  Omdat al deze dromen aan de kant geveegd zijn
  Door de bloederige handen van de gehypnotiseerden
  Die het kruis van homicide dragen
  En de geschiedenis draagt de littekens
  van onze burgeroorlog

  “We beoefenen de selective uitroeiïng van meerderheden
  En overheids-ambtenaren
  Om bijvoorbeeld een leegte te ontwerpen
  Dan vullen we die leegte
  Terwijl de populaire oorlog verder gaat
  Vrede is dichterbij”

  ik hoef jouw burgeroorlog niet
  Het voedt de rijken terwijl het de armen begraaft
  Jouw macht verkoopt hongerig slodaten
  In een mensen-groentenwinkel
  Is dat niet fris
  Ik heb jouw burgeroorlog niet nodig
  Ik heb jouw burgeroorlog niet nodig
  Ik heb jouw burgeroorlog niet nodig
  Jouw macht verkoop hongerig soldaten
  In een mensen-groentenwinkel
  Is dat niet fris
  Ik heb jouw burgeroorlog niet nodig
  Ik heb geen oorlog meer nodig

  Ik heb geen oorlog meer nodig
  Wat is er eigenlijk menselijk aan een oorlog?

  https://youtu.be/AOV__LD5UWA

 10. Vergeet Putin niet. Zoals het nu gaat, en dat is echt snel, gaat Trump geen verkiezing meer meemaken, want waanzinnige Joe zal binnenkort over de top gaan en troepen naar Oekraïne sturen, gevolgd door sommige EU-landen (hopelijk kan rotte Rutte zich inhouden want Nederland zal tegen oorlog zijn, NIET onze oorlog) wat een reactie van Putin zal geven met het effect van de Hirosjima bom en een wereldoorlog stopt of vermijdt.

  • Moeilijk want de Amerikaanse publieke opinie is niet mee. Eerst moet er nog een Boeiing met 300 passagiers met een Buk neergeschoten worden.

 11. Greet, JFK gaf destijds aan dat hij klimaat ontkenners wilde opsluiten in filmpje gezien.
  Trump gaf aan, over JFK als terloopse opmerking, als het hem is.
  Over John K , weet ik het zelfs niet zeker of hij een rol speelde. The good boy .
  En zo gaat het , we krijgen films voorgeschoteld . En ‘ geloven’ het.
  Zo ook de mi gecreëerde acts mbt Afghanen in Frankrijk.
  De gecreëerde acts mbt de Syriër die vrouw met kinderwagen aanviel jaar geleden,
  Deze werd gered door een voorbeeldige katholieke jongeman die kerken bezocht, en werd uitgenodigd / gehuldigd door macron verdeel en Heers ras, religie, landen die niet in gareel lopen worden mi ‘ besmeurd’
  In afganistan, vandaag moskee bezoekers vermoord w o ook kinderen men verdenkt usa/ Isis. Zo gaat dat.
  Één cirkel mensen.
  Uit een Wereldwijd occult netwerk waaruit geput wordt. In en buiten de politiek.

  genocide vb , het doet ze niets
  Usa ? Geeft als ‘ hulp’ soort smarties over datum als voedselpakket als hulp pakket.
  Zie kolonialisme, gedrag is exact hetzelfde.

   • Xi jinping, gaat op tour door Europa .
    Waar hij staat,…. 🤷
    Mogelijk eigen ; voedsel, drank mee,
    denk dat covid ‘aanslag op persoon’ is geweest. Omdat een virus niet besmettelijk is. Was een ernstig ziekteverloop in maart ‘20.

 12. Trump speelt zijn rol door in te stemmen voor de 61 miljard , maar het blijft Biden die de schulden maakt.
  we zijn nog maanden ver van de verkiezing ondertussen praten de mensen goed en slecht over Trump maar dat geeft niks er wordt over hem gepraat.
  Trump van hier en Trump vandaar , als ze daarna in het stemhokje staan schiet er maar een naam door hun hoofd Trump en nog eens Trump.

 13. No name april 30, 2024 Bij 20:07

  Hi beste No name lees dit artikel eens.

  Mazelenvirus bestaat niet: Federale Hooggerechtshof heeft dit geoordeeld

  Door preventieve vaccinatie van volwassenen en vooral kinderen tegen mazelen heeft de farmaceutische industrie de laatste 40 jaar miljarden verdiend. De rechters van het Duitse federale hooggerechtshof (BGH) bevestigden evenwel in een recente uitspraak dat een mazelenvirus niet bestaat. Voorts: Er is geen enkel wetenschappelijk onderzoek in de wereld dat het bestaan van dergelijke virussen dusver kon bewijzen. Dit roept de vraag op wat er werkelijk werd geïnjecteerd in miljoenen burgers de afgelopen decennia. Volgens het arrest van de Hoge Raad, hoeft dat geen vaccin tegen een mazelen (virus) te zijn geweest.>>>

  Door Dr. Stefan Lanka

  Bron: https://leefbewust.nu/mazelenvirus-bestaat-niet/

 14. Worden de oorlogen nu met warpspeed uitgevoerd?
  Wat is daarvan de uitkomst?
  Dat Amerika ook heel snel warpspeedmoe wordt vh gesol van The Biden.?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in