Minder dan de helft van het Amerikaanse volk gelooft dat Biden heeft gewonnen

0

Volgens een recente opiniepeiling in de Verenigde Staten zijn degenen die denken dat de Democratische presidentskandidaat Joe Biden de echte winnaar van de recente verkiezingen is, minder dan 50 procent. Tegelijkertijd gelooft een groot deel dat president Donald Trump daadwerkelijk heeft gewonnen.

Eerder op afgelopen dinsdag rapporteerde Frontnieuws over een peiling waaruit blijkt dat 70 procent van de Republikeinse kiezers niet gelooft dat de verkiezingen op een vrije en eerlijke manier zijn verlopen. Daarvan gelooft 84 procent ook dat de onregelmatigheden ten goede zijn gekomen aan Joe Biden.

Uit een andere nieuwe peiling blijkt dat slechts 49 procent van de Amerikaanse bevolking gelooft dat Biden de verkiezingen echt heeft gewonnen. 34 procent gelooft dat Trump heeft gewonnen en 16 procent is er niet zeker van.

Verdeeld naar partijvoorkeur is er een groot verschil in hoe men naar de verkiezingen kijkt. Terwijl 77 procent van de Republikeinen gelooft dat Trump gewonnen heeft en twaalf procent gelooft Biden, gelooft 87 procent van de Democraten dat Biden gewonnen heeft en gelooft zes procent Trump.

De opiniepeiling werd gehouden voordat de agendamedia zoals CNN op zaterdag Joe Biden als winnaar aankondigde.

Trump roept zijn supporters op om Fox News te verlaten – plannen om eigen nieuwszender te starten

  Alleen al in de VS 12.000 sterfgevallen geregistreerd als gevolg van de COVID-19 vaccins
Vorig artikelTrump roept zijn supporters op om Fox News te verlaten – plannen om eigen nieuwszender te starten
Volgend artikelDemocraten over Trump’s zuivering van het Pentagon: “Staatsgreep voorbereidingen!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in