Steven Fishman vraagt: “Wilt u herinnerd worden als de president die met de eer ging strijken voor OPERATION WARP DEATH, die uiteindelijk zal leiden tot de ellendige kwelling, ondergang en dood van meer dan 200 miljoen Amerikanen?”

Een open brief

Aan: President Donald Trump:

Op “Hannity” gisteravond, 7 oktober, schepte u weer eens op en nam u de eer op voor het versneld invoeren van drie “vaccins” in Operatie Warp Speed. Daar was u trots op.

Mijn vraag aan u is deze: leeft u in een plastic bubbel op Mar-a-Lago en hebt u geen idee hoe gruwelijk het “vaccin” mensen doodt, of maakt u deel uit van de Globale Genocide Samenzwering van Bill Gates, Klaus Schwab, George Soros, en Tony Fauci?

Hoe kunt u niet weten dat het “vaccin” helemaal geen vaccin is, omdat het geen antilichamen produceert om COVID te genezen, maar in plaats daarvan is gemaakt van Messenger RNA dat spike-eiwitten bevat en prionen die bestaan uit grafeenoxide dat microscopisch kleine stukjes metaal bevat die in de loop van de tijd elke bloedcel in het menselijk lichaam aan stukken snijden, waardoor bloedstolling, longverlamming, mitochondriale kanker en de dood worden veroorzaakt?

Weet u niet dat grafeenoxide zuurstof uit uw hart, longen, bloed en hersenen steelt totdat er geen zuurstof meer is om in leven te blijven? Hebt u onlangs de VAERS-statistieken bekeken om de 2,2 miljoen bijwerkingen en 11.500 sterfgevallen te zien die door het zogenaamde “vaccin” zijn veroorzaakt, in gedachten houdend dat slechts tussen 1% en 10% van de bijwerkingen van vaccins ooit aan VAERS worden gemeld?

Heeft u nooit video’s of lezingen gezien van Dr. Sherri Tenpenny, Dr. Carrie Madej, Dr. Christiane Northrup, Dr. Lee Merritt, Dr. Jane Ruby, Dr. Simone Gold, Dr. David Martin, Dr. Joseph Mercola, Dr. Peter McCullough, of uw eigen dokter, Dr. Vladimir Zelenko, die iedereen waarschuwen dat het “vaccin” niets meer is dan een Eugenetisch Depopulatie Dodelijke Injectie Biowapen? Heeft u ooit de tijd genomen om ook maar één podcast van Brighteon Health Ranger Mike Adams te beluisteren?

Aan de andere kant, velen van ons hebben de video gezien van u samen met Satanist Klaus Schwab op het 2018 Wereld Economisch Forum in Davos, het vieren en inluiden van de “Great Reset.” Waar ging dat allemaal over, meneer de president?

Ik zal ter zake komen, want ik weet dat u het erg druk hebt: wilt u herinnerd worden als de grootste president in de geschiedenis van de Verenigde Staten die onze Republiek beschermde tegen socialisten en marxisten; die onze grenzen verdedigde; die ons energieonafhankelijk maakte; die wist hoe de oorlog in Afghanistan te beëindigen zonder 86 miljard dollar aan materieel achter te laten en zonder ooit Amerikanen en Afghaanse bondgenoten achter te laten zoals de Crash Test Dummy in het Witte Huis nu deed?

Hoe u krankzinnige regimes als Noord-Korea of ​​Iran nooit hebt toegestaan ​​kernwapens te ontwikkelen? of —

Wilt u herinnerd worden als de president die met de eer ging strijken voor OPERATION WARP DEATH, die uiteindelijk zal leiden tot de ellendige lijdensweg, ondergang en dood van meer dan 200 miljoen Amerikanen?

Spreuken 16:18 zegt: “Hoogmoed komt voor de val.”

Het enige wat u hoeft te doen is toegeven dat u hebt geluisterd naar zogenaamde “deskundigen” zoals de crimineel gestoorde Tony Fauci, en dat u zich niet heeft gerealiseerd totdat het te laat was dat zij de meest kwaadaardige en demonische bedoelingen hadden en nog steeds hebben.

Het enige wat u hoeft te doen is uw trots opzij te zetten en het Amerikaanse volk te vertellen dat u een verschrikkelijke fout heeft gemaakt met het zogenaamde “vaccin”. Er zijn veel Republikeinen die de dodelijke injectie kregen nadat u het goedkeurde en die ernstig verwond of dood zijn. Het waren niet alleen Democraten en onpartijdigen die de dodelijke injectie kregen. U moet echt boete voor hen doen. Als u zich nu uitspreekt, zal het Amerika dat ik ken u daarvoor liefhebben.

Misschien heeft u de 138 e-mails die ik u stuurde op [email protected] niet ontvangen, maar een jaar geleden, in oktober van 2020, smeekte ik u om de “vaccins” niet te pushen als onderdeel van uw campagne. Uw voormalige pastoor, David Sorensen, zei hetzelfde, net als ik, dat als u de dodelijke injectie zou promoten, u nooit verkozen zou worden, omdat God het nooit zou goedkeuren.

Nu kijkt u naar 2024. Oké. Maar ik denk dat u er niet eens aan gedacht heeft hoeveel Amerikanen tegen die tijd dood zullen zijn door de doodsprik, of zelfs tegen de tussentijdse verkiezingen volgend jaar.

Ik ben maar één persoon, een niemand. Maar een goede 20.000 van uw basis van patriottische Amerikanen vragen zich af waarom u ooit OPERATION WARP DEATH hebt gepromoot zonder onderzoek naar de schade die het zal aanrichten. Ik hoor mensen zich dat afvragen waar ik ook ga.

Ik zal graag een toespraak voor u schrijven waarin u het Amerikaanse volk laat weten hoeveel spijt u hebt dat u hen hebt aangemoedigd zich te laten “vaccineren” met Pfizer Gif of Moderna Moordenaar.

En dat u het had moeten doen, maar dat uw trots u in de weg stond, maar dat u niet langer kunt zwijgen door uw schuldgevoel daarover. En hoe u naar Fauci luisterde en dacht dat hij en de CDC het beste voor hadden met het Amerikaanse volk toen u naast hem stond in de Rose Garden, maar dat u moet toegeven: “Tjonge, wat had ik het mis!”

Doe dit, en u zult aan het langste eind trekken, uw fout toegeven, en zelfs nu in dit late stadium, een heleboel levens redden van de “onbeslisten” die nog steeds overwegen de dodelijke injectie te nemen. U bent de beste president die we ooit hebben gehad, maar u bent ook maar een mens. Vertel Amerika dat. Zelfs Sean Hannity nam de injectie omdat hij in u geloofde. U bent geen medische dokter. U vertrouwde op Luciferian Fauci tot uw nadeel en het nadeel van het Amerikaanse volk. Uiteindelijk zullen de Demonen Fauci, Bill Gates, George Soros, en Klaus Schwab berecht worden in een Neurenberg-achtige rechtbank en hopelijk geguillotineerd of voor een vuurpeloton doodgeschoten worden.

Het gaat niet eens over uw toekomstige kandidatuur voor het presidentschap. Het gaat om uw nalatenschap. Hoe wilt U over 100 jaar herinnerd worden? Uw lot ligt uiteindelijk in uw handen.

Met respect,
Steven Fishman Gedateerd: 8 oktober 2021


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccin-propagandisten infiltreerden in vaccin-sceptici groepen en ontdekten dat de sceptici MEER wetenschappelijk onderlegd en rigoureus zijn in hun denken dan de volgzame, onwetende mondkapje-dragersVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe wereld lijdt aan massale waanpsychose
Volgend artikelGevaccineerde Duitsers moeten gele button dragen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

  • Och debiel de echte starters van het nieuwe facisme is Klaus Schwabs en Sorros en al de rest van de elite. Trump kiest de kant van het volk en net daarom waren/zijn er veel tegen hem zelfs tijdens zijn 4jarige presidentschap hebben ze bij Trump 500 keer binnen gevallen wat natuurlijk verre van normaal is.
   Wake up!

   • inderdaad , de Amerikanen zijn daar veel nuchterder in , wie hier zegt dat Trump een idioot is moet maar eens luisteren naar echte Amerikanen , wij hebben ook familie ginder , en die zeggen dat de meeste Amerikanen voor Trump zijn omdat hij , dichter bij het volk staat , schwab, soros ,gates en fauchi , moeten gearresteerd worden , en bercjt worden voor hun misdaden…straks komt het proces Nurenberg 2,0 eraan en zal plaats vinden in zuid Afrika…ik hooop dat dit doorgaat

    • Inderdaad.
     Trump zalzijn excuus aanbieden!
     Hij zal ook zeggen dat hij volledig in de hoek is gedreven.
     Hij kon een niet andere oplossing bedenken dan; om plots die vacci’s
     te gaan pushen!
     Hij heeft gedacht dan komt zo snel mogelijk ah licht Hoe ziek de nieuwe nepregering is!
     Hij had het niet kunnen tegen kunnen houden!!!
     Momenteel werkt hij aan herstel van een souverein Amerika. Weg uit de Corporatie vs. Net zoals ons land ook een bedrijf is. Amerika gaat eerst zichzelf bevrijden vd tirannie van die nep-Biden. Rubberface. Maw. Een acteur!

   • @ Rikke – Er zijn twee stromingen actief binnen de sekte van de Freemasons. Doch beiden worden aangevoerd en in het oog gehouden door slechts één Big Brother. So, indeed … wake up!

  • Dan een andere vraag. Wat wist Pres. Trump in febr. 2020 van het Virus af.?
   ( zoek op Internet : codename Freejack Zodiac Octagon ( en 4 meer) )

   Wat voor een Virus geldt , geldt ook als er het grootste deel van het corrupte ambtenarenapparaat wordt gearresteerd.

   Zou het kunnen zijn dat er veel grotere krachten bezig zijn om deze MASSIEVE criminele groep, bestaande uit politici, medici, juristen, rechters, Hoge Raad , diplomaten, de VN, de WHO, het CDC en het belangrijkste de MEDIA , onze waakhond , op te pakken en te veroordelen middels militair recht ?

   Het aantal doden nu is een schijntje wat de Elite ons in de komende 8 jaar had aangedaan. Het plan was 2030 en niet 2025.. Door die ‘accelarator’ zien we nu alles voor onze ogen zich afspelen ‘real time’ en zitten we op de voorste rij.

   Als mensen vragen om een ‘vaccin’ wat moet je dan doen? Als mensen hun existentiële angst eens rationeel zouden benaderen, zou een Hugo de Jonge dan zoveel spuiten hebben kunnen slijten?

   JE BENT VRIJ ALS JE GEVACCINEERD BENT !! weten jullie nog en de opmerking van de medicus ( oogarts volgens mij) : en als er dan geen vaccin komt blijven we dan eeuwig in deze situatie ?

   Hoe kritisch is de lezer? ik als nietsweter stuur wetenschappelijke artikelen door aan medici en deskundigen, artikelen die bij hun niet mijn gewenste resultaat opleveren ; namelijk wordt wakker!

  • Trump is een griezel maar wordt door velen gezien als “de grote redder”. Nou vergeet het maar, het is een megalomane gek die zijn familie op belangrijke posten zetten, mensen die het goed bedoelden in de gevangenis liet gooien en een goede vriend van Epstein was. Grab them by the pussy. Guantanamo Bay zou meteen na zijn verkiezing gesloten worden. Nou daar worden nog steeds mensen gemarteld en als proefdier gebruikt. Je wordt in Amerika geen president als je niet bij de elite hoort ook al doe je je voor de buitenwereld nog zo goed voor. Zó goed dat er nog steeds miljoenen intrappen. Maar het is een schoft en zal dat altijd blijven.

 1. Trump hoort ook bij de elite….anders was hij allang om zeep gebracht door hen.
  Trump is ook een voorstander v.h covid-vaccin en roept steeds dat iedereen het moet nemen, als hij weer eens in de openbaarheid verschijnt.
  Tijdens zijn regeerperiode had hij het ” moeras ” allang schoon kunnen vegen, wat hij niet heeft gedaan.
  Trump praat veel maar deed verder niets om het tuig achter slot en grendel te krijgen.
  Ik let m.n op wat iemand DOET i.p.v op mooie woorden die Trump voortdurend in de mond neemt.

  https://www.henrymakow.com/2021/10/steven-fishman-open-letter.html

 2. COVID-19 moet je eens andersom schrijven:

  91-DIVOC

  91 STAAT VOOR 9/11 ?
  D –> Digital
  I –> Identity
  V –> Verification
  O –> Opportunity
  C –> in de tafel van 6 is C de derde letter, oftewel: 6×3 = 18 = 6+6+6

  COVID-19 = TEKEN VAN HET BEEST

  C -derde latter alfabet

  Strong’s Greek: 3. Ἀβαδδών (Abaddón) — Abaddon, the angel …

  ovid 1) Ovis is een Latijnse jongensnaam. Het betekent `schapen`

  Strong’s Hebrew: 19. אּבְחַת (ibchah) — slaughter

  De Covid PCR-tests worden uitgevoerd met een 15 centimeter lang wattenstaafje, dat de neus in wordt geduwd tot helemaal achterin de neusholte. Waarom? Het wattenstaafje komt in aanraking met de zeer gevoelige cribriforme plaat, ook wel zeefbeen genoemd, die direct toegang biedt tot je hersenen. Zit er een bijbedoeling achter deze tests?

  De Covid PCR-tests die over de hele wereld worden uitgerold, ongeveer in lijn met het 1-3-30-plan (*) van de Rockefeller Foundation, vormen het belangrijkste aandachtspunt van de huidige fase van Operatie Coronavirus.

  Hoe meer mensen worden getest des te meer positieve gevallen worden vastgelegd, hetgeen de brandstof is voor het officiële paniekverhaal en de angst in stand houdt, waardoor nog meer tirannie kan worden gerechtvaardigd.

  Er zou echter nog iets meer aan de hand kunnen zijn.

  We moeten ons afvragen of deze Covid-tests niet een sluwe manier zijn om toegang te verkrijgen tot het binnenste van ons lichaam, met name onze hersenen. De neuswattenstaafjes die worden gebruikt (nasofaryngeaal of orofaryngeaal) zijn ongelooflijk lang (15 centimeter) wat betekent dat ze helemaal tot achter in de neusholte reiken.
  Bestaat er een medische reden waarom deze wattenstaafjes zo lang moeten zijn? De

  Covid-tests in kwestie zijn PCR-tests. In andere artikelen heb ik besproken hoe gebrekkig en ongeschikt PCR-tests zijn. Zou het zo kunnen zijn dat deze Covid-tests heimelijk worden gebruikt om mensen te infecteren (met een middel dat ziekte veroorzaakt), het vaccin toe te dienen (waarvan ze beweren dat het nog in ontwikkeling is) of zelfs iets bij mensen te implanteren (met nanotechnologie, bijv. microchips)?

  Mikken de Covid PCR-tests op toegang tot het zeefbeen?
  In de menselijke anatomie is de cribriforme plaat een middellijnbotje dat belangrijk is zowel als onderdeel van het cranium als van de neus, en waardoorheen de reukzenuwen lopen die onze reuk transporteren. Het zeefbeen is een zeer teer en fragiel deel van het lichaam. Waarom wordt bij de Covid-test in hemelsnaam met een wattenstaafje tegen dit tere botje aan gepord? Zou dat kunnen zijn omdat de cribriforme plaat toegang tot de hersenen biedt?

  Cocid PCR-test en zeefbeen

  Jim Stone zinspeelde hier onlangs op in een artikel genaamd The Coronavirus test is not credible and likely to be for clandestine brain access dat op deze website te vinden is. Een lang citaat uit dit artikel:

  “Ze beweren dat het virus bij een hoog percentage mensen het zenuwstelsel ruïneert, waarbij blijvende neurologische problemen en hersenbeschadigingen optreden. Maar ik vraag me af of het virus dat doet of dat dit het gevolg is van de tests. Beste mensen, het is overduidelijk dat de coronavirustests zelf in veel gevallen (er bestaan waarschijnlijk verschillende soorten tests) de hersenschade veroorzaken.

  Een grove zeef
  Eenvoudig gezegd: veel van de tests (ze gebruiken allemaal dat ongelooflijk lange wattenstaafje) halen het monster van de cribriforme plaat af, een botje van een millimeter dikte boven in de neusholte, dat is geperforeerd met veel gaatjes die direct toegang geven tot de hersencaviteit.

  Door deze talrijke gaatjes lopen de reukzenuwen. Het botje lijkt op een grove zeef. Als je iemand te grazen zou willen nemen door stiekem een hersenvirus of een chip te implanteren, dan is dit de perfecte plek om dat te doen omdat een arts een chip er misschien nog uit zou kunnen halen, maar dat zou jou zelf nooit lukken zonder dat zeer dunne botje (dat eigenlijk niet eens een botje is maar voor de helft uit zenuwen bestaat) perforeren.

  Iemand die zelf zou proberen iets daaruit te verwijderen zou zichzelf waarschijnlijk om het leven brengen. Alle chemicaliën, virussen – nanotechnologisch of anderszins – die men zou willen inbrengen, komen rechtstreeks in de hersenen terecht en die krijg je er nooit meer uit: eenmaal binnen, altijd binnen. Wanneer eenmaal ingebracht, gaat het rechtstreeks de hersenen in.

  Waarom een pijnlijke test?
  Mensen die de test ondergaan, klagen dat hij ongelooflijk pijnlijk is en dat de pijn dagenlang aanhoudt. Waarom moet de test uitgerekend dat deel van het menselijk lichaam aanraken dat het dichtst bij de hersenen zit? En zijn die tests eigenlijk wel tests?

  DNA-test worden uitgevoerd met een simpel wattenstaafje in de mond en het is absurd om te denken dat welke virustest dan ook niet op dezelfde manier zou kunnen plaatsvinden, zeker als je bedenkt dat het virus door hoesten verspreid zou kunnen worden.

  Iets deugt niet aan deze tests. Ze MOETEN wel nep zijn (in ieder geval die tests die letterlijk een monster van de hersenen nemen). Geen wonder dat zo’n test dagenlang pijn doet en jemig, als je reukzenuwen worden geraakt door wat zich ook op dat wattenstaafje moge bevinden, dan is DAT waarschijnlijk wat ervoor zorgt dat mensen hun reuk permanent verliezen.

  Ik durf te wedden dat je niet wist hoe akelig deze test eigenlijk is. Onderwerp je onder geen beding aan deze test.
  Oké, ik heb dat artikel een paar dagen geleden bekeken en er toen verder geen aandacht aan geschonken. Ik kon gewoon niet bevatten dat deze monsters hun barbaarse PCR-test zouden gebruiken als manier om onze hersenen te BESCHADIGEN! Nog los van de ethiek ervan kon ik me niet voorstellen dat deze smeerlappen zo verschrikkelijk diep zouden kunnen zinken. Maar nogmaals, we hebben te maken met monsters zonder menselijk geweten, weet je nog?”

  Veroorzaakt de Covid PCR-test fysieke schade?
  Hier is nog een citaat van dezelfde website, maar niet van Jim Stone:

  “(..) ze voerden de ‘tests’ uit door een maar liefst 15 centimeter lang wattenstaafje in ELK neusgat te steken, helemaal tot achterin de nasale doorgang. Vervolgens draaide de afnemer van de test het wattenstaafje gedurende 10 tot 15 seconden in elk neusgat rond… Daarna verwijderde hij de wattenstaafjes en stak ze in een testbuisje om naar het laboratorium te worden verzonden voor ‘analyse’…

  Daar moest ik toch wel even over nadenken. Waarom was het in hemelsnaam nodig om zo’n lang wattenstaafje überhaupt helemaal tot achterin de nasale doorgang te steken? En vervolgens elk wattenstaafje tegen het zachte weefsel van dat plaatje achter in de nasale doorgang heen en weer te draaien? Dat leek me behoorlijk wreed! Zou die beweging alleen al dat plaatje kunnen beschadigen en mogelijk VEEL meer schade veroorzaken dan dit ‘virus’?

  En iedereen met wie ik sprak vertelde hetzelfde verhaal, namelijk dat ze hoofdpijn kregen en in sommige gevallen misselijk werden en daarna ernstige voorhoofdsholtepijn hadden. Ik ben een chronische voorhoofdsholtehoofdpijnlijder en heb regelmatig dergelijke pijn achterin mijn neusholte, en ik weet dus wat ze doormaken. En dit alles wordt gedaan om met een ‘monster’ van het RNA van dit zogenaamde virus te verifiëren dat iemand positief is?

  Nogmaals, het lijkt mij nogal wreed. Ik denk dat er veel eenvoudiger manieren zijn om weefselmonsters te krijgen dan door mogelijk schade te veroorzaken achterin de neusholte.”

  Clandestiene methode
  Er is iets uitermate verdachts aan deze Covid-tests. Laten we vooral niet vergeten dat bepaalde partijen van deze Covid-tests vervuild waren, soms met het coronavirus zelf (onder andere in de VS en het VK) – alhoewel fact checkers beweren dat dit ‘virus’ zich nie kon verspreiden en geen mensen kon infecteren, alleen de testresultaten ongeldig maakte.

  Gezien het doel van de NWO (de nieuwe wereldorde) om de hele bevolking van microchips te voorzien, acht ik de samenzweerders van de NWO ertoe in staat dat ze een dergelijke afschuwelijke, clandestiene methode gebruiken om mensen, zonder dat ze het weten, met iets te implanteren, onder het mom van hulpverlening.

  Ook het laserpistool is verdacht
  Nog een vraag, nu we het toch over invasieve medische interventies hebben: verzwakt een laserpistool dat tegen je hoofd wordt gezet de pijnappelklier? Hoe zit het met die laserpistolen die je temperatuur meten? Je kunt de pech hebben dat je in een gebied woont waar bedrijven een laserpistool op je voorhoofd richten om je temperatuur te meten. Nog los van de medische consequenties, is dit overduidelijk een smakeloze manier van conditionering om mensen eraan te laten wennen dat ze een pistool tegen hun hoofd gezet krijgen.

  Denk even na over wat we allemaal accepteren als we dit nieuwe normaal toestaan, waarbij pistoolachtige apparaten routinematig tegen ons hoofd worden gezet. Denk je in wat voor ongelooflijke schade we onze kinderen berokkenen als we toestaan dat zij aan dit soort praktijken gewend raken.

  In deze interessante video wordt besproken hoe de infrarode straal van het pistool mogelijkerwijs je pijnappelklier beschadigt, het doorgangsportaal naar hogere energiesferen en bewustzijn. De man in de video citeert een Australische verpleegster:
  “Ik maak me echt zorgen. Worden we gedesensibiliseerd ten aanzien van op het hoofd gerichte acties, waarbij mogelijk de gezondheid te lijden heeft ten gevolge van een infrarode straal die op de pijnappelklier wordt gericht?

  Niet op de pijnappelklier richten
  Ik ging naar een winkelcentrum waar de mensen in de rij stonden om hun temperatuur te laten meten door een medewerker die overduidelijk geen gezondheidszorgmedewerker was en overduidelijk niet goed wist hoe hij deze procedure moest uitvoeren. Veel omstanders waren stomverbaasd toen het mijn beurt was, ik het pistool dat op mijn hoofd werd gericht beetpakte en het op mijn pols richtte.

  Ik vertelde de medewerker zacht maar zeer vastberaden dat je een infraroodthermometer nooit op iemands voorhoofd moet richten en al helemaal niet op dat van baby’s en jonge kinderen.

  Bovendien moet je beschikken over basale kennis over hoe je iemands temperatuur goed afleest. Bijvoorbeeld, een thermometer op de pols of de binnenplooi van de elleboog plaatsen is veel nauwkeuriger en veel minder schadelijk. Ik vond het schokkend om te moeten zien hoe kinderen gewend raakten aan het feit dat een object in de vorm van een pistool op hun voorhoofd werd gericht, en wel zonder enige negatieve reactie van de volwassenen, alsof het de normaalste zaak van de wereld was.

  Als medische professional weiger ik om een infrarode straal recht op de pijnappelklier te richten. Deze bevindt zich precies in het midden van het voorhoofd. Niettemin vinden de meeste mensen het prima dat dit bij hen diverse keren per dag gebeurt! Onze pijnappelklier moet beschermd worden omdat deze essentieel is voor onze gezondheid, nu en in de toekomst.

  Thermale weefselbeschadiging
  Een standaard infraroodthermometer absorbeert het infrarode licht maar zendt het niet uit. Vanuit dat perspectief zijn ze dus veilig. Het veiligheidsprobleem ontstaat bij laserthermometers, die een lichtbundel richten op het gedeelte van het object dat wordt gemeten, ter vergroting van de nauwkeurigheid. Deze bundel is een Klasse-II-laser die zichtbaar licht uitzendt van minder dan één milliwatt. Zo’n apparaat mag worden verkocht als ‘aanwijzer’ om aandacht te vestigen op smartboards of whiteboards bij lezingen.

  Hoewel ze in principe als veilig zijn geclassificeerd, kunnen ze je netvlies beschadigen als je recht in de straal kijkt. Lasers produceren een intense lichtbundel die laserstraling kan veroorzaken in de vorm van thermale weefselbeschadiging. Hoe dichter je bij de laser bent, des te groter de kans om gewond te raken.”

  Tot slot
  Het doel van deze post is om bewustzijn te verhogen en vragen te stellen. Dit artikel geeft geen antwoorden op de vraag wat werkelijk in deze Covid-tests zit en of ze ontworpen zijn met een bijbedoeling. Hopelijk leiden deze eerste vragen tot verder onderzoek door andere mensen en moedigt het mensen in ieder geval aan om buitengewoon terughoudend te zijn ten aanzien van het zonder meer ondergaan van deze tests. Het moet nu toch wel duidelijk zijn dat niets aan Operatie Coronavirus goedaardig is, zelfs de tests niet.

  Ieder aspect van deze agenda moet zorgvuldig onder de loep worden genomen. De test ondergaan is stilzwijgende instemming met het feit dat de test werkt en noodzakelijk is voor de volksgezondheid en veiligheid, hetgeen in beide gevallen volstrekt onwaar is.

  COVID-19 moet je eens andersom schrijven:

  91-DIVOC

  91 STAAT VOOR 9/11 ?
  D –> Digital
  I –> Identity
  V –> Verification
  O –> Opportunity
  C –> in de tafel van 6 is C de derde letter, oftewel: 6×3 = 18 = 6+6+6

  COVID-19 = TEKEN VAN HET BEEST

  C

  Strong’s Greek: 3. Ἀβαδδών (Abaddón) — Abaddon, the angel …

  ovid 1) Ovis is een Latijnse jongensnaam. Het betekent `schapen`

  Strong’s Hebrew: 19. אּבְחַת (ibchah) — slaughter

 3. ik geloof niets van dit relaas over Trump
  ja hij heeft zich vergist met zijn in eerste instantie Pfizer enthousiasme samen met vele artsen

  Dat hij nog steeds een fervent promotor is lijkt me ver voorbij de realiteit Dit is weer Trump bashen

  jammer hier een platform voor te bieden

   • Bedankt Edwin, super interessant. Bedankt voor het delen.
    Dat Trump bij de Freemasons kliek behoord, is voor mij niet nieuw.
    Lichaamstaal maakt voor zo’n 80% deel uit van de totale communicatie.
    Zolang ik ‘m zie zwaaien met z’n ‘6’ handjes is het helemaal overduidelijk.
    Deze docu spreekt boekdelen!
    Je wilt overigens niet weten wat ik allemaal naar de afvalverbranding heb gebracht ten tijde dat ik wakker werd. Deze personen zijn omgeven met de tentakels van de satan. Om daar weer uit te geraken … daar kunnen geen 666 e-mails tegenop.

 4. B!ll G@tes had 10milljard erin gestopt en er 200 weer uitgehaald?!

  Hoeveel zou mr T®ump hebben?

  Zie! https://youtu.be/gNrVZI9lGHs

  Hij is onderdeel van het Beestsysteem!! Natuurlijk weet hij ervan.

  YAH bless you

  Rechtvaardige nieuwe bank:
  deblijeb.nl
  Unitedpeople-cooperative.nl
  Om zonder merkteken te ver(kopen).
  Deze shot is niet HET merkteken, maar wel een voorbereiding erop!
  Mensen hun ziel kan nu nog gered worden alhoewel hun lichaam behoorlijk zal moeten lijden. (1Kor.3:15)

 5. ….Uiteindelijk zullen de Demonen Fauci, Bill Gates, George Soros, en Klaus Schwab berecht worden in een Neurenberg-achtige rechtbank en hopelijk geguillotineerd of voor een vuurpeloton doodgeschoten worden….
  Een Neurenberg proces 2.0 Ziet u het al voor u ? In tegenstelling tot na de oorlog zal anno nu geen enkel land en geen enkele rechter er aan meewerken. Daar zal advocaat Reiner Fullmich ook wel achter gaan komen. En voornoemde personen zullen door hun hoge leeftijd allang overleden zijn zodat hun executie niet meer kan plaatsvinden. En dat neerhalen van Trump vind ik volkomen ongepast, de monsters Joe Biden en Harris komen hier weer goed weg. Geen woord over hun duivelse intenties. Vergeleken met hun is Trump een heilige.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in