US Air Force / Wikimedia / (Public Domain)

Tijdens een toespraak voor de Amerikaanse luchtmacht eiste transgender Space Force Col. Bree Fram dat iedereen geslachtsvoornaamwoorden zou gebruiken in e-mails om “winnende oorlogsstrategieën” te verbeteren.

Ja, echt waar, schrijft Tyler Durden.

“Maar al te vaak hoor ik leiders praten over het bieden van waardigheid en respect aan iedereen alsof het een aspirationeel doel is, dat is niet goed genoeg,” zei Fram.

“Waardigheid en respect is het absolute minimum, het is de bodem van waar we kunnen zijn, we moeten onze lat hoger leggen en ons richten op bewuste inclusiviteit, want er zijn nog veel te veel mensen, niet alleen LGBTQ-personen, die zich gemarginaliseerd, buitengesloten of gediscrimineerd voelen,” voegde hij eraan toe.

“Dus voor iedereen daarbuiten vraag ik je om je symbolen van pride uit te hangen, je geslachtsvoornaamwoorden te delen in je e-mail, vooral als je iemand bent die denkt dat dat niet nodig is, moeilijke gesprekken aan te gaan over raciale en genderbarrières en een beetje van je kwetsbaarheid te delen op een manier die anderen aantrekt.”

“Jullie hebben allemaal de macht om opzettelijk inclusieve actie te ondernemen om ervoor te zorgen dat de meervoudige perspectieven waarvan we weten dat ze ons sterker maken als we winnende oorlogsvechtstrategieën bedenken, gehoord worden.”

Respondenten op X waren er niet echt van overtuigd dat het waardig maken van transgenderuitspraken zal helpen om oorlogen te winnen.

Fram reageerde eerder op online kritiek (hij was natuurlijk het slachtoffer van “pesterijen en haat” omdat mensen weigerden zijn geslachtsvoornaamwoorden waardig te verklaren) door een aantal vreemde beweringen te doen.

  Linkse Time Magazine geeft toe dat er een samenzwering was om Trump te verwijderen en Biden te installeren

“Jullie hadden geweldige helden van de revolutie die toevallig homo waren. Er waren meer dan 400 gedocumenteerde gevallen van transgenders die tijdens de Burgeroorlog voor de Unie dienden,” zei Fram.

Onnodig te zeggen dat er geen bron werd gegeven voor die bewering.

Zoals we in de video hieronder documenteren, heeft het Amerikaanse leger moeite om nieuwe rekruten te vinden, vooral onder jonge blanke mannen.

Goh, ik vraag me af waarom?


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Tulsi Gabbard laat waarheidsbom vallen: ‘Chemicaliën Bill Gates veroorzaken transgender-epidemie’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAls Poetin praat, kan het westen maar beter luisteren
Volgend artikelPoetin leerde van zijn fouten en geeft ons vandaag kostbare lessen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. De wezens die we eigenlijk in takkenversnipperaars moeten douwen, zijn overal op sleutelposities de baas.

  De meest bewuste en intelligente mensen hebben een loodzwaar bestaan, maar de allerdomste, allergrootste, meest mislukte totale nutteloze idioten zijn de baas en leven allemaal leventjes van overvloed… omdat ze niks van zichzelf, van de wereld en de agenda’s van de satanisten snappen.

  OVERAL OP ELKE SLEUTELPOSITIE ZITTEN USEFULL IDIOTS. Gewetenloze handpoppen die alles doen voor rijkdom, macht, aanzien of spullen. De materiële wereld gaat eindigen omdat materialisten als junkies zijn en alles kapotmaken.

  Tot de liefde in ons weer ontwaakt en we wakker schrikken uit deze hele slechte ego-trip… regeert het ego en draait alles om consumptie en bezittingen en vernietiging.

  • De handpoppen doen het niet voor macht en geld, ze doen het omdat ze geen keuze hebben. Ze worden gechanteerd en gedwongen (compleet met vernederingsrituelen zoals in het openbaar verkleed als vrouw verschijnen). Het hoogste puntje van de cabal/ deepstate/ globalisten of hoe je ze ook wil noemen (ik zou zeggen duivels) heeft hun handpoppen strak onder controle en zo kunnen ze meer en meer van de wereld controleren. Hier een voorbeeld:

   https://rb.gy/wxlbw8

 2. De nieuwste oorlogstactiek: stuur het Amerikaanse leger naar het front in Oekraïne en laat ze daar met regenboogvlaggetjes zwaaien vanuit roze geverfde tanks, met het idee om de Russische soldaten dusdanig te laten bulderen van het lachen dat ze niet goed meer kunnen richten op de hordes Oekraïense soldaten met reeds geamputeerde ledematen en/of het Down syndroom.

  Poll: wie is de beste komiek?
  a. de LGBTQ-militair in de eerste pakweg 20 identieke filmpjes met amusante reacties eronder
  b. de YouTuber in het laatste filmpje

  Rommel, bedankt voor dit hilarische bericht, heb je af en toe nodig in deze Apocalyptische tijd.

  • Hahaha… Dit deed mij aan een sketch van Monty Peyton denken…..waar ze een geheim wapen…Joke via flyers vanuit een vliegtuig over nazi vijandelijk gebied uitstrooien waar de Hunnen zo hard van moesten lachen dat ze er dood bij neervielen.

   Net weer een video gezien waar Dr.Shiva een zegje mocht doen. Denk dat de woorden Zionist cocksuckers het meeste gebruikt werden door hem. 😂 Hij had een nieuwe slogan voor zijn gooi naar het presidentschap en die gaat als volgt. “The first time anti-Zionist President.” 😂

   https://m.youtube.com/watch?v=5M72lySrNZg

 3. In het sacrale centrum liggen de eeuwenoude raciale angsten en diepgewortelde persoonlijke begeerten. Denk niet na over het sacrale centrum, want dat zou deze oude erfenissen naar de oppervlakte brengen, maar laat je werk verband houden met het creatieve keelcentrum.

  • Er zijn talloze mensen die weleens een foutje genaakt hebben, en dat ligt altijd op seksueel vlak, en er zelfs een prijs voor betaald hebben, maar die dat hun hele leven verdedigen en er over opscheppen, tot ze op het linkerpad komen en ze niet meer terug kunnen. En van een sekse probleem hebben ze een rassen probleem gemaakt waar enkel de stoere soldaten een oplossing voor hebben.

 4. Mensen die een conflict hebben met hun identiteit en dat niet accepteren moeten anderen niet opdringen om dat innerlijke conflict te accepteren en daarin mee gaan.

  Iemand mag zijn zoals hij/zij denkt/voelt te zijn.
  Ik mag dat op mijn beurt ook.
  En al helemaal omdat ik wel weet wie, en wat ik ben.

  Hun probleem zit tussen hun oren en niet tussen hun benen.

 5. Moedeloos word ik ervan. Ik vraag me af wie er nu gekker is? Dat zielige linkse woke tuig dat op sleutelposities ons dicteert wat te doen of wij die deze zieke figuren ons kapot laten maken? Tegen beter weten in denk ik vaak dat die atoombommen maar moeten worden gelanceerd want ik zie geen gelukkige tijd komen. Zovelen sterven er wereldwijd voor de hersenschimmen van een klein club idioten die wij gehoorzaam de “elite” noemen en binnenkort misschien nog meer jonge mensen als er daadwerkelijk navo-troepen richting Oekraine gezonden worden. We moeten actie ondernemen voordat er actie tegen ons wordt ondernomen. Ik ben bereid maar wat kan ik alleen betekenen? Ik word hier wanhopig van.

 6. Zieke geesten aan de top aan de knoppen draaiende in de westerse landen , dit soort zieke figuren die met hun eigen indentiteit worstelen worden al decennia lang door de perverse zionisten en pedo knuffelaars verkozen om een bestuurlijke rol in te nemen het resultaat van dergelijke gang van zaken openbaart zich heden in een totale afgang van de westerse landen.

 7. Ik zie gelijkenis met de nationale politie met wat Paul Joseph Watso in zijn video zegt.
  Die roepen nl ook dat ze niemand kunnen krijgen terwijl veel blanke kandidaten niet worden geselecteerd vanwege de huidskleur.

  Voor de rest wil ik niks met die woke zooi te maken hebben. Psychische gestoorde.

  • Beide
   Het kan bezwangerd raken in haar kont

   Maare niks nieuws onder de zon
   – eerste leger met grootschalige werving van vrouwen
   * Daarna akelige verhalen over verkrachting in het legen, door je maten zegmaar.
   – werving onder gangsters en criminelen
   * Klachten over narco cartel activiteiten in leger
   (Belgie: klein brogel meth cooking lab in of bij atoom kelders)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in