Пресс-служба Президента Российской Федерации / Kremlin.ru / Wikimedia / (CC BY 3.0 DEED)

Als je jonger bent dan 55 jaar heb je waarschijnlijk nog nooit van EF Hutton gehoord. Hutton, een makelaardij, maakte naam met een serie advertenties met de slogan “Als EF Hutton praat, luisteren de mensen”. Hier is een voorbeeld:

Let dus goed op de waarschuwing van Poetin aan het Westen tijdens zijn jaarlijkse “De Staat van Rusland” toespraak, schrijft Larry Johnson.

Poetin merkte op dat terwijl ze Rusland beschuldigden van plannen om NAVO-bondgenoten in Europa aan te vallen, Westerse bondgenoten “doelen aan het selecteren waren om ons grondgebied aan te vallen” en “spraken over de mogelijkheid om een NAVO-contingent naar Oekraïne te sturen.”

“We herinneren ons het lot van degenen die hun troepencontingenten naar het grondgebied van ons land stuurden,” zei de Russische leider in een schijnbare toespeling op de mislukte invasies van Napoleon en Hitler. “Nu zullen de gevolgen voor de potentiële indringers veel tragischer zijn.”

In een twee uur durende toespraak voor een publiek van wetgevers en topambtenaren, bestempelde Poetin Westerse leiders als roekeloos en onverantwoordelijk en verklaarde dat het Westen in gedachten moet houden dat “wij ook de wapens hebben die doelen op hun grondgebied kunnen treffen, en wat ze nu suggereren en de wereld bang mee maken, dat alles verhoogt de reële dreiging van een nucleair conflict dat de vernietiging van onze beschaving zal betekenen.”

De opmerkingen van Poetin waren niet “uit de lucht gegrepen”. Het was een zorgvuldig opgestelde boodschap specifiek gericht aan Biden en de NAVO-leiders en kwam in de nasleep van de ongelooflijk toondove toespraak van de Franse president Macron eerder in de week:

  Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonen

De Franse president Emmanuel Macron zei maandag dat het sturen van Westerse troepen in Oekraïne in de toekomst niet “uitgesloten” is, nadat de kwestie was besproken op een bijeenkomst van Europese leiders in Parijs, terwijl de grootschalige invasie van Rusland een derde jaar ingaat.

De Franse leider zei dat “we alles zullen doen wat nodig is zodat Rusland de oorlog niet kan winnen” na de bijeenkomst van meer dan 20 Europese staatshoofden en regeringsleiders en andere Westerse functionarissen.

“Er is vandaag geen consensus om op een officiële, bekrachtigde manier troepen op de grond te sturen. Maar in termen van dynamiek kan niets worden uitgesloten,” zei Macron tijdens een persconferentie in het presidentieel paleis Elysee.

Macron was niet de enige Europese leider met een slecht geval van mond- en klauwzeer. Olaf Scholz deed zijn deel om meer NAVO-verdeeldheid te zaaien. Terwijl hij Macrons bewering dat Europa troepen zou inzetten in Oekraïne krachtig van de hand wees, gooide hij het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk onder de bus:

In een gesprek met journalisten in Berlijn eerder deze week rechtvaardigde Scholz zijn aanhoudende weigering om Duitse Taurus kruisraketten naar Oekraïne te sturen door te zeggen dat er Duitse troepen in Oekraïne nodig zouden kunnen zijn om ze te programmeren.

Dat zou Duitsland volgens Scholz een actieve deelnemer in het conflict maken.

“Dit is een zeer verstrekkend wapen,” zei Scholz over de Taurus. “En wat de Britten en Fransen doen op het gebied van doelcontrole en ondersteuning van doelcontrole kan niet in Duitsland worden gedaan.”

Naast Poetins duidelijke waarschuwing aan het NAVO-bondgenootschap dat het speelt met potentieel nucleair vuur, lekte de Russische inlichtingendienst een verbluffend gesprek uit tussen Duitse militaire officieren die plannen bespraken om Rusland aan te vallen. Volgens het transcript vond er op 19 februari 2024 een gesprek plaats tussen Grafe (afdelingshoofd operaties en oefeningen bij het Air Force Forces Command van de Bundeswehr), Gerhartz (luchtmachtinspecteur van de Bundeswehr), Fenske en Frohstedte (medewerkers van het Air Operations Command binnen het Space Operations Center van de Bundeswehr). Er was een gedetailleerde discussie over het gebruik van Duitse raketten om doelen in Rusland aan te vallen, zoals de Kertsj-brug op de Krim. Je kunt het volledige transcript hier lezen.

  De virtuoze pirouette van Arestovych: "Zelensky moet ten val worden gebracht" - "Nieuw Oekraïne" zal zich bij Rusland aansluiten en zich tegen het Westen keren (Video's)

Dit was geen toevallig lek. Het was bedoeld om het Westen te laten weten dat Rusland volledig op de hoogte is van wat NAVO-functionarissen binnen de alliantie tegen elkaar zeggen en op de hoogte is van plannen om Russische doelen aan te vallen. Dit lek, in combinatie met de opmerkingen van Poetin de dag ervoor, is een onmiskenbare waarschuwing aan het Westen dat het een rode lijn nadert die, als hij wordt overschreden, een krachtige Russische reactie vereist. Zo’n reactie zou de vernietiging kunnen inhouden van NAVO-bases die worden gebruikt om aanvallen op Rusland te lanceren. Poetin liegt niet. Hij meent het en de ernst van de zaak wordt onderstreept door het feit dat Poetin het groene licht heeft gegeven om onderschepte gesprekken van NAVO-officieren naar de media te lekken. Het Westen kan maar beter goed opletten.

Ray McGovern en ik bespraken dit vandaag met rechter Napolitano:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

WOIII IS ONAFWENDBAAR: Elke keer als economieën falen, storten de globalisten de wereld in een catastrofale oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelExclusief: Vrouw in de buurt van zendmast gediagnosticeerd met 51 beroertes
Volgend artikelTransgender Space Force kolonel zegt dat het gebruik van geslachtsvoornaamwoorden in e-mails helpt om oorlogen te winnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  • Amerikanen en Europeanen hebben hun kop in het zand gestoken uit ANGST…!!!!
   Dit is de grootste oorzaak dat er niet geluisterd wordt als Professor Poetin praat.
   ANGST dat Professor Poetin gelijk heeft.!
   Advies aan deze mensen, als je Poetin niet wil horen, kan je beter hangen, voor altijd DOOF..!!!

 1. De schoften ( usa / nato kliek, idiote westerse regeringen) in het zgn democratische Westen zijn echt stapelgek geworden. Denken die idioten nu echt dat zij Rusland kunnen verslaan? Het westen is failliet met haar onhoudbare schulden, compleet arrogant en wordt aangestuurd door de echte karretrekkers ( de multimiljardairs) die de olie, gas en overige grondstoffen van Rusland in willen pikken om er zelf nog beter van te worden. Nog meer dollars, nog meer macht. De WEF poppen, de psychopaten , voeren dit wanbeleid uit. En of daar nu honderduizend of miljoenen soldaten en burgers bij omkomen, dat interesseert hun geen moer. Dat past toch weer in het genocide plan van op naar de 500.000.000 slaven voor die k.t elitezooi.
  Wat een wereld, in en in verrot!

 2. Edgar Cayce,.. Rusland. ✌🏼

  Wees de verandering die je in de wereld wilt zien, laat je niet afleiden door negativiteit en probeer de beste versie van jezelf te zijn,. Eet zoveel mogelijk onbewerkt, sport, beweeg & laat je niet gek maken.

  Ze krijgen ons niet meer van het pad, en de uitkomst is onvermijdelijk. Wij zijn aan zet. ❤

 3. Hoe is het in Godsnaam mogelijk dat miljoenen mensen waarvan men mag aannemen dat er nog een beetje verstand in de koppen zit zich in een ongewenste oorlog laat leiden door een klein groepje enorme domkoppen. Willen we werkelijk onze jonge generatie opofferen voor een zinloze oorlog met Rusland terwijl deze mensen verschillende malen hun hand gereikt hebben om vreedzaam en constructief met elkaar om te gaan? Ik begrijp het niet en word er moedeloos van.

  • ….de DONBAS !… Das toch van levensbelang joh ?! Wie het beheert is de King …en dan de fckn Krim man, goeie wijnen daar eh !, Je zou voor minder n nucleaire oorlog uitlokken ….toch ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in