De grootschalige vernielingen in de VS gaan door en de verwoesting is nu op sommige plaatsen “totaal”.

Voor de derde nacht op rij ontstonden er tijdens de rassenrellen in Minneapolis, VS, uitgebreide branden en vandalisme, ondanks de avondklok in de stad.

De reden hiervoor is dat een 46-jarige Afro-Amerikaanse man stierf in verband met een politieoptreden aan het begin van de week.

RT rapporteert over “totale verwoesting” in Minneapolis tijdens de rellen van de nacht.

Bedrijfspanden staan in brand, ramen worden vernield, auto’s verbranden, gemaskerde bendes vernielen de stad en grote rookwolken verspreiden zich in de straten.

De rellen hebben zich over het hele land verspreid en in Houston zijn agenten zo ernstig aangevallen dat ze in het ziekenhuis werden opgenomen, schrijft Yle.

Volgens Fria Tider werd een 19-jarige man in Detroit doodgeschoten nadat een passerende auto het vuur opende op wat volgens de Zweedse mainstream media “demonstranten” zijn. De Zweedse staatsradio noemt de gewelddadige rellen “protestacties” tegen “hoe Afro-Amerikanen in de VS worden behandeld”.

Branden, schietpartijen en plundering tijdens rasrellen in de Verenigde Staten

  De meest vaccinatie-weigerende groep van allemaal? De hoogopgeleiden
Vorig artikelTrump ‘liquideert’ Amerikaanse relatie met Wereldgezondheidsorganisatie
Volgend artikelTwee keer zoveel blanken als zwarten worden elk jaar gedood door de Amerikaanse politie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. De politie en de National Guard moeten die zwarte zwijnen afschieten of ophangen en in brand steken!!
    Leer ze zo de wetten en het fatsoen respecteren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in