© brian / Flickr (CC BY-ND 2.0)

Klonters zijn stolsels die ontstaan wanneer een vloeistof verhardt of stolt tot een vaste stof. De mRNA Covid-vaccins geven instructies aan menselijke cellen om miljoenen, zo niet miljarden, microscopische spike-eiwitten of “prionen” aan te maken, waarvan wetenschappers nu weten dat ze zware metalen kunnen aantrekken en in het vaatstelsel kunnen stollen. De meeste mensen denken aan bloedstolsels als ze het woord “stolsel” horen, maar lijkschouwers en balsemers vinden vreemde, witte, rubberachtige stolsels in lichamen die gevaccineerd zijn met Covid, en deze vezelige stolsels zijn net zo dodelijk, zo niet dodelijker, dan bloedstolsels, schrijft S.D. Wells.

Deze door vaccins veroorzaakte stolsels veroorzaken massale ontstekingen in het lichaam, verzamelen zich in reinigende organen, dringen de eierstokken binnen en verspreiden zich zelfs naar het hart en de hersenen. Wat gebeurt er als een paar miljard schapen Covid-boosters krijgen met meer spike-eiwitten, en griepprikken, waarvan sommige kwik bevatten (vermeld als thimerosal op meervoudige doses)?

Hartaanvallen, beroertes, epileptische aanvallen en dementie kunnen niet allemaal voor altijd worden toegeschreven aan het “Sudden Adult Death Syndrome”, want de waarheid “klontert” en steekt haar lelijke kop op.

Bijna elk chronisch gezondheidsprobleem waar iemand aan lijdt, lijkt te worden verergerd door de invasie van spike-eiwitten die voortkomt uit de onophoudelijke prionen die door de mRNA-prikken worden gecreëerd. Mensen die al bepaalde vormen van kanker hebben, zoals T-cel lymfoom, krijgen te maken met “turbokanker“, waarbij tumoren plotseling exponentieel groeien. Zelfs mensen die volkomen gezond zijn (zoals militairen en professionele atleten) lijden plotseling aan myocarditis, pericarditis, onregelmatige hartslagen en hartaanvallen.

  Hoi dokter, hoe gaat het?

Veel mensen hebben last van stolsels in hun bloedvaten die niet eens op bloedstolsels lijken. Wie kan dit verschrikkelijke fenomeen verklaren dat zich voordoet bij gezonde mensen die de stolselprikken krijgen? Dit zijn geen bloedstolsels, maar stolsels die zijn samengesteld uit lange, draderige, witte, elastische structuren die zware metalen bevatten die op de een of andere manier uit het lichaam en het bloed zijn verzameld.

Een doorgewinterde balsemer die autopsies uitvoerde op lichamen die met Covid waren ingeënt, onderscheidde deze door het vaccin veroorzaakte stolsels als heel anders dan bloedstolsels, en zei: “Normaal gesproken is een bloedstolsel glad. Het is bloed dat samengestold is, maar als je erin knijpt, of het aanraakt, of het probeert op te pakken, valt het meestal uit elkaar. Je kunt er bijna tussen je vingers in knijpen en het weer bijna tot bloed maken. Maar dit witte vezelige spul is behoorlijk sterk, het is überhaupt niet zwak.”

Zitten deze stolsels in de meeste Covid-gevaccineerde massa’s, en groeien ze langzaam? Hoeveel mensen zullen hierdoor binnenkort doodvallen, of hartaanvallen, of beroertes, of toevallen krijgen, en zullen de gevallen snel toenemen deze winter wanneer al deze vax-gekke mensen boosters en giftige griepprikken krijgen?

Vaxicarditis, Vaccidenten en Vaccimentie

Problemen met het hart die verband houden met de spike-eiwitinjecties worden nu vaxicarditis genoemd. Wanneer mensen een plotselinge “aanval” krijgen en flauwvallen of het bewustzijn verliezen tijdens het besturen van een voertuig omdat de spike-eiwitten hun bloed en zuurstofstroom naar de hersenen verstoppen, worden die incidenten vaccincidenten genoemd. Mensen die volkomen gezond waren voordat ze een Covid gentherapie prik kregen, en nu last hebben van ernstige hersenmist, geheugenverlies en drastische verandering van persoonlijkheid, worden vaccimentia (zoals door vaccinatie veroorzaakte dementie) genoemd.

  Artsen doen een dringende oproep aan de bevolking: laat een bloedtest nemen vóór een vaccinatie!

Ten minste twee dozijn lijkschouwers en balsemers hebben gemeld dat zij deze witte, rubberachtige stolsels hebben gevonden in lichamen die ten minste één Covid-prik hebben gekregen. Zij melden dat sommige lichamen zijn “overspoeld” met deze draderige structuren, ook in de organen en eierstokken, en dit in meer dan 70 PROCENT van de lichamen die worden gebalsemd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevolgen van COVID-vaccinatie vanuit het perspectief van een patholoog – Decimeters-lange bloedklonters, kanker, onvruchtbaarheid



Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Amerikaanse export van Patriot raketten naar Oekraïne is vooral een public relations-oefening
Volgend artikelMission Impossible: Ongevaccineerd bloed bankieren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. dankzij spike eiwit “boosters” Hier, hier, ongelooflijk dat er nog altijd mensen bestaan di denken dat eiwit in staat is, welk form dan ook menselijke gezondheid te schaden. Ja ma pas op, het is wel spike eiwit. Geen kubus of driehoek eiwit. Vragen mensen zich niet af eigenlijk wat eiwit kan of niet. Ne tuurlijk niet. Hebben jullie hier van redactie uiteindelijk iets geleerd van biomechanische processen na 3 jaar,. Nee. Jullie zijn al 3 jaar niet in de staat om tot conclusie te komen dat alle resp virussen ondergaan zelfde biomechanische processen van infectie en reproductie. Ne. Hebben jullie per toeval dan misschien beseft dat virussen geen intern energie hebben en daar voor niet in de staat zijn om iets beter of slechter te doen opzichten van elkaar. Dat is te moeilijk blijkbaar. Hebben jullie zich in laatste 3j vragen gaan stellen hoe is het mogelijk om antistoffen die in de cellen van schouder gemaakt zijn tussen cellen van longen te geraken. Natuurlijk niet. Gebrek aan kennis. St Pieter gaat hun daar plaatsen zeker. Ja ja , via bloed zeker. Weten jullie nog altijd niet dat de antistoffen niet in de bloed zitten. Dat antistof uit niet geïnfecteerde cellen komt die zich in de beurt van infecteerde bevinden of zijn jullie nog zo dom om te denken dat hart hun maakt en door aderen pompt. Cellen in??? nee , antistof moet noch in de cel noch in de aderen zitten. Het zit in de ruimte tussen cellen. Alleen een idioot kan geloven dat hoeveelheid van antistoffen in de bloed te meten zijn. Het is dankzij artsen zonder kennis dat mens dit gelooft. Wie weet hier te zeggen, virus muteert niet, het is cel di muteert. Kan iemand zichzelf een vraag stellen van bijvoorbeeld, welk segment van viraal informatie voor aanbouw van het zelfde codeert voor griep en welk voor covid. Cellen in de schouder pompen antistoffen niet de bloed in maar ze stoten ze di cellen uit. Gas eerst biomechanica leren en schrijft dan en praat er over. Dit geldt voor jullie net zo als voor di mannen van pfizer inclusief experten en virologen. Ik weet niet wie daar minder over weet. Lomperiken die het maken of idioten die het nemen.. Ga biomechanische processen leren.

  • Luister als je een punt wil maken, zorg dan in elk geval dat je dat in begrijpelijk en correct nederlands kan opschrijven. Wat een shitreactie. Door gasten zoals jij staan slimme maar kritische mensen zoals ik er ook slecht op. Oftewel, zo een reactie wens ik hier niet meer te zien, ok sunshine?

   • chatGPT kon ook niet veel van de tekst maken:

    ChatGPT:

    Het is moeilijk om de precieze betekenis van de tekst te achterhalen, omdat de tekst onvolledig en onduidelijk is en sommige opmerkingen niet logisch lijken te zijn. Hieronder volgt een poging om de tekst te vertalen naar begrijpelijk Nederlands:

    “”Dankzij eiwitboosters met spike-eiwit zijn hier mensen die nog steeds denken dat eiwit, in welke vorm dan ook, schadelijk is voor de menselijke gezondheid. Let op, het is wel spike-eiwit, geen kubus- of driehoek-eiwit. Stellen mensen zich wel eens af wat eiwit wel of niet kan? Nee, natuurlijk niet. Heeft de redactie in de afgelopen 3 jaar dan iets geleerd over biomechanische processen? Nee. Jullie zijn al 3 jaar niet in staat om tot de conclusie te komen dat alle respiratoire virussen dezelfde biomechanische processen van infectie en reproductie ondergaan. Ne. Hebben jullie dan misschien beseft dat virussen geen interne energie hebben en daarom niet in staat zijn om iets beter of slechter te doen dan andere virussen? Dat is te moeilijk blijkbaar. Hebben jullie in de afgelopen 3 jaar vragen gesteld over hoe het mogelijk is om antistoffen die in cellen van de schouder worden gemaakt tussen de cellen van de longen te krijgen? Natuurlijk niet. Gebrek aan kennis. St. Pieter zal ze daar wel plaatsen, zeker via het bloed. Weten jullie nog steeds niet dat antistoffen niet in het bloed zitten? Antistof komt uit niet-geïnfecteerde cellen die zich in de buurt van geïnfecteerde cellen bevinden, of denken jullie nog steeds dat het hart ze maakt en via de aderen pomp? Cellen in??? Nee, antistof moet noch in de cel noch in de aderen zitten. Het zit in de ruimte tussen cellen. Alleen een idioot kan geloven dat de hoeveelheid antistoffen in het bloed te meten is. Het is dankzij artsen zonder kennis dat mensen dit geloven. Wie kan hier zeggen dat virussen niet muteren, maar dat het de cel is die muteert? Kan iemand zichzelf een vraag stellen, zoals bijvoorbeeld welk segment van virale informatie”

  • mocht hetgeen je gepost hebt NIET door google translate vertaald geweest zijn…. mocht het NIET vol staan met grammaticale fouten, dan was je misschien nog ietswat ‘verstandelijk’ overgekomen….mocht…. lol
   misschien je eigen advies eerst ’s opvolgen vooraleer het ‘belerend vingertje’ tevoorschijn te toveren????

  • Haal adem, tel tot tien en typ wat rustiger. Niet te lezen dat abracadabra van je. En het is nog onnozel ook met je GELOOF in “virussen”, infecties en antistoffen. Hoe oud ben je? 10? Ziekmakende “virussen”bestaan NIET, dus die antistoffen erop ook NIET. Alles is van A tot Z verzonnen mbv computermodellen. Het enige wat wel echt is dat is de genocide dmv gifspuiten.

 2. Iemand in de gaten hoe in china in een dag 37 miljoen besmettingen zijn, de beelden waar alles nu een logistieke chaos is in sommige gebieden is precies wat geert vanden bosche beschrijft. De pakketen liggen op straat , de straten zijn geblokkeerd🤨en de media in china mag niks meer naar buiten brengen met beelden. Waar 37 miljoen besmettingen zijn , daar komen er nog is het tienvoudige bij binnen een week en dat hpgaat hier ook gebeuren. Ik heb ook de corona , gelukkig niet gegifprikt,maar er zit een behoorlijke sars veneinig randje aan waar ik nu al meer dan een week mee rond loop. Veel slijmen en hoesten, ik sta onder de uitslag🙈 Schijnt in china ook zo te zijn. Mijn huisarts zegt dat er nu pas een echte pandemie in nederland en wereldwijd gaat komen, dat er nu zeker 10 x zoveel zieken zijn als in 2020. En heel veel doden allemaal gegifprikt. Ze zei dat mensen zoals ik de enige zijn die het kunnen stoppen,door heel ziek te worden en immuun op te bouwen zodat wij in ieder geval niks meer verspreiden. Ik denk dat geert zijn voorspellingen nu beginnen in te zetten. Als je ziet hoe in sommige delen in china alles plat ligt dan zal dat hier ook gebeuren eer we paar maanden verder zijn ben ik benieuwd of de chaos hie ris en hoeveel extra doden er zijn.

  • Wat heb jij vandaag gesnoven??????

   achterlijke, je hebt gewoon vetkoudheid of griep. Laat je nakijken want je hebt hier niets zinnigs opgestoken .

   Alleen al dat je naar een witjasnazi tuft voor een snottebel.

   • Beste Ab,
    Wat je ook van een reactie van iemand anders mag vinden,er vanuit gaan dat iemand gesnoven zou hebben en voor achterlijke uit te maken is beneden peil.
    Beledigingen naar een ander laten meer zien over jou als persoon dan je beseft.
    Je mag dan schrijven dat een ander volgens jou niets zinnigs heeft opgestoken echter,
    de zinnigheid van jouw reactie is ver te zoeken.

    • Tigron, inderdaad.
     Lees bij de reacties zoveel beledigingen.
     Zou niet nodig moeten zijn, leven en laten leven en ieder in zijn eigen waarde laten.

     • astrid december 25, 2022 at 21:55
      Dat had je destijds de vaxxies moeten vertellen: LEVEN EN LATEN LEVEN. Had je dat gedaan? (Kan nog hoor, vertel het ze gerust.)

   • @ Ab

    Tnx! Jij hebt t door en spreekt vanuit je hart!
    Fuck al de debielen die het nog niet door hebben!
    Btw. witjasnazi is een zeer correcte bewoording, nix aan toe te voegen.

    @ Tigron

    De tijd van zalvende woorden is voorbij; wellicht is het nog niet bij je doorgedrongen, maar het is oorlog!
    Slap gelul is voor woke mietjes.
    Het is tijd, hoognodig tijd, dat we de dingen benoemen zoals ze zijn.
    Tere hartjes raken is niet waar we rekening mee moeten houden.
    Het is oorlog en dan moeten we de zaken benoemen zoals ze zijn.
    Wellicht grof in jouw beleving, maar dat is jouw probleem.

    Ik heb respect voor Ab, omdat hij zegt waarvoor hij staat en de dingen benoemt zoals ze zijn.

    • Helemaal mee eens. Tijd van het aanhoren van dat slap gelul is over en voorbij. Met deze figuren gaan we deze slag niet winnen. Afschrijven die kliek met schapen.

    • En zeg me eens hoe jullie stoere jongentjes het tij gaan doen keren met jullie stoere praatjes ? Ze zoeken nog vrijwilligers in het russische leger. Wist u dat ? Laat u volledig gaan.

     Russian President Vladimir Putin has issued a decree allowing foreign citizens to serve in the Armed Forces of the Russian Federation.

     Waar wachten jullie op ? Ga toch lekker naar het front.

     • Beste Wake Up,

      Het is geen stoere praat, het gaat om het benoemen van de zaken zoals ze zijn.

      Ik kan helemaal nix betekenen, jij ook niet.
      Want we kunnen ons niet verenigen, we kunnen geen grote groep vormen en plannen maken om eens en voor altijd af te rekenen met het gajes welke ons al eeuwenlang (reset na reset na reset) het leven zuur maakt.
      Er zal nl. altijd een nsb-er tussen zitten…..

      Het enige wat we konden doen was het wakker maken van onze medemensen.
      Ik heb iedereen gewaarschuwd, heb iedereen verteld hoe deze wereld echt in elkaar steekt (hoe het echt in elkaar steekt weet ik uiteraard ook niet, maar je snapt mijn punt in deze hoop ik).
      Heb enkelen wakker kunnen krijgen en ook zij zijn woest inmiddels.
      Maar het gros wil er niet aan, omdat hun wereld dan instort, omdat ze dan moeten toegeven dat ze helemaal fout zitten.
      Iedereen heeft inmiddels wel van een ander we waarheid gehoord.
      Het gros daarvan heeft er niets mee gedaan.
      Dus het is m.i. zinloos om nu nog te proberen om mensen wakker te maken, want degenen die er voor open stonden zijn inmiddels wakker.
      De rest is gedoemd en maar wat bereid om in een leugen te leven.

      Mij rest het toekijken met lede ogen.
      En dat doet pijn….

    • Beste Awake,
     Volgens jou: “Slap gelul is voor woke mietjes.”

     Je comments zijn een afspiegeling van je eigen vooronderstellingen en zeggen weinig over hetgeen je meent te benaderen: mijn positie en wat ik schrijf.

     Vergis je niet tussen mijn persoonlijkheid en mijn houding: mijn persoonlijkheid is wie ik ben ….. mijn houding wordt bepaald door jouw gedrag.

     • Beste Tigron,

      Wat ik bedoelde te schrijven was dat de tijd voor slappe praat, zalvende woorden voorbij is (zie ook mijn reactie op Wake Up’s reactie hierboven).
      En ik zie de reactie van Ab niet als een belediging aan het adres van Greet, maar als een reactie vanuit zijn hart.
      Hij benoemt de zaken zoals ze zijn en daar hou ik van.
      En hij spreekt Greet aan op haar gedrag.
      Zij is een frequent bezoekster en reageerster op deze website, dus je zou van haar mogen verwachten dat ze beter weet.
      En dat ze naar zo’n witjasnazi (zoals Ab terecht die pleuris-lui noemt) is gegaan, is werkelijk niet te bevatten.

      Zo kijk ik er tegenaan iig.

  • Jij hebt corona. Tuurlijk joh. Geconstateerd dmv zo’n fake test zeker? Hou toch op met je sprookjes. 3 jaar verder en nog slapend.

 3. DE documentaire Died Suddenly laat die stolsels duidelijk zien. DE film duurt ong 1 uur en 8 min. en is te vinden op Rumble.com maar helaas zonder ondertiteling. Met ondertiteling is hij te vinden op Commonsense tv
  en mocht dat niet lukken dan naar de website Jensen.nl en naar beneden scrollen tot je de 3 kolommen ziet met diverse items en dan staat DIED SUDDENLY in de rechter kolom even op drukken en de rest gaat vanzelf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in