Kobi Gideon / Government Press Office of Israel / Wikimedia / (CC BY-SA 3.0 DEED)

Mijn antwoord? Op het punt zelfmoord te plegen. Dit is een stuk met veel video. Ik begin met een korte podcast die ik vandaag heb gemaakt terwijl ik Streamyard aan het testen was. Dan is er mijn reguliere maandagochtend chat met de rechter. De laatste video is een chat met Patrick Henningsen. Patrick en ik ontmoetten elkaar voor het eerst in Moskou in december en daarna weer in Moskou voor de Multi Polarity conferentie. Als je naar je werk rijdt of op bezoek gaat bij je schoonouders, zouden deze drie video’s je moeten behoeden om achter het stuur in slaap te vallen.

Dus terug naar de titel en de essentiële vraag – Is Israël aan het winnen, aan het verliezen of staat het op het punt zelfmoord te plegen? Ik denk eigenlijk dat het een combinatie is van verliezen, wat gevolgd zal worden door de dwaasheid om Libanon binnen te vallen en het op te nemen tegen Hezbollah. Dat is in mijn ogen een zelfmoordmissie voor Israël, schrijft Larry Johnson.

Israël verliest omdat het er na zes maanden van ongelijke gevechten niet in is geslaagd Hamas te verslaan en de gijzelaars te bevrijden. Israël heeft bewezen zeer bedreven te zijn in het doden van ongewapende vrouwen, kinderen en ouderen. De Izzies weten wel hoe ze ziekenhuizen, medische klinieken, scholen, kerken, moskeeën, universiteiten en VN-vluchtelingencentra moeten bombarderen. In plaats van de mythe van Israël als David die vecht tegen de moslimkolos Goliath te versterken, is de militaire campagne van Israël een regelrechte ramp voor de public relations. Vroege beweringen over onthoofde kinderen en massaverkrachtingen bleken verzinsels te zijn van een doorwrochte Israëlische psyops-campagne. De publieke opinie over de hele wereld ziet Israël als een moorddadige misdadiger. Er was een tijd dat Israël kon rekenen op een meerderheid van de Westerse naties aan zijn kant. Die tijd is voorbij.

  Anti-genocideprotesten op de campus versus zionistische miljardairs

Een van de belangrijkste analytische punten die ik in mijn korte video benadruk en die ik terloops met de rechter bespreek, is dat Israël er na zes maanden strijd niet in is geslaagd om een lichtbewapende guerrilla van Hamas te verslaan die geen luchtverdediging, geen artillerie en geen tanks heeft. Het hele gebied van Gaza is 141 vierkante mijl (dat is bijna 365 vierkante kilometer). Vergelijk dat met Bakhmut in Oekraïne. Bakhmut is 16 vierkante mijl groot. Het kostte Rusland 10 maanden om een zwaarbewapende, goed ingegraven Oekraïense vijand te verslaan die door de NAVO werd gesteund met wapens en inlichtingen. [Met dank aan Neil McLeod voor het corrigeren van mijn fout over de vierkante mijl van Gaza].

Nog een groot verschil – Rusland heeft geen tienduizenden Oekraïense burgers gedood bij het behalen van zijn overwinning. Rusland heeft ook niet bijna 200 journalisten gedood tijdens die strijd en heeft ook niet meer dan 224 hulpverleners weggevaagd. Israël, aan de andere kant, deed dat allemaal en meer. Dus de volgende keer dat je een westerse militaire analist het Russische leger als onbekwaam of incompetent hoort bestempelen, wijs er dan op dat het zogenaamd machtige leger van Israël niet in staat was om een massa ongewapende burgers en een paar duizend Hamas-strijders te verslaan.

De regering van Netanyahu begint uit elkaar te vallen. Aan de ene kant blijkt uit berichten uit Gaza dat bijna alle Israëlische brigades zich uit Gaza hebben teruggetrokken – MISSION NOT ACCOMPLISHED. Toch bleef Netanyahu vandaag volhouden dat Israël Rafah zou aanvallen, ondanks herhaalde waarschuwingen van de regering Biden om zich terug te trekken. Ondertussen voert Israël in het noorden, aan de grens met Libanon, de lucht- en artillerieaanvallen op. Israël lijkt vastbesloten om zijn belofte na te komen om Hezbollah uit Zuid-Libanon te verdrijven en hen ten noorden van de rivier de Litani te duwen.

  Israëliërs hebben toestemming om racistisch te zijn

Er is maar één piepklein probleempje: Hezbollah is niet in de stemming om mee te werken en is volledig bereid om Israël rechtstreeks te bestrijden. Een gevecht in Libanon zal niet te vergelijken zijn met wat de Israëlische bezettingsmacht in Gaza heeft meegemaakt. Ondanks de westerse propaganda zal Hezbollah geen menselijke schilden gebruiken. Ze zullen op de ouderwetse manier vechten vanuit bunkers en loopgraven. Hezbollah heeft ook iets wat Hamas niet heeft – langeafstandsraketten die tot diep in Israël nauwkeurig kunnen inslaan. Ik hoop dat ik het mis heb, maar ik vrees dat Israël vastbesloten is om de aanval in het noorden in te zetten. Dat is volgens mij een recept voor nationale zelfmoord.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Getuigenissen van 7 oktober onthullen dat het Israëlische leger Israëlische burgers “beschoot” met tanks, rakettenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTop 6 ziektes die GEMAKSHALVE VERDWENEN zijn tijdens de “Covid-19” neppandemie
Volgend artikelOekraïne moet wellicht een compromis sluiten met Rusland, geeft NAVO-chef toe
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Tsja……de Oekraïne had kennelijk hun nieuwe verblijfplaats moeten worden. Daar kwamen ze ooit vandaan ook.

  Dat viel tegen!

  Arm opgejaagd jodendom.

  Zou die starre mentaliteit nog lang blijven bestaan?

  • Opgejaagd Zionazidom, met de nadruk op nazi en dom. Oekiland wordt hopelijk NovoRossia tot aan de natuurlijke grens van de rivieren Dniester en Sluch. Verdeel de rest over Polen, Roemenië, Hongarijë en Wit-Rusland. Iedereen blij, behalve de Ashkenazios.

 2. Broeder Nathaniel – Amerika is een veroverde natie

  Broeder Nathaniel identificeert de drie scharen
  van ZBR (Zionistische Bezette Beroepsregering)

  Zet de fasen bij elkaar:
  Controle over geld,
  Controle van politici,
  Controle over de kerk,
  en je hebt een recept voor wereldheerschappij.
  https://www.realjewnews.com/?p=1995

  door broeder Nathaniel

  “Het past bij wat er vandaag de dag gebeurt”, zei Henry Ford Sr.

  Hij had het over ‘De Protocollen van de Geleerde Wijzen van Zion’.

  En hij zag het zich voor zijn ogen ontvouwen.

  Als Joodse kinderen mochten we het niet lezen.

  Maar kinderen vinden manieren om te breken met wat verboden is, gewoon om erachter te komen waarom.

  Het boek met zoveel intriges was te veel voor mij als kind.

  https://www.henrymakow.com/

  • En Brittania al sinds de slag bij Waterloo. Toen is ze ook begonnen met waving the rules omdat ruling the waves over de plas verhuisde.

 3. Vandaag zijn protesterende pro-Palestina-demonstranten hardhandig uit de vergaderzaal van de tweede slaapkamer verwijderd. Deze actie staat in schril contrast met de wijze waarop de hermandad zaterdag 06.04 omsprong met XR-actievoerders, inclusief malle Greetje op de A12 in Den Haag.
  Verschil moet er wezen draagt burgemeester Jan van Zanen met graagte uit.

 4. Als ze zelfmoord willen plegen……………..

  Ik steek geen vinger uit…………

  Wel goed om te noteren dat dit kleine “landje” openlijk bereid is de wereld in brand te steken !!!

 5. Na de eclips: Israël zet VS onder druk: blijf munitie leveren of wij zetten kernwapens in

  Bijbelse profetie voorzegt vernietiging van Iran, maar ook herstel van het land

  (12.20) – Als nasleep van de Grote Amerikaanse Eclips die gisteren plaatsvond – waarin behalve een aantal mensen met opvallende gezondheidsklachten geen bioterreuraanval plaatsvond – lijkt een aanstaande oorlog tussen Israël en Iran inderdaad het meest waarschijnlijk. Iraanse raketaanvallen zouden in de komende dagen ophanden zijn, waar ongetwijfeld een Israëlische militaire reactie op zal volgen. Israëlische politici hebben inmiddels de VS gedreigd dat als er geen munitie meer wordt geleverd, ‘wij alles zullen inzetten wat we hebben’. Onder dat ‘alles’ bevinden zich ook minimaal 80, maar mogelijk zelfs 200 of meer kernwapens.

  Bron: https://www.xandernieuws.net/algemeen/na-de-eclips-israel-zet-vs-onder-druk-blijf-munitie-leveren-of-wij-zetten-kernwapens-in/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in