Foto Credit: Hal Turner

Inmiddels weet het grootste deel van de wereld dat Iran ongeveer 48 uur geleden een veelzijdige aanval op Israël heeft uitgevoerd. De “gevolgen” van die aanval worden nu beangstigend duidelijk en defensie-experts zijn er doodsbang voor.

Terwijl de aanval bezig was, ondernam Iran een zeer ongebruikelijke en blijkbaar dwaze reeks stappen. Ze kondigden aan dat ze drones en vervolgens kruisraketten tegen Israël hadden gelanceerd. Ze kondigden dit aan ondanks het feit dat de drones en raketten nog 57 minuten moesten reizen voordat ze hun doelen zouden bereiken! schrijft Hal Turner.

Deskundige waarnemers vonden het erg vreemd – en dwaas – dat een aanvaller zulke informatie zou vrijgeven terwijl de wapens die ze lanceerden nog niet waren aangekomen. Het gaf Israël en zijn bondgenoten de tijd om achter die wapens aan te gaan, wat ze ook deden.

Nou … het blijkt dat dit niet vreemd of dwaas was – het was gepland. Iran lanceerde de oude afdankertjes van hun arsenaal! Eerste generatie drones. Eerste generatie kruisraketten. Wat ze lanceerden was troep die ze al jaren hadden liggen! Langzaam bewegende, luide troep. Iran WILDE dat de Israëlische verdediging zich zou richten op die oude rommel en niet op wat ze daarna zouden afvuren: Ballistische raketten.

Veel van de drones vielen gewoon uit de lucht door defecten. Andere werden gemakkelijk onderschept door straaljagers uit Israël, de VS en het VK, met wat hulp van Franse marine-eenheden in de Middellandse Zee.

Er was een veelgeprezen “99% onderscheppingssucces” dat over de hele wereld werd uitgezonden zodat iedereen het kon horen. Het blijkt dat er een probleem is. Een GROOT probleem: de ballistische raketten van Iran. Er zijn er verschillende doorgekomen.

Bijna niemand heeft dit “probleem” opgemerkt omdat er geen media-aandacht voor was, tot dit artikel.

De hint dat er een GROOT probleem was, kwam vandaag. Amerikaanse media rapporteerden:

  Iran geeft orders voor een algemene aanval op Israël: De VS geeft de IDF duizenden artilleriegranaten die bedoeld zijn voor Oekraïne!

“De Amerikaanse Nationale Veiligheidsadviseur, Jake Sullivan, verklaarde vandaag dat het Ministerie van Defensie samen met het Amerikaanse Centrale Commando doorgaat met het vergroten van de paraatheid en integratie van luchtverdedigings- en waarschuwingssystemen in het Midden-Oosten, om de effectiviteit van Irans raket- en dronecapaciteiten te verminderen.”

Toen ik dat las, dacht ik bij mezelf “Wie heeft jou dat gevraagd?”. Waarom zou je zoiets zeggen? Tenzij… tenzij… er een groot probleem is. Dus begon ik te zoeken en vragen te stellen. Dit is wat ik vond:

De raketten die de twee bases in de Negev-regio raakten, kwamen er niet zomaar doorheen. Dat deden ze tegen het zwaarst verdedigde gebied ter wereld, beschermd met de meest geavanceerde, geïntegreerde anti-ballistische raket (ABM) systemen die er in het Westen bestaan.

Twee Israëlische bases in de Negev en een inlichtingenbasis in het uiterste noorden van Israël op de berg Hermon werden getroffen door Iraanse raketten.

In het noorden werd de geheime inlichtingenbasis in het noorden van de bezette Golanhoogten in Jabal al-Sheikh (berg Hermon) geraakt en ernstig beschadigd.

In het zuiden werden de Israëlische Nevatim en Ramon Bases geraakt en DIT is waar het probleem zijn lelijke kop opstak.

Volgens geheime inlichtingen werden op de luchtmachtbasis Nevatim in de Negev-woestijn, de hangar van Israëls F-35 Stealth-vliegtuigen en spionagevliegtuigen van de Mossad, minstens vierenveertig (44) Mossad-personeelsleden gedood.

Maar voor de defensiesector verbleekt dat in vergelijking met wat Iran heeft moeten doen om dat te bereiken.

Nevatim werd verdedigd door ’s werelds meest geavanceerde geïntegreerde antiraketverdedigingsschild dat Arrow 2, David’s Sling, THAAD en Patriot 3 omvatte met de AN/TPY-2 X-band surveillance- en richtradar. Dit systeem is ontworpen om zich uitsluitend te verdedigen tegen de dreiging van Iraanse ballistische raketten voor de middellange afstand.

Hier zie je een foto van de eavanceerde Amerikaanse radar die is ingezet om deze bases te beschermen.

  Palestijnse ambassadeur bij de VN: 70% van 7.000 burgerdoden zijn vrouwen en kinderen

En toch … raakten 5 tot 7 raketten Nevatim. De Israëli’s erkennen dat 2 landingsbanen en drie opslagplaatsen geraakt zijn.

Geen knock-out klap – zo was het niet bedoeld.

Maar elke Battle Damage Assessment (BDA) expert zou opmerken dat het inslagpunt in het midden lag, een duidelijke indicatie van precisiegeleiding.

5-7 raketten raakten ’s werelds zwaarst verdedigde locatie en versloegen een geïntegreerde ABM-verdediging die speciaal was gebouwd om de raketten te verslaan die het niet kon neerschieten.

DAT heeft sommige mensen in de defensiesector letterlijk in paniek gebracht. Want als 5-7 raketten er doorheen zijn gekomen, dan is het een gegeven dat andere er ook doorheen kunnen komen. En eenvoudige wiskunde onthult dat als Iran dertig (30) raketten op die basis had afgevuurd, de basis niet meer zou bestaan.

De Iraniërs weten dit nu. Ze weten dat de Israëlische “raketafweer” hun ballistische raketten voor de middellange afstand niet met grote betrouwbaarheid kan tegenhouden.

Terwijl Jordanië Amerikaanse PATRIOT-raketten afvuurde om een paar Iraanse raketten neer te halen, zijn de Jordaanse PATRIOTS nu volledig uitgeput. Ze hebben er GEEN meer.

Gevechtsvliegtuigen hebben een paar extra Iraanse raketten neergehaald, maar niet veel.

Israël is dus niet alleen kwetsbaar, er is ook geen “opvul”-technologie die snel kan worden toegevoegd aan het geavanceerde, geïntegreerde systeem om de situatie voor Israël te verbeteren. Simpel gezegd is Israël op dit moment feitelijk weerloos tegen grote salvo’s van deze raketten.

Denk daar even over na.

Het is het meest geavanceerde, geïntegreerde luchtverdedigingsradarsysteem ter wereld, met als missie het detecteren van Iraanse raketlanceringen en het doorgeven van richtgegevens aan de Israëlische Arrow, David’s Sling en Amerikaanse THAAD ABM-batterijen die zijn ingezet om gevoelige Israëlische locaties te beschermen, waaronder Dimona en de luchtmachtbases Nevatim en Ramon.

  VS slaat uitnodiging van Israël om WO3 te beginnen af (voorlopig)

Iraanse raketten troffen zowel de Nevatim als de Ramon luchtmachtbases.

De beste bewakingsradar ter wereld, die samenwerkt met de meest geavanceerde raketafweer ter wereld, stond machteloos tegenover de Iraanse aanval.

Wat Israël verbitterde was niet de aanval zelf, het was dat de meest geavanceerde raketafweersystemen ter wereld de raketten waarvoor ze gebouwd waren niet konden stoppen!

Iran heeft nu een “strategische afschrikking” van Israël bereikt. Israël weet nu dat Iran hen zal raken, maar kan hen ook naar believen raken met raketten die Israël niet kan stoppen.

Erger nog, nu de “troep” uit de Iraanse inventaris is verdwenen, kunnen ze de tweede en derde generatie versies van hun drones en raketten uitbrengen. Hezbollah deed dat VANDAAG. Hezbollah gebruikte vandaag bijna geruisloze, veel snellere, straalaangedreven drones om Israël in het noorden te raken.

Mensen op de grond hoorden de drones pas toen ze de doelen aan het bombarderen waren!

Als Iran deze gaat gebruiken, zal alleen al de snelheid de vluchttijd met de helft of meer verkorten, waardoor het nog moeilijker wordt om zulke drones te onderscheppen als ze gelanceerd worden.

Wat de kruisraketten van de tweede of derde generatie kunnen doen, weet nog niemand.

We hebben nu gezien wat de ballistische raketten van Iran kunnen doen – akelig!

De reactie van Iran op de Israëlische aanval op de Iraanse ambassade in Syrië heeft een kloof geopend in het machtsevenwicht in het Midden-Oosten. De wereld veranderde die dag. Niet op een manier die het grote publiek wist – tot nu.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Israël: Premier Netanyahu zegt dat het land in oorlog is (Video’s)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPfizer geeft toe dat mRNA-injecties ‘Nanobots’ bevatten die het DNA permanent veranderen
Volgend artikelTop 100 ‘Samenzweringstheorieën’ die ‘Samenzweringsfeiten’ werden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Aanbeveling voor die vervelende volgevreten over het paard getilde Khazaren in dat racistische apartheidslandje aan de Middelandse zee: Koffers pakken en allemaal verhuizen naar Texas aan de Mexicaanse Golf. Zelfde soort klimaat, zelfde soort aride landschap en ruimte zat. De Texanen, auch von Deutschen Blut, en de Anglo-Zio cryptojoden en Zionazi lovers zullen jullie met liefde en open armen (of niet) ontvangen. Oprotten uit het Midden-Oosten en eindelijk de rest van de wereld eens met rust laten.

  • hear hear, op naar de JewSA, de goeden die goed samen kunnen zijn met andere mensen kunnen blijven, de naam IS RA EL moet weg!, en hernoemd worden naar Great Palestina.

   • In Europa rijdt er nog steeds een wieler ploeg van Israël ; op hun kledij staat:” Israêl start up nation ” Hoe is het mogelijk dat een renner voor zo een ploeg wil rijden; ze zouden in een hol moeten kruipen van beschaamdheid

  • Iraaqse scud raketten vlogen er ook al doorheen tijdense de desertstorm oorlog in de jaren 90
   Ook toen werden er schepen en patriod systemen vanuit europa overgebracht om te helpen.

   https://www.youtube.com/watch?v=YSLoueGyHLs
   Scott Ritter: Biden Sent An Ultimatum PROHIBITING Israel From Attacking Iran To SAVE The US Economy
   Tài Tỏi Vlog

   Paniek van defensie sector zal beperkt blijven tot de afdelingen verkoop en public relations

  • en dat is niet alles, volgens hen is iedereen die niet akkoord is met Israël moet afgemaakt worden volgens de minister van oorlog en dit zowel mannen vrouwen en kinderen

 2. Veel van de drones vielen gewoon uit de lucht door defecten. Andere werden gemakkelijk onderschept door straaljagers uit Israël, de VS en het VK, met wat hulp van Franse marine-eenheden in de Middellandse Zee.

  waarom kunnen ze dit niet met de aanval op oecraine?
  ze kunnen dus makkelijk de aanvallen afweren van rusland!!!!!

  en ook de aanval op gaza!!!

  • Ursula von der Leyen was een van de eersten die een bezoek bracht aan Israël sinds het begin van de recente oorlog in Gaza en dit om haar onvoorwaardelijke steun te betuigen nietegenstaande hooggeplaatste Israëlische politici en militairen zegden dat alle Palestijnen beesten zijn en moeten afgemaakt worden daarbij zegden ze ook; zowel mannen vrouwen en kinderen

 3. Goede zaak dit !

  Even off topic:

  Ik hoorde vandaag bij een navo persleiding uit de mond van Rutte dat we nog eens 4 m i l j a r d aan de Ukraine gaan geven!

  Wel gvd nog aan toe ons wordt niets gevraagd!@

  En die idioot gaat ook nog een keer de secr generaal van de navo worden..

  Is hier een correlatie?

 4. Rutte is niet goed snik we betalen wel nietwaar. Mijnheer wil chef NAVO worden, er zal dan nog genoeg ellende over ons heen gaan komen. WOIII bijvoorbeeld mede dank zijn baas Kalus Schwab

 5. Rutte is niet goed snik we betalen wel nietwaar. Mijnheer wil chef NAVO worden, er zal dan nog genoeg ellende over ons heen gaan komen. WOIII bijvoorbeeld mede dank zijn baas Kalus Schwab

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in