Het Covid-narratief heeft in de VS zijn kracht verloren. Meer en meer Amerikanen zijn niet langer geïntimideerd door de pseudowetenschappelijke voodoo van het Biden-regime.

Daarbij haalt het uitnodigende immigratiebeleid van de mentaal gehandicapte president het huis van leugens naar beneden. Aan de ene kant wil hij zijn burgers onder valse voorwendselen eeuwig huisarrest geven, en aan de andere kant staat hij toe dat tienduizenden derdewereldmigranten zonder papieren de grens oversteken. Bevinden we ons niet midden in een “pandemie”? Zou dat niet de epidemiologische super-speader zijn als een verderfelijke epidemie werkelijk zou uitbreken?

Wat betreft het bestendigen van het Coviddogma, schiet de Biden-clan in zijn eigen voet. Inmiddels hebben 17 Amerikaanse staten de Coronasharia afgeschaft en het huisarrest ingetrokken. Daarvan zijn Florida en Texas bijzonder in het oog springend.

In de Sunshine State heeft de zittende gouverneur, Ron Desantis, het China-model afgelopen september al afgewezen. Florida is momenteel in alle opzichten de meest prospererende staat van de Verenigde Staten.

Hoewel de gouverneur van Texas, Greg Abott, pas vier weken geleden heeft besloten het mondkapjesmandaat zoals in Florida op te heffen en alle bedrijfssectoren een capaciteit van 100 procent te garanderen, is nu al bevestigd dat de “doemvoorspellingen” ongegronde bangmakerij zijn. De neutralisatie van het PCR-testregime, zoals in Florida, heeft waarschijnlijk ook in Texas een aanhoudende snelle daling van de vermeende besmettingsaantallen op gang gebracht. Natuurlijk verkoopt men de vaccinatie als de belangrijkste factor in deze. Maar als bij toverslag blijven de misleidende epidemische parameters dalen.

En hoe meer staten dit voorbeeld volgen, hoe moeilijker het zal zijn om de Corona-ban op te leggen. De betovering is al verbroken in Florida en Texas. Deze laatste heeft onlangs het bewijs bij uitstek geleverd dat de Texanen genoeg hebben van het logica vervalsende Corona-narratief van het Biden-regiem. Onlangs speelden de Texas Rangers, op eigen bodem, tegen de Toronto Blues. Nee, geen spookspel. Het stadion zat bomvol, zoals de Amerikanen zeiden. Uitverkocht stadium met een menigte van 48.000. Geen Covid-tests of andere totalitaire rotzooi verplicht.

  Ultralinksen nemen heel district van Seattle over

Men zegt nee tegen de Covid-apartheid, zoals die in New York reeds voet vat. De spookstaat is in een permanente lockdown en is de sluitpost van de zogenaamde pandemiebestrijding. De gouverneur, Andrew Coumo, die nu zelfs door zijn eigen Democratische kamp wordt verstoten, heeft een staat van dienst op het gebied van rampzalig management. Zijn bevel om duizenden griep-, Corona- en ziektekiemen “geïnfecteerde” patiënten in verpleeghuizen te plaatsen om reeds rijkelijk voorhanden ziekenhuisruimte vrij te maken, was een doodvonnis voor tenminste 16.000 bejaarden, zo is inmiddels bekend geworden. Onthuld omdat Coumo de ramp die hij creëerde onder het tapijt wilde vegen. Het is slechts een kwestie van tijd voordat hij aftreedt, met talloze tegenstanders die aan zijn stoelpoten zagen.

De open Texas en Florida zijn gerandomiseerde proefdeelnemers. De directe vergelijking tussen “lockdown”-bolwerken en vrije staten zal uitwijzen of de onophoudelijk aangekondigde “superverspreidingsevenementen” een massale uitroeiing door Corona teweegbrengen, of dat dergelijke gruwelen niet te vernemen zijn.

Sleepy Joe struikelt meerdere keren op de trap van Air Force One – en eindigt op zijn knieën

Vorig artikelKunnen mRNA-vaccins het DNA permanent veranderen? Recente wetenschap suggereert dat ze dat kunnen
Volgend artikelThe Telegraph: Covid’s “derde golf” zal een massale dood zien onder de GEVACCINEERDEN
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

  1. Beste mensen we kunnen nog Maanden door gaan met wat voor vaccin’s ze wel of niet kunnen maken, het gaat er alleen maar om om ons uit te roeien met hun genetische troep. De schuld ligt over duidelijk bij Gates en Soro’s en consorte. Zij willen met mede werking van Rutte en Kaag en Klaus Schwab etc. ons alles afpakken om zo”” hun Nieuwe Wereld “” te maken. Er is maar een remedie tegen en dat is hun zelf persoonlijk aan te pakken en te straffen voor deze Genocide wat we nu allemaal zien, en ik heb medelijden met al de mensen die zich hebben laten vaccineren, zij zijn straks het haasje en sterven met de bosjes om dat hun eigen ihmum systeem is kapot gespoten wacht maar af, en dan komen ze weer met hun lockdowns en bulchit en de zo genaamde 3de of 4de golf, zij zijn de moordenaars van ons mensen en niets anders, nee mensen we hebben geen tijd meer om te wachten sta op en verzet je tegen Rutte en Kaag etc. zet ze voor een Tribunaal en spuit ze dan ook in met deze gifspuiten zo dat hun ook er aan gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in