.@mufidpwt / Unsplash

Dr. John Campbell heeft gewaarschuwd dat de globalisten van plan zijn om in het geheim alle belangrijke vaccins te vervangen door dodelijkere mRNA-technologie als onderdeel van hun ontvolkingsagenda voor de mensheid, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

In een video die dinsdag is geüpload naar YouTube, waarschuwde Dr. Campbell dat Big Pharma van plan is om mRNA-technologie te gebruiken voor een kakofonie van verschillende kwalen die bij het publiek zullen worden geïnjecteerd.

Moderna kreeg onlangs goedkeuring van de overheid voor het gebruik van hun nieuwe dodelijke mRNA RSV-vaccin, dat later dit jaar zal worden uitgerold.

Infowars.com bericht:

Campbell sprak ook over de verandering van de griepprik naar de experimentele technologie.

“Dus naast de RSV krijgen we nu ook deze griepprik die overgaat op mRNA,” zei hij. “Nu hebben we natuurlijk bestaande griepvaccins, maar die willen ze vervangen door deze nieuwe vaccins met genetische sequentie.”

“Dus dit zou het geven van twee mRNA-vaccins aan dezelfde persoon in dezelfde injectiespuit op dezelfde injectieplaats zijn, nu verzin ik dit niet, oprecht,” zei Campbell.

In de literatuur over de nieuwe Covid/griep comboprik wordt beweerd dat het vaccin effectiever is dan eerdere injecties, wat Campbell als ‘vooruitgang’ bespotte.

“Vergeleken met twee afzonderlijke vaccintoedieningen, wekte een enkele injectie met het gecombineerde vaccin een sterkere immuunrespons op tegen beide ziekten,” aldus het rapport van de klinische studie.

De arts besprak ook hoe mRNA-technologie het lichaam een eiwit laat produceren, in het geval van het Covid-vaccin was dat het spike-eiwit. Hij besprak hoe dat eiwit en het mRNA zelf niet op de injectieplaats blijven, maar zich door het hele lichaam verplaatsen, waardoor het gecodeerde eiwit in verschillende delen van het lichaam wordt aangemaakt.

  Herinnert u zich Dr. Neil Ferguson die 65 miljoen Covid sterfgevallen voorspelde?

Campbell besprak ook hoe het nieuwe vaccin codeert voor drie verschillende griepstammen en Covid, dus vermoedelijk bevat het in totaal vier mRNA-sequenties.

“Het lijkt erop dat het als een regelaar bij u binnenkomt,” zei hij ironisch.

Campbell ging verder met het bespreken van de andere mRNA-vaccins die in de pijplijn zitten, zoals cytomegalovirus (CMV), Epstein-Barr virus (EBVI), Herpes simplex virus (HSV) (AKA het koortslipvirus), Varicella-Zoster virus (VZV) (gordelroos) en Norovirus.

Er is ook een mRNA-vaccin tegen vogelgriep in ontwikkeling.

De arts besprak verder de industriële schaal van de productiefaciliteiten voor mRNA-vaccins.

“De laatste keer dat ik het controleerde, had de Britse regering een deal met Moderna… hetzelfde in Australië, er worden enorme nieuwe mRNA-fabrieken gebouwd, hetzelfde in Canada, mRNA lijkt de toekomst te hebben, nietwaar?… Maar dat is wat er gebeurt, ze worden op een enorme schaal ontwikkeld en de FDA heeft er al één extra goedgekeurd, regelgevende instanties over de hele wereld worden benaderd, het is ongelooflijk maar het gaat door,” zei hij.

Hij eindigde met wat satirisch sarcasme.

“Welp, de regelgevers zijn er om ons te beschermen, hopelijk doen ze dat. Ik bedoel, ze worden grotendeels gefinancierd door de farmaceutische industrie, maar ik weet zeker dat dat hun besluitvorming helemaal niet zal beïnvloeden,” zei hij nadat hij al die mensen had genoemd die gewond zijn geraakt door een vaccin. “Ik heb verder niets te zeggen… ja, er ligt een interessante toekomst in het verschiet.”

  Het tijdperk van de long vax is stilletjes gearriveerd nu Yale-onderzoekers de symptomen gedetailleerd beschrijven

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Het “plan” – Vaccin Holocaust zal totale anarchie ontketenenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel6 lamme eenden en Giorgia Meloni: maak kennis met de G7-klasse van 2024
Volgend artikelWEF eist dat regeringen vlees vervangen door ‘voedsel’ op basis van insecten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

  • Hij is wel degelijk Dr Campbell. Hij heeft les gegeven aan nurses voor vele jaren. Ik woon in Engeland en dit is bevestigd. Wel Dr voor zijn naam dus!

 1. Jammer dat de vogelgriep “vaccins” gemaakt worden met synthetisch mRNA – waardoor ze een medische behandeling zijn die niet verplicht gesteld kan worden

 2. Sometimes I think humanity is just incapable of critical thinking.. just DONT take them, ever.

  All “vaccines” are useless, do NOT improve health or give “protection”, it’s all a big fraud for at least 150 years.

  My g*d some people are still so dumb who believe in “the science” – go for it but keep these jabs away from the children.

  If we ignore these demons who are still pushing these injection, the problem will go away.. just don’t participate.. let them choke on their failure.

 3. Ik ging er 2 jaar geleden al vanuit dat dit al gebeyed was.

  Nooit geen prik, never nooit niet. De eerste die hiermee aan mn deur komt vertelt het niet meer na. Met of zonder vest!

 4. Hugo de Jonge is een ambtenaar bij huisvesting en komt bij u thuis want hij weet de postcodes. Hij kent ‘ze’ die niet meedansen. Ze zijn in beeld bij zijn vriend Dick Schoof. Ze gaan van deur tot deur. Arm tot arm. Hij is al onderweg en spuugt ondertussen op het vestje van iedere arts die ook overweegt niet te dansen met Janssen.

  • LAAT MAAR KOMEN ZIJN KOP GAAT ER AF HEB NIETS TE VERLIEZEN DOOD GA JE TOCH MAAR NEEM HUN MEE 😠😠😠😠😠😠😠

 5. Het enige voordeel dat hier uit voortgekomen is dat mensen eindelijk wat kritischer worden over al die vaccins die baby’s en kinderen krijgen.

 6. ja, er ligt een interessante toekomst in het verschiet.
  niet voor een hele hoop die zullen streven als ratten.

  dat zal je ook wel bedoelen

 7. Laten we ook vooral niet ons huisdieren vergeten waar ze deze mRNA troep straks in willen duwen. De meeste dierenartsen zijn te stom en lui om hier echt onderzoek naar te doen en zullen dit bij jonge dieren in hun lijf duwen, want ja big money voor hen. Wedden dat veel dieren het loodje gaan leggen na de vaccinaties en dierenartsen hier een hoop gezeik mee gaan krijgen?

 8. “Arts waarschuwt voor plannen van elite om traditionele vaccins in het geheim te vervangen door dodelijker mRNA”

  Dat lag in de lijn der verwachtingen n.m.m. zijn deze praktijken reeds realiteit, traditionele vaccins vervangen door DNA veranderde stoffen toegevoegd als bio wapen, OMG veel mensen zien jammer genoeg de kwalijke patronen van Big Pharma niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in