In plaats van het Russische volk te verdelen en hen tegen hun regering te keren, verenigt het hen op ongekende wijze, nadat ze zijn gaan inzien hoe existentieel dit conflict werkelijk is. De gewone mensen beseffen dat die patriottische figuren al die tijd gelijk hebben gehad met alles wat ze hebben gezegd, anders had Kiev het niet op hen voorzien. Als gevolg daarvan krijgen hun standpunten nog meer aandacht in de nasleep van deze aanvallen, waardoor hun invloed in de hele samenleving verder toeneemt, schrijft Andrew Korybko.

Kiev heeft zojuist geprobeerd de journalist Zakhar Prilepin te vermoorden, nadat het eerder al Darya Dugina en Vladlen Tatarsky had vermoord, wat bewijst dat het Russische patriotten als doelwit heeft in een terreurcampagne. Dit fascistische regime wil angst zaaien in de harten van degenen die het meest van hun land houden en hen zo afschrikken om hun landgenoten te verzamelen ter ondersteuning van de speciale operatie. In werkelijkheid heeft het echter het tegenovergestelde effect dan bedoeld.

In plaats van het Russische volk te verdelen en zich tegen hun regering te keren, verenigt het zich juist op ongekende wijze, nadat het is gaan inzien hoe existentieel dit conflict werkelijk is. De gewone mensen beseffen dat die patriottische figuren al die tijd gelijk hebben gehad met alles wat ze hebben gezegd, anders had Kiev hen niet als doelwit gekozen. Als gevolg daarvan krijgen hun standpunten nog meer aandacht in de nasleep van deze aanvallen, waardoor hun invloed in de hele samenleving verder toeneemt.

De geestverwanten van deze patriotten worden niet tot stilte gedwongen, maar geïnspireerd om hun beoordelingen van dit conflict uitdagend te versterken om hun vijanden te laten zien dat zij nooit zullen terugdeinzen voor terroristische dreigingen. Deze reactie is niet uniek voor het Russische volk, maar de norm voor patriotten overal ter wereld. De westerse samenleving in het algemeen is echter soft geworden door de ideologisch gedreven decennialange sociaal-culturele manipulatie van hun liberaal-globalistische elites, vandaar dat velen daar zo verbaasd zijn over het verzet van de Russen.

  Bedank Poetin voor het stoppen van de COVID-hoax

Dit verklaart waarom beleidsmakers uit dat de facto Nieuwe Koude Oorlogsblok, die Moskou verantwoordelijk acht voor Kievs terreurcampagne, ten onrechte verwachtten dat de Russen anders zouden reageren, omdat zij achteraf gezien gewoon de voorspelde reacties van hun eigen samenleving op die van hen projecteerden. Deze twee werken tegenwoordig volgens twee zeer verschillende culturele codes, waar deze zelfde beleidsmakers geen weet van hebben, anders zouden zij onmiddellijk opdracht geven een einde te maken aan deze contraproductieve campagne.

Het is onwaarschijnlijk dat zij binnenkort, of ooit, tot inzicht zullen komen, aangezien zij niet in staat zijn sociaal-culturele verschillen te accepteren door de invloed die het liberaal-globalisme uitoefent op hun wereldbeeld. Deze verzameling overtuigingen beweert van nature het beste te zijn dat de mensheid ooit heeft bedacht, vandaar dat de aanhangers ervan overtuigd zijn dat ze universeel zijn en dat het onvermijdelijk is dat iedereen ze uiteindelijk zal omarmen. De trotserende reactie van de Russische samenleving op de terroristische aanslagen in Kiev brengt deze “seculiere religie” echter in diskrediet.

In plaats van hun geloofssysteem ter discussie te stellen nadat de dogma’s ervan door deze ontwikkeling op losse schroeven zijn komen te staan, blijven westerse beleidsmakers liever in de ontkenningsfase, omdat het voor hen te moeilijk is om toe te geven dat het paradigma waardoor zij de wereld bekijken, verkeerd is. Hetzelfde geldt voor hun Oekraïense proxy’s, wier meer expliciet fascistische overtuigingen, die openlijk de zogenaamde “inferioriteit” van het Russische volk propageren, slechts een andere smaak zijn van dezelfde liberaal-globalistische ideologie, maar ook hierdoor in diskrediet worden gebracht.

  Europa kan achteruitgang en deïndustrialisatie tegemoet zien door in "door de VS gedomineerd systeem" te blijven

De verwachting is dan ook dat zij zullen blijven samenspannen om meer terroristische aanslagen tegen Russische patriotten te plegen, aangezien die twee waarschijnlijk nooit zullen beseffen hoe contraproductief dit is voor hun belangen. Het enige dat ze zullen bereiken is dat ze de solidariteit van hun doelwit versterken en meer zichtbare steunbetuigingen voor de speciale operatie aanmoedigen, inclusief pleidooien voor het Kremlin om formeel de staat van oorlog uit te roepen, waarvan een groeiend aantal mensen oprecht hoopt dat dit binnenkort zal gebeuren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De moordaanslag op de dochter van Alexander Dugin, Darya, was een laaghartige terroristische aanslag – UPDATE: Russen willen wraak!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKremlin reageert op dreigement Oekraïne om overal Russische burgers te doden
Volgend artikelOpnieuw massale Russische luchtaanvallen in heel Oekraine op 9 mei 2023 (Foto’s, video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  • Hoera,Hoera Hoera voor alle verkrachte en vermoorde vrouwen tussen de 8 en 80 jaar!!!
   Hoera,Hoera Hoera voor de teloorgang van Europa. Het westen een marionet van de USA en oost Europa lange tijd een marionet van de USSR!!!
   Hoera,Hoera Hoera voor de opkomst van het communisme en de bijbehorende oorlogen in Vietnam, China en Korea!!!
   Hoera,Hoera Hoera voor de geweldige kapitalistische en individualistische samenleving waar we heden ten dage in mogen leven!!!

   • Hoera voor de nederlaag van Nazi Duitsland, ik drink erop, waar drinkt U op Karel?
    Vind U zo somber, hoor het graag, de mens verziekt de aarde in welk systeem van economie het ook heeft of had dat ben ik wel van mening en onder al die systemen zijn er vele slachtoffers, maar nu ben ik dankbaar voor de nederlaag die Nazi Duitsland heeft geleden o.a. dankzij de Russen!!!

 1. Waarschijnlijk ben ik een beetje achtergebleven.
  Oekraïne verdedigt onze westerse waardes.
  Wij mogen niks slechts over een andere cultuur of geloof zeggen.
  Terwijl in het Oosten medeburgers Orks genoemd mogen worden, aan lantarenpalen gebonden een vlaggetje in het derrière gestoken, kerken gesloten, leeg geroofd, oppositie verboden (dat schiet trouwens hard op) enz.
  Het blijft me dus verbazen hoeveel er met een plank voor de kop lopen (genoeg voor een paar decennia biomassa) het zal wel dezelfde kant opgaan als de Egyptische , Griekse en Romeinse rijken, hoogmoed komt voor de val.

  • Mea Culpa Rommelaar,
   Ik noemde die Tsjetsjenen wel vaak Orks, want in die film van Lord of the Rings zie je zo aankomen en dan denk bij die Tsjesjenen hetzelfde, word echt bang van die gasten net als met die Orks, verder niks tegen die mensen, een vergelijking, dit zijn echte mensen natuurlijk en die Orks gemaakte monsters!

 2. Het is jammer hoe gewillig het gros van de bevolking alsmaar blijft doorgaan met de herhaling van een wereldbeeld met bijpassend taalgebruik dat hen is aangeleerd door de heersende elite; dat is een kleine groep mensen die nou niet bepaald het beste voorhebben met de gewone bevolking … Een voorbeeld van dit wereldbeeld is het idee dat het natuurlijk of onvermijdelijk is dat er oorlog, strijd, competitie, jaloezie, enz. bestaan en dat is dus een grote denkfout. De mensheid is namelijk echt wel tot veel meer in staat dan dat, maar ja, men heeft nooit leren waarnemen en geloven dat dit mogelijk is omdat het niet in het belang is van de eigenlijke machthebbers.

 3. Het gaat hier Niet om ons schrijven, wel om die rottige US/UK/NAVO… terroristische aanslagen die nog mogelijk blijven…

 4. Veel meer dan schrijven, lijkt niet mogelijk, zo leren we accepteren. Het maakt niet uit of men dit wel of niet opschrijft want de heersende elite opereert in een existentiële laag die alleen voor hen is bestemd. Ze blijven gewoon doorgaan omdat ze wellicht worden gesteund door krachten die niet van deze wereld zijn. Dat is de enige logische verklaring voor zaken die echt niet meer menselijk kùnnen zijn. Het maakt niet uit waar HET al dan niet om gaat en er is geen “ons” meer. Er is alleen maar wat er is, los van hoe we dit al dan niet wensen te benoemen.

 5. 🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎
  Zie artikel klaus schwab
  De overheid wil burgers….

  Mailadres !!! Bij reacties

  As maandag of dinsdag 15 , 16 mei as
  Is er stemming pandemie wet 1e kamer

  Laat weten wat je ervan vindt.🌎

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in