Begin september, ongeveer een maand na de herinvoering van het binnenshuis maskermandaat in Washington, liep ik zonder masker de Trader Joe’s op Capitol Hill binnen. Zoals verwacht was ik de enige persoon zonder masker in de hele winkel. Maar afgezien van dit detail verliep de ervaring verrassend rustig. Niet één keer werd ik door een boze klant uitgescholden voor mijn onverschilligheid, noch werd mij ooit gevraagd mijn masker op te zetten. Ik rekende af, trok mijn boodschappentas over mijn schouder, en vertrok. Geen schade, geen overtreding. Baat het niet, dan schaadt het niet, schrijft Theamericanconservative.com.

Hoe zal de pandemie eindigen? Dat is de vraag die ons vanaf het begin heeft beziggehouden. Intussen zijn er talloze maatregelen genomen om ons weer normaal te laten functioneren: lockdowns, maskerverplichtingen, stimuleringscontroles, reisverboden, online-school en het ” onoverwinnelijke ” vaccin. Negentien maanden later zijn de resultaten echter gering. De meeste mandaten zijn nog steeds van kracht, de pandemie duurt nog steeds voort, en de vraag is nog steeds grotendeels onbeantwoord.

Deze mislukkingen hebben de heersende elite er echter niet van weerhouden een einddoel vast te stellen: de virtuele uitroeiing van het virus. Sterker nog, expliciet of impliciet, alle Covid-gerelateerde wetgeving is uiteindelijk op dit doel gericht. Zoals onlangs verklaard door Dr. Anthony Fauci zelf: “We willen beter doen dan alleen controleren. We willen op de rand van de eliminatie staan.”

Australië en Nieuw-Zeeland hebben dit het meest expliciet gemanifesteerd – het tegenhouden van meer dan één enkel nieuw geval van Covid-19 – maar zoals de woorden van Fauci aantonen, is Amerika niet veraf.

Daarin ligt het probleem: de totale uitroeiing van Covid-19 is eenvoudigweg onmogelijk. Zoals andere meerjarige virussen van de luchtwegen, verspreidt Covid-19 zich te snel en muteert het te dikwijls in nieuwe varianten om op een duurzame manier te elimineren. Dit is niets nieuws: we hebben elk jaar te maken met de seizoensgriep. En hoewel het coronavirus iets besmettelijker is dan zijn neefje, blijft het een feit dat de sterftecijfers voor de meerderheid van de bevolking, met name voor kinderen, vergelijkbaar laag zijn.

  Emotionele noodkreet uit Israël om internationale hulp (Nederlands ondertiteld)

Daarom zou men redelijkerwijs kunnen zeggen dat we Covid-19 moeten behandelen zoals we andere soortgelijke ziekten behandelen: met gematigde voorzorgsmaatregelen. Deze pandemie heeft echter de wijze waarop wij handelen radicaal veranderd. Waar vroeger de komst van het griepseizoen weinig paniek veroorzaakte, vereist Covid nu hysterie: quarantaines, tracering van contacten, verplichte maskers, zelfs vaccinpaspoorten. Landen gaan in lockdown vanwege nieuwe besmettingen. Kinderen mogen wekenlang niet naar school als de indruk bestaat dat ze blootgesteld zijn. Werknemers worden voor een moeilijke keuze gesteld: vaccineren of ontslagen worden.

Zo is het nieuwe precedent geschapen: uitroeiing of bankroet. En aangezien we weten dat Covid-19 nooit echt zal verdwijnen, hebben we nu ons antwoord op de vraag hoe de pandemie zal eindigen.

Dat zal het niet.

Als we het precedent volgen tot zijn logische conclusie, dan verdienen alle milde virussen – of het nu griep, Covid-19, of iets anders onbekends is – nu niet minder dan de uitschakeling van de samenleving. Simpel gezegd, er is hier geen beperkend principe. We hebben onszelf geboeid en de sleutel weggegeven.

Hier keren we terug naar mijn uitstapje bij Trader Joe’s en wat volgens mij het enige overgebleven pad is: ongehoorzaamheid. We kunnen eenvoudigweg niet doorgaan met een gedweeë naleving in de hoop dat de normaliteit op een dag zal terugkeren.

Merk op dat deze oproep tot ongehoorzaamheid geen veroordeling is van massale volksgezondheidsinitiatieven, noch een libertair protest gebaseerd op “rechten” of “individuele vrijheid”. Ik betwijfel of ik zou pleiten tegen strenge gezondheidsmaatregelen als de Zwarte Dood opnieuw zou opduiken op de Amerikaanse kusten. In plaats daarvan is het een reactie op basis van de huidige situatie, een proportionele reactie op een precedent zonder rechtvaardigheid en in strijd met de menselijke bloei.

  Al dat gevaccineer hielp niets: hoge Corona-besmettingsgraad in vaccinatiewereldkampioen Israël - Vierde lockdown staat voor de deur

Geduld en tolerantie zijn niet langer voldoende. Velen, zoals ik ooit, beschouwen de mandaten als iets dat het waard is te doorstaan – een nobel offer ter wille van een toekomstige terugkeer naar de normale situatie.

We weten nu dat dit een vruchteloze taak is. Geen enkel mandaat zal Covid-19 ooit uitroeien, en daarom zal geen enkel mandaat ooit een einde maken aan de pandemie. Dus moeten we de mandaten zelf verwerpen.

Burgerlijke ongehoorzaamheid is geen radicaal nieuw concept, maar eerder een concept dat verankerd is in de westerse traditie. In de Summa Theologiae beschrijft Thomas van Aquino onrechtvaardige wetten als wetten die in strijd zijn met het menselijk welzijn, en stelt hij dat dergelijke wetten niet alleen valse wetten zijn, maar ook gewelddaden tegen de menselijke persoon waaraan niet gehoorzaamd moet worden.

De huidige mandaten vormen inderdaad een onmiskenbaar contrast met het menselijk goed. In de loop van de pandemie hebben zij kerken leeggehaald, bedrijven gesloten, scholen lamgelegd en familieleden gescheiden. Zij hebben de mens, die toch een sociaal wezen is, gedwongen zich thuis af te zonderen en zich van zijn gemeenschap los te maken. Door middel van maskermandaten hebben zij de menselijke persoon opnieuw gedefinieerd als een ziekteverwekker die moet worden vermeden in plaats van een wezen dat moet worden verwelkomd – en dit alles ter wille van een milde, eeuwigdurende ziekte.

Daarom is het niet alleen juist dat we ongehoorzaam zijn, maar ook noodzakelijk en zelfs rechtvaardig.

Natuurlijk zou ik nalatig zijn als ik de deugd van de voorzichtigheid niet zou noemen. Zeker, je moet de kerstbijeenkomst van je familie of dat bezoek aan je grootouders niet afzeggen omdat je weigert een masker te dragen in het vliegtuig. Evenzo mag je je familie niet laten verhongeren omdat je ontslagen bent omdat je het vaccin weigerde. Aquino merkt op dat men van ongehoorzaamheid moet afzien, als dat nodig is, om aanstoot te voorkomen. Zeker, naastenliefde vereist dat sommige dingen belangrijker zijn dan politiek, en misschien is dit een zwak punt in het betoog.

  De lijst wordt langer: COVID mRNA-vaccins: drie jonge piloten zijn de afgelopen drie weken plotseling overleden

Niettemin geloof ik dat er overvloedige manieren bestaan – subtiel maar krachtig – waarmee burgerlijke ongehoorzaamheid in ons dagelijks leven op verstandige wijze kan worden beoefend.

Begin met het masker af te zetten in restaurants en winkels. Als u de toegang wordt geweigerd, ga dan ergens anders winkelen. Als u in lockdown zit, ga dan naar het huis van een vriend of organiseer een feestje in je eigen huis. Ga terug naar de kerk als u niet meer gaat. Probeer op het vliegveld zo lang mogelijk maskerloos in de terminal te blijven. Hoe meer we nee zeggen, hoe minder serieus deze mandaten zullen worden genomen, en hoe sneller onze leiders zullen beseffen dat hun precedent niet eeuwig kan duren.

Sterker nog, het einde van deze pandemie hangt er van af.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Dit ongeteste vaccin had nooit vrijgegeven mogen worden. De waarheid zal aan het licht komen en er zullen koppen rollen”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelUit nieuwe studie blijkt dat 700 van de 827 vrouwen (82%) die het vaccin hebben gekregen een miskraam hebben gehad
Volgend artikel‘Superverkoudheid’, ‘zware griep’, ‘ADE’ OF ‘auto-immuniteit’ – Wat hebben vooral gevaccineerden deze winter echt te vrezen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Wat wil die obsessieve, psychopathische elite eigenlijk?
  De wereldbevolking uitroeien via de gifprikken.
  Daarmee brengen zij 90% van de afnemers van producten dus om zeep.
  De totale industrie dondert hiermee volledig in elkaar….
  Zullen alle multinationals en o.a machtige drugsindustrie dit accepteren?!
  Helaas zijn er wereldwijd reeds velen gevaccineerd.
  Die mensen kun je dus triest genoeg afschrijven.

  De ongevaccineerden zullen stand moeten houden om de totale ineenstorting van de aarde te kunnen voorkomen!

  • Nu ze letterlijk zowat alles bezitten op aarde is er voor hen weinig meer te halen qua financiële middelen.
   Daarom gaan ze nu voor totalitaire macht, opgelegd van bovenaf.
   Onze landen zijn al middels een stille coupe gekaapt.
   Onze kartelpolitici luisteren niet meer naar het volk maar naar de elites van het wef.
   We leven dus in een nepdemocratie.
   De elites hebben de macht en vermoedelijk willen zij effe een grote opruiming houden, vnl. In de blanke maatschappijen, daar lopen volgens hen te slimme luitjes rond die een bedreiging zouden kunnen vormen vd elites.
   Ze hebben liever een dom ras dat onder dwang hard werkt.

   Instorting vh huidige systeem boeit ze dus helemaal niets.
   Bbb is hun credo nadat zij de volledige instorting in gang hebben gezet.

   Prepare for shit!

   • De top van de elite is slechts een kleine groep die alles op aarde bezit.
    Onder hen worden de rijke belanghebbenden veel groter naarmate je zakt in de pyramide.
    Gaan zij zwijgzaam toekijken hoe hun imperium in elkaar dondert, omdat de wereldbevolking cq hun consumenten wordt uitgemoord door de gifprikken.
    M.i moet het ergens finaal misgaan met de satanische planning van de kleine elite top.

 2. Zoals in het begin van dit artikel aangegeven zijn we alleen op weg naar een volledig bankroet, ook het hele bestuurssysteem.
  Vooral kill bill is weer onderweg om zijn financiële gunsten uit te delen aan hen die met hem meerijden, ik hoop de hel in.

 3. Hysterie in optima forma. Wereldwijd nog geen 5 miljoen doden op 7700 miljoen mensjes. 0,06% dus !!

  * mondkapjes werken niet, dat wisten we al https://www.youtube.com/watch?v=HXR_hlUleoM
  * Avondklok werkt niet , dat wisten we al , https://joop.bnnvara.nl/nieuws/franse-avondklok-biedt-geen-resultaat-zeer-strenge-lockdown-mogelijk
  * 1,5 meter werkt niet als je buurman in je nek hoest
  * sluiten horeca, sportscholen, theaters en bioscopen is onzin of woont corona niet in de supermarkt ?

  Hoe kunnen mensen zich zo gek laten maken ! Denk na AUB en vecht voor uw grondrechten en vrijheden.

 4. Ik zag onlangs iets van de advocaat Feulmich (?) hij vertelde dat men dit scenario wilde in gang zetten in 2050, het hele corona plandemie, de Davos kliek zei hij, wilden niet wachten, ze zijn hebberig geworden. Als je hebberig word weet je dat het uiteindelijk mis gaat lopen, dat is een vaststaand feit.
  Tegen Kerstmis zullen zovelen gevaccineerden zo goed als geen immuunsysteem meer hebben, ze vallen gewoon dood neer, dan gaan ze natuurlijk vertellen dat deze mensen aan covid overleden zijn, wat absoluut de grootste leugen is, de kans dat je aan covid kan overlijden, is zeer klein, zo klein dat je nog minder kans hebt om de lotto cijfers alle 6 juist te hebben, leuk kerstfeest, als je allemaal aan tafel zit, valt er ineens iemand van zijn stokje, reanimatie helpt totaal niet meer, de spike-eiwitten hebben alles toevoer in je lichaam dicht gezet, dat ze opsodemieteren het hun leugens die duizend maal verder reiken dan de hel.

 5. Een mandaat is geen wet, enkel een verzoek. Daar alle maatregelen illegaal zijn, zo ook het vaccin en de PCR testen, omdat er geen noodtoestand is uitgeroepen over het land. Zonder noodtoestand (die ook maar max. een maand kan zijn) is de noodvergunning voor het vaccin illegaal en zo ook alle zogenaamde boosters voor de toekomst. Het is allemaal vrijwillig, maar het gros gehoorzaamd als afgerichte honden. Die maar al te graag andere de les wil lezen, die niet vrijwillig hieraan mee wil werken.

 6. Beste vrienden,

  Wat een tijd!

  Hij gaat niet alleen met de dag sneller, maar ook meer en meer in de positieve richting. Corona maakt zovele mensen wakker. Echt wakker. En wat héél verheugend is: ze zoeken elkaar op.

  Afgelopen maand was ik op minstens vijf plaatsen om getuige te zijn van het spontaan en los van strakke structuren ontstaan van kringen, waar mensen ten privé huize samen komen om informatie uit te wisselen, initiatieven allerlei te nemen, elkaar te bemoedigen en zich samen voor te bereiden op de moeilijke tijden die aankomen. Sommige van die cirkels hebben een naam, anderen doen het zonder. Sommigen komen fysiek samen, anderen werken vooral via zoom-meetings. Sommigen situeren zich binnen een netwerk, andere staan daar los van.

  Belangrijk is volgens mij hierbij om heel selectief te zijn: neem er alleen die mensen bij waarvan je redelijkerwijs en intuïtief zeker kunt zijn dat ze te vertrouwen zijn en integer qua intentie. Vanuit mijn ervaring van meer dan 15 jaar weet ik dat het risico zeer reëel is dat er individuen in sluipen die minder nobele bedoelingen allerhande hebben.

  Ideaal blijkt een cel te zijn van 10 à 15 mensen liefst in de relatief nabije omgeving en een ontmoetingsregelmaat van één à twee weken. Inzake het ‘preppen’ is het mijn persoonlijke visie dat dit verstandig is. Concreet geef ik graag drie basistips door:
  • zorg voor wat voorraad drank, voedsel en levensnoodzakelijkheden, niet voor jaren maar wel voor enkele maanden
  • laat zo weinig mogelijk geld op de bank staan en zorg voor voldoende cash
  • investeer in goud en zilver (ook munten)
  Voor alle duidelijkheid: het laatste wat ik wil doen is paniek prediken, maar alleen wie ziende blind is beseft niet dat we afstevenen op een tijdelijk chaotische overgangsperiode, die zich plots en onverwacht verticaal in ons leven en onze maatschappij zal manifesteren. De parabel van de tien dwaze en de tien wijze maagden begrijp ik zowel spiritueel als materieel.

  Dit soort evolutie van celwerking zie ik als de positieve tegenkracht. Het verweer en de verandering zullen inderdaad van onderuit moeten komen. Grassroots. Protestacties allerlei hebben ook zin, maar we moeten ons geen begoochelingen maken: ze zullen de verantwoordelijken in politiek, media, wetenschap en andere maatschappelijke geledingen niet doen veranderen. Deze pionnen zitten gevangen in een denkwijze en een keurslijf waarin zij gedwongen worden uit te blijven voeren wat hen van ‘hogerhand’ wordt opgedrongen. Diep van binnen weet ik: ooit komt de tijd dat zij zich hiervoor zullen moeten verantwoorden. Ik zou niet graag in de schoenen staan van wie zich nu onaantastbaar wanen.

  Ondertussen wordt de ware toedracht, het plan, de bedoeling en het belang van heel het corona-gedoe met de dag duidelijker. Ik heb er ruim een jaar over gedaan om alles behoorlijk helder en samenhangend op een rijtje te zetten. Ik heb dit alles vormgegeven in deze presentatie

  Coronaplandemonie1984

  de grote waan-zin show

  Ik heb dit initieel gedaan op vraag van de vrienden van Innerlijk Besef in Zeijen. Het had er dermate veel appreciatie dat ik het zaterdag 23 oktober om 13.30u opnieuw mag brengen in Noord-Nederland, nl. in de buurt van Emmen. Wie zich daar wil aanmelden kan een mail sturen naar: ericenjohanna@gmail.com.

  Op vraag van meerderen heb ik besloten dit ook te brengen bij ons.
  • De eerste voorstelling gaat door donderdag 28 oktober in Mater, het dorp waar ik nu woon en waar ik tot mijn verbazing zeer onlangs heb ontdekt dat er een kwaliteitsvolle, ruime maar ook gezellige infrastructuur is met sympathieke open minded uitbaters om dit soort bijeenkomsten te organiseren, nl. CC Maskerade. De naam alleen al bevestigt mijn ‘eureka’-gevoel: dit is dé plaats voor de ontmaskering!
  • De tweede gaat door woensdag 10 november in Centrum De Weg Wiekevorst bij Reine De Ceulaer, die nu al zoveel jaren in haar vrouwmoedige eentje zoveel interessante bijeenkomsten zelf organiseert en laat ten behoeve van anderen plaatsvinden.
  In deze ‘show’ van ruim tweemaal één uur heb ik mijn inzichten verwerkt, die ik mocht krijgen na vanaf het begin bijna dagelijks vele uren al die info verwerkt te hebben. Ik zou het zeer waarderen dit te mogen brengen voor een zaal, die telkens goed gevuld is met allemaal klaarwakkere mensen. In bijlage de uitnodiging.

  Ik kijk uit naar jullie aanmeldingen, die je kan sturen naar dit ene emailadres voor alle contact met mij: peter_vereecke@hotmail.com.

  Niet-gevaccineerden zijn de enige schuldigen van alles
  (persconferentie 17 september 2021)

  Tot slot toch enig nieuws in verband met mijn drie brieven aan bovenstaande bekleder van het hoogste politiek ambt. Wekenlang kreeg ik zelfs het kaartje van de aangetekende zending niet terug. Tot mijn verrassing mocht ik vorige week een echte brief krijgen van zijn kabinetschef vooral in reactie op mijn derde brief in verband met zijn schandalige persconferentie-uitspraak. In bijlage voeg ik deze totaal niets zeggende standaardreactie en hieronder lees je mijn replieken met daarboven enkele quotes uit de BBC-serie ‘Yes prime minister’.

  Eerste minister = eerste dienaar maar ik vrees dat Alex dit slechts in de laatste plaats is in het belang van de 11 miljoen burgers, die hij met de dag meer dictatoriaal dwingt om die vermaledijde spuit te laten zetten. Wat de precieze inhoud van de entstof is mogen wij niet weten. Dat op zich is al verdacht en totaal onverantwoord. Met de dag wordt inderdaad op basis van onderzoek in labo duidelijker dat dit een ‘puur’ frankenstein-mengsel is én dat precies dàt nu al de verklaring is van zoveel lijden & dood en voor de toekomst van de echte pandemie/genocide. Het nano-component grafeenoxide is echt geen fabeltje.

  Deze eerste ambtenaar zou een bevolking moeten bijeenbrengen en verzoenen in onderling respect voor ieders keuzevrijheid, maar hij is persoonlijk hoofdverantwoordelijk voor het verziekte gepolariseerde klimaat van deze dagen. Vandaag nog kreeg ik via de telefoon de geëmotioneerde getuigenis binnen van iemand die met plotse erge rugpijnen naar het ziekenhuis ging voor behandeling. Daar werd deze vrouw niet alleen geweigerd zowel voor opname als behandeling (zelfs een pijnstiller kreeg ze niet …), maar ze werd daarbij nog dermate vernederd, afgeblaft en verweten omdat zij na onderzoek voor zichzelf de welbewuste keuze had gemaakt om niet deel te nemen aan het genetisch inentingsexperiment. Wat is haar misdaad?

  maar ik betreur nu dat ik dit
  onder dwang laten doen heb

  Regelmatig krijg ik de vraag: wat kunnen we aanbieden als oplossing voor wie zich om wat voor reden dan ook heeft laten prikken én die daar nu oprecht spijt van heeft. Laat me vooraf twee wenken formuleren: heb er begrip voor en maak ook duidelijk dat niemand ooit definitief verloren is. Bovendien blijken er drie soort vaccins te bestaan, waarvan zeker één louter placebo is. Als ik corona-prominenten live voor het oog van de camera glimlachend achter hun masker voorbeeldig zie ingespoten worden dan denk: zo’n spuit durf ik ook laten zetten!

  Ik voel het wel als mijn verantwoordelijkheid aan om hiervoor iets te doen. Praktisch gezien zie ik twee mogelijkheden
  • een overzicht maken van welke methoden er nu al zijn én die bewezen hebben een positieve uitwerking te hebben om bepaalde toxische stoffen uit te scheiden, om de effecten te neutraliseren, om de schade te herstellen. Stuur me dus allerlei betrouwbare info hierover door.
  • een bijeenkomst organiseren met één of twee sprekers die hierover met kennis van zaken én praktijkervaring kunnen toelichting geven. Ik voorzie dit in de tweede helft van november

  met vrije en soevereine groeten,

  Peter

  ******************************************************
  Van: peter vereecke
  Verzonden: woensdag 20 oktober 2021 6:45
  Aan: Moors Peter
  Onderwerp: Dossier : premier/2021.01075.2 – Slotconclusie: er is geen bewijs van het bestaan van het coronavirus

  Geachte heer Moors

  Er is geen reactie meer gekomen op mijn mail dd. 14/10.

  Mijn conclusie als burger kan dan ook niet anders zijn dat er geen coronavirus is en dat het hele corona-beleid totaal zinloos is. Dit geldt vooral voor de hele inentingscampagne, waarvan het verplichtend karakter in regelrechte tegenstrijd is met het feit dat het een medisch experiment is met een totaal nieuw procedé dat genetische manipulatie inhoudt en waarvan zelfs de officiële cijfers van Eudravigilance aantonen dat we afstevenen op een regelrechte gezondheidsramp, die hierdoor veroorzaakt wordt.

  Dat een eerste minister het aandurft om zonder enige nuance burgers te stigmatiseren die zich vragen stellen inzake die prik is wat mij betreft absoluut totaal onaanvaardbaar.

  En ik ben niet alleen.

  Het verzet tegen dit corona-beleid ontwikkelt zich heel snel en heel breed.

  De dag komt dat ook de politiek, de media en de wetenschap zullen moeten toegeven dat het één grote hoax was en dat ze zich hiervoor zullen moeten verantwoorden.

  Hoogachtend,

  Peter Vereecke

  Gewezen burgemeester Evergem

  Van: peter vereecke
  Verzonden: donderdag 14 oktober 2021 8:34
  Aan: Moors Peter
  Onderwerp: Dossier : premier/2021.01075.2 – er is geen coronavirus

  Geachte heer Moors,

  Ik waardeer de aandacht die u aan mijn schrijven geeft als verantwoordelijke burger ten zeerste.

  Ik heb voor heel veel van wat u hieronder schetst inderdaad begrip, o.a. vanuit mijn eigen bescheiden ervaring.

  Ik wil evenmin een irritante lastpost zijn.

  Ik dien u op één essentieel punt tegen te spreken: van geen enkel virus is ooit het bewijs van bestaan geleverd, ook niet van het ‘coronavirus’. Het CDC heeft dat net als meerdere andere overheidsinstanties toegegeven, ook professor Drosten van de PCR-test, ook de firma Pfizer. Het enige wat bestaat is een digitale theoretische hypothese op basis van kleine stukjes genetisch materiaal die men vindt in een niet-gezuiverde vloeistof en die een computerprogramma op basis van een genetische databank heeft gereconstrueerd tot een volledige genetische sequens.

  En dat omschrijft men dan als een virus en geeft men een naam of naargelang andere resultaten van computerberekeningen de naam van een variant.

  Maar het bestaan van dit volledige biologisch wezen is nog nooit bewezen en al evenmin dat dit de oorzaak van ziekte zou zijn.

  Ik begrijp heel goed dat deze inzichten voor u verrassend zijn en in een eerste reactie als onzin van tafel geveegd worden. Ook ik heb er maanden over gedaan vooraleer dit goed te laten doordringen. Wat sinds Pasteur verondersteld wordt is dus maar wat het is: een theorie, die tot op heden niet door feitelijke vaststellingen en controles kan worden bevestigd. Dit is dus geen echte wetenschap.

  De huidige inentingscampagne wordt dus alleen al vanuit deze invalshoek ten onrechte een vaccinatie genoemd. Ze is dit ook omdat het hier gaat om een totaal nieuwe techniek van µRNA, dus een procedé van genetische manipulatie. Bovenal is het een experiment waarvan studies pas vanaf 2024 zullen aantonen of het effect heeft gehad en wat de bijwerkingen zijn. Heel wat hooggeplaatste en uitstekend gereputeerde insiders zowel van het medisch, virologisch als farmaceutisch milieu laten met luide stemme de alarmklokken weerklinken.

  Hierover wordt niet gecommuniceerd en dit is in strijd met alle principes van Nürnberg omtrent medische experimenten op mensen. Bovendien is er geen enkele duidelijkheid omtrent de precieze inhoud van de vloeistof, de fabrikanten zijn ontheven van iedere verantwoordelijkheid, het geeft – voor wie nog gelooft in de virus-theorie – geen enkele garantie omtrent de mate en de duur van niet meer ziek te kunnen worden of de ziekte te kunnen doorgeven, enz. Ik heb lang gezocht naar één reden om de arm te ontbloten, maar tevergeefs.

  Ik laat het hier bij.

  Ik neem er dus akte van dat de premier mij geen bewijs kan geven van het bestaan van het corona-virus omdat hij zelf dat niet heeft en dat hij zich vergenoegt met de bewering van de hem adviserende instanties dat ze dat bewijs wel zouden hebben, maar dit ook niet kunnen voorleggen. Nogmaals: niemand ter wereld kan dat want wat moet bewezen worden is een hypothetische aanname. Kort samengevat:

  Er is geen coronavirus

  Ik betwist tot slot met klem de stigmatiserende en polariserende bewering van de premier dat mensen die ervoor opteren om deel te nemen aan het ‘medisch corona-vaccinatie-experiment’ vanuit de noodzakelijke controlegroep van niet-ingeënten de enige oorzaak zouden zijn van het niet onder controle geraken van de veronderstelde corona-ziekte, van een overbelasting van de IC-bedden en van het nog niet kunnen opheffen van alle corona-maatregelen. Ook dat is een aanname, die niet door de feitelijke werkelijkheid onderbouwd wordt.

  Tot slot: ik ga graag via uw bemiddeling in gesprek met verantwoordelijken van uw kabinet of van welke overheidsinstantie dan ook.

  met vriendelijke groeten,

  Peter Vereecke

  PS Ik heb onlangs een zoom-presentatie gemaakt ‘De corona-crisis anders bekeken’ waarvan ik u de opname desgewenst graag doorstuur.

  Van: Moors Peter
  Verzonden: dinsdag 12 oktober 2021 18:23
  Aan: peter vereecke
  Onderwerp: Re: Dossier : premier/2021.01075.2

  Mijnheer Vereecke,

  Enkele antwoorden op uw mail:
  1. Ik heb het antwoord dat u ontving, opgesteld maar de brief is wel degelijk door de eerste minister ondertekend. Daarbij krijgt hij zowel de brief waarop geantwoord wordt, als het ontwerp van antwoord voorgelegd. Ik merk dat hij door de band allebei leest.
  2. De eerste minister ontvangt elke dag tientallen, en vaak meer dan honderd, brieven en mails die allemaal aan hem persoonlijk gericht zijn. U bent zelf burgemeester geweest, u kan zich daar dus iets bij voorstellen. Alle brieven en berichten krijgen een ontvangstmelding. De meeste brieven en berichten krijgen ook een inhoudelijk antwoord. Niet allemaal: scheldbrieven, brieven die niet aan de elementaire regels van fatsoen beantwoorden, onredelijke eisen, dreigbrieven, kettingbrieven en dergelijke.
  Het kan zijn dat er eens een brief geen ontvangstmelding krijgt. We proberen dat te vermijden, maar dat is bijna onvermijdelijk en ik pleit voor begrip. Na een vergadering van het overlegcomité, bijvoorbeeld, volgen vaak duizenden brieven en berichten.
  3. Het bewijs van het bestaan van het virus is door heel veel internationale en nationale wetenschappelijke organisaties, universiteiten en onderzoeksinstellingen geleverd. De eerste minister hoeft dit bewijs niet te leveren, net zoals hij niet hoeft aan te tonen dat de aarde rond is (en dit is geen fictief voorbeeld). Ik kan me voorstellen dat u het hier niet mee eens bent, maar de premier wenst hierover niet te polemiseren via brief.
  4. Aangetekende brieven worden in ontvangst genomen door het onthaal en verdeeld door het secretariaat, zoals alle andere brieven die binnen komen.

  De briefwisseling in verband met COVID-19 komt inderdaad bij mij terecht. Ik probeer alles te lezen, maar ik slaag daar ook niet altijd in.

  Met vriendelijke groet,

  Peter Moors
  Kabinetschef van de Eerste Minister – Veiligheid en Buitenland
  Chef de cabinet du Premier Ministre – Sécurité et Etranger

  Op 12 okt. 2021 om 19:02 heeft peter vereecke het volgende geschreven:

  Geachte heer Peter Moors,

  Ik ontving vandaag per gewone post het antwoord dat u namens de premier hebt opgestuurd in reactie op mijn schrijven dd. 21/09. Vorige week vrijdag 8/10 ontving ik hiervan het kaartje met bevestiging van ontvangst.

  Mijn dank en waardering daarvoor.

  Ik verwijs graag naar twee andere aangetekende schrijvens, nl. dd. 24/8 en 2/9 waarin ik telkens specifiek vroeg naar het bewijs van het bestaan van het virus.
  • Van het tweede schrijven heb ik vandaag 12/10 het kaartje van ontvangstbevestiging ontvangen.
  • Van het eerste na anderhalve maand nog altijd niet. Hebt u daarvoor een verklaring? De ombudsdienst van de Post bevestigt mij nochtans dat deze twee brieven telkens kort na verzending afgeleverd zijn.
  In de marge heb ik nog enkele vragen:
  • Kunt u nagaan of ik nog reactie mag verwachten op mijn twee eerste brieven met vraag naar het bewijs van bestaan van het virus?
  • De handtekening op ‘uw’ brief dd. 30/09 en dus vandaag 12/10 ontvangen brief: is die van u of van de premier?
  • Ik neem aan dat aangetekende brieven door iemand van het secretariaat voor ontvangst worden ondertekend
  • Mijn brieven waren expliciet aan de premier PERSOONLIJK gericht: worden die dan aan hem overhandigd, voorgelezen of kort samengevat onder de aandacht gebracht?
  • Volgt u briefwisseling die specifiek met de corona-crisis te maken heeft en kan ik mijn repliek op de vandaag ontvangen brief naar u sturen of beter naar iemand anders?

  Met vriendelijke groet,

  Peter Vereecke

  Gewezen burgemeester Evergem

  Noenendal 2
  9700 Mater

  055/312075

  • Frauke, knap werk gedaan, ik ga het straks helemaal lezen, duw dat eens onder de ministers hun neus, druk ze met hun neus op de feiten, het is gewoon de grootste absurditeit die men uitkraamt, ik wil dat dit stopt , jij wil dat dit stopt, we willen allemaal dat dit stopt, onze kinderen, ouders, grootouders, vrienden, kennissen, buren, werkgevers, wij willen allemaal dat dit stopt, genoeg is genoeg.
   Ik zal opstaan en vechten voor mijn vrijheid, als de vijand mij belaagt zal ik de nodige maatregelen nemen.

 7. Mooi neergezet, hoe makkelijk komt een kabinet chef er weer van af, de 1ste minister hoeft dit bewijs niet te leveren, wat een onzin, niemand kan verantwoordelijk gesteld worden, of aangeklaagd worden voor het vaccinatie product, als de wereld enkel uit debielen zou bestaan, kan je daar mee weg komen.
  Als je als producent je product op de markt brengt en alle verantwoordelijkheid afwijst, je krijgt het niet eens op de markt,verkoop je niks.
  Dat is zo klaar als een klontje.
  Men probeert zich steeds met meer en meer leugens goed te praten, het feit is men gaat harder en harder liegen, willens en wetens dat men fout bezig is, uiteindelijk zijn ze tegen zichzelf aan het liegen, de waarheid kan je niet vermoorden, het is nog ca 2 maanden voor het einde van het jaar, er zullen veel mensen gewoon gaan neervallen, NEEN, deze mensen zullen niet overlijden aan covid, deze mensen overlijden aan de spike eiwitten die in hun lichaam de overhand hebben genomen, hun immuun systeem is zo goed als nihil, na een paar vaccinaties, mensen van alle leeftijden, wat gaan de gevaccineerden dan vertellen, het is de fout van de niet gevaccineerden, kijk men zoekt altijd wel een zondebok, deze mensen de gevaccineerden zijn zo dom als een (…..vul zelf maar in), elk lichaam heeft een fantastisch immuun systeem dat in verzet komt wanneer nodig, daar heb je geen enkel gemanipuleerd brouwsel voor nodig zoals men ons wil doen geloven, het virus is een virus van angst, de Davos kliek is het virus, overheden doen daar graag aan mee voor veel geld, media, kortom het hele zootje die er alles aan doen om leugens te verspreiden, zij hebben de boemerang gegooid zij zullen hem hard terug krijgen.
  Overheden lappen alle wetten, verdragen aan hun laars, willen mensen verplichten voor een CST, mensen uitsluiten van het sociale leven, als ik daar geen deel meer van mag uitmaken stop ik met het betalen van belastingen, ik vind daar wel een goed onderbouwd argument voor, wettelijk en toepasbaar.
  De overheden verkopen gewoon gemicrowavede lucht, de massa is daar statistisch gezien gewoon te dom voor om dit te snappen. Ik zag onlangs in een winkel een jong meisje, ze kwam binnen met mondmasker, ontsmette haar handen, nam afstand, een goede raad voor zo iemand, stop met studeren, aan zulke individuen heeft heel de samenleving niks, dus als ze morgen neer valt, so be it.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in