Foto's: Achtergrond via freepik / zffoto, Waarschuwing via freepik / microone

Plotseling en onverwacht vallen er sinds 2021 overal mensen dood neer met hartaanvallen en verschillende tromboses, velen sterven ter plekke. Plotseling en onverwacht is er wereldwijd een enorme toename van doodgeboorten en miskramen, terwijl de algehele geboortecijfers dalen. Nu erkent de mainstream ook het probleem, maar probeert het te herinterpreteren als “de pandemie”. Maar dan had het probleem al in 2020 moeten beginnen. De voortzetting van de gigantische leugen ligt in het verschiet.

Dode kinderen lijken de mainstream alleen te interesseren als het om zogenaamde vluchtelingen gaat. Dan staan de voorpagina’s vol. Begrijp deze redenering alstublieft niet verkeerd, een dood kind is altijd een reden voor bezorgdheid, rouw en medeleven. Dode mensen mogen nooit tegen elkaar worden opgezet. Het zou des te erger voor een samenleving moeten zijn als het aantal doodgeborenen toeneemt (ook al ontkennen sommige mensen de menselijkheid van deze te vroeg gestorven baby’s), schrijft Willi Huber.

Nu kopte de Duitse krant Bild: “Artsen verdenken Corona: mysterieuze toename van doodgeboorten”. Wij verdenken Bild ook. En we hebben nogal wat zekerheid over de bijwerkingen van vaccinaties.

Machinevertaling

Kijk zelf maar sinds wanneer en hoe gedetailleerd wij verslag doen van dit probleemgebied – en daarvoor door de mainstream worden gehekeld, beledigd en gecensureerd. Vanwege onze berichtgeving zonder oogkleppen werd ons eind vorig jaar zelfs de mogelijkheid ontnomen om onze onkosten te dekken via Google-reclame, net als alle andere online media met een groot bereik. Zonder uw donaties zouden we allang moeten sluiten. Alternatieve media zijn de enige kans om antwoorden te vinden op de voortdurende leugens en propaganda van de mainstream.

Immense gevaren voor ongeboren leven en baby’s

Een kleine selectie van ons werk – niemand kan zeggen dat hij het niet wist, want het eerste bewijs kwam al in 2021 aan het licht. Vooral Pfizer zelf wist altijd al van de risico’s voor foetussen en baby’s.

Tech- en mediamagnaten komen in privévliegtuigen naar Sun Valley voor een exclusief "miljardairs zomerkamp" met onder meer Bill Gates en Jeff Bezos

Volledig misleidende Duitse media en hun volgzame knechten bazelden onlangs nog over klimaatverandering als de aanleiding. Als een “journalist” deelneemt aan dergelijke machinaties, kan hij medeplichtig worden genoemd.

Toch geeft de Bild-Zeitung toe dat de grote sterfte onder ongeboren kinderen pas in 2021 begon – het tweede jaar van de “pandemie”. Want in 2020, toen er nog geen “vaccinaties” tegen de o zo gevaarlijke ziekte waren, werd deze sterfte niet geregistreerd. In cijfers: Er waren 3.420 doodgeborenen in Duitsland in 2021. Helaas zijn er nog geen officiële bevindingen over 2022 – maar gemeten aan de daling van het aantal geboorten, is het probleem waarschijnlijk eerder toegenomen dan afgenomen. Uitgedrukt als percentage is dit een stijging van 7,5 procent in doodgeboorten in Duitsland. Het criterium voor een doodgeboorte is het bereiken van de 24e week van de zwangerschap (einde van de 6e maand) of een gewicht van 500 gram. Cijfers over miskramen, d.w.z. doodgeborenen voordat deze belangrijke data bereikt zijn, worden naar verluidt helemaal niet statistisch geregistreerd in Duitsland.

Machinevertaling

De mainstream vermoeden deze redenen

De veronderstelling van Laura Krimmer, de verantwoordelijke auteur van Bild:

 • meer kunstmatige inseminaties
 • meer keizersneden
 • Coronabesmetting van zwangere vrouwen

Het is duidelijk dat de eerste van deze vermeende redenen koffiedik kijken is. Om dit te bewijzen zou men het aantal kunstmatige inseminaties en een statistisch relevante toename moeten onthullen. Hetzelfde geldt voor het aantal keizersneden, een bevallingstechniek die al heel lang wordt toegepast. Het meest aannemelijke verband voor de dame lijkt te liggen bij de ziekte van Corona. Het ademhalingsvirus heeft de placenta aangetast. Er wordt een studie genoemd, maar noch de naam, noch een link. Dan zouden mensen het zelf kunnen controleren. Natuurlijk hebben we het onderzoek opgezocht en kunnen we het hier linken voor geïnteresseerde lezers.

Engeland: Oversterfte treft vooral jongeren

Overigens heeft het Oostenrijkse “OE24” ook meegedaan aan het verspreiden van de inhoud dat Corona op de een of andere manier schuld zou hebben aan de doodgeboorten. Terwijl Bild nog steeds opmerkt dat er geen bewijs is dat bijwerkingen van de vaccinatie verantwoordelijk waren, laat OE24 dit deel helemaal weg. Dit is in strijd met journalistieke zorgvuldigheid, die ervoor moet zorgen dat een feit van alle kanten wordt bekeken. In een tijdperk van gekochte houding journalistiek, is er geen verontwaardiging over dergelijke blunders – ze worden beschouwd als normaliteit. Bild, aan de andere kant, linkte schaamteloos naar zijn eigen rapport van februari 2022, dat getuigt: De experimentele Covid-vaccinaties zouden geen probleem zijn tijdens de zwangerschap.

Vaccinatie voor zwangere vrouwen is complete waanzin

Nogmaals, het moet gezegd worden: Wat is er van een samenleving, wat is er van de medische professie terechtgekomen, dat de hoogste principes van de geneeskunde, dat een zwangere vrouw zo mogelijk aan geen enkele stof mag worden blootgesteld, van de ene op de andere dag werden losgelaten en er zelfs een tegengestelde aanbeveling werd gedaan? Roken en alcohol worden als taboe beschouwd tijdens de zwangerschap, de meeste medicijnen worden als verboden beschouwd of zouden alleen in noodgevallen ingenomen mogen worden – maar experimentele mRNA-vaccins die lichaamscellen herprogrammeren en het lichaam overspoelen met giftige spike-eiwitten zouden oké zijn? Tot op de dag van vandaag vermelden de fabrikanten van “vaccins” op de bijsluiter dat er niet genoeg informatie beschikbaar is over de veiligheid van de “vaccins” voor zwangere vrouwen. Een van de meest gemelde bijwerkingen van de “vaccins” is “hevige menstruatiebloeding”. In werkelijkheid zou een deel hiervan ook het gevolg kunnen zijn van onopgemerkte, vroege abortussen.

CEO Pfizer: een "normaal leven" zonder "regelmatige COVID-vaccinaties" zal niet langer bestaan

Het tijdschrift Multipolar heeft onlangs gekeken naar de huidige stand van het onderzoek en mogelijke schadelijke mechanismen die leiden tot de daling van het aantal geboorten. Een verband met coronavaccinatie is, ondanks alle sussende woorden, wetenschappelijk aannemelijk. De uiterst belangrijke tekst is geschreven door Florian Schilling, die zich bezighoudt met bijwerkingen en de behandeling daarvan.

In deze context moeten we ook een belangrijke paper uit Zwitserland noemen, “Geboortedaling in Zwitserland”, waarvan de huidige versie gedateerd is op 6 juni 2023. Dit bewijst een “babykloof” die in direct verband staat met “vaccinaties”:

Het is te hopen dat de mensheid een tijd zal meemaken waarin deze waanzin openlijk wordt aangepakt – en de Code van Neurenberg tot een onveranderlijke verplichting wordt gemaakt om ervoor te zorgen “dat dit nooit meer gebeurt”.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wat begrafenisondernemers weten dat u niet weetVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFrontnieuws filmpscoop – MUST SEE: Volledige videobeschrijving hoe AFU in koelen bloede een burgerfamilie vermoordde in Ugledar
Volgend artikelOorlog en de Grote Illusie: Het tragische spektakel van Oekraïne
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

19 REACTIES

 1. Doodgeboren hoor ik gelukkig niet in mijn directe omgeving.
  Echter baby’s met ernstige complicaties des te meer.
  Wat ik wel heb begrepen van een vroedvrouw, dat dode baby’s überhaupt niet meer op de gemeente worden gemeld als nieuwe wereld burger, ook als dit mensje binnen een paar uurtjes alweer moet sterven.
  Ze hebben gewoonweg niet bestaan.

 2. In onze omgeving genoeg gezien. Van complicaties tijdens de zwangerschap tot miskramen tot misvormd geboren en overleden baby’s. Allemaal geprikte en geboosterde mama’s en wij wonen in een klein dorpje……..

 3. Vroeger hadden we soms een olifant in de porseleinkast, tegenwoordig hebben we een breekbaar vaasje waar een kudde dolle olifanten overheen is gedenderd, stop met de MSM te lezen en zet het boze oog (tv) uit, ze verkondigen alleen onzin en halve waarheden en leugens.

  • Dat is door die criminelen verboden. Mocht er maar openbaar gediscussieerd mogen worden over de gevaren van de ‘vaccins’, zonder deskundigen gelijk monddood te maken wanneer ze zelfs maar een beetje in de richting van de ‘vaccins’ wijzen. Een deel van die criminelen doet nu alsof ze opstappen, zodat ze nog meer macht krijgen en nog efficiënter nog veel méér schade kunnen aanrichten.

 4. Waarom vallen zij niet de elite, onze clowns politicis, de directie en eigenaar van Black Rock , B Gates, Big Pharma, CDA, EMA en enz omdat die zijn de mensen die onderdrukking, de hoax corona, onze grondrechten te vernietigen zatten te pushen die zijn de mensen die een placebo hebben gekregen. Van dag een wisten erg goed dat de meestal die vielen waren ouderen , obesitas en zwakkere maar niet de medewerkers van de bejaarden huis toen was de hoogste van de pandemie. Deze virus was in Europa in October lopen onder de radar. De hoax van corona is gebruikt om meer de mensen te controleren en onderdrukking richting een techno onderdrukking. Het wordt alleen maar erger de jongeren moeten wakker worden beter leven zonder mobiel dan een slaf te zijn.

 5. Het is voorbedachte rade = Er is altijd een plan = Merk op dat het tirannieke sociaal-kredietsysteem probeert het betrouwbare, voorspelbare oude karaktersysteem na te bootsen, met dit verschil dat de loyaliteit van een burger niet ligt bij zijn karakter, maar bij de agenda van de regering. De eerste stap bij de invoering van een systeem van sociaal-kredietsysteem is controle krijgen over de media. Dit werd bereikt tijdens het Clinton-regime (2001), toen zes mega-concerns toestemming kregen om 90% van wat een onafhankelijke media was, op te kopen en in een paar handen te concentreren. Zijn ze deze aan het uitrollen terwijl EUROPESE CENTRALE BANK TECHNISCH FAILLIET met een schuld van 300.000.000.000.000 dollar schuld????? gaan we in de jackpot = NIEUW ELEKTRONISCH GELD- NIEUW GELD – OUD GELD WEG En heeft het WEF nog zo’n leuke vriend – DR YUVAL NOAH HARARI – SYSTEMATISCH ALLE MENSEN HACKEN en dat plan rolt Elon Musk nu uit met subsidie van de overheid……ja, ja, ja, …..promoten ze op BNR….op mensen experimenteren…..gesponsord door de overheid….

  Werd reguliere gezondheid weg bezuinigd voor techno gezondheid = The Great Tribulation https://youtu.be/26gtMT99DVQ We the People can regain sovereignty by learning to rely on intuition, experience, and the ability to tell lies from truth as the same here = Agenda 21/2030

  Begon hier = The Trueman Show #51 Catherine Austin Fitts. Het gevaar van geheime genootschappen.
  And was planned long time before and see here how it starts: We spoke to Catherine about her time in the Bush administration, when she started to see the corruption in politics and within the system. And about the periods of threats, she and her family faced. The monetary system and how it has been designed. Who is pulling the strings at the world stage? What is in store for us, in the near future? https://youtu.be/bWYgkrjRruk

  Naast Bush junior en senior, telt het genootschap nog vijf leden uit de Bush dynasty.
  Onder de prominente leden bevinden zich ook Bill Clinton, John Kerry en de huidige vice-president Joe Biden. https://www.tegenstroom.eu/source_opinie/Het%20gevaar%20van%20geheime%20genootschappen.pdf

  Skull and Bones maakt zich zorgen om moeder aarde
  Eén van de tegenwoordige leden van deze illustere club is John Kerry, ook wel de klimaat tsaar van Biden genoemd.

  Als deze man dan ook klaagt over de precaire situatie op onze planeet dankzij de klimaatverandering, dan weet je dat de hele klimaatagenda een enorme hoax is.
  https://niburu.co/het-complot/18729-skull-and-bones-maakt-zich-zorgen-om-moeder-aarde

  • In 1999 heeft de immer gewillige Deep State-dienaar Bill Clinton (1946) de op 16.06.1933 ingevoerde Glass-Steagal (Banking) Act, dat een scheiding inhield tussen private en investeringsbanken ongedaan gemaakt.
   Dit was een van de maatregelen om de bankencrisis van 2007-2008 mogelijk te maken.
   Clinton heeft veel opgestoken van Deep State-dienaar Caroll Quigley (1910 – 1977), hoogleraar aan jezuïetenbolwerk Georgetown University in Washington D.C. In zijn boek ‘Tragedy and Hope’ (1966) zet hij zijn theorieën uiteen:
   https://ia802209.us.archive.org/9/items/TragedyAndHope_501/CarrollQuigley-TragedyAndHope.pdf

 6. Het huidige christendom acht men een gevaar voor de wereld en dient plaats te maken voor de Luciferiaanse doctrine. https://www.tegenstroom.eu/source_opinie/Het%20gevaar%20van%20geheime%20genootschappen.pdf

  LUCIFERIAN DOCTRINE explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/dMHgm9C-sEU The Danger of Secret Societies. There are a lot of people who are mesmerized by conspiracy theories.

  98% of our People Don’t Know en legt ie uit wat de Bilderbergers zijn Inside Story – How powerful is the Bilderberg group? The Bilderberg group is hosting some of the world’s top business and political leaders in the German city of Dresden. It’s a forum it holds every year where the rich and the influential can meet and exchange ideas in complete secrecy. So how influential is the Bilderberg group? And what does it say about the relationship between big business and politicians?
  https://youtu.be/HCBSYATuBX0 BV Nederland staat in Washington geregistreerd in het “geheim” door eerst Lubbers in 1992 waarbij ze ons een BSN nummer gaven en ons direct slaven hebben gemaakt ook zonder dat wij dat wisten met Agenda21 nu Agenda2030 en doet ie het samen met de USA die oorlog voeren in de Oekraïene. They use A ‘economic hitman’? | Decoded https://youtu.be/mPuYkPLLKlM is Zelensky….

  De-Population video geplaatst It is a De-population program of the NEW WORLD ORDER as they announce on 2015 International Conference The “NEW WORLD ORDER” 9 march 2015 in The Convention Centre in Putrajaya that they have to reduce the world population because they think there ar to many people on this planet…..
  Je kan het maar verzinnen = You will pay for everything you have done https://youtu.be/In0R5vZ0I0c

  • Het christendom was een onderdeel van het vissentijdperk, het sterrenbeeld vissen is namelijk een zeer vruchtbaar teken, daarom is de wereldbevolking ook enorm gegroeid. Omdat we nu in het watermantijdperk zitten die onder de co-heersende planeet saturnus (satan) valt is vruchtbaarheid niet langer een onderdeel van het nieuwe tijdperk en wordt de bevolkingsgroei teruggebracht.

 7. Dode kinderen lijken de Mainstream alleen te interesseren als het om zogenaamde vluchtelingen gaat !
  Echt wat is er met de tot vier jaar oude kinderen die in de mijnen giftig Kobalt uit de aarde moeten halen voor de batterijen voor E-Auto’s!
  Ja dat interessiert ze werkelijk ?

  • Ja Anouschka, het is vreselijk hypocriet. Aan de ene kant rekening houden met het klimaat (wat een leugen is) en aan de andere kant de mensenrechten van kinderen schenden. De reden is het nieuwe watermantijdperk waarin alles richting technologie gepushed moet worden, omdat dit past bij dit tijdperk, om de mensheid in een nieuwe social matrix te duwen ter onderdrukking.

   • Nah, zo zien we maar dat we er geen ene fuck aan kunnen doen of veranderen. 🙂
    Het staat allemaal ´in de sterren´ geschreven. Best een geruststelling. Time to relax.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in