Nothing important happened today. Dit zou George III op 4 juli 1776, de dag dat zijn Amerikaanse koloniën hun onafhankelijkheid uitriepen, in zijn dagboek hebben geschreven. Het probleem is dat George III geen dagboek bijhield. Maar de legende is gewoon te goed om te laten vallen. Dus namen Chris Carter en Frank Spotnitz de legende in seizoen 9 van de xFiles. op en sponnen het verder, schrijft Sciencefiles.org.

Louis de XVI hield een dagboek bij. Op 14 juli 1789, de dag dat de Bastille werd bestormd, schreef Louis “rien” (niets) in zijn dagboek. De reden: hij keerde onverrichter zaken terug van de jacht. De “rien” heeft ook een verbazingwekkende kracht ontwikkeld om een legende te worden.

In beide gevallen wordt er van weinig of niets veel gemaakt.

Op de een of andere manier schijnt dit een alomtegenwoordig motief te zijn in de westerse samenlevingen, dat uit een vlieg een monumentaal ruimtemonster wordt geschapen die gekomen is om de mensheid uit te roeien.

Van een coronavirus dat het rechtvaardigt om speciale bescherming te geven aan ouderen en mensen met een voorstadium van ziekte, wordt een virus verzonnen dat het leven van alle mensen bedreigt.

Enkele verspreide gevallen waarin een lid van de groepen die gediscrimineerd kunnen worden, daadwerkelijk wordt gediscrimineerd, worden opgeklopt tot samenlevingen waarin leden van de groepen die gediscrimineerd kunnen worden, hun huis niet meer uit kunnen zonder dat duizenden voorbijgangers hen elke seconde discrimineren.

Uit een paar haatdragende commentaren wordt een nationale noodtoestand opgeroepen, vooral door diegenen met een affiniteit voor haat, die haat lijken aan te trekken zoals rot fruit fruitvliegjes aantrekt, wat rechtvaardigt dat iedereen die nog nooit in zijn leven een haatdragende opmerking heeft gemaakt, wordt gecensureerd, opgejaagd en gecontroleerd.

Kortom: de neiging om uit politiek belang de gesprongen waterleiding in de parkeergarage als een rampzalige tsunami te ensceneren, een politiek belang dat altijd gepaard gaat met individuele geldzucht, wordt een feit. En het lijkt te werken.

Vreemd genoeg is er een aanzienlijke discrepantie in werkelijk bestaande monsters, bestaande monsters in relevante aantallen. Over hun bestaan wordt zelfs in de verste verte niet correct bericht, zij worden gebagatelliseerd, hun impact wordt afgezwakt. Van de olifant in de kamer wordt een vlo gemaakt.

  Alle "deskundigen" hadden het bij het verkeerde eind over COVID. Nu zijn zij gedwongen het toe te geven

Voorbeelden?
Radicale islam. In het Verenigd Koninkrijk zijn we zojuist getuige geweest van een verbazingwekkend schouwspel. Een radicale moslimextremist vermoordde Tory parlementslid Sir Martin Amess met 17 messteken en nam vervolgens een islamitische bekentenisvideo met zijn smartphone op. De verankering van een terrorist in de radicale islam kan niet duidelijker zijn. En het zwijgen van veel Britse politici, die kennelijk allemaal bang zijn om de vijand bij de naam te noemen, kon niet luider zijn.

Doorlopen, hier is niets te zien.

Een ander voorbeeld wordt wekelijks gemeld. Ook hier is de slogan in de mainstream media: doorlopen, hier is niets te zien. Wij hebben het over bijwerkingen na vaccinatie met een van de inderhaast ontwikkelde substanties, ingeënt lang voor het einde van hun klinische tests, waarvan de gezondheidseffecten op korte termijn voor velen en de economische verrijking op lange termijn voor enkelen momenteel wereldwijd worden waargenomen.

Wij tonen al maanden aan dat een rij van ziekten die na vaccinatie ontstaan, duidelijk een reactie zijn op vaccinatie. Wij doen dit op basis van een statistische methode waarmee wij onevenredige afwijkingen van een verwachte waarde kunnen vaststellen. Dergelijke afwijkingen verschijnen in onze figuren als een stijgende curve of lijn; de verwachte waarde is een horizontale lijn.

De databank waaruit wij onze gegevens putten is de databank van de WHO, die aan de universiteit van Uppsala wordt onderhouden. De databank wordt, zoals alle databanken die worden bijgehouden door instellingen die ervoor willen zorgen dat wij allen niet worden blootgesteld aan gezondheidsrisico’s van geneesmiddelen, opgeslagen op een manier die duidelijk aangeeft dat evaluatie van de databank door “onbevoegden” niet gewenst is. En dat is te merken. Want telkens wanneer de databanken worden geanalyseerd, weerklinkt het koor van factcheckers dat de databanken in het geheel niet kunnen worden geanalyseerd. Zij zijn een vroegtijdig waarschuwingssysteem dat waarschuwingen geeft die alleen insiders kunnen waarnemen, die zelfs als je de hele database binnen handbereik hebt, zoals wij, je niet kunt waarnemen omdat je niet tot de kring van de illustere mensen behoort. Elk tijdperk heeft zijn religieuze sekten. De moderniteit heeft het probleem dat de ergste en meest destructieve sekten beweren wetenschappelijk te zijn en informatie te kunnen geven over feiten.

  Neuroloog legt uit waarom gevaccineerde mensen nog steeds in hoog tempo COVID-19 oplopen en verspreiden

De talloze geïnstalleerde factcheckers, hebben slechts één taak: de ideologie, die dag in dag uit door politieke actoren wordt verspreid, zonder rekening te houden met verliezen (menselijke verliezen, doden), als een grammofoonplaat, waarvan de naald in dezelfde groef gevangen zit, te beschermen tegen de werkelijkheid, een gracht van illusie en bedrog om de ideologie te trekken en haar te verdedigen tegen elke realiteit.

Een van deze realiteiten wordt beschreven door twee feiten.

 • Jongeren, met name jongens en jonge mannen, lopen een verhoogd risico op ontsteking van de hartspier nadat zij zijn ingeënt met het bouillon van Pfizer of Moderna. Niets onschuldigs, maar een ziekte die meestal leidt tot ziekenhuisopname en blijvende hartschade.
 • Jongeren lopen vrijwel geen gevaar door SARS-CoV-2. De kans dat ze ernstig ziek worden met COVID-19 ligt ergens in de orde van duizend.

Uit de combinatie van beide feiten volgt dat zij die waarde hechten aan het individuele leven; kinderen en adolescenten niet zullen onderwerpen aan vaccinatie met de experimentele stof van Pfizer of Moderna.

Ergo, zij die niettemin aandringen op de vaccinatie van kinderen en adolescenten moeten gedreven zijn door minachting voor de mensheid. Minachting voor de mensheid, die steeds duidelijker kan worden gedocumenteerd in de database van de WHO, omdat de gevallen van myocarditis en pericarditis als gevolg van de COVID-vaccinatie, explosief zijn toegenomen sinds met de vaccinatie van kinderen en adolescenten is begonnen. Toen we op 18 mei 2021 met onze rapportage begonnen, hadden 40 van de 100.000 meldingen betrekking op myocarditis. Vandaag, op 20 oktober, zijn het er 427 op 100.000, een meer dan 10-voudige groei. De volgende figuur geeft een gedetailleerd beeld van de ontwikkeling sinds 18 mei:

Klik voor groot.

De helling van de trendlijn (regressielijn) neemt al wekenlang gestaag toe. De politieke actoren nemen dit op de koop toe. Ieder individu dat myocarditis heeft opgelopen en “hersteld” is met aanhoudende hartproblemen zou moeten overwegen om de politieke actoren die prominent reclame maken voor vaccinatie aan te klagen wegens schadevergoeding. Alleen massaprocessen kunnen deze waanzin stoppen. Klik voor groot.

  De schrikbarende oversterfte in Australië wordt steeds erger

Het is een waanzin die nu tot uiting komt in 2.323.143 meldingen van bijwerkingen na vaccinatie. 14.104 van deze meldingen betreffen de dood van een mens, 607 doden per 100.000 meldingen. Per dag zijn er de afgelopen week 47 mensen overleden na vaccinatie. Maar dit is niets om je zorgen over te maken. Doorlopen en wees blij dat het u niet geraakt heeft.

Klik voor groot.

Deze week is ook het aantal mensen toegenomen wier veronderstelde bescherming tegen COVID-19 door inenting in rook is opgegaan en tot deze ziekte heeft geresulteerd. Ook is het verband tussen vaccinatie en de ziekte van COVID-19 nu zo hardnekkig en nauw dat kan worden uitgegaan van causaliteit, een verband dat steeds vaker voorkomt.

Klik voor groot.

Deze week viel onze aandacht vooral op de term “Paralysis” – verlamming. Dus zochten we wat verder en vonden het volgende:

 • 8.803 gevallen van gezichtsverlamming;
 • 2.187 gevallen van ongespecificeerde verlamming;
 • 409 gevallen van verschillende vormen van “oogverlamming”, variërend van het onvermogen om horizontaal van links naar rechts te kijken, tot het onvermogen om ook van boven naar beneden te kijken, tot volledige stilstand van het oog;
 • 89 gevallen van verlamming van de tong;
 • 87 gevallen van verlamming van de stembanden;
 • 60 gevallen van verlamming van verschillende ledematen;

Maar, zoals u weet, is niets van dit alles iets om u zorgen over te maken, voor iedereen die het niet treft.

Dus doorlopen. Er is niets te zien.
Vertrouw op uw mainstream media.
Vertrouw op uw regering.
Vertrouw op de grootheden Karl Lauterbach en Jens Spahn (Duitse gezondheidsministers).


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De COVID-Cultus en de 10 stadia van genocideVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel‘Superverkoudheid’, ‘zware griep’, ‘ADE’ OF ‘auto-immuniteit’ – Wat hebben vooral gevaccineerden deze winter echt te vrezen?
Volgend artikelCNN: “Waarom gevaccineerde mensen die sterven aan Covid-19 niet betekent dat de vaccins ondoeltreffend zijn”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. EuropeansUnited Update October+November 2021

  ‘UPDATE 23 oktober, 31 oktober, 7 november en 13 november

  De demonstraties op 23 oktober (Maastricht), 31 oktober (Leuven), 7 november (Den Haag) en 13 november (Straatsburg) zijn goedgekeurd en toegelaten . We hopen jou daar ook te mogen ontmoeten.

  Neem zeker je nationale of regionale vlag mee naar de internationale betogingen
  als een teken van eenheid over de landsgrenzen heen!’

  1. European Demonstration for Democracy III – 23 oktober – Maastricht
  2. FreeTheChildren March – 31 Oktober – Leuven
  3. Samen voor Nederland III – 7 november – Den Haag
  4. European Demonstration for Democracy IV – 13 november – Straatsburg

  ‘Er gaat jaarlijks een gigantisch bedrag naar het Europees Hof van de Rechten van de mens.
  Toch zijn het juist deze mensenrechten die al meer dan 1,5 jaar in het gedrang komen.
  Daarom gaan we ongeveer een maand na de internationale betoging in Maastricht (23 oktober)
  ook naar Straatsburg (13 november). Wij blijven strijden tegen een gecentraliceerde dictatuur van de Europese Unie.

  Samen met een plaatselijke organisatie uit Straatsburg (interQG Gilet Jaune Bas Rhin
  Collectif Anti Pass 67) gaan we de krachten bundelen en Europa verenigen in een mars langs verschillende grote EU instellingen.

  Omdat er vaak misverstanden over bestaan, nog even dit:
  EuropeansUnited heeft niets te maken met de Europese Unie, wij zijn gewoon een vrijheidsbeweging die over de grenzen heen samenkomt om te protesteren
  tegen ondemocratische maatregelen van onder andere de EU.

  Gelieve de boodschap zoveel mogelijk te verspreiden op alle mediakanalen, samen maken we de grootste betoging in West-Europa een feit! United we stand.’

  https://www.instagram.com/europeansunited.eu/
  https://t.me/EuropeansUnitedNLVL
  https://t.me/europeansunited
  https://www.europeansunited.eu/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in