Beweringen dat “doorbraakinfecties” goed voor u zouden kunnen zijn, zijn hilarisch wanhopig. Covid-19 “vaccins” werken niet. Ze hebben het toegegeven, en nu proberen ze ons serieus te laten geloven dat het eigenlijk een goede zaak is.

Wat “werken” werkelijk betekent als je pandemie niets anders is dan golf na golf van betekenisloze positieve tests en wollige woordveranderingen in de betekenis van “doodsoorzaak”, is een andere discussie voor een andere keer, schrijft Kit Knightly.

Of ze ooit bedoeld waren om te werken, waar ze eigenlijk voor dienen en waarom de gevestigde orde ze zo hard moet doordrukken, zijn interessante vragen voor een toekomstig artikel.

Laten we ons voor nu beperken tot de verklaarde bedoeling van Big Pharma: de “vaccins” zijn zogenaamd bedoeld om de verspreiding van “Covid-19” te stoppen. Dat doen ze niet.

De “vaccins” zijn niet eens echte vaccins volgens de conventionele definitie. Mensen die zijn “gevaccineerd” raken nog steeds geïnfecteerd, en kunnen de infectie nog steeds naar andere mensen verspreiden.

Dergelijke infecties worden “doorbraakgevallen” genoemd en hun bestaan heeft in de media een bekend parcours afgelegd.

Eerst bestonden ze niet, toen bestonden ze wel maar waren ze zeldzaam, toen waren ze niet zo zeldzaam maar waren ze mild … en nu zijn ze niet alleen mild, ze zijn eigenlijk een goede zaak … vanwege de “super immuniteit”.

Dat klopt, als je ziek wordt nadat je bent gevaccineerd, kan dat zelfs goed voor je zijn, volgens een recente studie die momenteel breed wordt uitgemeten in de pers.

Blijkbaar heeft een team van onderzoekers het bloed bestudeerd van mensen die een doorbraak infectie hadden en vonden dat [onze nadruk]:

Eén. Duizend. Procent. Dat zijn veel procenten. Zoals, tien keer het gebruikelijke aantal procenten. Indrukwekkende wetenschappelijk klinkende getallen.

Het blijkt dus dat als je de volledige vaccinatie krijgt (2 injecties) maar toch ziek wordt, dit geen teken is dat je bent opgelicht om een experimentele gentherapie te nemen die niet doet wat het beweert te doen.

Het is geen aanwijzing dat het hele narratief gewoon een constructie is die gebouwd is op het toekennen van een nieuwe naam aan een gewone verkoudheid en griepsymptomen door middel van een gebrekkige test.

En het betekent zeker niet dat de vaccins niet werken… het betekent dat ze super-super-mega werken en dat je in principe onkwetsbaar bent.

…tenzij er een nieuwe variant komt, in dat geval krijg je een booster. Of twee. Want terwijl 1000% immuun klinkt als veel… zou 2000% immuun niet nog beter zijn?

In minder dan twaalf maanden tijd zijn we omgeslagen van “het vaccin werkt” naar “het vaccin werkt niet… en dat is maar goed ook.”

Op dit punt, kan men alleen maar lachen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

‘Superverkoudheid’, ‘zware griep’, ‘ADE’ OF ‘auto-immuniteit’ – Wat hebben vooral gevaccineerden deze winter echt te vrezen?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinatie verhoogt het risico op Covid-19
Volgend artikelGezonde baby van 3 maanden krijgt 7 minuten stuiptrekkingen na drinken van ingeënte moedermelk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Als men zou stoppen met zich te laten “testen”, zullen dientengevolge geen positieve uitslagen bestaan en valt er dus niet meer over besmettingen gesproken kunnen worden.
  Ergo, geen maatregelen hoeven te worden genomen!

 2. Als het virus alleen bestaat in een computer simulatie, dan zijn ook alle varianten computer simulaties. Dan zijn die afnemende of stimulerende immuniteit ook enkel computer simulaties. Want in de werkelijkheid is nog nooit een virus geïsoleerd, laat staan dat deze opgekweekt is en in een ander ingebracht, die dan het zelfde ziekte beeld moet openbare en dat duizenden keren steeds het zelfde resultaat moet geven, als we over een ziekte überhaupt kunnen spreken. Zo is er nog geen onderzoek geweest wat publiekelijk inzichtelijk is die meet hoeveel productiviteit en efficiëntie het vaccin daad werkelijk kan aantonen en hoe lang deze aanhoudt. Wat bij voorbaat onmogelijk is, want iedereen is en reageert anders. Het zijn enkel aannames, maar aannames is geen wetenschap maar fantaseren. Daar een natuurlijke verkoudheid of een griep geen ziekte is, maar een reactie van het lichaam op veranderde temperatuursverschillen (koud en vochtig buiten, warm en droog binnen) het aantal stofdeeltjes in de lucht en pulserende elektromagnetische velden. Dat is bij ieder anders, want het is ook afhankelijk hoe oud je bent, hoe goed je conditie is, hoe actief jouw dagelijkse inspanningen zijn, hoe je woont en in welke omgeving je leeft en werkt, hoeveel goede voeding met de juiste vitamines en essentiële mineralen en spoorelementen je dagelijks binnen krijgt en hoeveel junk voeding je eet dagelijks, hoe stress je hebt, er zijn zoveel factoren die mee spelen. Kortom ieder is anders en zal dan ook anders reageren. Waar de ene nergens last van heeft, kan de ander doodziek worden in de zelfde omstandigheden. Dan zijn die zogenaamde vaccins die alle op synthetische basis geschoeid zijn en vele giftige zware metalen bevatten en deze nog veel meer ingrediënten bevatten waar zelfs een bedrijfsgeheim op berust, wat de geïnjecteerde niet mag weten. Al deze lichaamsvreemde stoffen zijn ronduit puur vergif voor je, daar kun je echt niet meer weerstand mee opbouwen, wel ermee afbreken. En dan wil de media ons doen geloven dat wanneer je veel vergif binnen krijgt door meerdere gif prikken, dat je dan meer weerstand opbouwt? Zoals in het verhaal vertelt wordt. Als zij die theorie aanhangen, zou je met een paar liter bleekwater opdrinken ook meer weerstand van moeten opbouwen. Dat is wat ze zeggen en beweren.

 3. Wat zijn de mensen watjes geworden zeg .
  De meeste gelukkig niet allemaal gaat die gif spuitje halen.
  De roverheid legt lockdowns op en gedeeltelijk sluiten van niet essentiële winkels op
  Mijn vraag is waarom om een virus dat niet bestaat gowene griepseizoen.
  Mensen zijn niet meer als vroeger toen gingen we staken als we het niet met de roverheid eens waren.
  Waarom doen we dat nu niet meer het hele land lam leggen.
  De roverheid kan ons beperking opleggen maar we kunnen ook reageren door het land lam leggen van nu is het genoeg.
  Maar helaas de meerderheid gaat liever die gif prik halen anders kunnen ze niet naar restaurant of op vakantie.
  Maar ik ben blij en vaccin vrij
  Groet Kees

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in