Foto ter illustratie

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Pennsylvania heeft onlangs een ernstige bijwerking van het Covid-19 vaccin gemeld bij VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt. Belangrijk detail: de bijwerking trad op bij haar baby.

De vrouw schrijft dat zij op vrijdag 18 juni, rond 13.30 uur, haar eerste injectie met Moderna kreeg. ’s Avonds gaf ze haar drie maanden oude dochter moedermelk. Toen stopte ze haar baby in bed.

Toen ze het meisje om 23.30 uur in het bedje legde, begon ze te stuiptrekken. Dit duurde ongeveer zeven minuten. Zij belde de ambulance en werd naar het ziekenhuis gebracht, waar de baby op de ochtend van 19 juni nog twee toevallen kreeg.

De baby was gezond en had geen gezondheidsproblemen voordat de moeder de injectie kreeg. De vrouw meldt verder dat de baby twee dagen in het ziekenhuis heeft gelegen en blijvende schade heeft opgelopen.

In het ziekenhuis werd het kind aan allerlei tests onderworpen. Het bleek dat ze niet geïnfecteerd was met virussen of bacteriën. Het EEG zag er normaal uit en de MRI/CT scans toonden ook niets ongewoons.

Het volgende fragment van Twitter komt uit deze video.

Healthy 3 month old baby girl has 7 minute long seizure after drinking breast milk from freshly vaccinated mother

These vaccines are not safe pic.twitter.com/UG5QRJYSGO

— ArielJones411 ? (@ariel_jones411) December 22, 2021


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

2.620 dode baby’s na vaccinatie en meldingen van vreselijke bijwerkingenVolg Frontnieuws op Telegram

Gevaccineerde Australische minister krijgt aangezichtsverlamming bijwerking tijdens live uitgezonden COVID-19 persconferentie

2 REACTIES

  1. Neen, maar shaken to death gaat binnenkort komen voor WEFfers, FAFfers, de Ruttes, Kaagjes, Gates, enzovoorts. Met of zonder pek en veren, en met of zonder touw en bomen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here