Foto: freepik / luis_molinero

De mainstream media lijken wanhopig te zoeken naar redenen waarom jonge, voorheen gezonde mensen instorten en sterven. Van tuinieren en douchen tot plotselinge dood door vreugde: de nieuwe doodsoorzaken zijn legio. Het narratief is eenvoudig: het dagelijks leven is levensgevaarlijk – alleen de vaccinaties zijn dat niet. De Britse Telegraph heeft nu videospelletjes aangewezen als nieuwe verklaring voor onverklaarbare sterfgevallen bij kinderen, bericht Report24.news.

Onder de titel “Videogames kunnen hartaanvallen bij kinderen veroorzaken” wordt besproken hoe miljoenen mensen alleen al in het Verenigd Koninkrijk lijden aan aangeboren hartaandoeningen die vaak volledig onopgemerkt blijven. Niet gediagnosticeerde hartritmestoornissen zouden vooral sporters de das omdoen, maar Australische wetenschappers hebben nu ontdekt dat het spelen van een spannend videospel al voldoende kan zijn om een kind te doden. Naar verluidt heeft een analyse 22 gevallen aan het licht gebracht waarin het spelen van een videospel tot bewusteloosheid bij kinderen heeft geleid. Multiplayer-oorlogsspellen zouden bijzonder gevaarlijk zijn. Een co-auteur van het artikel, Christian Turner, toonde zich geschokt door de bevinding dat videospelletjes geen “veilig” alternatief zijn voor sportactiviteiten.

Helaas is er één vraag die de mainstream media nooit kan (of liever gezegd wil) beantwoorden: Waarom alle “ongediagnosticeerde aangeboren hartziekten” uitgerekend nu zo massaal aan het licht komen – en bij uitstek bij gevaccineerde mensen…


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

CNN: Doe GEEN “eigen onderzoek” naar COVID-vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

  Wereldvermaarde Harvard psychiater: "Laat je niet vaccineren, we hebben een moratorium nodig"

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne: Nu begint de oorlog pas echt
Volgend artikelStudie vindt 84% toename in incidentie van hartgerelateerde DOOD bij mannen jonger dan 40 jaar na mRNA-vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

  • Inderdaad. Voor info waarbij politieke bijbedoelingen of propaganda nauwelijks een rol kunnen spelen kan je soms nog terecht bij de MSM, maar over ‘t algemeen is alles wat door de MSM geschreven wordt rijp voor de prullenbak.
   De krantenkoppen waaruit bleek dat de Oekraïnse troepen terreinwinst boekten op de Russen waren zo lachwekkend dat het eigenlijk triest was. Net zo triest als het feit dat een mislukkeling als Ollongren in dit Schwabinet voor Misbaksel van Defensie mag spelen.

  • @ Adriaan W. oktober 14, 2022 at 13:18,
   Als je over Nederland praat, dit grondgebied is sinds 1896 bezet grondgebied door het bedrijf STAAT DER NEDERLANDEN coöperatie. (met een lease contract van 125 jaar, deze was op 19-07-2021 verlopen en is niet voort gezet) Die in Washington geregistreerd staat. Iedere politieke vereniging heeft trouw gezworen aan de zich zelf benoemde koning. Daarmee zijn alle politieke partijen in de regering of in de oppositie de zelfde kant van de medaille. In de 2e kamer wordt dagelijks een toneelstukje opgevoerd, om het volk de illusie te geven, dat ze in een democratie leven. Met stemmen geeft iedereen zijn eigen soevereiniteit af aan dit bedrijf, die ermee mag doen wat zij wil. Door te gaan stemmen moet iedereen zich legitimeren niet als een levende mens, maar als een natuurlijk persoon. Daarmee geven hij/zij aan dat zij lijfeigenen zijn van het bedrijf. Dan kan wel een oppositie partij ware dingen vertellen, maar zo wordt de illusie hoog gehouden dat burgers inbreng hebben op het managersteam wat we regering noemen.

   • Qvic oktober 14, 2022 at 15:04

    Dank je beste ik was reeds op de hoogte van deze onverkwikkelijke waarheid, ook de geboorte trust die per Pauselijk decreet 2 maal in het leven was/werd geroepen, ook met dit fascistische jezuïeten decreet in de hand kan de Staat der Nederlanden over iedereen beschikken.

    Wanneer men politiek geëngageerd is, dat zie je meteen de zwakte van de politici, ze kunnen het ene moment geloofwaardig overkomen, maar dan denk ik NEE, ze staan wéér te liegen, nou ik doe niet meer mee aan dat sado masochistische spel wat politiek heet, het heeft immers geen zin.

    • @ Adriaan,
     Je kunt er enigszins onderuit komen. Want de zogenaamde koning en al zijn voorgangsters tekenen alle wetten namens DE GRATIE GODS. Deze gratie gods is met een WOO-verzoek aangetoond dat deze niet bestaat. Daarmee zijn alle wetten ongeldig. Niemand is dus belasting plichtig, zo ook is de zogenaamde verplichte zorgverzekeringswet ongeldig. Kijk op http://www.degratiegods.com

  • Het ene spelletje is het andere spelletje niet. Ik heb wel meegemaakt dat pubers zaten te vloeken en te schreeuwen onderwijl e.o.a. computerspel te spelen gerelateerd aan geweld. Niet normaal.. Waarmee ik overigens niet de stelling in de titel van dit artikel wil onderschrijven.

   Tijdje terug stak ik over via een zebrapad waar geen kip op de weg was. Komt er ineens een ambulance aan die het nodig vond z´n sirene aan te zetten zo´n zes meter bij me vandaan. Met een iets zwakker hart had ik dood op het zebrapad gelegen. Dood door corona …

 1. Neen hoor, de warmwaterkraan laten lopen tijdens het tandenpoetsen maakt de ouders zó boos dat de kinderen later tijdens het eerste het beste spelletje doodvallen.
  En een beetje off-topic: de verpakkingsindustrie wil in België dat je voortaan de QR-code op een blikje cola scant alvorens het in de juiste afvalzak te deponeren en dan ook die afvalzak scant, anders ben je een sluikstorter. Nóg meer stress voor de kindjes, en dus nog meer hartaanvallen, deze keer veroorzaakt door vergeten frisdrank te scannen.

  • mijn god, je meent t…. als je dan ergens dood aan gaat, is het wel van de stress om alles te moeten scannen en al die regeltjes. achterlijk gedoe

 2. Bij de gevaccineerde zijn de veronderstelde bloedproppen/klonters in hun aders niets anders dan zelf assembleerbare micro computerdelen, zoals sensoren. Door nu met fysiek sporten of ineens gaan bewegen uit rust toestand. Wat bij fanatieke computerspellen voor komt, kan zo’n biosensor los laten, die tegen de bloedvatwanden genesteld hadden in de bloedvaten terecht komen en kan deze biosensor klem komen te zitten tussen de hartklep of in de piepkleine haarvaten. Als het in het hart voor komt kan er een lekkend hart ontstaan, waardoor de bloeddruk weg valt en zo dood kan gaan. Als het in de haarvaten vast komt te zitten begint alles daar achter af te sterven, wat we kanker noemen. Als het in de hersenen gebeurt, dan kunnen delen van het lichaam verlamd raken of erger een beroerte veroorzaken. Omdat dit allemaal lichamelijke klachten oplevert, wordt op deze manier bewust niet de connectie gemaakt met de veroorzaker “het zogenaamde vaccin” Want U mag niet weten dat er in u een zelf assembleerbare computersysteem wordt gebouwd door middel van de ingrediënten in de injecties, die ze onschuldig vaccins noemen die u tevens onvruchtbaar maken. Daar dit computersysteem regelmatig updates nodig heeft, moet u een nieuwe booster halen. Want het computersysteem in uw lichaam zal telkens met een nieuwe update steeds meer van u overnemen. Totdat uw menselijkheid verloren hebt en volledig een cyborg bent geworden en zo extern bestuurbaar bent via het 5/6G netwerk. Vandaar er nu ook overal glasvezel netwerken aangelegd worden, om de toekomstige mega data te kunnen verwerken. Want u heeft al een mac adres gekregen via de injecties. Zodat u 24/7/365 aangesloten wordt/bent op het internet of lichamen. Vanuit de cloud wordt u uiteindelijk aangestuurd door het A.I. Als u niet meer bruikbaar bent en/of niet meer productief voor de zelf benoemde elites kunnen ze via A.I. u offline zetten en u gaat dood. Want op deze manier willen de zelf benoemde elites iedereen op de aarde degraderen tot de ultieme slaaf, zonder eigen wil en besef. Daar past de grote reset naadloos in. Want slaven hebben geen bezit of eigendommen. Met een simpele besturing kunnen ze iedere slaaf zo geprogrammeerd worden, dat het gelukkig is.

 3. Gatver, had die nicht van een Sswapadviseur net bedacht dat ze de toekomstige nutteloze eters zoet kunnen gaan houden met videospelletjes….

 4. Ach mensen toch. Degene die dit ook geloven kunnen tich ook maar beter dood gaan .daar is de wereld beter mee af na meer dan 2 jaar nig steeds geloven .nee dan hoor je hier niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in