Milwaukee VA Medical Center / Wikimedia / (Public Domain)

Een multi-center team van gerenommeerde medische wetenschappers heeft alarm geslagen na de ontdekking dat Covid mRNA-injecties verantwoordelijk zijn voor een schokkend “oversterfte-signaal” achter de wereldwijde stijging van sterftecijfers, bericht Slaynews.

De peer-reviewde studie werd gepubliceerd in het prestigieuze Vaccines Journal en uitgevoerd door gerenommeerde Taiwanese wetenschappers die gespecialiseerd zijn in klinische pathologie, infectieziekten en tropische geneeskunde.

Hun systematische onderzoek naar ernstige bijwerkingen na een injectie met het mRNA van Covid geeft aanleiding tot grote bezorgdheid over het huidige massavaccinatiebeleid.

Met name de ontdekking door het team van een “oversterfte-signaal” heeft schokgolven door de wetenschappelijke gemeenschap gestuurd.

Ying-Fei Yang en Sher Singh van de National Taiwan University en collega’s richtten hun onderzoek op de toediening van vaccins in Taiwan en de rapportage van bijwerkingen.

Deze gegevens werden vervolgens vergeleken met wereldwijde statistieken.

Door gebruik te maken van gegevens uit het Taiwanese Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) en wereldwijde vaccinatiegegevens, bestuderen de auteurs de veiligheid van vaccins en de gevolgen van vaccinatiestrategieën voor de volksgezondheid vanuit lokaal en mondiaal perspectief.

De auteurs wijzen op de “proactieve aanpak van de eilandnatie Taiwan, die resulteert in een hoge vaccinatiegraad” en suggereren dat dit een goede gelegenheid is voor een casestudy voor de bewaking en het beheer van vaccin-gerelateerde ongewenste voorvallen.

In het paper van de studie uiten de wetenschappers hun grote bezorgdheid over het stijgende aantal sterfgevallen onder gevaccineerden, vooral onder ouderen.

Ze merken op dat het stijgende aantal sterfgevallen wordt onthuld in de VAERS van de Taiwanese Food and Drug Administration.

De onderzoekers ontdekten dat het aantal sterfgevallen toenam na de inzet van COVID-19 tegenmaatregelen.

  Waanzinnige dokters: Arts in Florida heeft naar verluidt opgeroepen om ongevaccineerden dood te schieten in een nazi-stijl vuurpelotons

De auteurs van de studie geven niet alleen inzicht in de veiligheidsprofielen van verschillende COVID-19 vaccins, maar ondersteunen ook meer onderzoek naar de implicaties van de meldingspercentages van ongewenste bijwerkingen voor het vaccinbeleid en volksgezondheidsstrategieën, maar wijzen ook op een verontrustende realiteit: een toename van het aantal sterfgevallen nadat de massale vaccinatiecampagne was voltooid.

De auteurs doorspekken het paper van de studie met verontrustende taal over de veiligheid van de Covid-injecties.

Op 23 februari 2023 meldde het Centraal Epidemie Commando Centrum (CECC) van Taiwan dat 94% van de bevolking ten minste één dosis Covid-prik had gekregen.

Daarnaast had 76,3% een “booster”-prik gekregen en 23% een derde dosis.

In het gedeelte “Public Health Outcomes and Concerns” van het onderzoek rapporteren Ying-Fei Yang, Sher Singh en collega’s over het geschatte cumulatieve oversterftecijfer per 100.000 mensen in Taiwan.

Ze ontdekten dat het aantal sterfgevallen toenam nadat de vaccins onder het publiek waren verspreid en niet daarvoor, wat suggereert dat de injecties veel gevaarlijker waren dan het virus waartegen ze bescherming moesten bieden.

De auteurs melden dat “na 26 september 2022 het geschatte aantal oversterftegevallen in Taiwan” omhoogschoot.

Verontrustend is dat de auteurs ontdekten dat “de helling van het cumulatieve sterftecijfer in Taiwan plotseling toenam na 31 maart 2022.

Begin 2022 was de pandemie voorbij, maar de wereldwijde massale vaccinatiecampagne was nog in volle gang.

Ze melden dat de gegevens van de Taiwanese FDA over ongewenste voorvallen alleen de “gerapporteerde” gevallen van sterfgevallen vertegenwoordigen, en erkennen dat het archief niet sluitend kan zijn over de redenen voor het hogere sterftecijfer dat na 31 maart 2022 werd waargenomen.

  Het mRNA-platform: Wat het is, wat het betekent

De onderzoekers vervolgen:

“Of de mutatie van het virus en/of de beleidsimplementatie oorzakelijk is, moet verder worden onderzocht.”

Hier zou beleidsimplementatie het vaccinatiebeleid kunnen impliceren, aangezien dat een belangrijk onderwerp van dit paper is.

In feite erkennen ze het potentiële risico dat gepaard gaat met de vaccins en het bijbehorende beleid:

“Om het risico vanuit het perspectief van het vaccinprogramma te beperken, is de ontwikkeling van op bewijs gebaseerde aanbevelingen de sleutel tot het verbeteren van de veiligheid en werkzaamheid van vaccins.”

Het is duidelijk dat de auteurs zich zorgen maken over zowel overtollige sterfgevallen als ernstige ongewenste bijwerkingen gerelateerd aan sterfgevallen en Covid-shots.

Ze vervolgen:

“Dergelijke aanbevelingen kunnen zich uitstrekken tot het verbeteren van bewakingssystemen om ongewenste bijwerkingen beter vast te leggen, wat cruciaal is voor het tijdig opsporen van en reageren op potentiële vaccin-gerelateerde problemen.”

De auteurs roepen opnieuw op tot “verbeterd toezicht” en wijzen erop dat dit niet alleen “onmiddellijk risicobeheer zou ondersteunen, maar ook zou bijdragen aan het lange-termijn doel van het versterken van vaccinveiligheidssystemen.”

Ze waarschuwen verder dat het onder druk zetten van het publiek om experimentele vaccins in te nemen desastreuze gevolgen kan hebben en roepen overheden op om dergelijke tactieken te onderzoeken.

“Dit inzicht vormt de basis waarop individuen weloverwogen beslissingen kunnen nemen over hun gezondheid en vaccinatiekeuzes,” stellen ze.

“Verder is het van cruciaal belang om demografisch bepaalde reacties op vaccins te herkennen en aan te pakken.”

“Jongeren en ouderen kunnen anders reageren op vaccins, waardoor aanpassingen in vaccinatiestrategieën en monitoring na vaccinatie voor deze groepen nodig zijn.”

  Dr. Coleman: Er heeft een wereldwijde staatsgreep plaatsgevonden (Deel II)

Ze concluderen dat beleidskaders meer verfijnd moeten worden om te zorgen voor “strenge monitoring na vaccinatie, vooral in leeftijdsgroepen of populaties die een hogere incidentie van bijwerkingen hebben gerapporteerd.”

Natuurlijk was het aantal sterfgevallen onder ouderen zoals gerapporteerd in het rapportagesysteem voor bijwerkingen van vaccins aanzienlijk hoger.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Waarom men zich niets moet aantrekken van wat anderen denkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWEF eist dat regeringen voedselvoorziening “heruitvinden” met insecten
Volgend artikelSatanische miljardairs financieren tienduizenden “journalisten” om de wereldwijde netto-nul ontvolkingsagenda te promoten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Zolang mensen en dus ook deze zogenaamde wetenschappers heilig blijven geloven dat er echt een pandemie was en dat verzonnen ‘virus’ echt bestaat, zal zo’n onderzoek weinig waarde hebben…. Iedereen kan weten waar de mensen echt aan dood gaan en zijn gegaan. De doodsspuiten, behandelingen en gewoonweg laten wegkwijnen van ouderen. Er is nooit een pandemie geweest en dat kon echt iedereen begin 2020 al weten.

  2. Mijn indruk is dat heel veel mensen liever doodgaan door hartproblemen of kanker dan door griep. Staat zo lullig op de rouwkaart, dood door griep, zou het dat zijn? Tijdens de SARS-‘epidemie’ kwam ik in India aan terwijl ik licht verkouden was. Ik sprak ik heel kort een Nederlandse jonge vrouw op het vliegveld van Mumbai (Bombay), en moest kort hoesten. Met angst in haar ogen vroeg ze ‘SARS?’. Er liepen daar mannen in witte pakken met temperatuurmeters, waarbij je jezelf in blauw, groen, geel en rood op een scherm zag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in