Een nieuwe studie, gepubliceerd door het Portugese Portugese National Institute of Health, heeft bewijzen aan het licht gebracht dat het virus dat verantwoordelijk is voor de uitbraak van de Apenpokken die naar verluidt Europa, Amerika en Australië teistert, door wetenschappers in een laboratorium zwaar gemanipuleerd is, en verdere bewijzen duiden erop dat het virus opzettelijk is vrijgelaten, bericht Expose-news.com.

De Apenpokken ziekte begint gewoonlijk met koorts en één tot vijf dagen later ontstaat er uitslag, die vaak in het gezicht begint en zich dan naar andere delen van het lichaam uitbreidt. De uitslag verandert en doorloopt verschillende stadia voordat er uiteindelijk een korstje ontstaat dat er later af valt. Iemand is besmettelijk totdat alle korstjes eraf zijn gevallen en er een intacte huid onder zit.

De ziekte is altijd uiterst zeldzaam geweest en werd voor het eerst in 1970 bij de mens bij een 9-jarige jongen in de Democratische Republiek Congo vastgesteld. Sindsdien zijn er in 11 Afrikaanse landen Apenpokken gevallen bij de mens gemeld. Pas in 2003 werd de eerste uitbraak van Apenpokken buiten Afrika geregistreerd, en wel in de Verenigde Staten, en de ziekte is nog nooit in meerdere landen tegelijk vastgesteld.

Tot nu.

Plotseling krijgen we te horen dat er nu gevallen van Apenpokken worden geregistreerd in de VS, Canada, het VK, Australië, Zweden, Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Italië en Duitsland, en dat allemaal tegelijkertijd.

Bron

Volgens het UK Health Security Agency zijn er vanaf de week die eindigde op 29 mei 2022 172 gevallen van Apenpokken vastgesteld in Engeland, en zij hebben nu nieuwe richtsnoeren vrijgegeven waarin zij iedereen met het virus aanraden zich van seks te onthouden zolang zij symptomen hebben, en minstens acht weken een condoom te gebruiken als de infectie verdwenen is.

Behalve het feit dat wij naar verluidt voor het eerst in de geschiedenis in alle landen van de eerste wereld tegelijk een uitbraak meemaken, is er alsof dat nog niet vreemd genoeg is echter iets heel vreemds aan de hand met deze uitbraak.

  Onthuld: Apenpokken blijkt "laboratoriumstam met onbekende kenmerken" te zijn

Wij geloven niet in toevalligheden, maar er zijn veel mensen die dat wel doen. Maar wij kunnen ons voorstellen dat zij die dat wel doen, moeite zullen hebben om deze te begrijpen.

In maart 2021 werkte het Nuclear Threat Initative (NTI) samen met de Munich Security Conference om een tafelblad oefening te houden over het terugdringen van biologische dreigingen met grote gevolgen.

Tijdens de oefening werden de lacunes in de nationale en internationale bioveiligheids- en pandemiedraaiboeken onderzocht en werd nagegaan hoe de preventie- en reactiecapaciteit voor biologische gebeurtenissen met grote gevolgen kan worden verbeterd.

Hier ziet u het scenario dat zij hebben uitgevoerd:

Bron – Bladzijde 10

Een uitbraak van Apenpokken die op 15 mei 2022 begon, met als resultaat 3,2 miljard gevallen en 271 miljoen sterfgevallen tegen 1 december 2023.

Moeten wij nu echt geloven dat het gewoon toeval is dat wij nu getuige zijn van een daadwerkelijke uitbraak van Apenpokken, waarbij de eerste gevallen op 13 mei 2022 bij de Wereldgezondheidsorganisatie werden gemeld?

Bron

Tijdens de oefening van de veiligheidsconferentie in München is onthuld dat het gemanipuleerde Apenpokkenvirus illegaal is ontwikkeld in het toonaangevende virologie-instituut van het fictieve land Anica, door laboratoriumwetenschappers die samenwerkten met een Arnicaanse terroristengroepering. Deze terroristengroep liet de “zeer besmettelijke en dodelijke” ziekteverwekker vervolgens los op een overvol treinstation in het naburige fictieve land Brinia.

Nu wijst een nieuwe wetenschappelijke studie, gepubliceerd door het Portugese National Institute of Health (NIH), erop dat de uitbraak van Apenpokken in de echte wereld het resultaat kan zijn van iets dat er griezelig veel op lijkt.

De studie werd op 23 mei 2022 gepubliceerd en kan hier in zijn geheel worden geraadpleegd.

Bron

Wetenschappers van het NIH verzamelden tussen 15 mei en 17 mei 2022 klinische specimens van 9 Apenpokken-patiënten en analyseerden die.

De wetenschappers kwamen tot de conclusie dat de uitbraak van Apenpokken in meerdere landen, waarvan wij nu getuige zouden zijn, hoogstwaarschijnlijk het gevolg is van één enkele oorsprong, omdat alle tot nu toe vrijgegeven sequenties virussen nauw met elkaar clusteren.

  Pandemie 2: Apenpokken waanzin
Figuur 1: Concept-fylogenetische analyse van Apenpokken virussequenties, met de nadruk op de diversiteit binnen de uitbraakcluster.

Zij concludeerden ook dat het virus behoort tot de West-Afrikaanse clade van de Apenpokkenvirussen. Zij vonden echter dat het het nauwst verwant is met Apenpokkenvirussen die in 2018 en 2019 vanuit Nigeria naar verschillende landen zijn overgebracht, namelijk het Verenigd Koninkrijk, Israël en Singapore. Dit is onze eerste aanwijzing dat deze nieuwste uitbraak het resultaat kan zijn van een gemanipuleerd virus dat uit een laboratorium is gelekt.

Het volgende bewijs dat dit virus uit een lab gelekt is, komt met de bevinding dat het virus weliswaar sterk lijkt op de virussen die in 18/19 uit Nigeria zijn uitgevoerd, maar toch verschillend is met meer dan 50 single nucleotide polymorphisms (SNPs), dat zijn genetische variaties. De wetenschappers verklaren dat dit veel meer is dan men zou verwachten. Dit wijst er sterk op dat iemand, ergens, in een laboratorium met dit virus heeft zitten spelen.

De uiteindelijke bevindingen van de studie worden op een moeilijk te doorgronden manier geschreven, en wel als volgt:

Maar gelukkig is er iemand die zich wel in het bovenstaande heeft kunnen verplaatsen, niemand minder dan Dr. Robert Malone, en hij heeft een gemakkelijk te begrijpen uitsplitsing gegeven van wat de wetenschappers hierboven proberen te verklaren:

“De auteurs speculeren dat het patroon van mutaties consistent is met de effecten van een natuurlijk cellulair eiwit met de afgekorte naam: APOBEC3. Voor degenen die in de moleculaire virologie van APOBEC3 willen duiken, is hier een mooi overzichtsartikel uit 2015 J Immunology.

Voor wie de “Cliff Notes” verkorte versie zoekt, zie Wikipedia. Voor de obsessieven of aficionados, merk op dat APOBEC3 geassocieerd is met een specifiek patroon van baseveranderingen- (C→U). Op grond van hun hypothese over de mogelijke rol van APOBEC3 leid ik af dat de auteurs een statistisch significante fractie van C→U veranderingen in de huidige isolaten ten opzichte van de isolaten van 2018-2019 moeten hebben ontdekt.#

  Apenpokken mythologie

Hier wringt de schoen. Terwijl APOBEC3 in verband gebracht wordt met cellulaire resistentie (alweer een vorm van “aangeboren immuniteit”) tegen HIV (en vermoedelijk ook andere retrovirussen), blijkt uit een snelle PubMed-zoektocht dat Poxvirussen resistent zijn tegen de mutatie-effecten van APOBEC3!

Zie bijvoorbeeld dit paper uit 2006, gepubliceerd in “Virology”. Eerlijk gezegd, of het nu door gebrek aan nieuwsgierigheid is of uit angst voor aanvallen van door de regering gecontroleerde media en tijdschriften, is het op zijn best een grote vergissing dat de auteurs dit Virology artikel niet eens vermeld hebben.

Mijn gevolgtrekking en interpretatie?

Op grond van dit sequentie-analyseverslag van het INSA-team dat hierboven geciteerd wordt, lijkt dit voor mij meer op een in het laboratorium gemanipuleerde stam dan op een natuurlijk geëvolueerde stam. Slecht nieuws.

Bovendien lijkt dit dubbelstrengs DNA-virus, waarvan de infecties van oudsher zelfbegrenzend zijn, zich (de laatste dagen!) te ontwikkelen tot een vorm die gemakkelijker van mens op mens overdraagbaar is.

Slecht nieuws.”

Deze pas gepubliceerde wetenschappelijke studie heeft in wezen een massa bewijzen aan het licht gebracht die erop wijzen dat de jongste uitbraak van Apenpokken het resultaat is van een zwaar gemanipuleerd virus dat uit een laboratorium is gelekt.

Koppel dit aan de simulatie van de Munich Security Conference in maart 2021, die toevallig draaide om een uitbraak van de Apenpokken die in mei 2022 zou beginnen als gevolg van een bioterroristisch lek in een lab, dan is het niet moeilijk om te concluderen dat we ofwel getuige zijn van een echte uitbraak van de Apenpokken die opzettelijk uit een lab is gelekt, ofwel van een verdomd toeval. En in het laatste geloven wij niet.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

Onthuld: Apenpokken blijkt “laboratoriumstam met onbekende kenmerken” te zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHeb geduld met de mensen die niet zien wat u ziet. Zij zijn gewoon bang. Zij zijn er nog niet.
Volgend artikelDe globalisten gaan over tot de DOODFASE van de menselijke uitroeiing
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

10 REACTIES

 1. Hetzelfde werd gezegd toen Corona uitbrak.
  Geen reden tot paniek, de échte waarheid zal nóóit boven water komen.
  Ik houd ’t erop dat je besmet kunt raken met het Apenpokkenvirus als je gemeenschap hebt gehad met een aap of intiem kontakt met een homo.
  Omdat géén van beide mij “het hoofd op hol kunnen brengen” zal ik geen Apenpokken krijgen.
  Robje Jetten daarentegen moet goed oppassen, uit voorzorg zou dezew “man” minstens drie jaar in quarantaine geplaatst moeten worden en daarna buiten de maatschappij, zodat hij géén gevaar meer kan stichten.

  • Dat zou een prachtige oplossing zijn, kan het ook via snuiven door de neus dan kan de Jonge er ook snel bij gaan zitten….!!!

 2. Krijgen we weer een bullshit verhaal! Pokken en ook apenpokken zijn alleen te krijgen aar nauw huidcontact en niet via een nep verhaal over een ontsnapt virus. Weer een kwakzalver praatje. Corona krijg je niet van door naast iemand te zitten, corona is een infectieziekte net als apenpokken alleen deze kun je alleen maar krijgen als je met iemand hebt staan bekken en lekker intiem met een besmet persoon hebt ge-tong worstelt! Een entero is geen corona, een rhino is geen corona en de meesten mongolen hadden niet eens corona, maar ja als ze er maar bij horen want dan geloven ze ineens in een niet betrouwbare PCR die 99% false positieve uitslagen geeft. Ga lekker thuis zitten, wees bang en eet slecht, een reden om je afweer naar de kloten te helpen want apenpokken krijg je niet als:
  Je nog voor 76 bent en nog in 76 vaccins hebt gehad.
  zoals velen gewoon natuurlijk in de jaren 80 en 90 kregen en door een natuurlijke infectie immuun zijn tegen een veel zwakker virus dan wat het human variola virus is.

  Wie dit bullshit nog geloofd, ga even snel je corona spuitje halen en haal ook direct je koeien pokken vaccin die er vast al wel zou liggen. Neem ook direct alle andere vaccins want ja je weet maar nooit natuurlijk wat voor zogenaamde ontsnapte nep verhalen er weer de wereld in worden geholpen als sites als deze waar geen één stukje bewijs van is.

  Let wel op mensen met dat er veel onzin verhalen rond gaan en zo ook weer deze en die worden met opzet de wereld in geholpen om de gekken erin te laten trappen die helemaal niet wakker zijn. Ook al zou je de apenpokken krijgen, nou mooi heb je dat ook weer eens gehad, na 2 tot 4 weken ben je er gewoon weer vanaf! Wie er dood aan gaat heeft al een zwakke afweer en de categorie die hieraan dood kan gaan zijn oudjes met onderliggende ziektes en de vele dikzakken die we in de coronatijd ook zagen.

 3. Ff reageren op dikzakken ik ben niet slank zelfs aan de dikke kant .
  Ik heb geen gif spuit gehaald en ben gewoon oké
  Ik geloof ook niet in al die onzin als corona of apenpokken krijgen we straks misschien wel het nijlpaarden virus en moeten alle dikkertjes een prikkie halen
  er was ook aanbevolen dat mensen met overgewicht extra corona gifspuiten moesten halen .
  Lulkoek dikke mensen eten meer dus die moeten ook opgeruimd worden .
  Denk daar maar eens over na
  Ik ben ook geen persoon die zegt ja maar ik heb zware botten of aanleg
  Iedereen die te zwaar is schuift het zelf door de mond naar binnen .
  Ik hou nou eenmaal van lekker eten .
  En ik ben ook geen fan van al die groeperingen die zich gediscrimineerd voelen omdat ze vet zijn
  er zijn veel voor oordelen over dikke mensen maar ik voel me niet aangesproken
  als je dik bent en het is nodig om af te vallen voor je gezondheid moet je het zeker doen
  maar als je gewoon gezond bent en je zit goed in je vel waarom zou je .
  heel veel mensen hebben tegen mij gezegd je moet de prik halen je bent vet je zit in een risicogroep
  Mag ik nu ff lachen al die figuren die mij wilde dwingen kampen nu met de naweeën hoofdpijn spierpijn moe enz enz
  Dus mensen dik en gezond kan hoor
  Maar daarbij ik ben niet te dik ik ben te kort voor mijn kilo.s haha

 4. Efficiënte assemblage van een groot
  fragment van het monkeypox-virusgenoom als een qPCR-sjabloon met behulp van op dual-selectie gebaseerde transformatie-geassocieerde recombinatie. EN DE MAKER IS???????
  HET WUHAN LABO!!!!!overlaypaneelLei Yang a bLingqian Tian a bLeshan Li a bQiuhong Liu a bXiang Guo a bYuan Zhou aRongjuan Pei aXinwen Chen aYun Wang.
  Transformatie-geassocieerde recombinatie (TAR) is op grote schaal gebruikt om grote DNA-constructen samen te stellen. Een van de belangrijke obstakels die de assemblage-efficiëntie belemmeren, is de aanwezigheid van foutgevoelige DNA-reparatieroutes in gist, wat resulteert in hercircularisatie van de vectorruggengraat of onwettige recombinatieproducten. Om de efficiëntie van de TAR-assemblage te verhogen, hebben we een dual-selectieve TAR-vector, pGFCS, voorbereid door een P ADH1 -URA3-cassette toe te voegen aan een eerder beschreven gist-bacteriën- shuttlevector , pGF, die een PHIS3 herbergt .–HIS3-cassette als positieve selectiemarker. Deze nieuwe cassette werkt als een negatieve selectiemarker om ervoor te zorgen dat gist met een gerecirculariseerde vector zich niet kan voortplanten in de aanwezigheid van 5-fluororotinezuur. Om te voorkomen dat pGFCS dat ura3 draagt recombineert met endogeen ura3-52 in het gist genoom, werd een zeer transformeerbare Saccharomyces cerevisiae -stam, VL6-48B, bereid door chromosomale substitutie van ura3-52 door een transgen dat resistentie tegen blasticidine verleent. Een genomisch fragment van 55 kb van het apenpokkenvirus die primaire detectiedoelen voor kwantitatieve PCR omvatten, werd samengesteld door TAR met behulp van pGFCS in VL6-48B. De pGFCS-gemedieerde TAR-assemblage vertoonde een nul snelheid van vector recircularisatie en een gemiddelde correcte assemblageopbrengst van 79%, wat aangeeft dat de dual-selectiestrategie een efficiënte benadering biedt voor het optimaliseren van TAR-assemblage.

 5. Als je in een biolab iets gaat maken en je komt met apenpokken aanzetten dan gaat er echt iets mis
  Dan moet je ontslagen worden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in