In de Situation Update video van vandaag behandelen wij Dr. David Martin die de eenvoudige waarheid over de apenpokken onthult: het is een psychologische terreuroperatie om de mensheid verlamd te houden met angst, terwijl onze rechten en vrijheden worden weggenomen onder één wereldregering, schrijft Mike Adams.

Na twee jaar van covid-leugens, lockdowns, ontvolkingsvaccins, lockdown-tirannie en anti-humane genocide uitgevoerd door het medisch establishment, is iedereen die nog gelooft in het gezag van de regering werkelijk een idioot.

Zij gebruiken de apenpokken – en de komende apenpokkenvaccins – om letterlijk de afgestompte, gehoorzame mensen uit te roeien die te dom zijn om een elementaire IQ-test te overleven. De globalisten hebben al lang besloten dat zij miljarden mensen op de planeet Aarde willen uitroeien, en tot hun eigen verbazing kwamen zij er uiteindelijk achter dat zij, met het juiste mediaverhaal, de onwetende massa letterlijk in de rij kunnen laten staan om zich met injecties te laten euthanaseren, zonder ook maar een zuchtje verzet.

Op een gegeven moment moet u toegeven dat sommige van die ignorante massa’s misschien echt te dom zijn om de toekomst van het menselijk ras te vertegenwoordigen. Niet dat wij willen dat er tegen miljarden mensen vaccinatie-geweld gepleegd wordt, natuurlijk, maar er komt een punt waarop u, na de mensen steeds weer gewaarschuwd te hebben, gewoon uw schouders ophaalt en de Darwin Awards inroept als de enige toepasbare verklaring.

Abortus is “altijd de keuze van de vrouw”

Ook vandaag de schokkende eis van een pro-abortus Democratische vrouw, die tijdens een opgenomen interview volhoudt dat het in orde is om je eigen vijfjarig kind te vermoorden, omdat het “altijd de keuze van de vrouw is”. Deze video, van de Live Action pro-life groep, krijgt veel aandacht.

Apenpokken is een homoziekte die verspreid wordt door zaadvocht, niet louter door huidcontact, zo blijkt uit een studie

Bekijk 35 seconden van pure liberale moorddadige waanzin, die smeekt om spot: (werkt deze vrouw voor de Babylon Bee?)

Hier is de volledige podcast, waarin alle bovengenoemde onderwerpen aan bod komen en nog veel meer, waaronder speelgoed uit de jaren 1970 dat uiterst gevaarlijk was voor kinderen, zoals lawn darts. Herinnert u zich die nog? Wij hebben het op de een of andere manier overleefd…


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

Uitbraak in mei 2022, uiteindelijk 270 miljoen doden: Reeds in 2021 aangekondigde apenpokkenpandemie


VOLG FRONTNIEUWS OP TELEGRAM

Lees meer over:

8 REACTIES

 1. Ik geloof er geen ruk van. Die symptomen van apenpokken komen heel toevallig ook overeen met sommige bijwerkingen van die gifspuiten, dus ik vraag me af of we inderdaad te maken hebben met apenpokken.

  • Ze hebben apen nieren gebruikt bij de samenstelling van de Covid-19 gen injecties. Dit geeft o.a als bijwerking gordelroos, ook wel apenpokken genoemd.

 2. Ja, geef het beestje maar een naam.
  Het wordt steeds gekker en gekker. Een compleet van de pot gerukte wereld..

 3. Jullie vorige apenpokken artikel had ik geplaatst op facebook;resultaat:ban van 30 dagen!Dat zegt wel genoeg:waarheid mag niet boven tafel!

  • Ik ben al een paar maanden niet meer op Shariabook geweest. Omdat ik binnen een paar uur na vrijlating uit hun jail alweer de volgende 30-dagen-ban aan mijn broek had. Meestal na het delen van Frontnieuws berichten.
   Een paar keer zelfs voor iets wat ik er twee jaar gelden op gepost had. Was er zo klaar mee. Suikerbuik kan in de stront zakken. Eigenlijk zou iedereen dat medium links moeten laten liggen. Er zijn voldoende alternatieven.
   Feestboek is een beursgenoteerd bedrijf en wij kunnen het raken door je account te verwijderen.

 4. Ik ben al heel lang geleden gestopt met het voeden van die aliën met z’n faecesboek.
  Geen fucking swabbelaar gaat mij als een kleuter strafjes uitdelen.

  Psychopaten houden van aandacht, ook negatieve, dus daar weggaan is beter.
  En het erge is, je bereikt niemand maar staat wel onuitwisbaar geregistreerd.

  Ik merk dat ik lidmaatschappen heb moeten opzeggen omdat er vele zijn die via dat censuurboek communiceren. Begin van zijn creepy metawereld

  • “Faecesboek”, geweldig! 🙂 Heb ik nooit aan willen meedoen, noch aan de andere trutters, kwakers, blaters, pentagrammen en wat niet. Inderdaad, strafjes van dat soort socio-psycho-zio-suikerbuiken zou niemand moeten dulden. Opheffen, die accounts!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here