Een 35-jarige vrouw met een masterdiploma in volksgezondheid rouwt om de onnodige dood van haar pasgeboren zoontje, in alweer een zeer verontrustend verhaal over zwangerschap na een COVID-19 injectie, bericht Thecovidblog.com.

Mevrouw Amanda Makulec kreeg haar eerste mRNA-injectie op 17 maart, volgens de webarchieven. Noteer dat mevrouw Makulec vorige week haar Twitter account heeft afgesloten, zodat je haar tijdlijn niet langer kunt zien, tenzij zij je daarvoor toestemming geeft. Het is onduidelijk of ze Pfizer of Moderna heeft gekregen (niet dat het wat uitmaakt), en wanneer ze de tweede injectie heeft gekregen. Maar als ze de CDC-richtlijnen heeft gevolgd, heeft ze de tweede injectie waarschijnlijk tegen eind april gekregen.

Mevrouw Makulec is een wandelend, sprekend reclamebord voor Pfizer en Moderna. Ze herkauwt letterlijk elke uitspraak van de CDC en de media die ze blijven herhalen totdat mensen geloven dat het waar is.

 

Ze is warm met haar Johnson & Johnson fanatisme, zoals bleek in april nadat de CDC het gebruik van de genoemde injecties in de Verenigde Staten een paar dagen stopzette.

Mevrouw Makulec gebruikt ook ultraliberaal taalgebruik dat aangeeft dat ze alles wat de Democraten zeggen als evangelie beschouwt.

Zwangerschap en zeer ongelukkige dood

Mevrouw Makulec werd ergens in oktober of november 2020 zwanger van haar tweede kind. Hij werd medio juli 2021 geboren. Kort nadat het kind dat zij “Baby Z” noemt was geboren, deelde mevrouw Makulec gevaarlijke, onverantwoordelijke propaganda over mRNA-injecties en zwangerschap. Zij sprak over het “delen van haar immuunbeschermingen” met Baby Z, zowel in de baarmoeder als via borstvoeding.

  Nova Scotia - Gevallen, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen nemen toe bij injecties

Haar vaccin-pleidooi en -dwang nam in september extreem toe. Verschillende tweets bevatten de hashtag #GetVaccinated. Mevrouw Makulec sprak op 18 september over haar “twee kleintjes” terwijl ze verwees naar een artikel in de New York Times dat we hier niet zullen linken.

 

Negen dagen later twitterde mevrouw Makulec dat haar 2 1/2 maand oude zoontje “onverwacht en plotseling is overleden”.

Nog geen 12 uur later sloot ze haar Twitter-account nadat verschillende mensen erop hadden gewezen dat “vaccins de belangrijkste oorzaak van toevalligheden zijn”.

Mevrouw Makulec behaalde in 2010 haar mastergraad in volksgezondheid aan de Boston University. Ze omschrijft zichzelf als “een enthousiast gebruikster van gegevens voor sociaal welzijn en volksgezondheid.”

Miskramen na injectie, sterfgevallen tijdens de zwangerschap

Dit zijn misschien wel de meest hartverscheurende verhalen om te schrijven. Mevrouw Sara Beltrán Ponce was het eerste van deze verhalen op The COVID Blog in februari. Ze tweette dat ze “14 weken zwanger en volledig gevaccineerd” was. Een paar dagen later verloor ze haar baby. Mevrouw Mary Voll dreigde The COVID Blog aan te klagen omdat The COVID Blog verslag deed van haar eigen Facebook berichten. Ze deed haar “zwanger en gevaccineerd” bericht op 22 februari. Haar baby werd acht dagen later doodgeboren. Mevrouw Ivy Avanessian Fua had ook een doodgeboren baby 14 weken na de injectie van Pfizer.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom we gedwongen worden te vaccinerenVolg Frontnieuws op Telegram

  15-jarig meisje dood na vaccinatie - Procureur-generaal: Aangezien deze bijwerking bekend was, kan ook hier niemand wettelijk verantwoordelijk worden gesteld
Vorig artikelDe wereld is nu getuige van een pandemie van N-STEMI hartaanvallen veroorzaakt door bloedstolsels
Volgend artikelSpaanse regering zegt dat het SARS-CoV-2-virus niet geïsoleerd is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

  • Ja het is triest dat deze kinderen het leven moeten laten, doordat de moeder zich heeft laten prikken door een vergif, dom, en gewetenloos door hun gebrainwast hersenen mits ze die hadden/ hebben. Zelf schuld, en dom. Ook al hebben ze universiteit genoten, zijn ze vergeten om hun grijze massa gezond te gebruiken.

 1. Is onderdeel van de depopulatie.
  Toegeven dat het door de prik zou komen geeft psychologisch conflict als ze zich realiseren dat ze zelf voor die prik gekozen hebben.

  • ‘Toegeven dat het door de prik zou komen geeft psychologisch conflict als ze zich realiseren dat ze zelf voor die prik gekozen hebben.’

   Geeft subliem weer hoe het gros van de mensen die in deze sectoren werkzaam zijn volledig tekort schieten wanneer het gaat om zelfreflectie en iets als ontkenning hooghouden. Dit zijn dan de mensen die zich bezighouden met ‘Sociaal Welzijn en Volksgezondheid’ …

 2. Ondanks de ‘masterdegree’ van mevrouw Makulec zijn haar hersens van swiss cheese … typisch voorbeeld van een gebrainwashte Covidiaanse Democrat “Vaccin” Zealot … “hoogopgeleid” en IQ gaan klaarblijkelijk niet altijd samen … ze is nog te dom om te poepen … en in dit geval met alle gevolgen van dien.

 3. Tsja….tis het doorsnee type na- kakelaar van het medisch establishment-tuig. Blind voor de realiteit, een ego wat haar vermogen tot zelfkritiek blokkeert, en het idee dat de zon uit je reet schijnt als je een medisch stukje diploma-papier aan de wand mag hangen.
  Toen ik (cum laude) afstudeerde op een HBO+ opleiding in de geneeskunde zoals Plato e Co dat ooit bedoelden…..wist ik dat ik een beginner was. De ervaringen door de jaren heen leerdenij dat ik niets weet…..niets….ten overstaan van dat wat geweten zou kunnen worden als wij die mogelijkheid om dat te weten tot onze directe beschikking zouden hebben.
  Die hebben we per definitie niet…..en de wetenschap kan dat in dit tijdperk en binnen de context van het bijbehorende evenmin benaderen…..maar ja, grijns, dat ego hé. Dat wil wat.
  Tuurlijk betaald dat soort uiteindelijk de tol voor derlui absurdisme.
  Maar daar hebben wij niet veel aan.

  • ‘Compare that quote with one from “the father of COVID science,” Tony Fauci. In an interview with the National Geographic, Fauci stated: “Anybody can claim to be an expert even when they have no idea what they’re talking about…If something is published in places like New England Journal of Medicine, Science, Nature, Cell, or JAMA—you know, generally that is quite well peer-reviewed because the editors and the editorial staff of those journals really take things very seriously.”

   They take things so seriously, they routinely publish glowing studies of medical drugs that are killing people in great numbers.’

   ‘Vergelijk dat citaat met een citaat van ‘de vader van de COVID-wetenschap’, Tony Fauci. In een interview met National Geographic verklaarde Fauci: “Iedereen kan beweren een expert te zijn, zelfs als ze geen idee hebben waar ze het over hebben… Als er iets wordt gepubliceerd in plaatsen als New England Journal of Medicine, Science, Nature, Cell , of JAMA – weet je, dat is over het algemeen best goed peer-reviewed, omdat de redactie en de redactie van die tijdschriften de zaken echt heel serieus nemen.”

   Ze nemen de zaken zo serieus, dat ze routinematig gloeiende studies publiceren over medicijnen die mensen in grote aantallen doden.’

   https://blog.nomorefakenews.com/2021/10/06/medical-weapons-and-fake-data-sets-how-destruction-multiplies/

 4. Geval van darm en eetstoornissen van baby heb niks daarover gezegd dat borstvoeding niet geschikt is voor baby als moeder gevaccineerd is?

 5. Het kind heette baby Z is dat soms baby Zenica wat een achterlijke vrouw je broek zakt er van af mijn vader zei altijd hoe groter de geest hoe groter het beest hij was een wijze man

   • Lachen om de wrange grap!
    Maarrre…die ontvolking is dan zo gek nog niet… want als ik het zo bekijk dan is het geen groot verlies van dit soort leeghoofdige gasten als deze trut.

 6. Verschrikkelijk voor het kind, maar aan de andere kant mag deze zich gelukkig prijzen dat de moeder hem niet langer kan “martelen”!
  Want dit zou in de toekomst geheid gebeurd zijn, is het niet door deze onschuldige ziel ook de injecties te laten ondergaan, is het wellicht het nog ontwikkelende brein te overladen met die onnatuurlijke en gestoorde gender ideologische drek waardoor het kind zich ofwel slecht door zal voelen doorheen z’n leven of zich als een van die zeloten identificeert (lees: g@y, trans, of andere bullshit).
  Of ze komt aanzwaaien met de feministische en marxistische concepten en zal dit kind zichzelf doen haten…
  Altijd dezelfde idioterie bij deze figuren, compleet gehersenspoelde NPC’s als het ware, en die memes worden steeds meer een realiteit.

  Als ik het zo lees aan haar reactie op de dood van haar zoontje, is ze er niet heel erg van aangedaan, ziet er eerder een simpelweg ’teleurgesteld’ bericht uit; jammer, want dit zou een van de ergste (mentale) pijnen moeten zijn die een mens/ouder kan ervaren. De échte straf, die komt uiteindelijk nog wel…

  • Ja, dat viel me ook op. Weinig uiting van vreselijke pijn over het verlies van het kind. Dat moet toch echt de meest gruwelijke pijn zijn, je kind verliezen…

 7. Ik lag krom toen ik haar twitter las “I’ll take a walk later this week and plant a flag with her name.”
  Ik moest meteen aan de walk en de vlag op de maan denken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in