Social media gaat uit zijn dak over bizarre foto van Joe en Jill Biden poserend met Jimmy en Rosalynn Carter

1
4460

Een foto die circuleert op social media heeft mensen erg verbaasd. De Bidens bezochten onlangs Jimmy en Rosalynn Carter in Plains, Georgia, voor een kort bezoek. De Carters zijn in de 90 en kennen de Bidens al heel lang.

De foto is van het bezoek met de Carters en is van de twee koppels in wat lijkt op de woonkamer in het Carter huis. Velen op sociale media zetten vraagtekens bij de proporties van de foto. Hoe kan Joe Biden twee keer zo groot zijn als mevrouw Carter?

Reacties op Twitter:

Abnormaal misvormde giganten vallen het huis van president Jimmy Carter en zijn vrouw Rosalyn binnen!

Zitten we aan de LSD?

Vandaag heb ik geleerd dat mijn kat groter is dan voormalig president Jimmy Carter.

Jimmy Carter’s huis is nu een Willy Wonka-achtig labyrint van illusie kamers en perspectief bedrog.

Ik weet dat mensen krimpen als ze ouder worden, maar deze foto moet een geforceerde optische illusie zijn, toch?

Anderen vragen waarom Biden buitenshuis wel een mondkapje draagt, maar binnenshuis niet met mensen van in de 90.

De Carters zien er piepklein uit, terwijl Joe Biden, zelf bejaard en tenger, eruit ziet als Dwayne “The Rock” Johnson.

Biden betrapt op fake autorijden - iemand anders bestuurt het voertuig - het was allemaal nep!

Vergelijk de manier waarop Biden eruitziet op die foto met zijn meer gebruikelijke zwakke uiterlijk en aarzelende manier van doen, zoals vrijwel elke keer dat hij in het openbaar spreekt tot uiting komt. Net als op deze video:

Dit zijn behoorlijk grimmige dagen, maar een bron van vermaak is het observeren van de liberale pers die net doet alsof ze de volslagen bizarheid van de “Biden-regering” niet opmerkt. De Amerikaanse president ziet eruit, zoals powerlineblog.com schrijft, als een ontsnapt wassen beeld uit Madame Tussaud, en hij klinkt nog erger. Maar westerse onverschrokken verslaggevers zijn vastbesloten om te doen alsof alles goed is. Voor hen zal het een lang jaar worden, of twee jaar, of hoe lang Biden ook in staat is om verticaal te blijven.

Nog een reden waarom leiders over de hele wereld lachen om Amerika’s zielige excuus voor een president

Vorig artikelDenemarken gaat asielzoekers naar migrantenkampen in Rwanda sturen – overeenkomst getekend
Volgend artikelDe wereld: VS een grotere bedreiging voor democratie dan China en Rusland
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

  1. bizar? gewoon een hele slechte fotoshop. social media uit zn dak? kan je zien wat n onvoorstelbaar zielig volk t is. met dr twitter en fakeboek. de cabal lacht zich een krul in de lul met die schapen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in