Een Black Lives Matter-ondersteunende leraar beweert op Twitter dat 2+2 alleen maar 4 is vanwege “het westerse imperialisme”.

Bretagne Marshall’s tweet ging viraal nadat ze tijdens een discussie over racisme beweerde: “Nope, het idee van 2 + 2 is gelijk aan 4 is cultureel, en vanwege het westerse imperialisme/kolonisatie zien we het als de enige manier om het te weten te komen”. Marshall, die haar voornaamwoorden in haar bio opneemt, somt haar beroep op als ‘leraar, geleerde, social justice warrior’ en studeert blijkbaar voor een doctoraat bij Rutgers, zegt Paul Watson.

Haar bizarre uitspraak is het zoveelste voorbeeld van intersectionaliteit, het pseudo-intellectuele vuilnisfeministische begrip dat in alle grote universiteiten wordt onderwezen dat racisme en seksisme in alle geledingen van de samenleving voorkomen en met elkaar verweven zijn.

In dit geval lijkt Marshall te beargumenteren dat de wiskunde zelf racistisch is, een argument dat in de loop der jaren door talloze social justice warriors (sociale rechtvaardigheidskrijgers) is aangevoerd, van wie sommigen zich afvragen waarom ‘westerse wiskunde’ gemeengoed is en niet andere methoden zoals de manier waarop Aboriginals tellen (misschien omdat we we Westers zijn en niet Aboriginals).

Het idee dat 2+2 niet 4 is, komt uiteraard uit George Orwell’s 1984, toen de enige partijstaat in staat was om dissidenten in de overtuiging te martelen dat het gelijk kon staan aan 5.

Reageerders op de tweet gaven hun uiteenlopende meningen.

Helaas is het niets nieuws. Er circuleren video’s met zwarte studenten die promoten om de wetenschap te stoppen, omdat het een blanke suprematie is. Ze zouden liever de voorkeur geven aan magie en voodoo, merkt een van hen op.

Het enge is dat deze persoon een leraar is die waarschijnlijk dezelfde onzin tegen onze kinderen predikt, zegt een ander.

Klimaatgreta wordt bovennatuurlijke krachten toegeschreven – kan volgens moeder Malena met het blote oog kooldioxide in de lucht zien

  Dodelijke schietpartij in de "autonome zone" van links
Vorig artikelStudie: Grotere geestelijke gezondheidsproblemen bij linkse sympathisanten
Volgend artikelDeense jongen wordt gedwongen om de schoen van asielzoeker te kussen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Ik zag vanavond Spartacus. De Galliërs werden ook als slaaf verkocht aan de Romeinen. Dus de Fransen kunnen de Italianen gaan aanklagen. Volgens mij is slavenhandel iets van alle tijden, die negers moeten dus niet denken dat ze uniek zijn. Alleen vernielzuchtiger. Het laat ook zien waar een neger voor staat. Destructie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in