De massale sterfgevallen die tot nu toe het gevolg zijn van de mRNA COVID-vaccins zijn slechts het topje van de ijsberg van de verschrikkingen die nog komen gaan.

Voormalig wetenschapper van de Bill & Melinda Gates Foundation en vaccindeskundige Dr. Geert Vanden Bossche sprak met onderzoeker Steve Kirsch over wat de mensheid in de nabije toekomst kan verwachten als miljarden mensen zich ongewild injecteren met de dodelijke mRNA-vaccins, bericht Thepeoplesvoice.

“De mutaties zijn niet langer beperkt tot het spike-eiwit, wat duidt op een verhoogde activiteit van CTL’s (cytotoxische T-cellen) om de virale besmettelijkheid te verminderen,” vertelde Bossche aan Kirsch over de nieuwste mutaties die zijn ontdekt.”

Dcclothesline.com meldt:

En die CTL-activiteit is verantwoordelijk voor de afname van T-cellen die in feite de neutraliserende antilichamen stimuleren die virulentie voorkomen.”

Je herinnert je misschien nog wel dat Bossche, voordat de injecties werden losgelaten in het kader van Operation Warp Speed, waarschuwde dat het loslaten van een zogenaamd “vaccin” midden in een “pandemie” een heel slecht idee was, met name om deze reden.

“Uiteindelijk zou deze evolutie onvermijdelijk leiden tot het ontstaan van een zeer virulente variant die golven van ziekenhuisopnames en ernstige ziekte zou veroorzaken in hooggevaccineerde landen – natuurlijk altijd hetzelfde, alleen in hooggevaccineerde landen,” benadrukte Bossche over hoe dit fenomeen zich alleen lijkt voor te doen in ontwikkelde, hooggevaccineerde landen.

“Naar mijn bescheiden mening is wat we zullen zien iets compleet, compleet ongekend in termen van de omvang van de golf van morbiditeit en helaas ook mortaliteit die we zullen zien.”

2032 ziet “scherpe bevolkingsdaling”

Toen Kirsch vroeg naar details over wat dit “volledig ongekende” toekomstige fenomeen zal inhouden, speculeerde hij dat een derde tot bijna de helft van alle mensen zal sterven als gevolg van wat de COVID-prikken hebben gedaan met de immuniteit en de volksgezondheid.

  De zoveelste "complottheorie" wordt bewaarheid - Vaccins voeden varianten en veroorzaken ziekte

“In sommige populaties met een hoge vaccinatie … zou het me niet verbazen dat we te maken krijgen met een ernstige decimering van de bevolking, in sommige populaties misschien wel 30 of 40 procent,” aldus Bossche.

Martin Armstrong van Armstrong Economics zegt dat zijn eigen computermodel een “scherpe bevolkingsafname” voorspelt in 2032 en daarna. Misschien is deze voorspelling gebaseerd op de agenda van miljardair-eugenetist Bill Gates, die de wereldbevolking massaal wil terugdringen in navolging van de ontvolkingsplannen van zijn overleden vader.

“Zijn vader deed dat door Planned Parenthood op te richten, vrouwen ervan te overtuigen dat het hun recht was om hun baby’s te doden en ze in minderheidswijken te plaatsen waarvan sommigen dachten dat het een racistische agenda was,” schrijft Armstrong.

“Zelfs rechter Ginsberg merkte op dat Roe v. Wade ging over het verminderen van de bevolking – niet over vrouwenrechten.”

In de commentaren schreef iemand dat de opwarming van de aarde en de klimaatverandering misschien dekmantels zijn voor de stijgende COVID sterfgevallen en wat ze betekenen voor de wereldbevolking.

“Het zal worden toegeschreven aan klimaatverandering, de Russen of Chinezen, blanke suprematie, enz. en de ‘elites’ zullen zich presenteren als helden (in hun eigen ogen),” schreef deze persoon.

Een ander schreef dat met zoveel oorlogen die nu plaatsvinden, de waarheid over alles waar Bossche het over heeft “begraven zal worden.”

“De oorlog en de bijbehorende censuur zullen worden gebruikt om de lichamen te verbergen,” zei een ander. “Ze zullen zeggen dat mensen stierven door ‘COVID’ of ‘oorlog’.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Het vaccin doodt mensen. Daarom probeert iedereen die zegt dat je het vaccin moet nemen, je te vermoorden.”Volg Frontnieuws op Telegram

  Derde Wereldoorlog om de "vaccindoden" onder het tapijt te vegen?

Lees meer over:

Vorig artikelTienduizenden Duitse boeren komen in opstand tegen de netto-nul agenda van het WEF – Media Blackout
Volgend artikelEpstein-dossiers hernieuwen verdenkingen dat hij voor de Mossad werkte om de elite te chanteren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

 1. ‘Dr. Geert Vanden Bossche sprak met onderzoeker Steve Kirsch over wat de mensheid in de nabije toekomst kan verwachten als miljarden mensen zich ongewild injecteren met de dodelijke mRNA-vaccins.’

  Dus… ‘als miljarden mensen zich ongewild injecteren met de dodelijke mRNA-vaccins.’ Dit lees ik alsof die enorme golf doden alleen komt als mensen nu verder gaan met de ‘mRNA’ roulette. Ach… in de afgelopen jaren vergaat de wereld elk jaar en elk jaar gebeurt het niet. We zullen het zien. Terwijl mensen zich blind staren op cojona en de ‘vaccins’, gebeuren er nog veel meer dingen die mogelijk nog veel erger zijn. We worden constant gek gemaakt en afgeleid en verward… alleen publieke berechtingen en executies kunnen de mensen aan de knoppen stoppen. Uit liefde voor het leven, moeten we de monsters zuiveren en vernietigen. De Kakistocratie kan alleen worden gestopt door de Kakistocraten te stoppen.

  • In Juli 2022 stelde VanDenBossche al met zekerheid dat er binnen enkele weken, hooguit een aantal maanden een hele ziekmakende variant zou komen die vooral veel ellende zou veroorzaken bij de gevaccineerden. Is ook nooit gebeurd en later probeerde hij dat goed te praten met een flutverhaaltje dat ook nergens op sloeg. Dat er nog veel mensen ernstig ziek zullen worden en doodgaan door het vaccin, geloof ik zeker wel, maar dat is lang niet iedereen en zeker geen tientallen procenten van alle gevaccineerden binnen afzienbare tijd.
   Het zal dus niet zo’n vaart lopen.

   • Er zijn naar schatting al 17 miljoen doden door vaccinatie.. Dit aantal zal alleen maar oplopen. Daarnaast veroorzaakt het allerlei ziekten waaraan mensen uiteindelijk ook doodgaan. Je kan je kop in het zand steken maar er zijn meer mensen dood gegaan aan deze injecties dan aan de wereldoorlog.

 2. “50% van de gevaccineerde mensen zal spoedig sterven”

  Dit is toch alleen goed nieuws.
  De linkse ratten worden uitgeroeid en alleen de wakkere mens die zich niet heeft laten vaccineren zal overblijven.

  Het handje vol elite die een zoutoplossing hebben genomen zal zijn straf niet ontlopen.

  De wereld zal aan de ongevaccineerden toekomen.

 3. Ik snap je reactie volledig Piet. Laten we niet vergeten dat vele mensen tot op de dag van vandaag, volledig misleid zijn. Ik probeer mijn moeder al 3 jaar te laten zien wat er werkelijk gebeurt in de wereld.. gevolg, ik en mijn zussen zijn verbannen als kinderen, we zijn nu “complotwappies”.. de indoctrinatie zit fucking diep, lijkt wel monarch mind control. En vergeet ook niet dat hun complete geloofssysteem volledig onderuit word geveegd als ze het wel voor waar aannemen, ik denk dat dat nog de grootste blokkade is voor velen

  • De mensen die een (MKultra geprogrammeerd) gevaar zijn voor zichzelf en hun medemensen, zullen afvallen… zo werkt het. In mijn familie gaat het precies zoals je beschrijft. Ik ben de enige wakkere en mn tolereert mij, maar het liefst zouden ze me verbannen. We hebben geen raakvlakken of gesprekken meer… slapers zijn alleen maar bezig met consumeren en praten over wat ze consumeren… het zijn nog net geen zombies.

   Er is een kloof ontstaan tussen de mensen die nog mens zijn en de totaal blinde, dove en volgzame sekteleden. De sekteleden zijn ook niet te bereiken of wakker te krijgen, precies hoe hersenspoeling/MKultra werkt.

   • @Theme
    “Ik ben de enige wakkere en mn tolereert mij, maar het liefst zouden ze me verbannen. We hebben geen raakvlakken of gesprekken meer… “.

    Zo herkenbaar dit! Al mijn collega’s zijn één, twee, drie of meer keren gevaccineerd en ik heb die zooi geweigerd. We zijn nu zover dat er sprake is van een milde uitsluiting waarbij, als ik mee wil praten, men de hoofden van mij afwend of mij negeert en zelfs af kapt. Ik zeg mild omdat ik helaas al erger bij een vorige werkgever heb meegemaakt waar ik echt monddood werd gemaakt.

    Ik vind het steeds moeilijker worden en ik krijg ook de indruk dat zij steeds verder afglijden in het woke-ism.
    Mijn vader en moeder zijn gelukkig wel onaangetast gebleven, maar de rest van de familie heeft zich helaas ook volledig laten prikken. Ik heb enkel nog contact met mijn ouders.

    • @Onbekende…

     Herkenbaar… ik heb ook enkel nog contact met mn ouders. In WO2 hadden verzetsmensen ws ook zo’n leven. Even volhouden nog. Gelukkig is er FN en daarnaast heb ik met tegenzin geleerd om ervan te genieten om alleen te zijn. De vloek wordt langzaam een zegen.

  • Dat is het zieke Nino dat mensen niet meer hun eigen familie geloofden.
   Goed voorbeeld mijn beste maatje heeft zijn ouders en broer geprobeerd te waarschuwen en ik heb hem daar in bij gestaan. Ben de dag voor ze de eerste keer gingen prikken nog naar ze toe gegaan om te praten.

   Hun reactie was “fakenews en wappiepraat”

   Zijn broer van 46 hartaanval, papa is dood kreeg bloedingen en een hartaanval en mama zit thuis met dichtgeslibde aderen.

   En mama geloofd nog steeds niet dat het daar aan heeft gelegen want hartkwalen zaten in de familie.. Mijn maatje die biet bepaald gezond leeft is nog steeds kerngezond.

   Snap het gewoon niet dat je niet naar je eigen kind luistert die met keiharde bewijzen komt , ik ben er ook al 25 jaar kind aan huis maar ik kreeg ze ook niet zo ver. Het is gewoon bizar.

   • Nee, ze zeggen dan: we weten niet hoeveel erger het had kunnen zijn als we de spuit niet genomen hebben. Terwijl een gifmengsel meteen van de markt wordt gehaald zodra er maar éen dode of schade door komt. Kijk bijv maar eens wat de FDA met ephedra gedaan heeft: 1 hartaanval, en hoppa weg met het goede plantje. Maar kennelijk zijn de gifspuit doden en de schades echt de moeite waard geweest om nog veeeeeeeeeeel meer doden door de covid/griep te voorkomen, zo denken de spuiters. Het had zoveel erger kunnen zijn, maar dat zullen we nooit weten! Lachen, als het niet zo triest was.

    Ik zou zeggen, steek er geen energie meer in, en accepteer dat die hele sociale kring / familie niet was zoals je dacht… Ergens voelde je dit altijd al, maar door de covid is het nu keihard je snuffer ingesmeerd. Ik kijk nu heel anders naar de wereld en de sociale interacties, en heb me redelijk goed aangepast aan de normen die ik nu voor mezelf heb moeten stellen. Groeten.

    • Absoluut Immortal er zijn er zelfs een paar om mijn werk die zichzelf als helden beschouwen en zichzelf als de redders van de aarde zien. Die zeggen letterlijk ja hier en daar sterven er wat en krijgen kanker maar dat is de prijs die we moesten betalen. Zonder ons die de verantwoording hebben genomen hadden we nog steeds covid allemaal en zaten we nog steeds in lockdown.

     Dus ze weten inmiddels meer dat is positief. De berichten van kanker en doden is inmiddels ook in hun dovenmans oortjes terecht gekomen maar door zichzelf een heldenstatus aan te praten verzachten ze hun pijn… Erg triest.

     Heb het al een tijd geleden los gelaten praat niet meer met zulke mensen het heeft toch geen zin. Verbind me liever met mensen die nog wel hersenen en een ziel hebben.

     • boertje januari 7, 2024 Bij 14:03
      Goed om te weten dat ze zichzelf op die manier overtuigen, is weer een nieuwe voor me. (Zelf niet die prijs betalen, maar wel zeggen dat “we” die prijs moesten betalen, vieze hypocrieten.) Hieruit zie je dat er nooit consensus zal komen over dit smerige experiment; het vee heeft het hoogste woord.

   • ik begrijp wat je meegemaakt heb, wilde mijn eigen vrouw beschermen voor deze leugen, maar haar familie ging er helemaal in mee, was niet tegen te houden voor die spuiten, moeilijk maar waar, die mensen naast je en om je heen waren werkelijk in een hypnose , zo ze naar de slachtbank gingen, moeilijk maar waar.

  • @Nino Herkenbaar>niet luisteren>hun zeiden> mafkees idioot wappie
   laag opgeleide>resultaat is, moeder longembolie/zus kleine herseninfarct/zusje moe,veel hoofdpijn,buik klachten en 7 keer ziek in 7 maanden,broertje bloedproblemen,vader voelt zich nu ook niet lekker+hoofdpijn.
   5 in een andere familie 3 daarvan hart ontstekingen.
   Ik ken 3 doden door kankerzijn collega en zijn vriendin vergeetachtig ziek moe hoofdpijn.
   Kennis herseninfarct
   bij iemand op zijn werk>2 doden en 1 herseninfarct en longembolie Enz

   Al laat je hun bewijs zien>ze willen het niet horen!
   https://www.lareb.nl/bijwerkingen-coronavaccins
   https://openvaers.com/covid-data <alles maal 100
   En je heb nog Europese en Britse database= om te huilen

 4. Klote man, ik voel met je mee. Klopt wat je zegt, volledig onbereikbaar zijn ze.. ingnorence is bliss mindset.. maar ik zeg kom maar op met deze shitshow, we zullen zien wie karma kan ontlopen.
  Bless you

 5. Je herinnert je misschien nog wel dat Bossche, voordat de injecties werden losgelaten in het kader van Operation Warp Speed, waarschuwde dat het loslaten van een zogenaamd “vaccin” midden in een “pandemie” een heel slecht idee was, met name om deze reden.

  “Uiteindelijk zou deze evolutie onvermijdelijk leiden tot het ontstaan van een zeer virulente variant die golven van ziekenhuisopnames en ernstige ziekte zou veroorzaken in hooggevaccineerde landen

  We zijn allemaal de lul gevaccineerd of niet

  • Ik geloof nog steeds geen moer van dat virusgeneuzel. Toxinen en allergenen die ons geen goed doen en lichaamsreacties veroorzaken kunnen is een zekerheid, maar het bestaan van het virus is nog geen enkel doorslaand bewijs voor.

  • Bijna niemand vertelt de échte waarheid: er is nooit bewezen dat besmettelijke virussen bestaan. Er is nog nooit een virus geïsoleerd. Daarom zie je alleen maar tekeningen en modellen van virussen. Lees het boek “de besmettingsmythe”

   • Ja maar de spuit is reeel. Vermindering van T-cellen is wel te meten en een verminderde immuniteit is dan ook reeel. Of het nu door een ´virus komt of door een verzwakt lichaam. De schade is reeel.

  • Nee, foute conclusie Rick van Geert die ook niet is uitgekomen. Ons goed werkende immuunsysteem heeft de COVID varianten gewoon gekilled. Wanneer ik lang in een trein zit of vlieg slik ik wat extra vitamine en Zinc ook de dagen erna- werkt bij mij perfect.
   Geert is een goede man en zeer bekwaam maar voorspellen wat een virus uitwerkt is nog niemand echt goed gelukt.

 6. Iemand, medische wereld, die jou dwingt om de vaxxine te nemen moet je gelijk voor voor de Rechtbank slepen. Direct een rechtszaak van maken!

 7. 1. Wat is een virus? (Weet je niet? Bijv: kan hij eten zoals een bacterium, scheidt hij bepaalde metabolische stoffen uit? kan hij zich vermenigvuldigen zoals een bacterium?)
  2. Nee, het ‘covid virus’ was nooit geisoleerd, ook al zeg jij dat er ‘foto’s’ van zijn gemaakt
  3. Waarom was dit ‘virus’ constant aan het muteren? Van de ene dag op de andere een nieuwe mutatie! Weet je nog?
  4. Waar is de virus incarnatie na de omicron?
  5. Waarom muteert dit ‘virus’ nu plotseling niet meer?
  6. Heeft iemand zich afgevraagd waarom het van de ene op de andere dag ophield met muteren? Vertrokken met de Noorder zon?
  7. Hebben de zelfaangestelde experts jou verteld waarom het virus er plotseling mee kapte om te muteren?
  8. Waar is het virus nu?

  Weet je waarom er een ‘virus’ was en niet een bacterium? Omdat het zo verdomde handig is om iets dat totaal onzichtbaar is te gebruiken voor allerlei truukjes om de mensen aan het bibberen en het beven te houden. Zoals: het virus muteert!!! Het virus dringt je cel binnen!!! Het virus is dodelijk!!! Maar niemand weet wat dit spook precies is!

  En wat Geert zegt, daar heeft hij gelijk in – je spuit geen fuckzinazi’s in als er al een ziekte waait, want fuckzinazi’s zijn om te VOORKOMEN! Dus NIET om te GENEZEN! Maar of het gehoorzame virus dan andere incarnaties gaat onwikkelen, dat is niet duidelijk! En mss wel helemaal niet waar! Want als dat echt zo is, dan stonden de kranten wel vol met de nieuwste en beste reincarnatie van het virus! Met mooie zelfverzonnen namen.

  Wanneer was de laatste keer dat je over de ‘gevaarlijke super dodelijke mutatie’ van het ‘virus’ hoorde? Ben je het zo snel alweer vergeten? Vraag je je nooit af waarom iets gebeurt en waarom het plotseling NIET meer gebeurt? Zo niet, TIP: dan wordt het tijd dat je dat eens gaat doen. Want je wordt belazerd met je ogen wijd open.

   • sandra januari 7, 2024 Bij 12:44
    Ja, en niemand vraagt zich wat af… Ook de experts zoals Malone, Bahkdi, Geert, Cole, Mccullough, Koopmans, Kuipers, etc etc niet. Waarom verdween het ‘virus’ plotseling? Iets dat zo snel constant muteert verdwijnt echt niet van de ene op de andere dag. Zo zie je maar dat het allemaal pure nep was. Lachen gieren brullen voor het hele circus dat er in trapt.

  • Nog een leuke om aan je lijstje toe te voegen. Hoe kan het dat een ”luchtweg virus” niet te ontdekken valt in een club, restaurant of wat dan ook. Je moet een stok in je neus laten rammen en naar het lab. Maar het valt wel te ontdekken in het riool. Wat via je ontlasting is een ”luchtweg virus” wel heel gemakkelijk te meten….

   Groeten,
   Hugo

  • Immortal vraag 4 die heb je even gemist… Hij is er hoor de nieuwe variant en hij heet PIROLA
   Symptomen. uitslag, diarree en tranende ogen.

   • Loopt en gedraagt zich als een zombie krijgt Myocarditis bloedproppen en/of een beroerte…..ect…. Symptomen van vax schade zijn nu de symptomen van de nieuwe variant ….. Lekker simpel……. Die idioten geloven toch alles…..

  • zelfs de WHO heeft toegegeven dat er geen ‘nieuwe’ virus was..
   het is een twintig jaar oude virus dat men gewoonweg ‘gerecycleerd’ heeft en hergebruikt om mensen angst aan te jagen…
   nu ga ik voor het grootste gedeelte mee in wat vandenbosche zegt, maar het feit dat ook ie het ‘nieuwe virus’ zat te pushen…tja…
   heb onder andere ook een sam leendert op mijn fb…discussie gehad (bijna twee jaar geleden) vaxxincritisch maar ook ‘nieuwe viruspusher’…..over het CDC (ben hertrouwd met een amerikaanse, stiefdochter haar vader werkt op een californische unief…heel wat van die uniefs hebben de vraag gesteld voor staaltjes van het ‘virus’ om ook onderzoek te kunnen doen waarop het CDC antwoordde dat ze die niet konden leveren wegens ‘het niet hebben van staaltjes)…hebben we gediscusseerd..ie stelde dat het CDC geen labs had (ze hebben er tweehonderd : 200)….
   stelde dat er ’tig’ onderzoeken waren die de ‘nieuwe virus’ bevestigden…vroeg er naar 1 (moest wel geschreven zijn door een ONafhankelijke onderzoeker…(dus niet betaald door de pharma), volledig transparant zijn, niet geredigeerd, geëditeerd, geblacked…..)…ie kon me dat niet leveren lol….
   ben nog steeds wachtende….
   zoals gesteld….ik ga mee in het overgrote gedeelte van wat bossche daar stelt, maar dat ie een viruspusher is/was….tja….

   • nikolaas januari 7, 2024 Bij 14:39
    Zeer goede info! Straight from the horse’s mouth, zoals we in de VS zeggen. Dan is het toch duidelijk enorme larie…

 8. p.s. als het waar is dat Bully Gates dit zegt (over die 50% vaxxies die zullen sterven) dan zit hij de boel gewoon te stangen. Hij weet dat iedereen er in getrapt was en dat ze er nu zo zoetjes achter komen. Dus hij zit gewoon te grijnzen en bevestigt de Nieuwe Angst: dat binnen korte tijd de spuit junks zullen neerstorten. Dat gaat niet gebeuren. Velen van de junks krijgen wel allerlei systemische problemen, waar ze mogelijk aan kunnen sterven. Maar 50% gaat de pijp niet uit. Echt niet, dus verheug je maar niet.

   • Don januari 7, 2024 Bij 18:07
    Ja, zeker een interessante video. Wat zou ‘spoedig’ betekenen? Gaan ze de nieuwe aardappeltjes nog meemaken? 1:300 in NL levert 56.666,66 doden op. (Toevallig al die 6jes als je 17miljoen mensen gebruikt in de berekening.) Deze fukkzinazi is een groot experiment om het menselijk bewustzijn te leren begrijpen en beheersen – vandaar de S antigens. Alsnog sterven er veel mensen aan dit experiment, maar het is nog niet af. Dus er zal nog volop ingespoten moeten worden. (Gaat ook gebeuren.) Maar vermoedelijk heeft de vax in de populatie van ingespotenen niet bij iedereen goed gepakt, en zal het aantal doden wel meevallen. We zitten nu al 3 jaar op de grote neerstorting te wachten, maar wie weet zet het door.

 9. Ik vraag mij af waarom mensen deze onzin schrijven dat je dood gaat aan de injectie covid 19 spuit als je als pasgeborene al diverse spuiten toegediend heb gekregen al vele jaren geleden voor veel mensen op deze aardkloot!??? Die injecties van toen waren niet bedoeld om mensen uit te roeien maar dat ze levenskansen verhogend waren om veel ziekten buiten de deur te houden.
  Maaaaar……. het is de mens als pasgeborene om ziekte af te stoten door hun meegegeven afweersysteem dat voor ieder mens een bepaalde levensduur heeft Is die weerstand op of verbruikt in zijn leven? ja dan krijgt die van allerlei kwalen die dodelijk kunnen zijn…. Dat mensen plotseling covid 19 spuiten gingen halen is mij een raadsel maar ook een met opzet doden aantal dat vooraf ging…. Terwijl net zoals andere ziektenbestrijding middelen voor handen waren!??? Maar de geloofwaardigheid van de mens in twijfel hebben gebracht en dan nog eens de dwang om covid spuit te halen anders………geen toegang tot openbare gelegenheden…… Dat is dan opgezet en uitgedacht door wijsgeer Bill Gates en consorten Ik durf te wedden dat Hugo en Mark en andere meelopers die spuiten nooit hebben genomen om te gehoorzamen aan het WEF in het bolwerk Brussel…..uit te voeren…. Gisteren was het driekoningen,,,,, die op weg waren naar de verlosser…… Deze drie wijzen kwamen uit het oosten en waren door Herodus gevraagd om hem te vinden en om jesus te doden als Herodus dat wist waar de verlosser was die hem dan wilde vermoorden…. Maar de drie wijzen keerden niet terug naar Herodus maar kozen een andere weg….. Ook enkele jaren geleden waren er Wappies en weigeraars die de covid spuiten niet namen en dus een wijs besluit namen om niet de massa kudde wilde volgden die de verkeerse weg namen en zo ziek of alsnog dood gingen/gaan Bill Gates ontstak ik woede toen hij vernam dat maar 1 miljard mensen de covid spuit namen en smeed nu een nieuw plan uit in de vorm van een derde wereld oorlog!? Gistren stond in de krant alsnog dat de covid 19 spuiten nog steeds helpen zodat veel mensen geen corona hadden/hebben opgelopen en daardoor veel mensenlevens gered heeft!!!!!

 10. Ultimately, this evolution would inevitably lead to the emergence of a highly virulent variant??? One who say this deserve to be removed from science. Do not let no one fool you. All respiratory proteins and their variants regardless natural or not must undergo same processes of infection and reproduction. Also viral proteins do not have internal energy for an movement therefore so, we do not assign them different working traits such as more or less dangerous or for this matter an virulent variant. Do not let them lie to you about different variants. Go learn what virus is Geert!!!.

  • Dear sir, I follow the corona-hoax since its very beginning and every day we seem to come a little bit nearer to the truth. Geert Vanden Bossche is one of the most reliable scientists in the field of virology actually. He worked amongst others in GAVI… Are you?
   Have you ever heard of John Campbell and his scientific approach of the excess deaths we ‘enjoy’ since the ‘vaccination’ has been rolled out? The percentages of the excess are alarming. We will most probably not see a further growth of world population in the future. (a WEF and Harari dream).

   But the most interesting article on this matter has been brought to our knowledge by Mobeen Syed in his recent interview with William Murphy. Read and try to understand this: Potential role of anti-Idiotype responses on the neurological effects of post-acute sequelae of COVID-19 (PASC) William J Murphy 1 , Craig P Collins 2 , Paul Ashwood 3. It is not easy to understand, but my understanding tells me that the injection is something like a time bomb brought into our system producing a sort of chain reaction. Since we all have a different immune system, we will all react differently. Some will not have any problems, others (a lot) will die sooner. And thank God (I am a Christian believer), I didn’t take the injection. But my son in law, who is 45 years old, now ‘enjoys’ morbus Kahler or multiple myeloma at a relatively young age. He is in the army and against his will he had to take all the injections. Thanks to you, Bill Gates.

   Dear sir, maybe you better study a little more. An other demand I have: when you give a point of view in which you blame others, please, give your scientific basis. So, if you were right, we might learn something more.

   Jozef De Clercq, M.D.

   Since I am a native Dutch speaker, forgive me if my English is not perfect.

 11. Wetenschapper BILL GATES?????????? Bij mijn weten heeft hij geen enkel wetenschappelijke tittel behaald laat staan enige studie succesvol afgerond. Alleen laat zijn werkwijze zien wat voor een rotzak het is.

 12. Wat een onzin. En dan maar gebruik maken van de naam van Bill Gates om geloofwaardig over te komen. De ontkenners van covid doen gewoon verder met het verspreiden van halve en hele onwaarheden. Ook hier. Het enigste waar ze goed in zijn. Het doet mij denken aan de verhalen in de reguliere pers over Iran, China, Syrië en Rusland/Oekraïne.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in