Linkse relschoppers © VS Politie

Toen ik student was, waren de school- en universiteitsdirecties zeer solidair met de leraren. Men begreep dat, zodra de leraren door de studenten beschuldigd konden worden, de leerdiscipline zou afbrokkelen, en de controle over cijfers, normen en cursusinhoud verloren zou gaan, schrijft Paul Craig Roberts.

Dit is wat er gebeurd is. Het leven van een leraar is veranderd van het geven van informatie en het uitdagen van ideeën aan leerlingen in het ontwijken van beschuldigingen van linksen, feministen, zwarten, homoseksuelen en transgenders. Vandaag de dag kan zelfs het gebruik van een geslachtsuitspraak reden zijn voor ontslag.

De glibberige helling begon met de seksuele revolutie. Vrouwelijke studenten begonnen professoren te verleiden voor betere cijfers. Feministen veranderden dit in seksuele intimidatie door leraren en al gauw werd de aanwezigheid van romans zoals Madame Bovary van Flaubert op leeslijsten seksuele intimidatie. Vervolgens ontdekten zwarten dat zij door bijna alles beledigd konden worden en “Ik ben gekwetst” werd een manier om de leraar en de cursusinhoud te controleren. Feiten moesten in overeenstemming gebracht worden met zwarte veronderstellingen. Homoseksuelen ontdekten dat zij in sommige opdrachten bewijzen van homofobie konden vinden. Tegenwoordig zijn geslachtsuitspraken taboe en krijgen mannen toestemming om gebruik te maken van vrouwelijke faciliteiten en mee te doen aan vrouwensporten. Dit proces is zo ver gegaan dat wiskunde-afdelingen aan universiteiten geconfronteerd worden met de beschuldiging dat wiskunde racistisch is en een instrument van blanke onderdrukking. Gebieden van wetenschap, zoals de genetische basis van intelligentie zijn gesloten. De geschiedenissen van het tijdperk van de ontdekkingsreizen, van de “burgeroorlog” van de VS, en van de slavernij zijn herschreven om in de gewenste narratieven te passen. Scholen en universiteiten leren blanke studenten dat zij racisten zijn. Het is onmogelijk geworden om een universitair diploma te behalen en er met een positieve houding tegenover de westerse beschaving uit te komen. Sterker nog, studenten kunnen niet tevoorschijn komen met een positieve houding tegenover blanken of de stichters van de Verenigde Staten. Zelfs de historische huizen van de stichters worden gebruikt om hen te denigreren. Zie bijvoorbeeld: https://www.unz.com/jtaylor/dragging-the-founders-through-the-mud/

  Zal de massale chemtrailsvergiftiging van ons hemeloppervlak een Killing Field Effect veroorzaken?

Universiteiten zijn disfunctioneel geworden. Het grootste deel van het budget wordt opgeslokt door administrateurs. Er is een president die zich bezighoudt met fondsenwerving, vice-presidenten, provoosts, assistent-provoosts, decanen, assistent-decanen, en nalevingsinspecteurs die de inhoud van de cursussen controleren, overtredingen, grieven, seksueel misbruik, racisme, en raadgevers die zich bezighouden met de gevoelens van hen die geleerd hebben om zeer gevoelig te zijn. Enkele jaren geleden was een universiteit een bordeel-ervaring. Vandaag is het Kafkaësk.

De universiteiten vervullen niet langer de rol van het doorgeven van de cultuur en de waarden van een land en een beschaving. De positieve bevestigingen die de banden onderhielden die een land bijeenhielden, zijn vernietigd door nadelige invloeden die het onderwijs hebben overgenomen. Tegenwoordig is onderwijs een vorm van hersenspoeling en komt het neer op indoctrinatie tegen iemands geschiedenis en cultuur. Het is nu mogelijk af te studeren in de Engelse literatuur en nooit Shakespeare gelezen te hebben. John Donne is een onbekende figuur. Een gevolg is dat pas afgestudeerden de klassieke literatuur niet kunnen lezen, omdat zij niet vertrouwd zijn met de waarden, metaforen en moraal van vroegere tijden.

Een gevolg is dat het karakter van de mensen veranderd is. Ik heb een vriend die graag reist en vindt dat het testen van sporters op drugsgebruik een voorportaal is voor eindeloze excursies. Toen het grote geld zijn intrede deed in de sport, bracht het prestatieverbeteringen met zich mee. Hij legde mij uit dat er misschien maar een paar honderdste van een seconde verschil is tussen een gouden en zilveren medaille in de honderd meter sprint, maar het financiële verschil loopt in de miljoenen. Een gouden medaillewinnaar krijgt reclamekansen die zijn fortuin opbouwen. De geldelijke beloningen overweldigen de integriteit, want velen gebruiken doping om een voordeel te behalen. Daarom worden tests voor iedereen verplicht.

  De sekte van het globalisme: De Grote Reset en zijn "Eindoplossing" voor Nutteloze Mensen

Met andere woorden, alle atletiekkandidaten worden als valsspelers verdacht en moeten hun onschuld bewijzen door een dopingcontrole te doorstaan. In een vroeger tijdperk, zoals ten tijde van de eerste Olympische Spelen na de Eerste Wereldoorlog, die in de film Chariots of Fire te zien is, zouden de atleten een dergelijke verplichting als een belediging, een impertinentie, hebben beschouwd en zouden zij van het evenement zijn weggelopen. Vandaag wordt een impertinentie niet erkend, en niemand ziet de belediging. Beledigd worden is gewoon een voorwaarde om deel te nemen.

In de film wordt een werkelijke gebeurtenis geportretteerd. De Britse sterloper, die de sabbat houdt, weigert deel te nemen wanneer hij verneemt dat zijn kwalificatiewedstrijd op een zondag is. Zijn rivaal, een Jood, schoffeert de directeur van zijn college in Cambridge door het voordeel te zoeken in het inzetten van een coach. In die tijd werd het gebruik van een coach om voordeel te behalen gelijkgesteld met het gebruik van doping tegenwoordig.

In de 20e eeuw, toen de Olympische Spelen nog amateurwedstrijden waren, veroorzaakte de Sovjet-Unie verontwaardiging door haar beste atleten voltijds te laten trainen en hen zo te professionaliseren, met als gevolg dat de Sovjets er met een groot percentage van de medailles vandoor gingen. Na verloop van tijd zorgden verbeteringen in de training en in het schoeisel voor kortstondige voordelen.

Dit leidt tot de vraag, waarom de vooruitgang van de verbeteringen stoppen bij prestatie dopingmiddelen? Als iedereen ze kan gebruiken, blijft het speelveld gelijk.

Ik ben geen voorstander van doping. Wat mij zorgen baart is dat in een tijdperk van gelijkheid, natuurlijk voordeel als oneerlijk zal worden beschouwd, en dat de beste atleten gestraft zullen worden. Zij zullen verzwaarde gordels moeten dragen, of een tijd- of afstandstraf bij hun prestatie moeten optellen. Misschien gebeurt iets dergelijks al in de Formule-I-racerij. Het voordeel van een lichtere auto is niet toegestaan, en de motoren zijn zo gelijk dat er drama ontstaat door de auto achter, maar niet de leider, extra stuwkracht te geven om te kunnen passeren. Kleine verschillen tussen de coureurs bestaan nog wel, maar de uitslag van de race wordt vaak bepaald door de bandenstrategie en de snelheid van de pitstops.

  Klaus Schwab: De hersenen van WEF Young Global Leaders 'zullen worden gekopieerd met AI' als ze sterven

Net zoals vandaag de dag leraren geen les kunnen geven zonder het gevaar te lopen dat hun carrière wordt beëindigd, en atleten impliciete beledigingen moeten aanvaarden om te kunnen meedoen, brengt het vertellen van de waarheid censuur met zich mee van degenen die de narratieven controleren. In zo’n wereld is de westerse beschaving uitgewist.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De gewone man wil niets van de waarheid weten: Daarom regeert het staatsnarratiefVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWesterse mythe van “superwapens” ontkracht
Volgend artikel“Oekraïne” tegenoffensief was een totale mislukking, nu verliezen ze nog meer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. ….. De Britse sterloper, die de sabbat houdt, weigert deel te nemen wanneer hij verneemt dat zijn kwalificatiewedstrijd op een zondag is. ……
  Deze sterloper is een slechte Jood want de Sabbath begint op Vrijdagavond en eindigt Zaterdagavond.
  Hij kan dus op zondag rustig rennen.

  • Hi Eelke, Het zijn niet enkel de Joden die het woord sabbat gebruiken. Streng gereformeerden en andere sektes noemen hun dag des Heren ook sabbat. Bij deze laatste groep is dat dus inderdaad op zondag.

   • Door indoctrinatie van de Roomse kerk. Sabbath – Zaterdag – Sabado.
    Mijn wijlen pa – gevlucht van de katholieke kerk door zo snel mogelijk de marine in te gaan – wist me te vertellen dat Zondag van oorsprong de eerste dag van de week is. Zo jong als ik was, ben ik dat nooit vergeten. Pas vele jaren later toen ik me in de materie ging verdiepen, werd dit slechts bevestigd door GOEDE leraren. Wat een zegen!

 2. In het verlengde van het verhaal / artikel zou het zo zijn en zoals ik las dat de roverheid niet mag terugkomen op het stikstofbeleid ook al is er sprake van foutieve berekeningen anders wordt deze aangeklaagd door de natuurorganisaties. Vier handen op één buik op zich, maar wel weer veelzeggend.

 3. De Sabbat is van vrijdagavond zon’s ondergang tot zaterdagavond zon’s ondergang. Dat was 3500 jaar geleden zo en is nooit veranderd. Dat is de 7e dag.

   • Het zevende jaar, lees 7000 jaar, zijn de 1000 jaar van God’ s Koninkrijk, daar waar De Heer Jezus zal regeren als koning. Wij lopen nou dus op het einde van de 6000 jaar. Met de Joods jaartelling is gerommeld omdat ze meer dan 200 jaar ballingschap niet hebben meegeteld. Om te weten hoe laat het is op God’s tijd klok moeten we Israel in de gaten houden. De voorspelde oorlog in Ezechiel moet nog komen, en dan zal de antichrist op het wereld toneel verschijnen, met een vals vredes verdrag en de permissie om de de derde tempel te bouwen.

 4. Het is al langer bekent, dat alles wordt gemanipuleerd. De sport is al geheel gecorrumpeerd, de uitslagen van het voetbal en de F1 worden ook al zo gemanipuleerd dat de winner al bekent is in de achterkamertjes voordat het seizoen begonnen is, alles wordt gepolitiseerd. Hoeven we vorig jaar alleen maar te kijken naar Jos Verstappen met zijn wagen nr.33 en de red bull is de mythische rode stier van de god van baal.

  De bevolkingen worden zo steeds dommer en dommer gemaakt en gehouden. Zo is iedereen die zijn eigen landgeschiedenis niet meer kent ook niet meer bewust of trots kunnen zijn op zijn eigen land en cultuur. Zo wordt de geschiedenisboeken zo gemanipuleerd dat de jeugd zelfs gaat schamen voor wat zijn land honderd jaar terug zou hebben gedaan. Op vele andere vlakken wordt klink klare onzin verkondigd, als de enige waarheid. De chemie/scheikunde worden de positieve en negatieve ladingen van de elementen omgedraaid, zodat zuren, logen worden en omgekeerd. dat zelfde fenomeen zien we ook in de materialen/staal/machinebouw terug. Dat bij een constructie RVS bouten in een aluminium frame gemonteerd moest worden. Dat is vragen om problemen, maar de huidige constructeurs wordt dat niet meer geleerd. Dan krijg je van zelf 1 grote puinhoop en daar mag je als buitenstaander niets van zeggen, anders sta jij op straat. Als toch alles vernietigd moet worden, om het later zogenaamd beter terug te bouwen. Maar wat valt er dan terug te bouwen, als er niemand meer is die de kennis van zaken heeft om überhaupt iets te kunnen bouwen.

  • Naar aanleiding van de rode stier als beeld van de god van Baal vraag ik me op dit moment af wat de reden is dat de runderen in India hun heiligheid hebben verworven.

   Een ander interessant logo is afgebeeld op de IJskoffie van Starbucks.

  • je zegt : “Zo is iedereen die zijn eigen landgeschiedenis niet meer kent ook niet meer bewust of trots kunnen zijn op zijn eigen land en cultuur. ”

   WTF is “land geschiedenis” ??

   Weten we BEGOD wel hoe het leven op aarde gestart is.
   Wie de eerste mensen op aarde waren?

   Er is maar 1 ras en dat is een MENSELIJK ras.
   Verschil is: man vrouw.

   Verder nog “buitenaard” ras….. maar voor buitenaardsen zijn WIJ buitenaards…. dus ja wat een term.

   Anyhow…….. als we maar lang genoeg blijven hangen in “wat is LAND geschiedenis” dan zullen we nooit begrijpen dat we allen aan de aarde toe behoren.. de aarde niet aan ons.

   We zijn biologisch afbreekbaar… (op de geïnjecteerden na helaas dan; ook weer walgelijke verhalen over gehoord gisteren van een kennis; iets met niet kunnen ontbinden en een verschrikkelijk chemische geur die vrij komt en pathelogen die met bepaalde middelen moeten blijven injecteren om er wat menselijks van te maken bij open kist… etc. etc…)….

   WE ZIJN ALLEMAAL VAN HETZELFDE MATERIAAL GEMAAKT; HUID, HAAR, PLASMACELLEN, BLOED…

   Kom op zeg….

   Verschil is BLOEDGROEP….

   Ja heb je B- of AB – of AB+ (ben ik) of B+ A- of A+ nou DAN kunnen we ergens over praten….

   Niet over het achtergestelde raaskalk van “uitgefaseerde rassen” want zo ken ik er nog wel een paar….

   We weten allemaal dat Adam en Eva niet de eerste bewoners van deze aarde waren… naakt… in harmonie met dieren en natuur….. we weten wel wie dat wél zijn……

   Hoe dan ook…… FOCUS; we zijn gemaakt van het zelfde materiaal en wat ons onderscheid is geslacht, bloedgroep… en…. JE KARAKTER….

   NEGATIEVE instelling (#verbitterd) of Positieve instelling (#GoodVibes).

   Voor alle mensen die zich altijd maar beledigd voelen en het op discriminatie gooien;

   Zoek het verder lekker uit met je achterhaalde mentaliteit en gebrek aan persoonlijke ontwikkeling.

   I’M RESPONSIBLE FOR WHAT I SAY, NOT FOR HOW YOU FEEL.

   Als je deze nu nog niet begrijpt mensen… ben je wat mij betreft mentaal al uit gecheckt (jezelf al opgegeven), door bijv. jeugd trauma.

   Ga daar lekker aan werken.

   Good Luck !!

  • Een tv journalist toetste de trainers van voetbal in 4 Afrikaanse staten.
   Hij probeerde ze succesvol om te kopen , om een wedstrijd opzettelijk te verliezen.
   Kostte weinig….

 5. “Hoe de Westerse beschaving werd uitgewist”

  Heeft het Westen o.l.v. de Verenigde Staten wel eens oudere beschavingen bestudeerd en de goede eigenschappen als krenten in de pap eruit gevist?

  • Krenten uit de pap gehaald heeft de Westerse “beschaving” zéker gedaan,,, en dan achteraf klagen.

   Ik heb een grafhekel aan dat victim mentality volk.

   MOVE ON !

 6. Sorry hoor maar in het gehele artikel zie ik geen enkele verantwoordelijkheid naar ouders toe…

  Gebrek aan (persoonlijke) ontwikkeling is wat ons allemaal weerhoud van ANDEREN mee te laten ontwikkelen.

  Als een school bepaalde ideeën heeft waar je het niet mee eens bent als ouder; haal je dat kind ervan af.
  Nee…. alles werd altijd maar geaccepteerd en er was geen onderbouwde tegen reactie.

  Bijv. als ik een Aziatisch iemand niet prettig vindt ruiken en dat aangeeft tijdens de lunchtijd op school, en het wordt gelijk racisme genoemd… wáár…………………….. WAAR is dan mijn ontwikkeling om het te kunnen onderbouwen? Waar is mijn OPVOEDING vanuit mijn ouders dat ik de KENNIS heb om het te onderbouwen……

  Of minstens een grote bek terug te kunnen geven….

  Ik zou dus zeggen; “mijn KNO organen zijn extra gevoelig en ik ruik en proef en hoor álles… dus als ik scherp ben op een niet prettige geur….dan merk ik dat.. zo ben ik gebouwd. Dus dat JIJ het op racisme gooit, heeft alles te maken met je EIGEN tekortkoming naar jezelf toe. Projecteer dat niet op mij”.

  Maar neeeeeeeeeeeeeeee hooor…… men is gelijk in een hoekje gedrukt … en komt huilend thuis…. en ontwerpt alleen maar meer afstand zo van elkaar.

  Kortom; PERSOONLIJKE ONTWIKKELING en je (communicatief) kunnen uiten lost ALLES OP.

  Voor iedereen die daartoe niet in staat is (c.q. de meeste mensen die vóór 1975/ ’80 geboren zijn) moeten nu niet janken.

  Leer jezelf te uiten en houd anders lekker je bek dicht in plaats van jezelf “racisme” of “discriminatie” dader te zien. Slachtoffer rol is écht jaren ’30 tot jaren jaren ’80.

  Ok ben blij dat ik van 1998 ben…. wat een opluchting.

  WIJ, onze generatie, heeft (GELUKKIG) véél meer onderwerpen te bespreken dan dit bekrompen idee.

  Rommel; bekrompen ja… you heard me….. you readed this…. maar ik begrijp jouw standpunt hoor… gezien je levensverhaal kun je ook niet anders dan dát als referentiekader hebben.

  Maar ajb……. ontwikkel op meerdere vlakken en doe wat zelfreflectie.. we leven VANDAAG… en niet GISTEREN…. VOORUIT willen we… niet blijven hangen.

 7. Waar maken we ons eigenlijk nog druk om?

  OOIT worden we allemaal uitgewist.

  Daarbij; massaal al aan de gang om het GENDER uit te wissen….

  Door de DNA aanvallen middels prikken….o.a.

  Gender wordt uitgewist…. “afkomsten” (GELUKKIG) ook want iedereen mengt zich steeds meer.
  Want: karakter telt en keuzes in het leven (wel of niet prik genomen?) i.p.v. “kleur” van een huid…

  Als je wat WERELD kennis hebt (bijv. middels rondreizen) zul je je echt kapot schamen dat je dit soort onderwerpen nog bespreekt.

  Mensen groeien door… Chinese man met Westerse vrouw en visa versa…. krijgen kinderen… zijn inmiddels 13 jaar… hebben tijd in Frankrijk en India gewoond… zijn helemaal happy de peppy… en dan kom jij aan met je “racisme” verhaal.

  Indiaase man, met Nederlandse vrouw en visa versa, hebben een Bed & Breakfast geopend in Bali. Prachtige omgeving, iedereen heeft het goed met elkaar… kom jij aan met je bekrompen “racisme” verhaal….

  Succesvolle 25% Marokkaanse, 25% Tunesische en 50% (moederkant) jongeman van 30 heeft een super leuk leven; met vrienden te chillen….maar ook prachtig huisje en draagt € 2.000,- per maand (!) van zijn salaris af aan de belasting………. kom jij aan met je bekrompen “racisme” verhaal.

  Lekker het narratief in leven houden… komen we verder mee (sarcasme).

  Jongedame geboren in Bonaire, verhuisd naar Mexico, start daar een specerijen kwekerij…..heeft een grote groep nieuwe mensen ontmoet en dragen allemaal bij aan de community, iedereen is welkom in het prachtige paradijselijke gebied…ook jij…. kom jij aan met je bekrompen “racisme” verhaal….

  Zie je hoe triest het is?

  Zonde van de tijd… tenzij je alle tijd van de wereld hebt en BEHOORLIJK wat dingen uit je jeugd niet hebt verwerkt… tja… dat is wel een goede formule om te blijven hangen in dergelijke slachtoffer verhalen.

  Generiek zijn mijn berichten aan DIE mensen (helaas ook aan jou @Rommel);

  6 woorden: IT’s (seriously) GETTING OLD, DEVELOP YOURSELF !

  • Bali – zo ver ik weet het enige gebied binnen Indonesia wat niet geannexeerd is door islamitische doctrine. Mijn ma – wereldreiziger en wereldburger zoals ze zichzelf noemt – heeft de omschakeling van een vrije samenleving naar een islamitisch communistische samenleving van heel dichtbij mogen aanschouwen.

 8. Mensen beginnen letterlijk gek te worden door afzwakkende magnetische veld

  Verlies van controle: Experts constateren dat grote aantallen mensen sterk wisselende gedachten en gevoelens krijgen, vooral voor degenen die ze liefhebben

  Steeds meer mensen vragen zich hardop af of de wereld ‘gek is geworden’, hoe het kan dat een almaar groter deel van de mensheid zijn verstand aan het verliezen is. Voorheen normaal overkomende mensen vertonen – soms van het ene op het andere moment – verward, geschift, gestoord, agressief of totaal ontaard gedrag. Naast de in de vrije media vaak genoemde oorzaak, de Covid genmanipulatie injecties met daarin mRNA nanodeeltjes waarvan is aangetoond dat die de hersenen bereiken en kunnen aantasten, is er nog een andere reden voor de verontrustende mentale aftakeling van de mensheid, en dat is het almaar sneller afnemende magnetische veld van de Aarde, dat een duidelijk signaal is van de ingezette poolomkering. Hoe kunnen we als mens in mentaal en geestelijk opzicht zo goed mogelijk door deze tijd heenkomen?

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/mensen-beginnen-letterlijk-gek-te-worden-door-afzwakkende-magnetische-veld/

 9. Ik vind het te makkelijk om het magnetisch veld de schuld te geven van het gek worden van de mensen. we hebben allen een redelijk brein gekregen bij de geboorte en het is aan ons zelf om het te gebruiken. doelloos op sociale media rondhangen of op ontdekkingsreis gaan, luisteren naar anderen en leren via internet is een keuze die men zelf maakt. Ik ben niet verder gekomen dan 3 klassen HAVO en toch weet i mijn landsgeschiedenis en zaken over culturen, geopolitiek enzovoorts. We hebben de gereedschappen om onszelf te ontwikkelen maar gebruiken ze niet. In deze huidige tijd zou ik graag zien dat mensen het verhaal van “de Dokwerker” tot zich namen. Dat waren nog echte kerels die onbaatzuchtig opkwamen voor de onderdrukte medemens. Waar zijn ze nu?

  • Hoi beste Mensen

   Durachuk
   We zitten Nu met z’n allen achter onze Telefoon
   Uit de roulatie geschopt
   Tellen niet meer mee

   Maar geeft niks
   We hebben elkander nog steeds
   En door over en weer zo te speken
   Helpen we elkaar onwetend nog steeds een beetje verder door het leven in het illusionaire

   Dank U

 10. Het ligt niet aan het “afnemend magnetisch veld” of de pool bla bla. Het ligt aan het feit dat de jongens met het geld al bijna 20 jaar actief de ionosfeer aan het wegschrapen zijn, de energie lagen om de aarde waar mee de mens in verbinding staat en zijn levens kracht door krijgt… Zijn bewustzijn.

 11. Beste Mensen

  Wat er ook staat geschreven
  Zegt niet veel soeps
  Het Westen heeft nooit een beschaving gehad of gekend voor het jaar 29 – 30 van de Satanische jaartelling begon

  Immers toen kwam dhr. Jezus als volleerde meester terug uit Azië
  Heeft zijn missie na terugkomst niet kunnen vervolbrengen en was genoodzaakt weer terug te gaan na maximaal 3 jaren naar de plaats waar Hij zichzelf tot Master had geschoold

  Immers het Kannibalistische Westen tolereerde Hem en zijn leringen niet
  Hij vormde een gevaar voor de Joodse macht hebbers

  Terwijl Jezus Nu een echte Jood was geworden

  Wat betekend dat ?
  Jezus was verlicht geraakt beste mensen
  Zo kon hij dat zien wat gewone mensen niet konden zien
  Dus mensen begonnen bang voor Hem te worden

  Hij wist alles al ver van te voren en tot overmaat van ramp veel beter
  Daar bovenop kon het ook nog eens in detaïe uitleggen

  Daardoor voelden de Machthebbers hunzelf bedreigd
  In gevaar om hun verworven posities kwijt te geraken

  Later werd de Bijbel daarom ook verkracht samengebundeld opgeschreven

  Waarom ??
  Om de mensen die nu een kleinbeetje de realiteits inzicht hadden gekregen nogmaals te doen verdwalen en daar te blijven in die oude vertrouwde malemolen doolhof

  Dank U

 12. Het begint al jong op school. Maar later ook op het werk, in relaties en in de maatschappij en samenleving, waar je aan allerlei vaak onlogische regeltjes moet voldoen om erbij te blijven en niet uitgezet te worden.
  Elke keer dat jij jou hoofd buigt voor iets dat onlogisch en onzinnig is, doe jij jezelf geweld aan en is een kleine vernedering. Zo leren wij vernedering te accepteren en maken wij ons zelf steeds kleiner.
  Het is misbruik maken van de menselijke behoefte bij de beschermende groep te horen. En dat misbruik is zeer kwalijk en feitelijk crimineel.

 13. Zonder universitair diploma denk ik negatief over het Westen. Mijn gestudeerde kinderen zie ik duidelijk de vruchten zijn van die nieuwe wereld. Het ontbreekt ze aan een zeker moreel besef. Alles moet makkelijk, ook als een ander daar schade van ondervindt. Nooit durven denken dat ze woke verschijnselen zouden gaan tonen. Het is dus ook wokie versus wappie. Maar niet meer. Het is zaak te weten te stoppen. Het Westen met zijn morele verval is een gedegenereerde beerput. Laat het gauw gebeurd zijn.

 14. USA is volledig genegereerd.

  BLM toestaan meer dan 1200 moorden te plegen, duizenden plunderingen en berovingen, geweldplegingen en verkrachtingen.
  Politie ontslaan, geen strafvervolging.
  Eenzwaar criminele junk, die sowieso de pijp uit zou gaan aan OD, verheffen als een heilige…

  Idioterie met hun 75 genders; volkomen gek.

  Maar wel de toestand van 6 jan de mars op Washington oeverloos proberen in een bepaalde hoek te drukken…
  —————————
  Ondertussen in USA bijna bankroet.
  Ze waren landbouw exporteur nr.1 in de wereld; nu importeren ze meer dan dat ze exporteren…..

 15. het woord ‘narratief’ is geen Nederlands: vertaald in het Nederlands betekent dit woord: VERHAAL. So simpel is dat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in