Situatieverslag over Gran Canaria – Illegale Noord-Afrikanen: Spanjaarden, we zullen jullie de keel doorsnijden!

4
Foto ter illustratie

Het geweld op Gran Canaria is toegenomen als gevolg van de migratiestroom. Het is geen perceptie, zoals Mario Gonzalez opmerkt, maar een realiteit die wordt verbloemd om de schijn te wekken dat het met de bedoeling gebeurt om racisme op te wekken.

Mario woont in Maspalomas, in het zuiden van Gran Canaria, en is het slachtoffer van bedreigingen door illegale Noord-Afrikanen. Elke dag als hij zijn huis verlaat, controleert hij of er iemand in de buurt is, of gaat zelfs zo ver dat hij straten vermijdt die nu worden bezocht door mensen in toeristenoorden in de buurt van zijn huis, meldt Politikstube.

“Ik ben op mijn hoede, als ik in de auto stap kijken ze me uitdagend aan”. Het is niet de eerste keer dat verschillende buurtbewoners aan dit medium hebben verteld dat ze nauwelijks uit hun auto kunnen stappen als ze thuiskomen, of als ze dat wel doen, kijken ze niet eens de andere kant op. De diefstallen van mobiele telefoons en handtassen van vrouwen zijn toegenomen.

Zijn onzekerheid neemt toe wanneer hij uit het venster hangt en hem wordt toegeroepen: “De veiligheid is weg. Spanjaarden, we zullen jullie de keel doorsnijden!”, maar als hij de politie roept, ziet hij dat de politie hen helemaal niet opmerkt.

“De medewerkers van het Rode Kruis zien deze daden zelf en en verwijten de immigranten niets. Als ze ‘Spaanse hoer!’ horen roepen, doen ze alsof ze doof zijn”, misschien omdat, zoals Sánchez Espinosa, woordvoerder en plaatsvervangend directeur van de afdeling Sociale Inclusie, opmerkte, migranten “vermenselijkt” en met mededogen moeten worden behandeld.

Velen wijzen erop dat de Canarische Eilanden momenteel een ernstig probleem hebben dat, volgens talloze getuigen, zakenlieden uit de sector en sommige instellingen, dringend moet worden opgelost. Bovendien is veiligheid een recht dat alle Canarische eilandbewoners permanent en daadwerkelijk van de regering eisen.

Morgen heten we allemaal Ali

Vorig artikelAllemaal slechts “samenzweringstheorieën”? EU werkt al vanaf 2019 aan EU-vaccinatiepaspoort
Volgend artikelMet, niet vanwege Covid-19 in ziekenhuis: “gevoelig nieuws” over Corona-narratief
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Knikker eerst de corrupte politiekers en de politie in de zee en daarna de ” vluchtelingen, als ze zich misdragen.
    Stop met jullie zelf, als slachtoffer neer te zetten, daar krijg je alleen van andere ruggegraatloze gutmenschen respect voor.
    Je hebt het recht om jezelf en je familie te verdedigen.
    Het is je plicht!!!!

  2. Ik ben daar heel heel lang geleden geweest. Leuke kasbah en mooie omgeving. Dat zal nu wel verpest zijn door die vieze Afrikanen zoals overal in Europa. En inderdaad de oceaan in drijven, genoeg haaien daar dus die krijgen dan een feestmaal of indigestie. De Moren hebben al eerder een deel van Spanje veroverd en proberen het blijkbaar weer.

  3. Slapzakken zijn het….. maar de Spanjaarden waren ook geen lievertjes in hun verleden en hebben de gehele oorspronkelijke bewoners van Amerika uitgemoord en nu zijn ze zelf aan de beurt Dus oog om oog tand om tand de Spaanse overheid zijn ook de draad kwijt Er is overal in Europa een burgeroorlog op komst omdat de overheden slappe zakken zijn die alleen maar status willen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in