Louisiana is de eerste staat in de VS die een wetsvoorstel aanneemt om een einde te maken aan de invloed van de Verenigde Naties, de Wereldgezondheidsorganisatie en het World Economic Forum in de staat ende globalistische organisaties te verbieden regels en mandaten op te leggen.

De senaat van Louisiana nam met 37-0 stemmen een wetsvoorstel aan om een einde te maken aan de samenwerking tussen de staat en de lokale overheden met de VN, de WHO en het WEF. De senaat beschuldigt hen ervan een globalistische staatsgreep te plegen en te proberen hun regels en mandaten overal ter wereld op te leggen, schrijft Thepeoplesvoice.

Senator Thomas Pressly en twee mede-indieners introduceerden Senate Bill 133 (SB133) op 29 februari. De voorgestelde wet verklaart: “De Wereldgezondheidsorganisatie, de Verenigde Naties en het Wereld Economisch Forum hebben geen jurisdictie of macht in de staat Louisiana.”

Het wetsvoorstel beschrijft praktische stappen om ervoor te zorgen dat regels, voorschriften en mandaten van de globalistische organisaties geen macht hebben in de Pelican State.

“Geen enkele regel, verordening, vergoeding, belasting, beleid of mandaat van welke aard dan ook van de Wereldgezondheidsorganisatie, de Verenigde Naties en het World Economic Forum zal worden afgedwongen of uitgevoerd door de staat Louisiana of een agentschap, afdeling, raad, commissie, politiek onderdeel, overheidsinstantie van de staat, parochie, gemeente of enige andere politieke entiteit.”

EFFECTIEF

Tenth Amendment Center raport:: Gebaseerd op James Madison’s advies voor staten en individuen in Federalist #46, is een “weigering om samen te werken met ambtenaren van de Unie” een uiterst effectieve methode om federale wetten effectief onuitvoerbaar te maken, omdat de meeste handhavingsacties afhankelijk zijn van hulp, steun en leiderschap van de staten.

  Het is het belangrijkste wat iemand van ons ooit zal doen. En dat is waarom we er geen woord over mogen zeggen tegen het grote publiek

Dit geldt net zo goed voor internationale instellingen – waarschijnlijk nog meer. Deze instellingen hebben geen eigen handhavingsmechanisme. Al hun macht is gebaseerd op vrijwillige naleving en handhaving door lokale jurisdicties.

Fox News senior gerechtelijk analist Judge Andrew Napolitano was het ermee eens dat een dergelijke aanpak zeer effectief zou zijn. In een televisiediscussie over federale wapenwetten merkte hij op dat een enkele staat die weigert mee te werken aan handhaving, federale wapenwetten “bijna onmogelijk” zou maken om te handhaven.

De federale overheid is sterk afhankelijk van de medewerking van staten om bijna al haar wetten, regels en wetten te implementeren en te handhaven. Door eenvoudigweg deze noodzakelijke samenwerking op te zeggen, kunnen staten in feite veel federale acties teniet doen. Zoals de National Governor’s Association opmerkte tijdens de gedeeltelijke sluiting van de overheid in 2013: “Staten zijn partners van de federale overheid voor de meeste federale programma’s.”

Dit handhavingsprobleem wordt nog groter als het gaat om internationale organen zoals de WHO en de VN.

WETTELIJKE BASIS

Sommigen zouden kunnen aanvoeren dat Louisiana verplicht is om WHO- of VN-mandaten af te dwingen vanwege verdragen, maar dit houdt geen stand bij een juridisch onderzoek.

Het Hooggerechtshof heeft consequent gesteld dat de federale overheid geen staats- en lokale middelen kan opeisen voor haar eigen doeleinden. Onder de anti-mandateringsdoctrine zijn staten soevereine entiteiten en kunnen ze hun middelen naar eigen goeddunken inzetten. Hieruit volgt logischerwijs dat internationale organisaties evenmin staats- en lokale middelen kunnen opeisen. Zelfs als de Amerikaanse overheid verplicht is om een mandaat van de V.N. af te dwingen op basis van een verdrag, volgt daaruit niet dat staatsen lokale overheden hetzelfde moeten afdwingen.

  Heeft Rusland al gewonnen? Is het "Game Over" voor het Rockefeller Imperium?

De anti-mandateringsdoctrine is voornamelijk gebaseerd op vijf zaken van het Hooggerechtshof die teruggaan tot 1842. Printz v. U.S. dient als hoeksteen.

“In New York oordeelden we dat het Congres de staten niet kan dwingen om een federaal regelgevend programma op te stellen of af te dwingen. Vandaag stellen we vast dat het Congres dat verbod niet kan omzeilen door de ambtenaren van de staten rechtstreeks in te schakelen. De federale overheid mag geen richtlijnen uitvaardigen die de staten verplichten om bepaalde problemen aan te pakken, noch de ambtenaren van de staten of hun politieke onderafdelingen opdragen om een federaal regelgevend programma uit te voeren of te handhaven. Het doet er niet toe of er sprake is van beleidsvorming en het is niet nodig om per geval de lasten of baten af te wegen; dergelijke bevelen zijn fundamenteel onverenigbaar met ons grondwettelijk systeem van dubbele soevereiniteit”.

Er is geen bepaling van grondwettigheid nodig om een beroep te doen op de anti-commandeering doctrine. Staten en lokale overheden kunnen weigeren om federale wetten uit te voeren of federale programma’s te implementeren, of ze nu grondwettelijk zijn of niet.

WAT VOLGT

SB133 gaat voor verdere behandeling naar het Huis. Het is doorverwezen naar de Commissie voor Huis- en Regeringszaken, waar het gehoord moet worden en met een meerderheid van stemmen aangenomen moet worden voordat het verder gaat in het wetgevingsproces.

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Zweden: Somaliërs en Syriërs “zwaar oververtegenwoordigd” onder CoronagevallenVolg Frontnieuws op Telegram

  COVID waarheden: De dodelijke leugens gaan door

Lees meer over:

Vorig artikelGeavanceerde stedelijke overlevingsvaardigheden die IEDEREEN zou moeten hebben
Volgend artikelDe woede van de Europese boeren schokt de EU-technocraten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Welke stad in NL durft als eerste deze dappere daad te volgen? Een geuzen stad ergens? Wie verliest na 1 april zijn bril anno 2024? Is het niet tijd?

 2. Friesland?‼️🎶🤭
  Maar goed: Uitstekend nieuws‼️‼️🔆🔆🔆

  – Delen en MASSSSS

  DANK frontnieuws‼️‼️‼️💪

 3. Louisiana is gelukkig een zgn. ‘Rode staat’ maar dat betekent nog niet dat de Verenigde Staten afstand doen van de VN en WHO, Amerika staat vlak voor de verkiezingen dit jaar in november, het kan verkiezingsretoriek zijn, kijk liever naar de laatste drie weken voor de eigenlijke verkiezingen dan wordt het duidelijk of het menens is en/of er meer staten zich zullen aansluiten zoals Louisiana het doet.

  Persoonlijke noot: Ik vertrouw géén politici en een zwaluw maak geen zomer

  • ik vertrouw ze ook niet die rooie rakkers laat het eerst maar eens zien na de verkiezingen daar en als het lukt het vieze zooitje hier in NEDERLAND ER UIT VLIKKEREN EN OPSLUITEN OF AAN DE BURGERS OVERDRAGEN

 4. Kleine maar belangrijke splitsing in de US én het Wef..tja,..gaat de kruik te water dan kan het breken ook…een Unanieme beslissing is toch al een sterk Signaal…✊

 5. Nu nog arrestatiebevelen voor alles en iedereen die met deze terroristen samenwerkt. Alle burgemeesters en wethouders en bedrijven en directies… zoals ze ons huis voor huis wilden opzoeken, zo moeten ze zelf worden bezocht. De satanisten moeten uit posities van macht worden verwijderd.

  • Helemaal mee eens, er zullen Tribunalen komen waar de verantwoordelijke mensen terechtgesteld gaan worden!
   Het is de hoogste tijd!
   Zij hebben zoveel Bedrijven en Mensen kapot gemaakt!
   Alles Met Voorbedachte Rade en Valsheid in Woord en Geschrifte!
   Weg met The Great Reset/Agenda 2030💪🔥

 6. Zolang dit kartel aan de macht blijft, blijft het zwaar voor Nederland, omdat Rutte het land al lang heeft overgeleverd aan het WEF.

 7. Ja een pedofiele stinkende Terrorist DICTATOR NSBer MARK RUTTE wat deze crimineel eens uitkraamde dat ik ben geen geen DICTATOR een kereltje die hard meegewerkt heeft om nederland te verkopen aan dat illegale ongekozen Terroristen Kartel voor zijn eigen belangen en zelfverrijking om die corrupte illegale geldstromen binnen te harken waar nu de mensheid op deze aardbol allemaal zijn belazert en bedondert door een illegale DICTATOR en NSBer zijn samenzweringen Machtsgreep heeft gepleegd door onethische illegale terroristische Maffia zwendel tegen de mensheid en mijn naam is Markje Schwab en zijn criminele TERORISTEN !!!!!!!!

 8. WEF WHO RIVM RUTTE de Dictator en zijn Terroristen Mark Rutte een NSBer die eens zij dat hij geen Dictator was maar zelf een Staatsgreep heeft gepleegd tegen de mensheid op deze aardbol Maar wel de illegale onethische criminele corrupte Geldstromen Binnen harken van zijn terroristen vriendjes Maar hun tijden zullen snel voorbij zijn voor deze illegale Maffia zwendel waar geen mens voor of op hebben gestemd wat in die DAVOS Rioolratten hol zit WEF Nazi,s Klaasje zwarte Schaap en WEF Nazi,s Ursula von der LIJKEN en haar Terroristen Kartels Het ongekozen illegale zwendel zij die geen Grondrechten met voeten kunnen betreden en de mensheid Wetten oplegden waar zij nooit aan zullen voldoen Hoezo wij dit en wij dat eisen die zij nooit kunnen waarborgen met een corrupte illegale ongekozen Maffia Kartels zwendel wat een illegale criminele Terrorisen Kartels zijn Waar wij nooit aan mee zullen werken WEF WHO RIVM en hun illegale ongekozen zwendel Kartels DE mensheid zijn er gewoon helemaal Klaar mee met deze Terroristen terreur WEF WHO RIVM en een ieder die er aan mee werken of gewerkt hebben met deze NAZI,s Gezwellen van Terroristen en ongekozen criminele omkopingen en Zwart handel van illegale GELDSTROMEN binnen te harken door deze Terroristen DICTATOR RUTTE en zijn illegale kompanen Nog eve dit ( Factcheckers dwingen social MEDIA sites om virale threads te Verwijderen ) Jammer

  • je kan er lang en breed over lopen zeiken ? maar met woorden kom je er niet mee als je wat wil ??mobillizeer de mensen om hierin tegen te gaan dan ben je pas een vent niet nu op papier het is konstand bla bla bla wat ik hier lees maar er wordt totaal niets aan of mee gedaan

 9. Volgens de door en door verrotte msm maakt eigenaar van WEF-bedrijf Heineken Holding Charlene de Carvalho – Heineken (50,0001%) sinds jaar en dag gebruik van belastingconstructies via Jersey en de Maagdeneilanden.
  De drie ‘e’s’ in Heineken kun je na kantelen en 180 graden draaien lezen als 666, met dank aan de lepe Freddy Heineken (1923 – 2002). Heineken en zijn chauffeur Ab Doderer werden ontvoerd op 09.11.1983.
  Precies 65 jaar na de troonsafstand van Wilhelm II van Duitsland, 45 jaar na de Reichskristallnacht & zes jaar voor de val van de Berlijnse muur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in