Hier zijn schokkende verborgen camerabeelden van binnen een gedwongen COVID interneringskamp in Australië.

In deze uitgelekte beelden waarschuwen de Australische ambtenaren de vrouwelijke gevangene dat als ze van haar balkon op het pad naast haar opsluitingskamp loopt, ze een boete van $5.000 krijgt.

Dit is Australië. Dit is wat de links-liberalen met ons zouden doen als ze de kans kregen.

Australia – Hidden Video Footage of Internment Camps


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bekende influencer lijdt aan onwillekeurige neurologische bewegingsstoornis na COVID-19 vaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

  DNA-verontreiniging in COVID-prikken kan toename van kanker, stolsels en auto-immuunziekten verklaren
Vorig artikelStudie vindt een COVID sterftecijfer van nul voor diegenen die dagelijks vitamine D nemen
Volgend artikelViganò: “Zij die zich verzetten tegen de Nieuwe Wereldorde zullen de hulp en bescherming van God krijgen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Met een bosje road trains elk concentratiekamp platrijden voordat het bezet is. Jammer genoeg bestaan er ook daar geen Crocodile Dundees meer.

 2. Tjonge jonge zeg!
  Wat zouden ze aan mij een lastige hebben.
  Mij krijgen ze daar niet al moet ik mijn laatste adem geven.NOOIT!
  En ze zallen het zekers niet vergeten mochten ze het proberen.
  try me ent you will regret it!

 3. Ik woon in Australie en waar je naar kijkt is een quarantine ‘kamp’ met luxe huisjes waar reizigers van buiten Australia 2 weken in quarantine moeten verblijven. Vornamelijk in de Northern Territory in de buurt van Darwin. Hetzelfde quarantine systeem als in hotels over de gehele wereld. Deze ‘kampen’ zijn deels voormalige mijnbouwers behuizingen , deels voormalige vluchtelingen behuizingen. Van een heel comfortable niveau. Diverse ex bewoners verklaarden de kwaliteit van zowel behuizing als centraal bereid eten als extra voorzieningen van een heel goede kwaliteit. En ja de vrijheid is ogenscheinlijk groot , in tegenstelling tot hotels met gesloten deuren kunnen de bewoners op een balkon buiten zitten , maar verder effe niet. Fysiek kan het wel en dus zijn er extreme regels gesteld. Niet leuk , zonder achtergrond informatie zelfs bedreigend. Maar altijd nog beter … opnieuw … als in een kleine hotel kamer opgesloten zijn. Of Covid echt is of niet doet er hier niet toe.
  Over het geheel is de situatie hier in Australia erg relaxed. Waar ik woon heb ik nauwelijks iets van covid gemerkt , mondkapjes ja , maar als je er wat slordig mee bent zoals ik met m’n boeren Hollandse zakdoek : “… you’ll be right mate !”
  Kortom een enorm uit z’n verband getrokken artikel – sensatie zoekerij echt hoor.

  • Ha ha ha, denk je nou echt Jacob dat wij jouw verhaal geloven?? Als je dit denkt dan beledig je de intelligentie van de mensen, die hier veelvuldig lezen en beeldopnames bekijken van de coronacrisis en in het bijzonder ook van Australie. Men is zeer goed op de hoogte van wat er in Australie gebeurd en op zijn zachts gezegd is het zeer verontrustend.

  • Als er niks aan de hand is volgens jouw kan je dan verklaren dat een parlementariër in Australië de mensen tot opstand oproept. En waarom de Australische regering de uitgever Murdoch die Sky News en Fox News bezit wil verbieden Sky news Australia die op YouTube uitzend geeft een ander plaatje. De strenge regels in Nieuw-Zeeland zijn te verklaren omdat daar heel veel bunkers voor miljoenairs gebouwd zijn die daar nu zitten te schuilen. Laten we de waarheid in het midden houden dat is al erg genoeg.

  • Waarom zou je verdorie in de eerste instantie naar zo een plek moeten, wat een belachelijke loser ben jij die dit goed keurt.
   Vast en zeker betaald om deze shit niet in een slecht daglicht te stellen en deze volksterreur te minimaliseren; we weten al langer dan vandaag dat er betaalde acteurs eerder zijn ingezet rond het hele virus gebeuren en bij deze ‘kampen’ zal dat net hetzelfde zijn.
   Dit clipje is slechts een glimp van de schendingen van de rechten.

  • “Nichts auf dieser Welt ist schlimmer, dan ein leeres Hotellzimmer,” zong Nena al in de tachtiger jaren. Praat eens met mensen, die daar regelmatig zitten en ze zuilen je vertellen, dat de hotels ze de neus uitkomen. Als vakantieganger is alles ‘oooh’ en ‘aaah’, maar na een aantal keer is het nieuwe eraf.

  • “Maar altijd nog beter … opnieuw … als in een kleine hotel kamer opgesloten zijn. Of Covid echt is of niet doet er hier niet toe.”

   Dus ik mag je zonder reden van bed lichten en ergens in een dure hotelkamer zetten? En dan vind je het niet erg, omdat het luxe is? Ik denk dat dit het gevolg is van je verwende luxe levensstijl. De generatie, die op de achterbank van de auto naar school wordt gebracht bereikt langzaamaan de volwassen leeftijd.

 4. Die man in dat filmpje vragt om een pak slaag. Als het nu niet die redelijke vrouw was, maar een stevige vent uit zeg Ondiep, Utrecht :-)… Die kun je toch niet vrijwillig opsluiten? Ik ben geen sportschooltype, maar ik zweer het je, ik zou die vent aanvliegen. Ik zou gek worden van razernij en dingen doen die ik twee jaar terug voor onmogelijk had gehouden. Dat dit mogelijk is in 2021 is van de zotte. Ik snap niet dat er geen massaale wereldwijde lynchpartijen voorkomen. Zelfs de grootste misdadigers met losse handjes lijken dit allemaal maar braaf te pikken. Ongelooflijk.

 5. Jacob, neem nog een extra prikje!
  T verhoogt de vreugde om mensen hun vrijheid te zien afgepakt.

  Ziek! En niet dat spookgriepje maar jij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in