© Jordan Henderson Original Paintings – Fine Art Prints.

Waarom willen de “gevaccineerden” een OORLOG met Rusland, terwijl de “ongevaccineerden” dat niet willen? Een opiniepeiling in Canada bevestigt dat COVID-19 injecties de mensen oorlogszuchtiger hebben gemaakt, wat catastrofale gevolgen voor ons allen zou kunnen hebben.

Zij hebben vanaf het begin van deze lange wereldwijde nachtmerrie geprobeerd om naleving gelijk te stellen aan goedwillendheid. Gedurende heel 2020 hebben zij ons onontkoombaar verteld dat het opzetten van een masker (of twee, of drie) van u een Deugmens maakte (“Wearing is caring”); en vervolgens hebben zij ons gedurende heel 2021 onontkoombaar verteld dat “vaccinatie” (om de afschuwelijke Bergoglio te citeren) “een daad van liefde” was, zodat de vriendelijkste en zorgzaamste mensen onder ons degenen waren die zo veel mogelijk prikken hadden gekregen, schrijft Mark Crispin Miller.

Omgekeerd schilderden zij de “anti-maskers” af als een gevaar voor ons allen, niet alleen omdat zij ons zeker zouden doden (of tenminste “oma vermoorden”) met hun giftige uitademingen, maar bovendien vanwege hun ontvlambare “extreem-rechtse” vijandigheid tegenover iedereen – buschauffeurs, veiligheidsbewakers – die hen durfde te vertellen wat zij moesten doen. De propaganda die deze canard propageerde ging er vervolgens toe over om de “anti-vaxxers” afschuwelijk egoïstisch af te schilderen, volkomen onverschillig voor het enorme (denkbeeldige) risico dat zij vormden voor degenen die zich wel lieten prikken – een bewering die even duidelijk onwaar was als wetenschappelijk absurd was (en is).

Ik noem het “duidelijk onwaar”, omdat, buiten de koortsdroom die dagelijks door de media wordt “gemeld”, het altijd andersom is geweest. Al die tijd zijn het de “maskers” geweest die de “anti-maskers” gretig hebben beschimpt, en het waren de “gevaccineerden” die degenen die ervoor kozen om, om welke reden dan ook, zich niet in te laten spuiten, te kastijdden (of erger). En natuurlijk waren het deze laatsten, niet de eersten, die met zulke schijnheilige beschuldigingen bestookt werden, maar ook uitgesloten, geïsoleerd, tot zwijgen gebracht, gecensureerd, ontslagen, hun vergunning ontzegd, beboet en zelfs gevangen gezet of onvrijwillig opgenomen, omdat ze weigerden zich te laten inenten, of omdat ze alleen maar de wijsheid, of de gevolgen, van het “vaccinatie”-programma in twijfel trokken.

Hoe zal de gescheiden samenleving eruit zien voor de ongevaccineerden?

En dan hebben we ook gehoord, en sommigen van ons hebben gezien, dat de persoonlijkheid van de “gevaccineerden”, of sommigen van hen, een zekere verduistering vertoont – een duidelijke nieuwe kwaadaardigheid, onverdraagzaamheid, explosiviteit, alsof die “vaccins” doorspekt zijn met gal, of het nanotechnologische equivalent daarvan. Ikzelf ben waanzinnig aangevallen, uit het niets, door de pas geïnjecteerden; en anderen hebben hetzelfde gemeld.

Die geschiedenis van wreedheid tegen degenen die zich niet aan de regels houden, is de context waarin we nu deze peilingsresultaten uit Canada moeten bekijken, en delen:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De tweede fase van de massapsychose is begonnenVolg Frontnieuws op Telegram

15 REACTIES

 1. Denk eerder dat deze groep makkelijker beinvloedbaar is, gevoeliger voor propaganda.
  Anders hadden ze de prikjes niet genomen.

  • Precies, louter psychologisch op basis van groepsdruk en of conformisme anders zijn het wel hele goede wonderprikjes.

  • Domheid, hebzucht en geldingsdrang gaat samen en diegenen die deze eigenschappen hebben huilen met
   de wolven in het bos in de hoop hoger in de rangorde te komen. Kuikens, Ruttes, Kaagen en Kuipers zijn sprekende voorbeelden.
   De werkelijk intelligenten zonder hebzucht en geldingsdrang zie je ook terug. Theo Schetters, Hommel, Gideon, Pierre Capel, Willem Engel. Strijders voor de medemens.

   En ik, zei de verwaande kwast!

   • Er zijn nog meer van die verwaande kwasten wat dacht je van die Slagter van Max hij zegt dat iedereen die naar de studio komt of geprikt ,pas geleden getest zijn wanneer ze hem vroegen dat dit niet meer geldig is zei hij geen moer mee te maken heeft wordt tijd dat hij de volgende shots gaat krijgen maar dan de echte en geen placebo’s zoals denk ik deze meeste bij de entertainment gekregen hebben want de echte vallen neer kijk maar naar Nadal verleden week🧐🤔🖕💉😂😂😂😂

 2. Schaapjes gaan prat op wat de (geselecteerde) experts zeggen en geloven dus ook heilig in de mainstream. Aangezien Rusland 24/7 gedemoniseerd wordt gaan ze daar blindelings in mee. Ze willen bloed zien.

 3. Zoals ik het zie, adhv die grafiek, dat zodra al die goedgelovigen opgerot zijn, dat je dan een kleine menigte overhoudt, die redelijk zelfstandig kan nadenken; de helft van de vax-vrijen koos voor “none of the above”. Dat is niet gek, dat is best behoorlijk vredelievend. Terwijl bijna de hele vax meute deze keuze afwees, dus behoorlijk agressielievend.

  Dit zou een enorme verbetering in de mensheid betekenen. Helaas zitten we dan nog met die groep van psychopaten, de patienten op de Globalisten afdeling, maar die kunnen we dan wel met gemak euthaniseren. En wat er dan overblijft aan mensheid verdient de Aarde. En dan gaan die 1000 jaar van vrede er zijn, en de Grote Verlichting, en weet ik wat aan paradijselijk geluk. Hopelijk gaan we het meemaken.

 4. Ik zie bij veel 3 voudig gevaccineerden dat ze snel geïrriteerd zijn
  en cognitief niet meer zo goed en alert als voor de vaccinaties.
  Ik ben niet de enige die er zo over denkt.
  Inge

 5. p.s. de schrijver had alleen niet moeten zeggen “die zich niet aan de regels houden” , maar “die zich niet laten onderdrukken”. Dat was de waarheid geweest, want het eea heeft niks met regels te maken, maar met onderdukking en de conformisten die er aan mee helpen. Kuddegedrag. En dit toont heel duidelijk dat het schaap dat voor Stommiteit 1 gekozen had, nu ook voor Stommiteit 2 kiest, tsja, dan is er geen twijfel meer mogelijk dat het echt een totaal stupide schaap is dat voldoet aan natuurlijke selectie om zichzelf uit te selecteren. Moge het dus snel gebeuren.

 6. Uit de vrijgekomen wob-verzoeken moest de FDA de geheime docs van pfizer vrijgeven(moesten aanvankelijk 75 jaar geheim blijven!!!)
  Advocaat van Kessel las hier oa uit dat door die spuiten heel veel bijwerkingen zùllen ontstaan!!! Waaronder,…hou je vast…., een menselijk chromosoom verwijderd zal worden, welke verantwoordelijk is voor het Down-syndroom!!
  U begrijpt allemaal welke gevolgen alleen al deze aandoening zal hebben!!!
  Als ik kijk naar een aantal “PIGS”( politie) tijdens de demonstraties, dan lijkt het Down-syndroom al behoorlijk te zijn toegeslagen bij deze sukkels, zeker wanneer je hun ondermaatse intelligentie aanhoort wanneer ze in euforie uitroepen,” wappiesss rammuuuu uhuhuhuh!!!

 7. Dit klopt niet:
  “Waaronder,…hou je vast…., een menselijk chromosoom verwijderd zal worden, welke verantwoordelijk is voor het Down-syndroom!!”
  Dat betekent dus géén down syndroom.

  Grappig:
  “Als ik kijk naar een aantal “PIGS”( politie) tijdens de demonstraties, dan lijkt het Down-syndroom al behoorlijk te zijn toegeslagen bij deze sukkels, zeker wanneer je hun ondermaatse intelligentie aanhoort wanneer ze in euforie uitroepen,” wappiesss rammuuuu uhuhuhuh!!!”

 8. Heel goed opgemerkt en gecorrigeerd in stijlvol nederlandsch door ing.J.Onno Dekker. Ik schaam mij diep😔
  Ook Hornet goed bij de les! Ik zal zorgvuldiger omgaan met hetgeen ik hier opschrijf.

 9. Denk dat het mn de televisie is, waardoor mensen in onbewust brein gebrainwasht worden, boodschappen dmv veelheid aan pixels die niet bewust waargenomen wordt. Zowel vax als Rusland. De wereldpolitiek is verborgen voor het publiek dmv MSM
  Trudi. Verste gen heeft interessante filmpjes op kanaal hierover.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here