De situatie in Israël toont aan hoe riskant de Covid-vaccinaties zijn

3

In de meeste landen wordt slechts langzaam duidelijk hoe groot de risico’s zijn van de Covid-vaccinaties. In Israël is dat nu anders. In korte tijd is een groot deel van de bevolking gevaccineerd met het Pfizer-vaccin en de gevolgen daarvan zijn alarmerend. Het enthousiasme voor “een spuitje” in Israël is dan ook snel aan het afnemen.

Israël moest als boegbeeld dienen voor de wereldwijde vaccinatiecampagne. Het plan was om in korte tijd de gehele bevolking van 9,3 miljoen mensen in te enten. De campagne is eind december van start gegaan en eind februari hadden reeds 4 miljoen Israëli’s al een eerste injectie van Pfizer gekregen en 2,6 miljoen een tweede (vanaf 7 februari).

Al vrij snel verschenen er alarmerende berichten op social media. Tientallen gevaccineerden bleken vlak na de vaccinatie of in een paar weken later te overlijden.

Zie daarvoor de video hieronder. Daarin worden de namen van 28 overledenen opgesomd en wordt soms iets van de omstandigheden rond hun dood kort toegelicht.

Is deze video een aanwijzing dat er iets heel ernstigs aan de hand is in Israël?
Dat zou kunnen, maar dat hoeft het niet te zijn. Immers, mensen gaan op een gegeven moment dood. En sommigen kunnen direct na een vaccinatie overlijden.

Dit is ook het argument dat in een heel vroeg stadium – de vaccinatie moest nog beginnen – door de regering via de media werd verspreid – “maak je geen zorgen als dit gebeurt, het is een natuurlijk verschijnsel”.

Schokkend hoge aantallen

Dat mag zo zijn, maar de ontwikkelingen in Israël geven te denken als je wat dieper graaft. Op de Twitter-pagina van voormalig New York Times-journalist Alex Berenson vond ik een tabel die suggereert dat er veel meer aan de hand is dan een ‘natuurlijk proces’, schrijft Greatreject.

Deze tabel betreft de bijwerkingen van het Pfizer vaccin in een groep van in totaal 22.631 mensen die werden gevolgd tot en met de eerste week na de tweede injectie. De tabel zelf is niet afkomstig van de overheid, maar is samengesteld uit openbaar beschikbare gegevens.

  Fox's nieuwspresentator vraagt of iemand anders pijn op de borst heeft na een booster, en wordt overstelpt met reacties

Er zijn twee groepen: personen ouder dan 60 (de “ouderen en kwetsbaren”) en personen jonger dan 60. In beide groepen is opnieuw een onderverdeling in perioden gemaakt. Na de eerste injectie werd het onderzoek twee keer gehouden en na de tweede ook.

Van de ouderen, in totaal 6011 personen, overleden er 525 – zie de laatste kolom – een week na de tweede injectie. In de groep onder de 60 jaar waren dat er 25.

Als deze gegevens juist zijn, dan voltrekt zich in Israël een ramp. Dan is er – althans in deze groep van ruim 12.311 mensen – sprake van een situatie waarin 4,4 procent van de 60-plussers binnen ongeveer zes weken na de eerste injectie overlijdt.

Mijn eerste indruk na het zien van deze cijfers is dat er ergens iets mis moest zijn, schrijft Greatreject.

Israëls sterftecijfer op lange termijn, dat wil zeggen het gemiddelde aantal jaarlijkse sterfgevallen per 1.000 inwoners bedraagt. Dat komt neer op een half procent. Voor de 60-plus groep zal het natuurlijk aanzienlijk hoger liggen, maar 4,4 procent? 44 op 1.000? En dat ook nog in zo’n korte periode? Dat is geen normaal sterftecijfer, geen “natuurlijk proces”.

Veel ernstige bijwerkingen

Op zoek naar meer houvast, stuitte ik op twee tabellen die door arts Jeffrey Hirschfield op Twitter waren geplaatst (Moderna hier en Pfizer hier). Ze lijken de cijfers in Berenson’s tabel te bevestigen.

De tabellen, die Hirschfield postte, vergelijken de optredende bijwerkingen van de vaccins van Moderna en Pfizer. Pfizer scoort een sterfte van 2,6 procent in deze groep (ik ga er even van uit dat dit een groep is met alle leeftijden). Moderna komt uit op het nog schrikbarender percentage van 7,7 procent. En dat ligt dicht bij het percentage van Berensen.

  Cardioloog: ""Als het de bedoeling van het vaccin is om de wereldbevolking uit te dunnen, dan dient het zijn doel"

Zulke percentages zijn catastrofaal. Ze liggen ver boven het natuurlijke sterftecijfer. En als ze op waarheid berusten, zien we hier een operatie die gericht lijkt te zijn – hoe zal ik het noemen – op de “onvrijwillige, voortijdige levensbeëindiging” van vele duizenden bejaarden.

Als deze gegevens juist zijn, rijst de vraag hoe het in hemelsnaam mogelijk is dat regeringen vaccins met zulke verwoestende gevolgen op hun bevolking loslaten. Iedereen die dergelijke cijfers ziet en ook maar een flauw vermoeden heeft van wat er aan de hand is, zou onmiddellijk het gebruik van deze vaccins – moeten ze zelfs vaccins worden genoemd? – stoppen.

Animo sterk gedaald

Het resultaat van de golf van sterfgevallen en de vele berichten over bijwerkingen die nu de ronde doen, is dat veel Israëli’s zich op het hoofd krabben en dat het tempo van de campagne afneemt.

Aanvankelijk ging het om 150.000 mensen per dag. Begin februari was dat gedaald tot iets meer dan de helft, 87.000. Mensen zeggen af of stellen uit en denken er dan eerst drie keer over na.

De regering van premier Netanyahu reageert met chantage. Zo heeft hij verklaard dat de strenge lockdown die Israël heeft ingesteld alleen kan worden opgeheven als nog eens minstens een miljoen mensen worden gevaccineerd.

Bovendien wordt een zogenaamde groene kaart ontwikkeld die “volledig gevaccineerden” (let op het woord volledig hier) toegang zal geven tot restaurants, sportscholen en andere diensten en faciliteiten. Lees: de ongevaccineerden blijven onderworpen aan de lockdown.

Het is precies wat er in het uitgelekte draaiboek van deze pandemie staat, dat eind oktober vorig jaar op TransitionWeb werd gepubliceerd.

Nog een paar voorbeelden van deze chantage met vaccins:

* De Israëlische minister van Volksgezondheid, Yuli Edelstein, bereidt wetgeving voor die werkgevers zou toestaan om “degenen die niet volledig zijn gevaccineerd” te beletten te werken.

* De burgemeester van Jeruzalem dreigt Arabische inwoners dat zij niet langer naar de moskee mogen gaan zonder een vaccinatiebewijs.

  Advocate: "Geen van de politici is ingeënt met het echte vaccin"

* Een collega van hem in een andere stad kondigt aan dat niet-gevaccineerden binnenkort geen aanspraak meer kunnen maken op gemeentelijke diensten. Stel je voor: zonder prikken wordt je vuilnis niet meer opgehaald, kun je je paspoort niet laten vernieuwen of de geboorte van je kind niet aangeven.

En deze lijst kan gemakkelijk verder worden uitgebreid. Het gaat allemaal om dwang en chantage.

Georganiseerde wandaden

Natuurlijk ontkent de Israëlische regering dat de vele sterfgevallen die nu worden gemeld het gevolg zijn van de vaccinaties. Ze worden toegeschreven aan Covid en aan “onderliggende ziekten”. De regering claimt zelfs een groot succes omdat de infecties zouden zijn gedaald. De media in ons land weerspiegelen dit Israëlische regeringsstandpunt.

Maar wie een beetje achter dit propagandagordijn kijkt, is geschokt. Bekijk bijvoorbeeld de video onder dit artikel, waarin de advocaat Tamir Turgal de situatie in zijn land uitlegt. Daarbij geeft hij meerdere malen duidelijk aan dat hij niet vrij mag spreken.

Ik denk dat het zeer waarschijnlijk is dat andere landen ook te maken hebben met veel slachtoffers en met een dwingende en chanterende overheid.

Het is van tweeën één: of het virus veroorzaakt deze vernietiging, of de regering doet het zelf met ‘het virus’ als dekmantel. Dan is de zogenaamde ‘derde golf’ geen gril van de natuur (lees: virus), maar een door mensen georganiseerde calamiteit vanuit een achterliggende politieke agenda.

Dit is geen kleinigheid. Het gaat erom of we in redelijke vrijheid kunnen blijven leven of zullen worden onderworpen aan een ijzige, onmenselijke dictatuur.

Jurist Tamir Turgal: “Een klein licht duwt veel duisternis weg”

Redactie: het originele artikel blijkt niet door Greatreject maar door het Nederlandstalig blog TransitieWeb geproduceerd te zijn en staat hier.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Israëlische regering verkoopt zijn bevolking als laboratoriumratten in een grootschalig Pfizer experiment

Vorig artikelCNN bevestigt: vrijheden zullen ook tijdelijk zijn voor gevaccineerden tegen het Coronavirus
Volgend artikelLockdown – de Donkere Kant versus de Goede Kant van de Geschiedenis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Ongelooflijk dat juist Israel zijn bevolking als laboratoriumratten verkoopt. Je vraagt je af, wat zit daar achter…

  2. Wat is de conclusie, Joden zijn de meest intelligente mensen op aarde, de Israelische regering laat zich door niemand chanteren, en toch doen zij deze dwaze dingen.
    Ik observeer de sutuatie al zo veel maanden, maar heb geen fatsoenlijk antwoord

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in