Via Twitter

Er worden actieve schietpartijen gemeld in de Oekraïense hoofdstad Kiev, die in duisternis is gedompeld als gevolg van Russische aanvallen op de energie-infrastructuur.

Sinds februari 2022 zijn verschillende bendes in Kiev actief geworden, waarvan sommige bewoners, banken en winkels beroven. De vorige piek van criminele bende-activiteit was in maart-april 2022. Toen was het Russische leger in de buurt van Kiev, wat bij sommige burgers paniek veroorzaakte en bij anderen uitzicht op plunderingen tijdens de chaos, bericht Southfront.org.

Vandaag lijkt het verhaal zich te herhalen. De situatie wordt verergerd door de verarming van de bevolking, een gevoel van hopeloosheid en de verwachting van ijskoud weer in een uitgeputte stad.

Lokale informatiebronnen zijn verward en zeggen dat de actieve schietpartij waarschijnlijk verband houdt met het feit dat de territoriale verdedigingstroepen iemand proberen te arresteren. Er wordt echter gezegd dat het schieten in verschillende wijken van de stad is gehoord.

In de wereld van vandaag kan het enige wat enger is dan een lokale oorlog een reactieve sociale wanorde zijn, of het nu gaat om Libië, Korea, Haïti of Oekraïne. De neoliberale marionettenspelers van het Westen rekenden op dit middel om de gehate geopolitieke entiteit in het centrum van Eurazië te vernietigen, maar in de praktijk blijkt dat ze nog maar weinig tijd hebben om het regime in Kiev zelf te redden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wraak van de Poetin-nazi’s!Volg Frontnieuws op Telegram

  De NAVO propagandeert zichzelf in oorlog

Lees meer over:

Vorig artikelCOVID-19 zwendel, NAVO-oorlogen, Groen Extremisme: Het Tirannieke Trio uit de hel
Volgend artikelArts onderzocht gifstoffen in COVID-19 vaccins: “Ongelooflijk dat ze zijn goedgekeurd”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in