KELLEPICS / Pixabay

Mensen zijn terecht bezorgd, sommigen zelfs woedend, over mijn voorspellingen over hoe deze Covid-19 pandemie zal eindigen. Het is begrijpelijk dat sommigen mij ook verwijten dat de tijdlijn die ik voorstelde niet accuraat is. Natuurlijk begrijpt niet iedereen dat de wisselwerking tussen het virus/de ziekteverwekker en de immuniteit van de gastpopulatie complex is en voortdurend wordt bepaald door de druk die de adaptieve immuniteit van de bevolking uitoefent op het virus en de aanpassing van het virus aan de veranderende immuunomgeving. Dit kat-en-muisspel gaat door omdat populaties die zeer Covid-19 (C-19) gevaccineerd zijn geen kudde-immuniteit kunnen ontwikkelen.

Wat we uiteindelijk zullen waarnemen is dat dit zeer effectieve proces van virale aanpassing uiteindelijk een absoluut fitnessvoordeel zal geven aan een Coronavirus (CoV) dat zowel structureel als functioneel volledig verschilt van SARS-CoV-2 (SC-2) en zijn varianten. Het zal gekenmerkt worden door veel veranderingen in spike en andere virale eiwitten en extra O-glycosyleringssites hebben, terwijl het resistent is tegen neutraliserende antilichamen (Abs), virulent en zeer productief/replicatief is. Het maakt gebruik van polyreactieve niet-neutraliserende Abs (PNNAbs) om Ab-afhankelijke versterking van de infectie te veroorzaken, waardoor de ernstige ziekte toeneemt (in principe als gevolg van snelle verspreiding en replicatie van het virus in alle organen). Het zal zich verspreiden als een ‘vreemde’ maar dominante lijn als een soort ‘buitenaardse dictator’ die alle eerder circulerende SC-2 lijnen overstemt, schrijft Geert Vanden Bossche.

Het voortdurende fenomeen van immuunontsnapping loopt parallel met de toenemende incidentie van acute (IgG4 Ab-gemedieerde) en chronische (CD8+ T cel-gemedieerde) immuunpathologie (inclusief kanker), die beide voortkomen uit de ontregeling van het adaptieve immuunsysteem in ontvangers van C-19 vaccins.

  EXCLUSIEF - 100% van de Covid-19 vaccin sterfgevallen werden veroorzaakt door slechts 5% van de geproduceerde batches volgens officiële overheidsgegevens

De ongevaccineerde personen die in goede gezondheid verkeren en niet eerder aan een ernstige C-19 ziekte hebben geleden, zullen niet getroffen worden door deze nieuwe CoV (ik noem het ‘HIVICRON’: een zeer virulente CoV die de hele Omicron familie zal vervangen). Dit komt omdat zij, in tegenstelling tot degenen die volledig C-19 gevaccineerd zijn, erin geslaagd zijn om hun celgemedieerde aangeboren immuniteit te trainen door blootstelling aan steeds infectieuzere varianten (door epigenetische herprogrammering).

Naarmate de immuunontsnappingspandemie overgaat van de ‘chronische’ fase (d.w.z. gekenmerkt door een hoge prevalentie van ‘Long COVID’!) naar de laatste, hyperacute fase, zullen we een afname van circulerende Omicron-afstammelingen waarnemen en zullen cryptische lijnen in toenemende mate ondetecteerbaar worden in afvalwater. Ondanks de lage virusconcentraties in afvalwater en de lage C-19 hospitalisatie- en C-19 sterftecijfers, zullen de gevallen van Long COVID gestaag blijven toenemen. Gezien de verraderlijke aard van de huidige evolutie, verwijs ik naar de huidige periode als ‘de stilte voor de tsunami’ en waarschuw ik dat ‘samenlevingen in landen met een hoge C-19 vaccinatie verrast zullen worden’.

Degenen die naïef geloven dat de pandemie gewoon zal uitsterven zonder grote slachtoffers te maken of onder controle zal worden gehouden door regelmatige (bijgewerkte) boosterdoses van het vaccin, begrijpen niet dat het niet langer de C-19 vaccinatie zelf is, maar eerder de terugkerende vaccin doorbraakinfecties (zelfs als deze grotendeels asymptomatisch zijn in termen van acute C-19 ziekte!), geïnitieerd door Omicron als gevolg van massale vaccinatie (vandaar waarom Omicron een plaag is, geen zegen!), die de progressie van virale immuunontsnapping en immuunpathologie voeden.

  Big Pharma ontwikkelt nieuw serum tegen bijwerkingen van COVID-19 'vaccins' ... omdat de waanzin nooit ophoudt

Met andere woorden, noch een lange periode van vaccinonthouding, noch een recent bijgewerkte injectie zal het resterende evolutionaire traject van deze immuunontsnappingspandemie beïnvloeden (vandaar de titel van mijn boek: ‘The Inescapable Immune Escape Pandemic’).

Ik kan niet anders dan concluderen dat alle puzzelstukjes mooi in elkaar passen en dat de wetenschap achter dit alles ontegenzeggelijk overtuigend is. Mijn analyse is het resultaat van een grondige, langdurige en nauwgezette oefening in diep in deze zaken duiken, waarbij ik geen middel onbeproefd heb gelaten. Mijn reis door deze pandemie is heel anders geweest dan die van onze gezondheidsautoriteiten, zogenaamde gezondheidsdeskundigen en vooraanstaande wetenschappers. Om de puinhoop die ze ervan hebben gemaakt samen te vatten, gebruik ik liever een citaat van een goede vriend: “Ze hebben stront tegen de muur gegooid om te zien wat er blijft plakken”! Een deel van die stront bleef inderdaad tegen de muur plakken aan het begin van de C-19 massale vaccinatiecampagne, maar droop er vervolgens vanaf, eerst als waterige diarree, daarna als pure bloederige diarree…

Ik betwijfel ten zeerste dat de betrokkenen bij dit massale vaccinatieprogramma slim genoeg waren om te beseffen dat hun ‘stront’-experiment al snel zou uitgroeien tot het meest spectaculaire gain-of-function-experiment dat ooit in de geschiedenis van de biologie is uitgevoerd (een experiment dat rechtstreeks werd uitgevoerd op onze eigen menselijke soort!!!). Of het nu opzettelijk was of niet, daar oordeel ik niet over. Feit blijft dat binnenkort duidelijk zal worden hoe door hun toedoen een vrij onschuldig virus werd getransformeerd in een massavernietigingswapen.

  De demonisering van de ongevaccineerden

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dit is geen 1 april grapVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische troepen gebruiken motoren bij aanval
Volgend artikelIs er een link met de CIA bij de aanslag op de Crocus City Hall?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. 100% off topic: onze kroonprinses Amalia heeft van de Spaanse koning & pedo Felipe V het grootkruis in de orde van Isabella de Katholieke ontvangen en deze onderscheiding drukt ‘koninklijke waardering’ uit. Dit allemaal in aanloop naar het volgende week plaats te vinden staatsbezoek door het koninklijk paar van Spanje.
  Tja, ‘it’s a big club and we ain’t in it’.

 2. Oei als dit waar……. En waarom niet; deze man is een gerenommeerde wetenschapper, heeft zelfs bij GAVI gewerkt…….Als dit betoog waar dan, is staat ons nog heel wat te wachten.
  Dus toch een biowapen!

 3. “Geert Vanden Bossche: Hoe vaak heb ik je niet gezegd dat wanneer je het onmogelijke hebt geëlimineerd, wat overblijft, hoe onwaarschijnlijk ook, de waarheid moet zijn?”

  Wéér een virus verhaal i.p.v. een pathogeen/Bio-wapen verhaal.

   • Anton april 10, 2024 Bij 15:44

    Klopt Anton er worden echt weinig kritische artikelen geschreven, het zwaard van Damocles hangt boven de hoofden van degene die er verstand van hebben maar niet helemaal deze scam uit de doeken durven te doen.

  • Benadering
   Sars-cov-2 was biowapen x (logischerwijs niet incidenteel maar intentioneel de wereld ingezet)
   Velen die murw geslagen waren door de opgeklopte doden-cijfers en (ook onmenselijke) maatregelen, repressie, dwang, misbruikt altruïsme, werden naar de injecties geduwd.
   De injecties waren een allegaartje van biowapens waarvan de werking net dat gaat veroorzaken wat GVDB brengt.
   Ik heb al vaak de hoop uitgesproken dat hij zich danig vergist.

  • ja of jij bent het gevaar, zie niks wat er niet echt klopt hoor, virussen zijn al miljoenen jaren oud en ik denk zeker dat er gain of function is gedaan op corona virussen, een verkoudheidsvirus, ik heb het gehad, shedding door gevaccineerden, maar ook daarvoor al, heb me nog nooit zo ellendig gevoeld. Maar met ivermectine en zink, weer adem gekregen! Wel nog mijn haar voor een deel uit gevallen dus ja ik weet niet waar jij op doelt, maar dat hij een gevaar zou zijn, vind ik werkelijk belachelijk, het gevaar is Billi G Ates enzo maar niet deze onderzoeker!

 4. Geert is vanaf dag 1 totaal, maar dan ook totaal de weg kwijt. Hij is een gevaarlijke virusgelovige die de virusleugen met zijn praatjes in stand houdt. Geert is een profiteur, een erg gevaarlijke profiteur. Door zijn leugens blijven de mensen denken dat er echt een pandemie was en gaan ze niet inzien dat alles, werkelijk ALLES wat betreft “virussen” gelogen is. Mensen als Geert zijn ongelooflijk gevaarlijk.

  • Hij heeft wel zijn opleiding en werkervaring om te bewijzen dat hij er veel verstand van heeft.
   Hij probeert mensen te helpen ,te redden ,te voorkomen dat ze ernstig ziek worden of overlijden aan onwetendheid. Dat vind ik zelf iets heel moedig om te doen. Iets proberen belachelijk te maken terwijl er zoveel op het spel staat is niet aanmoedigend. Probeer is opnieuw zijn artikelen allemaal te lezen en dan de rode draad oppakken.
   Mensen hun imuunsysteem gaat naar de knoppen waardoor hun organen geen ziekteverwekkers meer kunnen verweren. HIV ontwikkeld zich in die mensen.
   ik persoonlijk vind het nobel dat Geert hier al 4 jaar mensen voor wil waarschuwen en door de media word weggezet als conspiracytheorist terwijl de gevaccineerden één voor één omvervallen. In mijn wereld waar iedereen behalve ik en mijn kinderen zijn gevaxt ,zijn al vele overleden, hebben long covid, versnelde kanker , tinitus en noem maar op. Ik verlies mijn vrienden en familie ,bekenden ieder jaar een beetje en na 4 jaar een hele boel. Heb nog 1 zus (regelmatig in het ziekenhuis erg benauwd door bloedklonters in haar longen en been en een moeder die zwaar suiker heeft en nu chronisch vermoeid is en vaak buiten adem) . Ze maken ons wijs dat het van de suiker komt,maar ze had er nooit last van en sinds haar vax is ze altijd moe en klaagt over spierpijn al een jaar. Ze heeft een tia gehad op haar ogen een week na de eerste prik. Ik wist niet eens dat ze gevaxt was. Pas de afgelopen maanden komt dat allemaal aan het licht.
   Ik had een fitte familie ,ben de helft kwijt aan het kerkhof en verzorgingstehuis ( zware beroertes). Voor jou zijn er geen beestjes die overspringen maar voor mij wel. Er loert wel degelijk een groot gevaar ,een soort stilte voor de storm. Ik zie mensen om mijn moeder en zus heen wegvallen ,allemaal goed geboosterd. Er sluipt een vergif over de aarde en Geert wil ons er alleen maar attent op maken. Zo erg is dat toch niet dat je dat met zo een commentaar te niet moet willen doen.

  • a of jij bent het gevaar, zie niks wat er niet echt klopt hoor, virussen zijn al miljoenen jaren oud en ik denk zeker dat er gain of function is gedaan op corona virussen, een verkoudheidsvirus, ik heb het gehad, shedding door gevaccineerden, maar ook daarvoor al, heb me nog nooit zo ellendig gevoeld. Maar met ivermectine en zink, weer adem gekregen! Wel nog mijn haar voor een deel uit gevallen dus ja ik weet niet waar jij op doelt, maar dat hij een gevaar zou zijn, vind ik werkelijk belachelijk, het gevaar is Billi G Ates enzo maar niet deze onderzoeker!

 5. Ja onze Geert begint de waarheid te ontdekken achter het beestje en het vacin. En ik geloof zijn voorspelling direct. Ik hoor het hier nu bijna dagelijks ,mensen met longklachten. Veel zieken,de ambulance die nu na middernacht veel diensten rijd. Word er iedere keer wakker van. Eerst was het overdag ,maar nu ook in de nacht druk met sirenes. Wat inhoud veel zieke mensen. Ik vrees het ook,stilte voor de storm. Gewoon afwachten wanneer de ziektes doorzetten.

 6. Geert had gelijk voor het bestrijden van een griep maar had zich niet verdiept naar de oorsprong.
  de mensen kwamen terug van de ski gebieden en waren ziek symptomen van griep.
  ik heb enkele skigebieden bezocht zag daar de antennes 5G daarrond alle grote sparrebomen dood.
  omdat ze daar in een enorm gebied iedereen zijn gsm wil laten gebruiken.
  nu is er bijna overal 5G maar velen zijn nu gevaxineert met metalen er in waar de 5G stralen een reactie op geeft( lichtelijk) wat onze bloedcellen in werking treed om die metalen op te lossen maar dat kan niet , dus de cellen die dat willen oplossen vechten zich dood en dat veroorzaakt kanker.
  nu horen we meer en meer van kankergevallen.

 7. De leugen over een zogenaamd ‘besmettelijk’ ‘virus’ begon al met dat tekentje van die witte bol met die rode uitsteeksels… Is er ooit al één labo geweest dat zo iets heeft gezien in een microscoop? Los daarvan is er ook maar één labo dat dat ‘zogenaamde’ virus in een potje heeft zitten om dat te bestuderen?
  Verder nog het meest onnozele van al: een van de eerste beelden die men toonde uit ‘china’ was van mensen die omver vielen. Nooit heb ik dat gezien tijdens heel die ‘zogenaamde pandemie’, maar wel na de vaccinatiecampagne…

 8. Heb na enkele zinnen niet verder gelezen, door de lucht overspringende virussen bestaan niet, althans dat bestaan en de werking zijn nooit bewezen geweest.

  • Feit blijft dat mensen an mass ziek worden en sterven a.g.v. de gifprik. Jules van Rooyen heeft u een wetenschappelijke basis om te zeggen dat virussen niet bestaan. Wat is een virus: een exogeen pathogeen dat zich in de cel dringt en het auto immuunsysteem ondermijnt. Welk bewijs zoekt u? Wat is de basis van dit geroep er bestaan geen virussen?
   N.b.: mocht iemand een echte tip hebben hoe aan ivermectine te komen graag.. tot nu toe geen goed antwoord 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in