Er is maar één front waar het Oekraïense tegenoffensief erg succesvol is: in de mainstream media.

Daar is de complete mislukking van het tegenoffensief slechts een klein ongemak, terwijl ze elke kleine schermutseling kronieken als een triomf voor Kiev, en elke succesvolle raketaanval als “het begin van het einde” voor Moskou, bericht Paul Serran.

De realiteit is dat er een oorlog van positionele gevechten aan de gang is, een situatie waarin de Russische uitputtingsslag altijd zal zegevieren, omdat zij meer kanonnen, tanks, munitie en mankracht hebben.

In de afgelopen dagen zijn de Russen doorgegaan met het uitputten van de Oekraïense infrastructuur op manieren die de inter in een bittere ervaring zullen veranderen, en ook met het verstoren van de logistiek in de troepen- en materieelaccumulaties van de achterhoede.

Terwijl de Russische druk aan het noordelijke front bij Koepyansk aanhoudt, is er nu ook de verwachting dat de dingen zich in het zuiden in de oblast Kherson, bij de rivierdelta van de Dnjepr en misschien zelfs in oostelijke richting naar Odessa zullen gaan verplaatsen.

Op maandag (25) meldde het Russische Ministerie van Defensie dat een kruisraket een gezamenlijk wapen- en munitiemagazijn van de Oekraïense Strijdkrachten in het gebied Kiselevka in de regio Kherson heeft getroffen.

Bekijk de MASSIEVE explosie van het depot:

Sputnik meldt:

“De Russische strijdkrachten lanceerden een kruisraketaanval op het gezamenlijke munitiedepot van de Oekraïense troepen waarbij meer dan 3.000 ton munitie werd vernietigd, verklaarde het Russische Ministerie van Defensie dinsdag.

Rusland voerde een precisieaanval uit op het Oekraïense munitiedepot bij het dorp Kiselevka in de regio Kherson, meldde het ministerie.

‘Als gevolg van de aanval en de daaropvolgende detonatie werden 12 hangars vernietigd, waarin meer dan 3.000 ton munitie van verschillende kalibers lag opgeslagen’, aldus het ministerie.”

Het brandende puingebied was kilometers ver zichtbaar. Als gevolg van de inslag en de daaropvolgende ontploffingen werden 12 hangars vernietigd, waarin de meer dan 3.000 ton munitie van verschillende kalibers was opgeslagen.

  Duitsland dringt aan op 'solidaire verdeling' van Oekraïense migranten nu sociale voorzieningen onder druk staan

“Dergelijke aanvallen komen nu vaker voor omdat de focus nu ligt op het verzwakken van het vermogen van de UAF om intensieve oorlogsvoering te voeren.” Aldus Boris Rozhin, militair deskundige bij het Center for Military-Political Journalism.

Ondertussen zijn de aanvallen op de militaire vliegvelden geïntensiveerd, maar dat zou u nooit weten als u de MSM leest.

De Russische luchtmacht heeft een MiG-29 vliegtuig van de Oekraïense luchtmacht vernietigd op het vliegveld Kulbakino in de oblast Nikolajev.

Telkens wanneer Russische langeafstandsraketaanvallen worden voorbereid, trekt Kiev de vliegtuigen tijdig terug van de doelen, een alternatieve oplossing werd gevonden om vijandelijke vliegtuigen te vernietigen.

De Oekraïense strijdkrachten worden nu geconfronteerd met een dodelijk probleem veroorzaakt door Russische drones.

De eerdere vernietiging van het Oekraïense MiG-29 gevechtsvliegtuig op de Dolgintsevo basis bij Kryvoi Rog zou de eerste demonstratie kunnen zijn voor de bijgewerkte Lancet drone met een actieradius van 70 kilometer.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne gaat verliezen – De deur naar een regeling is geslotenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMiljoenen EU-burgers hopen dat Poetin wint en hier wonen ze
Volgend artikelDuitsland’s 9/11 moment: Deze daad van economische terreur zal de toekomst van Europa veranderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Gaat lekker zó, kan men nagaan aan de idiote hoeveelheid wapens en munitie die geleverd zijn in de 8 jaar na de Minsk akkoorden en de afgelopen donaties door de NAVO landen die nu allen op het punt staan van een collaps.

  • 8 jaar lang is oekraïne volgepompt met wapen, en zijn soldaten opgeleid door het westen.
   dan zijn er twee opmerkingen: dat gebeurde dus ook onder trump, wat was daar dan aan de hand?, en wist rusland dit niet of zo?

   ik zie niet overal de logica, net zoals de klonterprikzooi waar alleen de brave schaapjes geslachtofferd worden en de zelfstandigen die een probleem zien in de elite niet.

   • Rusland wist het wel. Rusland heeft alleen jaren geprobeerd om de zaken via onderhandelingen op een diplomatieke manier op te lossen.
    Daarnaast was Rusland gewoon nog niet klaar voor een openlijke oorlog met het westen en dat is wat dit is. Dat het in het westen nog steeds niet wordt toegegeven doet daar niks aan af.
    Rusland heeft die jaren gebruikt om hun wapens te verfijnen en de productie op te schroeven. Alsmede hun enorme schuilkelders voor een mogelijke nucleaire oorlog te vernieuwen en opnieuw te bevoorraden EN om massale oefeningen met miljoenen burgers te doen om die snel in de schuilkelders te krijgen.
    Plus dat ze hard hebben gewerkt om andere binnenlandse zaken te organiseren.

    Wat betreft die klonterprik; die logica is er wel, maar je moet die bekijken vanuit een bijna onmenselijk standpunt;
    De meeste mensen zijn net schapen en met de opkomst van AI heb je er minder nodig. Dus ga je eerst de schapen opruimen. De anderen zijn een veel kleiner deel En als de schapen eenmaal zijn geruimd dan wordt het in principe makkelijker om de anderen aante pakken; de elite heeft hun eigen ‘veiligheidsdiensten’ en prive-legers gevormd uit ex-militairen. Die hebben (in zogenaamde oorlogstijd) al eerder gedood. Heb je eenmaal een ander mens gedood dan is het doden van de volgende makkelijker. En daarna weer makkelijker, dus veel scrupules zullen die niet hebben om zogenaamde ‘opstandelingen’ af te maken. Al helemaal niet als er een situatie is waar die troepen menen dat ze ‘het doen voor de goede zaak, om orde te herstellen’.
    Ze rekenen erop dat er dan alsnog voldoende mensen zijn die zich overgeven. Mijn veronderstelling is dat jonge vrouwen zullen worden gespaard om als broedhennen en sexslaven te worden gebruikt terwijl vrijwel alle mannen worden afgemaakt. (Wat dat betreft is Ukraine een voorbeeld van wat je kunt verwachten trouwens).
    De laatste kleine groepjes ver buiten wat er over blijft van enige vorm van beschaving kunnen dan later op het gemak worden opgejaagd. Of gebruikt om eens in de zoveel tijd nieuwe slaven te halen.

 2. Rusland plaatst het ICC-leiderschap op de lijst van gezochte personen

  Het Internationaal Strafhof had in maart een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen de Russische president Vladimir Poetin

  Het Russische ministerie van Binnenlandse Zaken heeft de president van het Internationaal Strafhof, Piotr Hofmanski, toegevoegd aan de lijst van gezochte personen wegens strafrechtelijke schendingen, zo meldde persbureau TASS maandag.

  Het ministerie heeft ook zijn plaatsvervanger, ICC-vicepresident Luz del Carmen Ibanez Carranza, en ICC-rechter en Duits staatsburger Bertram Schmitt aan de lijst toegevoegd. Hoewel in de database van het ministerie staat dat ze alle drie “ gezocht worden op grond van een artikel van het Wetboek van Strafrecht van de Russische Federatie ”, worden hun specifieke schendingen niet opgesomd. >>>

  https://swentr.site/russia/583548-russia-charges-icc-leadership-criminal/

  • Onmogelijk frans2. Biden heeft geen hersens. Hij kan dus geen beroerte krijgen. Als hij dood gaat zal de dokter een hele klus krijgen om hem dood te verklaren. In de medische wereld hanteert men het beginsel hersendood. Maar de man heeft dus geen hersens. Hopelijk word hij na zijn dood geen zombie of een soort Dracula.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in