Moskou heeft het nu over de inlijving van (een verslagen) Oekraïne in het lichaam van de Russische Federatie, naar het voorbeeld van de Krim, Lugansk, Donetsk, Zaporizhzhya en Kherson: “Tot de vereniging van heel Oekraïne met de Russische Federatie kan per referendum worden besloten”, zei de plaatsvervangend voorzitter van de Defensiecommissie van de Doema Yuri Shvytkin, schrijft Pronews.

Hij vervolgde: “Het is de bevolking van Oekraïne die zo’n keuze zou kunnen maken, net zoals de bevolking van de Krim en andere Russische regio’s hun wil hebben geuit om zich bij Rusland aan te sluiten.”

Zijn commentaar kwam als reactie op de uitspraak van de Amerikaanse senator Chris Murphy dat “Oekraïne weer onder controle van de Russische Federatie zou kunnen komen.”

“Het is een schande dat een Amerikaanse senator over Oekraïne beslist. Ze hebben Oekraïne naar het punt van echte ineenstorting gedreven. Oekraïne staat aan de rand van de afgrond. Het heeft opgehouden als staat te bestaan,” zei Yuri Shvytkin.

In Oekraïne wil 78% van de burgers onmiddellijk vrede met Rusland en meer dan 50% in de centrale en oostelijke provincies wil een “nauwe relatie” met Moskou.

Van de ongeveer 35.000 Oekraïense soldaten die in krijgsgevangenschap zijn in Rusland, worden degenen die de regering in Kiev als “vijandig” beschouwen nu al geselecteerd om de kern te vormen voor de oprichting van een nieuw Oekraïens leger dat loyaal is aan Moskou.

Het eerste bataljon vrijwilligers, dat volledig bestaat uit voormalige Oekraïense soldaten (“Bogdan Khmelnitsky”), heeft zich al aangesloten bij de tactische formatie “Cascade” en vecht tegen de troepen van Kiev. Ze hebben contracten getekend met de Russische strijdkrachten onder dezelfde voorwaarden als elke andere Russische militair en hebben ook het Russische staatsburgerschap gekregen.

  Lagarde: Eurozone kan welvaart verloren door energiecrisis niet terugwinnen - De last zal worden verdeeld tussen bedrijven en werknemers

Het is algemeen bekend dat de Russische president Vladimir Poetin van mening is, en heeft verklaard, dat het uiteenvallen van de Sovjet-Unie in 1990 op de manier waarop dat gebeurde en vooral de afscheiding van Oekraïne, dat al eeuwenlang onlosmakelijk met Rusland verbonden was, een “geopolitieke ramp” was. En het is natuurlijk logisch om te proberen het te herstellen voor zover dat mogelijk is…

Tijdens een geheime briefing in het Huis informeerde minister van Defensie Lloyd Austin de leden dat “als ze niet meer geld voor Zelensky goedkeuren, zullen we jullie ooms, neven en zonen moeten sturen om tegen Rusland te vechten.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De westerse wereld is aan het desintegreren in corruptie en losbandigheidVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEscalatie in het Midden-Oosten: De weg naar de Derde Wereldoorlog
Volgend artikelPresidentieel adviseur Oekraïne: “Het Westen kwam naar deze oorlog met de broek op de enkels”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. “zei de plaatsvervangend voorzitter van de Defensiecommissie”. politici zeggen zoveel, zo zei sjoerdsma dat er nukes op moskou gegooid moesten worden. dat wil niet zeggen dat het ook gebeurd.
  voorlopig lijkt de agenda van demilitariseren en denazificeren nog kloppend.

 2. Hadden ze maar Minsk 2 gerespecteerd!!! De judassen!! Nu verdwijnt alle financiële hulp in het douchputje!!! Ruttekaagistan verliest ZIJN oorlog!!!

 3. “Russische regering spreekt voor het eerst over de “inlijving” van heel Oekraïne in de Russische Federatie!”

  Dit is de taal van de winnaar.

  Het internationaal Westerse georganiseerde proxy-oorlog tegen de Russische Federatie is in zijn eigen valkuil gevallen, enfin de joden zullen niet opgeven om Rusland in stukken te verdelen en leeg te stelen, zoals ze meer dan 100 jaar bezig zijn.

  • Beste Adriaan,
   Laten we hopen dat Putin opnieuw herkozen gaat worden in Maart 2024
   Hij heeft inmiddels laten weten dat hij opnieuw aan de presidentsverkiezingen mee gaat doen.
   Hij heeft het voortouw genomen om de bezem erdoor te halen en gaandeweg de wereld laten zien dat er betere mogelijkheden zijn te ontwikkelen.

   • Tigron december 8, 2023 Bij 22:47

    Dat hoop ik ook beste Tigron, toch speelt er ergens in mijn achterhoofd het idee dat het Westen o.l.v. Amerika een proxy-oorlog tegen de Russische Federatie is begonnen om Europa straatarm te maken, net zoals in het rampjaar 1672, volgens een Nederlands gezegde was de regering radeloos?, het volk redeloos en het land reddeloos, hetzelfde laken en pak door de massa media mogelijk gemaakt echter de politiek correcte achtereen volgende regeringen hebben het mogelijk gemaakt.

    Feitelijk zijn wij allen de Sjaak hoe men het wendt of keert.

    Groeten Tigron.

 4. een beetje riskant, vanwege de Corruptie die het land een soort stukje Westerse DNA heeft opgeleverd waar vele duizenden banderistische Nazi’s zich goed in voelden, dat Hakenkruis moet weg..een fantastische Oplossing..Want Europese economen hebben berekend dat heel europa zich moet opmaken voor een levensstijl vanuit begin jaren 1960..er aan zit te komen en wel op een heel korte tijd.. openlijk verklaart in de Belgische kranten..de MSM dus,

  • Interessant.
   Heeft u een linkje?
   (Ik lees nl. dagelijks de Standaard en daar zag ik het niet voorbij komen)
   Prettig weekeinde gewenst en warme groeten uit het Zuidelijk halfrond

 5. Een opdeling van UKReich ligt meer voor de hand omdat zowel Polen als Roemenië aanspraak maken op gebiedsdelen in het westen van de Bandera nazi staat. Van Polen is bekend dat ze klaar staan om Galicië in te nemen.
  Maar het staat buiten kijf dat UKReich zal ophouden te bestaan; dat is een reëel streven van de overwinnaar.

  • Dat betreft slechts kleine kutstukjes van Oekiland. Het kleine Hongaarstalige gebied, een iets groter stukje voor Roemenië, en dan Galicië tegen de Poolse grens waar het meeste Bandera vergif vandaan komt.

 6. Ik denk dat het UK rijk volledig zal ophouden met bestaan en de meerderheid van de EU ook in de nabije toekomst. De USA zal een derde wereldland worden , wat het bijna is gezien de toestand in zijn steden.

 7. Nee dit gaat Rutte in z’n eentje uitvechten.
  Hij heeft gezegd en aan de Nederlanders beloofd, wij moeten deze oorlog winnen.!
  Ik wens hem, met zijn Nederlandse volk, (en daar hoor ik niet bij) veel succes.

 8. Het is ‘logisch’ dat we -met de kennis, maar vooral de geopolitieke wensen, van nu- (in eigen belang) proberen te herstellen wat in het verleden ‘verkeerd’ gelopen is?

  Ook Poetin kan de geschiedenis niet zodanig veranderen dat hij en zijn Federatie de internationale macht en ideologische uitstraling herstellen van het voormalige Sovjetimperium.

  De totalitaire reus op lemen voeten is al een generatie lang dood en begraven. Voormalige lidstaten hebben (hoe dan ook) voor eigen onafhankelijkheid gekozen en ‘Moskou’ werd door het westers kapitalisme uit het bankroet gehaald.

  Als er al geen ‘ideologische’ verschillen (meer) bestaan tussen Oost en West, hebben we het globaal alleen nog over geld & macht. En zijn de politieke ‘machthebbers’ feitelijk in dienst van één en dezelfde globale ‘werkgever’.

  • Wat een onsamenhangend verhaal ligt U hier op te hangen……wilt U nu echt gaan beweren dat het “logisch”is met de leugenachtige kennis van nu (gebaseerd op list, leugens en bedrog, een handelsmerk van zionisten en Joden) dat het niet mogelijk is om de oude normen en waarden van destijds te herstellen?? Als dat werkelijk Uw mening is, dan heeft U toch zeker onder een steen liggen te slapen. Rusland zal slagen in zijn opzet om deze normen en waarden te herstellen, net zoals al die andere naties die onder het juk van de koloniale machten destijds gebukt gingen en nog steeds gaan zichzelf zullen ontdoen van deze proletarische roverbendes.
   Het is een kwestie van tijd!! En dat is een luxe die dat roversclubje wereldwijd niet heeft.

   Die totalitaire Reus van U is niet een generatie lang dood en begraven……want dat is in dit geval de Russische Federatie niet en is dat ook nooit geweest. U noemt het beestje bij de verkeerde naam………Die reus van U dat is het zogenaamde “geciviliseerde Westen” dat met genocide, slavernij, oorlogen, list, leugens en bedrog en landje pik aan de macht is/was. U weet wel…dat door Joden gecontroleerde zooitje smeerlappen (Amerika, E.U., Nato en westerse corrupte politici ).

   Ideologische verschillen zullen altijd blijven bestaan en daar kunnen de genoemde bovenstaande smeerlappen en zogenaamde “Globale werkgever” niks aan veranderen.

   Welterusten!! Slaap gerust verder, het is U van harte gegund.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in