Gisteravond is een scherpe Russische raket het luchtruim van POLEN binnengedrongen, heeft tientallen kilometers afgelegd binnen Polen en is toen Oekraïne binnengedrongen. Gedurende die tijd heeft de NAVO luchtverdediging niet gereageerd!

Zoals elders op deze site gemeld, lanceerde Rusland gisteravond de grootste raketaanval op Oekraïne sinds het begin van de vijandelijkheden tussen deze twee landen. Rusland vuurde meer dan 150 raketten af.

Minstens één raket, afgevuurd vanuit Rusland, passeerde heel Wit-Rusland (een Russische bondgenoot) en ging vervolgens het luchtruim van Oost-POLEN binnen!

De raket ging verder in zuidwestelijke richting, bleef enkele minuten in het luchtruim van POLEN, draaide toen naar het zuidoosten en ging Oekraïne binnen. De kaart hierboven toont het traject van de raket.

In de lange tijd dat de Russische kruisraket zich in Polen bevond, deed de veelgeroemde NAVO luchtverdediging … niets. Geen waarschuwingen. Geen radaropsporing. Geen radar lock-on.

En wat nog interessanter is, de raket vloog over vooruitgeschoven NAVO TROEPEN! Recht boven hun hoofden!

Zeer interessant onderzoek van de NAVO luchtverdediging, terwijl het Oekraïne aanvalt. Voor veel mensen lijkt het erop dat de NAVO niet geslaagd is voor de test.

Via Hal Turner.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Massale Russische bombardementen in Oekraïne gericht op het vernietigen van westerse wapens en F-16’s (Video’s)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Zelensky waarschuwt: Het komende tegenoffensief zal enorme verliezen met zich meebrengen, en veel Oekraïense soldaten zullen sterven - Update!
Vorig artikelIsraëlisch leger erkent meer verliezen terwijl Hamas aanvallen intensiveert (Video’s)
Volgend artikelBiden moet Israël – en zichzelf – komen redden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. Poetin heeft eventjes een sarmat uitgelaten om te kijken…..
  Typisch navo….piepen en boehh roepen…trieste zooi amateur-soldaatjes.

 2. Echt alles, maar dan ook alles wat met EU en NAVO te maken heeft is kansloos. Nederland had nooit nooit nooit mee moeten doen met die kl*te EU. Maar dat wisten we voordat we erin gingen al. Kom op Wilders, zsm eruit en vriendjes maken met Poetin.

  • volkomen mee eens beter handelen dan oorlog en rusland heeft nederland niet nodig anders om wel kom op wees open en eerlijk naar elkander

 3. Lijkt me logisch dat de NAVO dit in eerste instantie negeert en laat passeren. Moest de bom echt in Polen neergevallen zijn, dan was dat voor de NAVO het perfecte excuus om artikel 5 in te roepen.

  • Beetje kortzichtig….duitsland heeft voor pakweg 2 uur munitie om zich te verdedigen tegen wie dan ook, nederland heeft jetten/ollengron/rat rutte / patersnotje/ ssjoerdsma en als generaal uiteraard….heks kaag….nou dat zal de rus wel intimideren….al die naaldhakjes,regenboogtasjes/ en lbtqrstuwmx vlaggetjes op de fietsen…..

 4. Die hele leugenachtige Westerse corrupte machthebbertjes verdwijnen NIET eerder dan dat ze alles en iedereen gesloopt hebben, door hun eigen doen en laten. Er zullen zoals gebruikelijk weer ongelofelijke aantallen onschuldige mensen het leven moeten laten.

  • Wie is we? Zal “we” voor voldoende tegengas zorgen om ons uit die verd*mde EU te krijgen? Zeker, we hebben die “we” hard nodig maar die “we” moet wel eerst opstaan en zich bloot durven geven.

  • Dat dacht ik ook, ze hebben deze raket niet gezien en gehoord ect. en met alle middelen die ze hebben en toch is het erover henen gegaan?
   Vreemd,,.

 5. Dom NAVO,
  je ziet een Russische raket over vliegen, en dan alleen maar roepen, daar gaat een Russische raket.
  Als je hem neerschiet heb je een bewijs.
  Nu zijn het alleen maar Telegraaf LUL verhalen.
  Slaap NAVOtje slaap, daar buiten vliegt een Russische raket.
  Een raket met Wit Blauw Rode strepen.
  Slaap NAVOtje slaap.

 6. Ach,,,,, ze krijgen er toch een leugenaar bij de NAVO die het wel even gaat oplossen en dan nog en dame die daar ook gaat zitten om de problemen even op te lossen tenminste als ze blijven daar slapen en hen kiezen als nieuwe leden van de Navo Het zijn beide Nederlanders overigens die in ons apenlandje meer dan 12 jaar hebben ,,,,geregeerd,,,, Ja zelfs eentje wordt voorzitter!!!!!!!!!!!!!! in een lege Nato/Navo/Web en EU wel te verstaan De rest is inmiddels eruit gestapt!??? Over blijft dan,,,,, Nederland Duitsland Belgie en Frankrijk die honderden miljarden lidmaatschap moeten betalen wat daar zijn ze goed in…..

 7. Het artikel heeft het wel verkeerd met het feit dat de raket niet opgespoord werd oftewel is Polen aan het liegen, maar dat denk ik niet. Ik vind het nog altijd verwonderlijk dat ze niet neergeschoten werd, maar aangezien het doel totaal niet Polen was, is het ook deels te begrijpen dat Polen niet zomaar in 3 minuten een heel belangrijke beslissing wilde maken.
  Deze raket ging ook maar 200 km/u, dus zeer subsonisch en makkelijk neer te halen.
  https://notesfrompoland.com/2023/12/29/missile-that-entered-polish-airspace-likely-russian-says-warsaw/

 8. Jullie Nederlanders mogen dan uitpakken met … Rutte/ollengron/rat rutte / patersnotje/ ssjoerdsma en als generaal uiteraard….heks kaag… wij Belgen hebben toch Verhofstad de vleesgeworden Satan. Zulk een sujet hebben ze zelf in Amerika, waar alles bigger is, niet!

 9. De NAVO blijkt achteraf een papieren leger te zijn. Nederland heeft decennia geleden de militaire plicht afgeschaft. Wie moet dan het land verdedigen? Het leger van de LGBHT met hun zweepjes etc..? Nederland wordt bij een oorlog van de aardbodem weggeslagen, weggespoeld door een muur van water(tsunami). De “ramp” van Zeeland was een peuleschil vergeleken met wat VK te wachten staat wanneer het Noordzee water beide kanten op gaat. Er blijft nog een klein strookje land over langs de Duitse grens. VK gaat onderwater, Een scenario van de Russische zeemacht, ongeveer 2 jr geleden uitgesproken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in