Ministry of Defense of Ukraine / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

Vandaag, woensdag (17/5), hebben Russische troepen opnieuw een spervuur van raketaanvallen uitgevoerd, opnieuw met de supersonische Kinzhal-raket.

Een paar uur na de aanval in Kiev door een Russische Kinzhal, die naar verluidt een Patriot PAC-3 luchtverdedigingssysteem heeft vernietigd (de VS beweren dat het slechts beschadigd is), heeft Rusland ook een Oekraïens munitiedepot in Mikolayiv getroffen, bericht Pronews.

Het is vermeldenswaard dat Oekraïne eerder ontkende dat een Patriot batterij werd vernietigd door een Russische Kinzhal.

“Ik wil zeggen: maak je geen zorgen over het lot van de Patriot,” zei de Oekraïense luchtmachtwoordvoerder Yuriy Ikhnat tegen de Oekraïense televisie.

“Het systeem vernietigen met een Kinzhal-type is onmogelijk. Alles wat ze daar zeggen, kan in hun propagandadossier blijven”, zei hij.

De waarheid is echter dat de VS ook heeft toegegeven de Patriot-batterij te hebben geraakt, wat waarschijnlijk betekent dat de Russische kant gelijk heeft.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Video’s: Amerikaans PATRIOT raketsysteem vuurt 30+ raketten af boven Kiev, maar wordt uitgeschakeld door Russische treffer – Update – VS bevestigt treffer op Patriot-systeemVolg Frontnieuws op Telegram

  Afrikanen weten dat Russische wapens beter zijn dan die van Westerse rivalen

Lees meer over:

Vorig artikelUraniumstofwolk op weg naar het westen?
Volgend artikelGiftige Uraniumstofwolk uit Oekraïne bereikt Lublin, Polen!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Laat de Duitse luipaarden en Amerikaanse Abraham-tanks maar komen.

  In Rusland is de serieproductie begonnen van de nieuwste pantserdoordringende raket, die aan het front zal worden gebruikt.

  – Russische lente

  • Is niet nodig. Ze hebben vast nog wel ergens in een schuur wat oude TLV ’s staan; die blazen een lui paard ook naar de eeuwige schrootvelden.

   • Ze gaan nu ook hele luie paarden leveren, die van de eerste soort, ze zullen wel uitgerekend hebben dat het goedkoper is om ze cadeau te doen aan de schroothandelaar in Oekki dan ze volgens de laatste milieu eisen te ontmantelen.
    Net als al die andere fantastische hulp, over datum spul wat toch al vervangen moest worden, win win toch voor sommigen.
    Straks wel oppassen voor eieren met 4 dooiers en kippen met 3 poten

 2. Wij leven nu in de climax van de strijd tegen de duisternis.
  En zie het Licht wint.
  Maar niet zonder kleerscheuren.

  • Idd..het Licht wint uiteindelijk altijd.
   Maar het zal helaas eerst (veel) erger worden voordat het beter wordt.

   So buckle up everyone👊

 3. DIE Russen denken volgens mij, beter dat we dat verarmd uranium in die bommen in het Oekrainse opblazen voordat zij die bommen naar ons toeschieten, boontje komt om zijn loontje!

 4. Het volgende doel mag wat mij betreft de Bilderberg conferentie in Lissabon zijn.

  Ruim ze op de smeerlappen die denken dat de wereld alleen van hun is.

  • Ben ik met je eens anders maar, iemand anders die het doen moet Dan Rusland .
   Hoop zo langzamerhand wat meer mensen de doppen open doen en zien dat het de verrotte klootzakken uit Brussel en die Hoerenbende van Bilderberg waar je KUT Maxima zal tegenkomen en het WEf afval .

 5. Schijnt dat die granaatjes met uranium vrij duur zijn; vraag me af hoeveel ze van de engelsen hebben opgeblazen, als ik gister die explosies bekeek: heel veel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in