De Volkssturm was de laatste verdedigingslinie van nazi-Duitsland.

De ambassadeur van de Volksrepubliek Lugansk in Rusland heeft commentaar geleverd op de verklaring van de Minister van Defensie van Oekraïne over plannen om 1 miljoen Oekraïners te mobiliseren “om tegen Rusland te vechten”. Rodion Miroshnik deelde zijn gedachten hierover in zijn Telegramkanaal, bericht En.topwar.ru.

Volgens Rodion Miroshnik houdt de verklaring van de Oekraïense minister Reznikov verband met de toezegging van 40 miljard dollar van de Verenigde Staten en met de plannen van de G7 om nog eens 30 miljard toe te wijzen. De enige optie voor Kiev is om letterlijk iedereen “onder de wapenen” te brengen, want de zogenaamde 4e mobilisatiegolf is in het land al aan de gang, waarbij de Oekraïners, zoals men zegt, reeds wit van de grijze haren in de voorste linies staan.

Rodion Miroshnik:

“Er is van verschillende kanten geïnvesteerd in een deal die “oorlog in Oekraïne” heet – de VS & VK en co. geven wapens, munitie en geld om te overleven, en Oekraïne investeert in “levende have” – het zal kanonnenvoer leveren.”

Het is “kanonnenvoer” dat de ambassadeur van de LPR in Moskou de één miljoen Oekraïners noemt die het regime in Kiev van plan is op te roepen. Volgens Rodion Miroshnik telt voor het regime in Kiev, om nog maar te zwijgen van zijn westerse sponsors, noch het volk, noch het land zelf.

Rodion Miroshnik:

“Niemand van hen gaat er toch wonen.”

Herinnert u zich dat de Minister van Defensie van Oekraïne Reznikov gezegd heeft dat Kyiv van plan is om “1 miljoen mensen te bewapenen en te voorzien om deel te nemen aan de vijandelijkheden.”

  China zal de opgeblazen illusies van de NAVO doorprikken

Er kan aan toegevoegd worden dat de woorden van Reznikov over het voornemen om een beroep te doen op 1 miljoen mensen ook een bevestiging zijn van het feit dat de Oekraïense troepen zware verliezen lijden. Zoals een dag eerder al gemeld werd, hadden de Oekraïense gewapende formaties alleen op de dag van de vijandelijkheden aan de vooravond van de “200’s” er ongeveer 550, en de meesten van hen werden opgeroepen tijdens de 3e en 4e mobilisatiegolf.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Executie van Russische krijgsgevangen door Oekraïense strijders op 30 maart (VIDEO 21+)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïense oorlogsuitgaven en de moeilijke situatie aan de frontlinies 
Volgend artikelKan Europa overleven zonder Russische kolen en olie? Dit is wat het betekent voor torenhoge prijzen…
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. al zijn soldaten zitten in Spanje en rijden hier rond met auto’s die niemand kan permitteren zou dat van de steun die De EU zo gul geeft en hun burgers uithongert.

 2. Rudy: ja. Oekraine heeft(had) 48 miljoen inwoners. Dat is inclusief kinderen en bejaarden. Er wordt nu 70 miljard gegeven.

 3. Men heeft zijn mond vol over burgerslachtoffers maar burgers die gemobiliseerd worden door gekken zijn plots geen burgers meer ?!!

  De banken, politici, elite en multinationals lachen zich kapot…. smeriger hufters.

  Ik zou altijd dienst weigeren, altijd.

  • Ik weiger ook mee te werken aan de green deal wat ook een hoax is zodat diezelfde hunters hun zakken over onze rug nog meer kunnen vullen

   Als het koud wordt ga ik heel de dag het personeel op het gemeentehuis vervelen…. daar is het wel warm 😉.

 4. Het Westen mag weer eens trots zijn op zichzelf met haar wapenleveranties. Het zijn deze wapenleveranties die het voor de Oekrainse regering mogelijk maakt om met deze oorlog door te gaan tot de laatste burger zichzelf heeft doodgevochten, of hij het wil of niet. En dan al die Westerse gutmenschen zich op hun borst kloppen met hoe goed ze weer zijn voor de wereld.

  • Precies al die gemobiliseerde zijn toch ook burgers die ze bewust de dood in jagen.

   Het is het westen die verantwoordelijk is voor al die doden.

  • Javelins: die maar deels functioneren; een anti aircraft systeem van de moffen–waarvoor een half jaar training nodig is en waarvoor geen munitie geproduceerd woord, oude sovjet rommel, en de levering van USA wordt geblokkeerd.De M777 zonder richtmiddelen met constrictiefouten–levensgevaarlijk in gebruik…

   Dan wat zou RU doen als ze zien dat er een schip aankomt met zware wapens? Uhhhhhhh………troica hier, torpedootje daar….

 5. (Als het koud wordt ga ik heel de dag het personeel op het gemeentehuis vervelen…. daar is het wel warm)
  Bakkie halen bij de wouten. Halve dagen rondhangen in ziekenhuizen, op zoek naar een dokter. Er zijn zoveel manieren om jezelf warm te houden. 😉

  Kortom, ik doe nergens aan mee, waar ik niet aan mee wil doen. 🙂

  • Ja we maken het ze onmogelijk om hun werk te doen en bezetten gewoon alle openbare gebouwen en zetten de verwarming op 22C.

 6. Dat de burgers met wapens met duizenden zich dan keren tegen het zylensky regime dan is de oorlog snel afgelopen , de Russen zullen dan de zeker helpende hand uitsteken.

 7. Ze krijgen daar allemaal van die te gekke pilletjes…..net als de tankvitaminen van Hitler…

 8. Hoe de oorlog daar afloopt weten we nog niet. De winnaar van die oorlog is al wel bekend; de USA wapenindustrie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in