Op de vrijdag afgeronde veiligheidsconferentie in München hebben de oorlogsmisdadigers van het Biden-regime, Kamala Harris en interventionist Blinken, Rusland valselijk beschuldigd van hun eigen oorlogsmisdaden en misdaden tegen de mensheid, schrijft Stephen Lendman.

Met haar waanideeën vertrapte Harris de waarheid door ten onrechte te beweren dat er “geen twijfel” bestaat over de schuld van Rusland aan misdaden die zijn strijdkrachten niet hebben begaan.

Hegemon VS en zijn westerse vazallen zijn schuldig aan “grootschalige en systematische aanvallen op een burgerbevolking, (waaronder) moord, marteling, verkrachting en deportatie,” Rusland duidelijk niet.

Maar volgens Blinkens perversie van de werkelijkheid is de niet-bestaande “Russische agressie sterker dan ooit.”

Rusland verslaat in feite het door de VS gecreëerde, door nazi’s geteisterde monster van Oekraïne, een realiteit die het rijk der leugens niet kan aanvaarden.

Vrijdag benadrukte Ruslands VN-gezant Vassily Nebenzia in de VN-Veiligheidsraad het volgende:

Op 17 februari 2015 bekrachtigden de leden van de Veiligheidsraad “de uitvoering van de Minsk (conflictoplossings)akkoorden (als) de enige geldige rechtsgrondslag voor een interne Oekraïense regeling.”

Hegemon VS draagt de volledige verantwoordelijkheid voor het schenden van de Minsk-beginselen om de oorlog tegen het niet-bedreigende Rusland te bestendigen.

Franse, Duitse en Britse functionarissen gaven toe dat hun regimes Minsk steunden om tijd te winnen voor Oekraïense nazi’s om zich voor te bereiden op en preventief oorlog te voeren tegen Donbass, en vervolgens rechtstreeks tegen Rusland.

Het VN-secretariaat heeft de ogen en oren gesloten voor de agressie van de VS/Westerse regimes en de Oekraïense nazi’s – en steunt wat veroordeeld moet worden.

De afgelopen 9 jaar hebben de Oekraïense nazi’s oorlog gevoerd tegen Donbass en Rusland – de laatste eerst indirect, het afgelopen jaar direct, in flagrante strijd met resolutie 2202 van de SC, waarin een directe dialoog met Donbass wordt opgedragen.

  Oekraïne betaalt met bloed voor NAVO's arrogantie

In strijd met de beginselen van het VN-Handvest heeft het VN-secretariaat de gesel van het nazisme in Oekraïne gesteund in plaats van het onomwonden te veroordelen.

De opzegging van Minsk door het rijk der leugens en zijn westerse vazallen heeft Oekraïne vernietigd, waardoor de besten en slimsten van het land konden worden gebruikt als wegwerpbaar kanonnenvoer tegen het militair superieure Rusland.

Gekoloniseerd door hegemoon VS na de staatsgreep van 2014 in Kiev, werd Oekraïne omgevormd tot een Russofobe, door nazi’s geteisterde dictatuur – nominaal geleid door een door de VS geïnstalleerde van de realiteit losgeraakte clown.

Politieke en economische vrijheden bestaan niet meer. Tirannieke heerschappij is ervoor in de plaats gekomen.

Na jaren van diplomatie in goed vertrouwen, die werd ondermijnd door het rijk der leugens en zijn westerse vazallen, handelde Rusland uit zelfverdediging volgens de beginselen van het VN-handvest.

Vladimir Poetin gaf toestemming voor de Russische SMO omdat meer dan 100.000 door de VS gecontroleerde Oekraïense troepen werden gemobiliseerd ter voorbereiding op de invasie van de Donetsk en Lugansk, alsmede de Russische Republiek Krim.

Moskou trad op om te voorkomen wat rampzalig had kunnen zijn.

Om zijn veiligheid te beschermen tegen de plaag van een despotisch bewind langs zijn grens, heeft Rusland Oekraïne effectief gedemilitariseerd en gedenazificeerd.

Het rijk der leugens heeft te veel hooi op zijn vork genomen door Rusland militair uit te dagen.

Oekraïne en zijn sterk gedegradeerde leger hebben zwaar verloren van zijn superieure vuurkracht en tactiek en staan op instorten.

Rusland elimineert in feite de wapens en uitrusting die de VS/Westerse regimes in Oekraïne hebben gestort.

  Als de waarheid de leugen inhaalt

Hoeveel meer er ook wordt geleverd, de overwinning van Rusland was zeker vanaf de eerste dag van de bevrijdende SMO.

Er is niets wat de VS/Westerse regimes kunnen doen om een nederlaag om te zetten in een triomf.

Alleen het grafschrift van het door de nazi’s geteisterde regime moet nog worden geschreven.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Volgende stap naar WOIII – Vicepresident Harris: “De Verenigde Staten hebben formeel vastgesteld dat Rusland misdaden tegen de mensheid heeft begaan”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAlsof het niet bekend was…
Volgend artikelAnalyse van Zelensky’s bekentenis dat zijn troepen Artjomovsk/”Bakhmut” zouden kunnen opgeven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

  • Precies ……en zometeen zijn de wapens op…..is het geld geen drol meer waard……Europa uitgeput en kaalgevreten door een zootje corrupte middelmatige idioten, en zijn we uitgeleverd aan het onbekende…….want we weten weinig tot niets van de Russische aard.

   Maar rotter als dit……!?…….mwah.

   Ik denk het niet .!

 1. Ik heb het westen nog nooit met geen enkele oorlogsmisdaad door de Russen gepleegd met duidelijk bewijsmateriaal zien komen.

  Ze kunnen via msm misschien dezelfde domme die met de mouwen opgestroopt klaar stonden bij de GGD voor hun gifspuit dit wijs maken maar hier trapt geen enkele wakkere in.

  Wij worden van kind af aan gehersenspoeld dat de Russen per definitie slecht zijn. Kijk naar iedere film waar de Russen altijd de bad guy’s zijn.

  Al het zogenaamde bewijs tegen de Russen is gefabriceerd net als al het ” bewijs” dat Rusland verantwoordelijk is voor het neerhalen van MH17 wat net z’n grote leugen is.

  Daar tegenover zijn er zoveel bewijzen gefilmd door Oekraïnse soldaten die er prat op gaan Russische soldaten te martelen en te vermoorden. We hebben de beelden gezien van Oekraïnse soldaten die Oekraïners uit hun auto sleurden en de handen op de rug bonden om ze later dood te schieten en daar de Russen de schuld van te geven.

  Het westen is een smerige leugenachtige nazi staat en ik hoop dat Poetin ons gaat helpen Europa te zuiveren van deze zieke nazi’s.

  • Dat heeft het westen nodig om al hun schulden weg te kunnen moffelen en de bevolkingen te beroven van al hun eigendom. Daarom willen ze WW3, om de grote reset te kunnen uitvoeren. Maar als nu al verliezen van Rusland en de rest van de wereld blijft neutraal, gaat alleen het westen ten onder en verliezen zij alles ook het AZR imperium.

 2. Is deze conferentie enkel bezocht door Navo en westerse landen?
  Of luistert de overige landen toe, weten ondertussen beter en houden wijselijk hun mond? En ondertussen contacten ze de Brics en de Shanghai organisatie?

 3. Tja ze moeten iets verzinnen nu de oorlog ten einde loopt en duidelijk is dat Rusland de winnaar is. Dan maken we mensen toch wijs dat rusland alleen maar kon winnen door vuilspel te spelen. Maakt toch niet uit een smerige leugen meer of minder. Alles behalve de waarheid. Laat ze maar. Al is de leugen niog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel. Deze zomer zijn de poppen aan het dansen en weet heel europa wat voor uitschot er aan de macht is, hun narratief zal vervallen en waardeloos zijn. Wij winnen , niet dat smerige low life uitschot. Maar de ware kindjes van onze Schepper.

 4. Het westen was altijd al goed in hypocrisie. Na de tweede wereldoorlog waren het alleen de Duitsers die oorlogsmisdaden begaan hadden. De processen van Nurnberg waren dan ook een grote farce. De geallieerden wasten hun handen weer in onschuld. Er moet open en eerlijk onderzochy worden of beide partijen zich schuldig hebben gemaakt aan misdaden en dus laten we beginnen met het onderzoek naar de aanslag op Nordstream, de covid-genocide en de biolaboratoria.

 5. Ik ben het helemaal eens met het feit dat Rusland schuldig is.
  Schuldig dat deze bevrijders van het nazisme, in 1945 halt hebben gehouden in Berlijn.
  Schuldig bevonden aan het feit dat deze bevrijders zoveel nazisme hebben laten vluchten naar Amerika.

 6. Hoe langer het allemaal duurt hoe meer wij zien hoe corrupt de grote instituten zijn. Amerika is 1 grote falliete leugen wat al jaren leeft op de centen van Europa. Nu Europa leeg is dankt de US ons af door ons in een oorlog te lozen wat totaal niet rechtvaardig is. Denk dat veel mensen niet weten wat er echt op hun afkomt door al die leugens van de overheden.

 7. Valt het je ook op: Biden volgt precies “Mein Kampf”; bega je een misdrijf, beschuldig dan je tegenstander ervan, keer op keer….
  En zo ook de verslaggevers van CNN de spreken nog steeds over “ongeprovoceerde inval door Rusland” en “misdadige agressie tegen burger bevolking” en zo proberen ze de publieke opinie onder controle te houden.

  Dat in een land waar de waarheid over de moord op Kennedy nog steeds staatsgeheim is….
  ———————————-
  De oorlogs bedoelingen met de ärabische lente”: mislukt
  In Syrie: de USA mislukt door RU ingrijpen
  Oekraine: USA oorlog starten –mislukt
  Afghanistan: de Taliban volledig bewapenen, om oorlog in de regio te starten; nog geen succes
  China-Taiwan: japan bewapenen, en lekker stoken: nog geen succes

  Zou de wereld de USA door krijgen? (hun eigen bevolking niet; die zien niet eens in dat BLM en Antifa door de libs werden betaald; toen Biden president werd, stopten alle activiteiten van die twee)

 8. Het is gewoon weer hetze voeren, door V.S., U.K. en andere Westerse landen.

  Er is geen bewijs voor.
  En RFA, LPR, DPR hebben wel wat anders te doen.

 9. Die transgender heeft met 0% hersens heeft nog steeds niet door dat de enige oorlogsmisdaden die zijn gepleegd sinds 2001 die zij van de VS en hun vrienden van de Anglo Amerikaanse alliantie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in