Italië heeft zondag haar eerste vrouwelijke populistische kandidaat Giorgia Meloni verkozen om het land te leiden. De Italiaanse Centrumrechtse Partij heeft zondag een grote overwinning behaald in de nationale verkiezingen, waardoor Giorgia Meloni de eerste vrouwelijke leider in de geschiedenis van het land wordt, schrijft Thegatewaypundit.com.

In een van haar eerste mededelingen sinds haar verkiezingsoverwinning beloofde Giorgia Meloni woensdag haar volledige steun aan Kiev, nadat zij de felicitaties van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky voor haar verkiezingsoverwinning in ontvangst had genomen.

Zaterdag schortte de Russische energiegigant Gazprom de gasleveringen aan Italië op. Het bedrijf gaf de schuld aan een transportprobleem in Oostenrijk.

Het meeste Russische gas dat aan Italië wordt geleverd, gaat via Oekraïne door de Trans Austria Gas Pipeline (TAG), naar Tarvisio in Noord-Italië aan de grens met Oostenrijk.

Gazprom zei later op de dag in een verklaring dat het transport van Russisch gas door Oostenrijk was opgeschort “vanwege de weigering van de Oostenrijkse operator om de transportnominaties te bevestigen.”

***

De reden, aldus GAZPROM, heeft dus te maken met WIE het gas zou moeten krijgen: Italië… niemand anders.

Maar Oostenrijk wil GAZPROM niet onthullen wie het gas echt krijgt.

GAZPROM heeft Oostenrijk om antwoorden gevraagd nadat Italië had verteld dat het niet de aangegeven hoeveelheid ontvangt. Dat zou betekenen dat Oostenrijk gas dat voor Italië bestemd is, ergens anders naartoe heeft gestuurd.

Omdat Oostenrijk niet bekend wil maken waar het gas naartoe gaat, heeft Rusland het gas afgesloten.

Heeft Oostenrijk gas gestolen dat voor Italië bestemd was? Heeft Oostenrijk het gas omgeleid naar een ander land? Dat willen ze niet zeggen. Nu krijgen ze niets meer.

  Oekraïners in Groot-Brittannië moeten zich registreren voor militaire dienst

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wanneer zal Rusland zijn speciale operatie eindelijk eens echt beginnen?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTsjetsjeense leider wil kernwapens inzetten in Oekraïne
Volgend artikelAls PR telde dan zijn Rusland en Poetin er geweest
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. “Rusland sluit gas aan Italië af enkele dagen nadat nieuwe premier Giorgia Meloni haar steun aan Oekraïne heeft aangekondigd”

  Hoppa zó reageert Rusland op de Young Global Leader Giorgia Meloni die gewoon een van de vele Manchurion Candidates van Klaus Schwab zijn net zoals het Koningshuis, Kaag en Rutte die de show runnen in Nederland om het zo snel als mogelijk met hun henchers het naar de kloten te helpen op een handje vol politici na.

   • Ik ook, maar niet lang meer, zouden anders al die Italianen zo gefopt worden door haar? kijk dat ze een soort Mafia dame is hoor je wel uit haar preken, maar die zijn vaak voor eigen land en dit schaad haar eigen land.
    Of ze moet net als de meesten ook opgekocht of keihard bedreigd worden, if so en heb al meer over haar gehoord, magoed dat zegt niet alles, veel is in het verleden en dat kan zijn om doelen destijds te behalen, bv om niet op te vallen tussen de dieven en ze te bespieden, maar het kan ook echt haar zijn… als ze ook echt dat slechte is, hoop ik dat ook zij snel piiiiep 😉 zoveel slechte mensen op deze planeet, ongelofelijk!

 2. De elite van Oostenrijk heeft het gas gesloten voor de skyresort. Zij hebben niet zo veel gas op voorraad. Goed voor ruzie tussen Italië en de piraten elite uit Oostenrijk.

  • Elite? wat “elite”… het zijn PARASIETEN. Mensen hou toch eens op elkaar dat woord steeds maar aan te praten… het IS geen “elite”, het IS geen “elitair” clubje. Het zijn criminelen. (En ook al zeg je dat het woord “een andere betekenis” heeft, dat is niet zo.) We moeten ophouden met dat hierarchisch denken. In principe is iedereen gelijk, maar diegenen die in overheidsbanen zitten, zijn dienaars. En die moeten hun job goed uitvoeren.

   Maar ik zeg niet dat het moet. Als jij ze graag “elite” wilt noemen, dan doe je dat. Zo laat je weten dat je minder bent dan jouw “elite.” Ook best.

  • Wat werkt zij goed samen met Putin en Trump en de witte hoeden!
   Dit alles keert zich gewoon tegen de miljardenwinst van de gasgargen.

 3. Het wordt steeds gekker en niemand weet wie we nog kunnen geloven. Op alle nieuwssides zijn zoveel tegenstrijdigheden, dat je niet meer weet wie of wat nu nog betrouwbaar is. De een zegt dat Rusland behoorlijk aan het verliezen is, en de ander zegt dat de Russen veel winnen. Hoe zit het nu echt! We worden ieder uur overladen met verschillend nieuws. Straks gelooft niemand nog wat en krijg je verdeeldheid onder de lezers. Ik dat misschien de bedoeling? Doen alle regeringsleiders hier aan mee, en is het één groot toneelspel?

  • Het is geen toneelspel, met al die doden. En ook die gifspuit was duidelijk geen toneelspel. Het is serieuze pap. Dit is de laatste strijd om de wereldmacht te verkrijgen; nu kan het namelijk globaal gehouden worden, met alle technologie die er is. En precies zoals de “Joden” dat al eeuwen willen. Echter, het gaat geen wereldmacht worden, maar een Deel 1 en een Deel 2 Aarde, noord-Aarde en Zuid-Aarde. Rusland is er duidelijk mee bezig, om niet onder het globale bewind te vallen. Hoe meer de NPO en de Telegraaf en de NYTimes etc zeveren dat de “Russen verliezen” hoe meer jij er op kan rekenen dat het niet zo is. Na de verdeling in twee van de wereld wordt het weer een tijdje rustig. En dan brandt het weer los tssen die twee werelddelen, de Grand Finale op Aarde van het mensdier. Zo ver is het nog niet. En dan zijn wij al lang niet meer hier.

   Zolang er de NAVO is, de VS en zijn “Joden”, blijft het geweld bestaan. Er zijn namelijk een paar draadjes los met dat “uitverkoren” volk. (We zitten er mooi mee, want de hele schapenkudde volgt die mentaal gestoorden.)

 4. Nu aardgas steeds zeldzamer wordt in de EU beginnen de lidstaten onderling elkaar de tent uit te vechten. Terwijl er een bron is die onuitputtent is, maar toch gebruikt niemand deze. Omdat daar geen verbruiksmeter op te zetten is. Want het volk mag absoluut geen gratis energie ontvangen. Want dan verdampt de macht over het volk.

  • De machtigen der aarde hebben verschrikkelijke oorlog.
   De burger moet kalm blijven en zal dat ook doen.
   De wolvenroedel heeft het op elkaar gemunt.
   Beter kan het spel, de. Film niet gespeeld worden!

 5. @Immortal: goedzo, vind ik ook.
  Het is kwaadaardig gespuis, tuigh van den richel en ze verdienen het zeer zeker niet zó genoemd te worden.

 6. Elite= de beteren, de hoger ontwikkelden.

  Het wordt met name door linksen verkeerd gebruikt, dit om de Jan Lullen zonder cultuur of ontwikkeling, maar die door links naar voren zijn geschoven, een meerwaarde en functie recht te geven en te rechtvaardigen.

  Zie de waardelozen als Jetten, Klaver, Rutte, Kaag, Olongren.
  Geen toeval dat er zoveel sexueel devianten bij zitten.

  Het is ook daarom dat hethomo “huwelijk”er kwam; dan hadden homo’s het idee dat zij geen devianten zouden zijn, maar “normalen”.

  Werkt dus niet.

  • Verschillende beschavingen zijn ten onder gegaan aan decadentie.
   Decadentie is de situatie, waarin “normaal”wordt wat abnormal is, en omgekeerd.

   Dat is een van de redenen waarom ik RU bewonder; zij zakken niet af naar decadentie, en handhaven oude waarden.

  • We kunnen ze ipv elite, beter Delite gaan noemen, dan weten we over wat voor soort we het hebben en dat we ze graag willen delete.

 7. Personelijk zou ik het wel leuk vinden als er een LNG schip zou worden opgeblazen.

  Disclaimer: dat betekent niet, dat ik mensen oproep om met een roeibootje en een bazooka de Atlantische Oceaan op te gaan om zo’n schip aan te vallen…

 8. Bulgarije heeft een nieuwe gasleiding geopend vanuit Griekenland. Griekenland krijgt via een omweg Russisch gas. Rara waar het gas dan vandaan komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in