De voorzitter van de Russische Staatsdoema, Vyacheslav Volodin, heeft op zijn Telegramaccount een verklaring geplaatst waarin hij oproept tot een internationaal militair tribunaal voor Angela Merkel en François Hollande, schrijft Kurt Nimmo.

“Dergelijke bekentenissen van de vertegenwoordiger van het regime in Kiev en voormalige leiders van Duitsland en Frankrijk moeten worden gebruikt als bewijsmateriaal voor een internationaal militair tribunaal,” zei Volodin.

Hier is Vasily Nebenzya, de permanente vertegenwoordiger van Rusland bij de Verenigde Naties, aan het woord over dubbelhartigheid.

Merkel en Hollande hebben samengespannen om het Minsk-akkoord van 2015 te ondermijnen. Frankrijk en Duitsland stemden bedrieglijk in met de Minsk-overeenkomst die de vervolging van en moord op etnische Russen in Donbas een halt zou hebben toegeroepen, en ook de Oekraïense neutraliteit zou hebben geëist.

Merkel en Hollande spanden samen met de regering van de VS en de NAVO om het akkoord uit te buiten. Het vredesakkoord werd genegeerd om het genazificeerde leger van Oekraïne op te bouwen en ruimte te maken voor de NAVO en haar raketten en tanks voor de drempel van Rusland.

  De VS en de NAVO voeren oorlog met Rusland in Oekraïne... maar Rusland is verzekerd van de overwinning

In het Westen kwam dit complot om een wereldoorlog te beginnen nauwelijks in het nieuws.

Dat verbaast me niet. Hier in Amerika houden de luide, aanhoudende en manipulatieve leugens van de staat vol dat Oekraïne de oorlog wint, wat natuurlijk niet waar is.

Informatie die indruist tegen de grote leugens die dagelijks door de Amerikaanse overheid en haar scriptlezende media worden verspreid, wordt genegeerd. De werkelijkheid staat haaks op de narratieven over de oorlog.

De woorden van George Orwell zijn meer dan ooit actueel.

In zijn roman “Nineteen Eighty-Four” schreef Orwell: “Oorlog is vrede” en “Onwetendheid is kracht”. Beide zijn van toepassing wanneer sociopaten als Merkel en Hollande wordt toegestaan de vrede te ondermijnen en etnisch geïnspireerde vijandigheid, wreedheid, sadisme, marteling, verkrachting en massamoord aan te moedigen.

Volodin zal worden genegeerd. Zijn eis om gerechtigheid zal niet worden gehonoreerd, laat staan erkend door de regering van de VS en haar misleidende bedrijfspropaganda die zich voordoet als “vrije pers”.

Merkel onthulde de waarheid over het verraad van Minsk. Zij zal niet ter verantwoording worden geroepen, zoals de meeste westerse “leiders” boven de wet staan, zelfs als een schending van de wet resulteert in de moord op talloze onschuldige slachtoffers.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetin: “Ze bluffen, en ik zal u uitleggen waarom”Volg Frontnieuws op Telegram

  2024: Op weg naar de Europese revolutie!

Lees meer over:

Vorig artikelGlobalisten volgen planetair script om MENSEN TE VERVANGEN door AI-systemen … u bent nu overbodig
Volgend artikelKijk hoe Klaus Schwab vlucht voor Japanse verslaggeefster in Davos
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Beste man geeft gelijk. De vraag is, krijgt hij ook gelijk of verzand dit verzoek in de bureaucratische machine van de UN?

  Daarom, laat Rusland doorzetten en de overwinning behalen. Eventueel inclusief terruggave van Ukkieland aan Polen, Hongarije en Roemenie.

  Het volk van.Ukraine moet zelf (ook) Merkel en Hollande en de Nato aanklagen bij het ICC in Den Haag voor de 100 – 200.000 duizend (6) ‘onnodige’ doden…

 2. Er duiken toch opvallende vergelijkingen op: in 1939 het niet-aanval pakt met Rusland van Hiltler om hem de handen vrij te geven in het westen, en voor de rest een vod papier. Dezelfde Judasstreek zijn de akkoorden van Minsk. Dan hebben we Davos; zijn dat de niet de jaarlijkse Nürenberger Partei Tagen? En de gouwleider van Nederland die het volk oproept voor “onze” strijd…

  • Als je bedoeld dat het Molotov-Ribbentroppact door de Sovjet Unie misbruikt werd om een latere aanval op Duitsland en het Westen te kunnen uitvoeren heb je helemaal gelijk.
   Lees het boek The Icebreaker en bekijk videos van Victor Suvorov voor iedereen die denkt dat Operatie Barbarossa een ongeprovoceerde aanval was.

   • Nee hoor, in die onzin trap ik niet. Het was natuurlijk dat de Sovjets rustig konden afwachten bij een lange uitputtende oorlog in het westen. Maar daar direct te ver mee doorgaan door te stellen dat zij dan een verzwakt Duitsland z o u d e n hebben aangevald hebben is wishfull thinking.

   • De planning van Stalin was om medio Juni 1941, zijn offensief naar het Westen te starten. De Duitse Wehrmacht was hem echter één of twee weken eerder, te snel af, begin Juni, met operatie Barbarossa. In enkele weken tijd vernietigde de Wehrmacht grotendeels het operationeel klaarstaande aanvals leger van de joodse leider Stalin. Deze was zo zelfverzekerd dat hij ondanks waarschuwingen, niet kon geloven, dat Hitler het zou aandurven het in de aanvalsmodus klaarstaande leger van de Sovjet Unie, aan te vallen. Enkele weken later erkende Hitler dat als hij geweten had dat de Sovjets over 25.000 tanks beschikten en over (ongeveer hetzelfde aantal vliegtuigen), dan had hij geen aanval durven plegen. De Duitse Inlichtingen telden ongeveer minder dan de helft. Zelf telden de Duitsers ongeveer 3000 tanks, en ongeveer hetzelfde aantal vliegtuigen.

 3. Beste mensen

  Eigenlijk moet zo een gerechtshof op Russische grondgebied worden opgericht
  Alle terroristen zullen aan Rusland worden uitgeleverd en daar worden berecht
  Dan moeten Bison Trudodo Putte en meerderen daar hun verantwoording gaan afleggen van waarom deze oorlog in scene gezet
  Zo kan men het ook bekijken

  Dank U

 4. Nou Putin, hier is de deal: Als jij de boel in Ukranazistan opruimt, de Nato tandloos maakt en Merkel en Hollande voor het gerecht brengt, dan ruimen wij, het volk, hier de boel op en brengen het tuig hier voor onze volkstribunalen. En reken maar dat hun geen celletje wacht, maar de strop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in