Alles wat u op dit moment in de menselijke geschiedenis meemaakt, is een script. De planeet Aarde wordt gecontroleerd door de narratief-makers die de scripts schrijven die de nieuwsmedia, wetenschappelijke tijdschriften, universiteiten en culturele pijlers van de moderne samenleving voeden, en die het bewustzijn van de massa’s dwingen met een verzonnen, kunstmatige “werkelijkheid”, schrijft Mike Adams.

Als u het niet eens bent met hun verzonnen, valse werkelijkheid, wordt u beschuldigd van het verspreiden van “desinformatie” en zult u daarvoor binnenkort worden gecriminaliseerd naarmate de wereldwijde aanval op de vrijheid van meningsuiting toeneemt.

Dat script heeft nu een kritiek buigpunt bereikt waar mensen – ooit gewaardeerd om hun arbeidsbijdragen, creativiteit en probleemoplossend vermogen – door de globalistische controleurs grotendeels als achterhaald worden beschouwd.

Nu roept het script op tot de massale uitroeiing van mensen en hun vervanging door AI-systemen.

Het hele doel van de mens was het ontstaan van AI, zeggen luciferistische globalisten

Het primaire doel van de mens tot nu toe, vanuit het oogpunt van de globalisten, was het opbouwen van voldoende middelen en technologie om AI te doen ontstaan. Nu dit omslagpunt is bereikt, is de mens overbodig en vervangbaar.

Daarom is bijna elke regering nu bewapend tegen haar eigen volk. Daarom werd de covid-plandemie gelanceerd, en daarom zijn vaccins ontworpen om op grote schaal onvruchtbaarheid, invaliditeit en dood te veroorzaken.

Dit verklaart ook de opzettelijke sabotage van de voedsel- en energie-infrastructuur, en het vertelt ons precies waarom het suïcidale Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken de wereld naar een wereldwijd nucleair conflict met Rusland leidt.

  WEF beveelt regeringen om te beginnen met sigaretachtige waarschuwingen op vleesproducten

Ze willen ons allemaal dood hebben. Ze hebben zelfs opdracht gekregen om specifieke aantallen doden te maken om hun meesters tevreden te stellen.

U leeft in een groots Truman Show hoofdstuk van de menselijke beschaving waar de luciferistische wereldelite is opgedragen het grootste deel van de menselijke bevolking op de planeet Aarde uit te roeien.

Globalist John Kerry noemt “buitenaardse” krachten die een selecte groep mensen hebben uitgekozen om de wereldwijde uitroeiing te leiden

John Kerry, die sprak op het WEF evenement in Davos, verklaarde onlangs (geparafraseerd) dat “buitenaardse” krachten “geselecteerde” mensen naar Davos brachten om de planeet te redden. Niet om de planeet te redden voor de mensheid, let wel, maar om de planeet te redden van de mensheid. Zoals de Britse Daily Mail verklaarde:

Biden’s klimaatgezant John Kerry zegt dat een “buitenaardse” kracht mensen naar Davos bracht om “de planeet te redden” in een bizarre World Economic Forum toespraak…

Kerry begon vervolgens een toespraak waarin hij de aanwezigen waarschuwde dat “de tijd dringt” om de “ergste gevolgen van klimaatverandering” te voorkomen.

Ja, de globalisten van het WEF geven nu openlijk toe dat ze geloven dat ze door buitenaardsen zijn uitverkoren om miljarden mensen uit te roeien om de planeet te redden van de mensheid.

Ik behandel dit alles en meer in de verbijsterende, bewustzijnsverruimende Situation Update podcast van vandaag:

– Alles wat wij ervaren is gescript door globalisten om de mensheid te misleiden.
– Greta Thunberg en de politie ensceneren haar “arrestatie” bij het #klimaatprotest.
– De grote overgang van MENSEN naar AI is nu aan de gang
– Globalisten zien de mens als volkomen OVERBODIG en wegwerpartikel
– John Kerry beweert “buitenaardse” missie om de aarde te redden (van mensen)
– Het opzettelijk wegnemen van voedsel, energie en financiële infrastructuur maakt deel uit van de vernietiging van de beschaving
– Wij zijn niet de eerste geavanceerde beschaving die wordt vernietigd op de planeet Aarde
– Ellendige tiran Jacinda Ardern treedt af als premier van Nieuw-Zeeland
– Bereid je voor op wereldwijde bankenbevriezing en financiële reddingsoperaties nu banken op de rand van een geldcrisis staan
– Waarde van geweren is de afgelopen 2 jaar explosief gestegen
– Cryptofirma Genesis bereidt zich voor op faillissement als FTX-besmetting zich verspreidt
– Al Gore voert klimaatpsychecampagne met “kokende oceanen” en “regenbommen”.
– Nieuwe experimenten onthullen bijna totale vernietiging van immuunsysteem na VIER covid-injecties
– Canada voert grootschalig programma uit voor het oogsten van organen via agressieve euthanasiepogingen
– Facebook laat naakte vrouwenborsten allemaal toe op het platform als ze beweren trans te zijn
– San Francisco panel eist miljoenen aan herstelbetalingen voor alle zwarten
– Plotseling zal iedereen in S.F. zich als zwart identificeren.

  Eet de insecten: Nederlandse scholen bieden kinderen meelwormen en insecten aan als 'duurzame' vleesvervanger


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Covid: De Nieuwe Wereldorde – Er is iets gevaarlijks gebeurdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGeneraal Armageddon maakt plaats
Volgend artikelRusland eist tribunaal voor Merkel en Hollande
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Dit vertel ik al jaren om me heen, maar iedereen lacht het weg. Iedereen lacht ALLES weg. Inmiddels lachen mensen niet meer, ze zijn sinds cojona allemaal gestopt met luisteren. En als ze er niet omheen kunnen en wel moeten luisteren, dan worden ze agressief. Wat rest ons nog? Vechten of vluchten? Wat staat ons te doen. Onze maatschappijen zit vol met betonrot en nagenoeg iedereen is verandert in een totale zombie. En alles is omgekeerd. Een goed/aardig/liefdevol gebaar is haat en die haat is juist liefde. Egoïsme is de norm, narcisme is de nieuwe vorm van liefde en iedereen werkt zich net de ellebogen naar voren. Kinderen dumpen we zsm op een kinderopvang en ouderen dumpen we zsm in een tehuis en ALLES draait ALLEEN nog om geld, geld, geld. Logisch want geld heeft God vervangen en geld was de eerste grote stap richting AI. We hebben allemaal Terminator, we zijn er bijna, ZIJ zijn er bijna. We worden gekookt als kikkers in een pan. Ik houd mn hart vast voor de zombies die nergend nog wat van begrijpen… dat worden namelijk monsters als dit allemaal eenmaal echt gaat uitkomen. De zombies zullen zich als beesten gedragen zodra er tekorten ontstaan. Pfff… en het wakkere deel van de mensheid zit maar te kijken en te wachten tot alles mis gaat. Want niemand wil oorlog of strijd, niemand wil ellende en bloedvergieten… anders was het er al wel. De mensheid wil het liefst in liefde leven, daarom blijven we passief. Ik bid voor ons allemaal dat we hier doorheen komen. Liefde aan iedereen. Liefde is wat AI niet kan genereren. Liefde is wat er kapot moet om een AI wereld op te tuigen. Perfecte slaven kennen alleen bevelen en angst. WIJ laten ons uit angst klein houden, WIJ laten een handjevol idioten deze hel op aarde bouwen. Wereldwijd zijn het misschien 10 tot 50 duizend demonen die dit allemaal organiseren en paar miljoen topslaven voeren alles uit zodat WIJ onszelf vernietigen. WIJ laten ons besturen!!!

 2. Het waan idee, dat je mensen door A.I. compleet kan vervangen. Zodat ze alle leven op de aarde willen vernietigen, zogenaamd om de aarde te redden. De zogenaamde uitverkorende zijn ook mensen en die moeten zich ook voeden, huisvesten en energie verbruiken, om te overleven. Elk levend wezen is een onderdeel van de aarde, dat nu bedreigt wordt door de hebzuchtige globalisten om alles op de wereld toe te eigenen onder het mom van het klimaat te redden. Redden waarvan?

  Wat ook opvalt dat alleen in het Angelo Zionisten Rijk die een imperium van list en bedrog opgebouwd hebben om mensen tegen elkaar uit te spelen met verdeel en heers principe zodat ze elke samenleving konden plunderen en onteigenen van de lokale bevolkingen. Door de bevolkingen afhankelijk te maken van het uit niets ontstane fiatvaluta. Dat ze zelf onder de noemer vrijheid en democratie plaatsen.

  Nu hun groei model tegen zijn grenzen aanloopt, willen ze de mensheid uitroeien. Zodat hun groei model om de gehele aarde toe te eigenen weer meer perspectieven biedt. Maar sociopaten en psychopaten hebben nooit genoeg, zij willen altijd meer dan een ander. Delen met andere kennen ze niet, want dat gaat dan ten koste van hun zelf. Hiermee is het al duidelijk dat als de globalisten de mensheid uitgeroeid heeft, roeren ze elkaar uit door hun eeuwige onverzadigbare hebzucht. Deze psychische aandoening stopt zodra zij overlijden.

  Door nu iedereen en alles wat leeft te willen controleren en te manipuleren gaat dat makkelijker door alles te chippen en aan het A.I. internet te koppelen. Daarom moeten de samenlevingen eerst alles op elektra omschakelen, zodat met een A.I. computerprogramma alles aanstuurbaar wordt.

  Omdat ze weten dat zij aan de verliezende kant staan, wordt alles ingezet om het tij te kunnen keren. Zodat de hebzuchtige globalisten hun aarde rijk nog duizenden jaren kunnen beheersen.

 3. Laatst “Oblivion” gekeken. Een film met Tom Cruise als hoofdrolspeler (ja ja van Scientology etc.).

  Dat laat precies zien wat ze willen. Eigenlijk is de huidige situatie een prequel op het verhaal van die film. Echt bizar.

 4. ‘Canada voert grootschalig programma uit voor het oogsten van organen via agressieve euthanasiepogingen.’

  Waarom nog oogsten van organen als iedereen weg moet? Voor wat of wie zijn die dan?

  • Beste Mensen

   Voor de Ijsfabriek
   Invriezen om bij eventuele missers alsnog een duplicaat te kunnen klonen

   Heele lijken invriezen hebben dus geen nut
   Nemen te veel ruimte in beslag in de Ark van No Ach

   Per slot van rekening
   Alles is opgebouwd via een samenstelling van bacterien moleculen opgebouwd uit Atomen Energie Golven welken allen kunnen worden opgevangen in materie welk heet Levende Vlees
   Levende Vlees kan alleen worden gemaakt door Levende Vlees
   Iets wat dood is kan niks maken dat levend is
   Levende vlees daarintegen kan wel maken dode vlees
   Dat is wat er dus massaal gaat plaats vinden

   Dank U

 5. Beste Mensen

  Heel goed gezien
  Want de Mensheid is het Grootste gevaar voor en op Moeder Aarde
  Door de miscalculatie van het Alomtegenwoordige te scheppen een God en een Ego in de mensheid te dienen en te bedienen God als zijnde de schakel tussen het Alomtegenwoordige en ALLE WEZENS
  Ten eerste gingen de Goden zichzelf gedragen als het Alomtegenwoordige
  Vervolgens de Mens via het Ego ik
  Als zijnde God boven God

  Lezen de valse Bijbelse boeken kan soms inzichten verschaffen van de originaliteit
  Welk geen boek kan behuizen beschrijven

  Dank U

  • @Ringo Dada…
   ‘Ten eerste gingen de Goden zichzelf gedragen als het Alomtegenwoordige Vervolgens de Mens via het Ego ik
   Als zijnde God boven God

   Lezen de valse Bijbelse boeken kan soms inzichten verschaffen van de originaliteit
   Welk geen boek kan behuizen beschrijven.’

   Mooi gezegd. De echte bijbel is geen boek, de echte bijbel zit in ons ZELF. Als je begrijpt hoe je de valse bijbel moet lezen, kan het idd inzichten verschaffen. Het ego is de slang die ons verleide om een appel van de boom der kennis te eten. Daardoor zijn we los geraakt van alle realiteit, allemaal opgesloten in onze ‘ik’ programma’s weg van ons hart en de natuur. Er komt een apocalypse van het ego ‘ik’.

 6. Als productie en diensten zijn verdwenen door afwezigheid v.d mensheid, dan is de aarde onleefbaar geworden voor de globalisten en veroorzaakt dit hun eigen ondergang!

 7. Een AI is makkelijker te manipuleren als een echt brein.
  Zeker als data van het internet als input wordt gebruikt.
  Waar immers is meer onzin te vinden dan het internet.
  Werkt met algoritmen en dus echt anders dan hersenen.

 8. Een AI zal nooit de waarheid vertellen maar een narratief van haar makers of valse data van gebruikers van systemen gebruiken waar ook nog eens velen bots in vertoefen. Kortom bagger….En al met al niks minder dan een menselijke repeater..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in