De humanitaire held en Russische president Vladimir Poetin is van plan om in zijn land een dorp te stichten waar minstens 3000 blanke Zuid-Afrikaanse gezinnen onderdak kunnen vinden om te ontsnappen aan het zwarte terrorisme in hun thuisland, bericht Bigleaguepolitics.

De plannen zijn om het dorp op te richten tussen de steden Moskou en St. Petersburg als onderdeel van een 5-jarig proefprogramma. Konstantin Klimenko, die de Eurasian International University (EIU) leidt en de algemene vertegenwoordiger van de AIC in Rusland is, bevestigde het nieuws in een verklaring.

“We zijn van plan om 30 nederzettingen in Rusland te bouwen voor Afrikaners die willen immigreren,” zei Klimenko.

Big League Politics heeft verslag gedaan van het psychotische beleid dat door de gestoorde, wraakzuchtige en moordzuchtige zwarte meerderheid op blanke Zuid-Afrikaanse inwoners wordt toegepast:

“Leden van Julius Malema’s militant anti-blanke Economic Freedom Fighters groep eisten de moord op blanke boeren tijdens een politieke demonstratie deze week.

De zwarte terreurgroep scandeerde “dood de boer”, waarmee de blanke kolonisten in Zuid-Afrika worden bedoeld, en “de boer” in een poging om de mensen die het land van voedsel voorzien van hun land te verdrijven. Ze leidden deze haatzangen buiten een gerechtsgebouw als een manier om de rechtsgang te intimideren en hun gewenste resultaat af te dwingen…

De mainstream pers zwijgt wederom nadat de voorzitter van een socialistische Zuid-Afrikaanse politieke partij opriep tot de dood van blanken.

“Jij doodt één van ons, wij doden vijf blanken,” riep Andile Mngxitama tijdens een zaterdagse bijeenkomst waar hij opriep tot revolutie. “We doden hun kinderen, we doden hun vrouwen, we doden hun honden, we doden hun katten, we doden alles wat ons in de weg staat.”

Mngxitama is de voorzitter van de Zuid-Afrikaanse socialistische Black First Land First Party (BFL)…

Mngxitama’s uitspraken zijn de zoveelste in een reeks van oproepen tot de dood van blanken in Zuid-Afrika, dat op de rand van een burgeroorlog staat, die door de Westerse pers onvermeld zijn gelaten. In feite heeft de media haar pijlen op Trump gericht, door te beweren dat de oproepen tot genocide op blanken in Zuid-Afrika een witte supremacistische windhoos zijn die door president Donald J. Trump in stand wordt gehouden.”

Zuid-Afrika is een voorbeeld van wat er gebeurt als diversiteit en multiculturalisme een land in hun greep krijgen. Het is geen verrassing dat de VS en andere Westerse mogendheden graag de andere kant opkijken. Maar Rusland, in al zijn glans en glorie, onderneemt actie om te voorkomen dat er een potentiële genocide plaatsvindt. God zegene Poetin en moge zijn volk gedijen en bloeien!

  Miljoenen EU-burgers hopen dat Poetin wint en hier wonen ze

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Opnieuw een boerderijmoord in Zuid-Afrika – 21-jarige vermoord en met touw om zijn nek vastgebonden aan paalVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNooit vergeten: Linkse mensen toonden hun ware autoritaire kleuren tijdens de Covid
Volgend artikelNederlandse burgers organiseren patrouilles met app-tracking en arresteren migranten (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

67 REACTIES

  • Inderdaad. Stuitend toonbeeld van wie er het voor het zeggen hebben in het asielbeleid. Pas een video gezien van mw Kersenboom van FvD die een gezin interviewde. Die mensen zouden een aanwinst zijn voor Nederland. Bovendien waren hun grootouders Nederlanders!

 1. Beste Mensen

  Dit word gedaan om inteelt in eigen land zoveel mogelijk te minimaliseren
  Immers inteelt leid tot Afwijkingen Handicapten
  Zie de Famillies die onderling liggen te rolle bollen
  De meeste van die gezinnen krijgen kinderen met Voorgenoemde gevallen

  Trouwens word er geen afscheidings muur gebouwd om die Getto
  Want de Nazaten Ex Columbus klein kinderen
  Het zit hun gewoon in het bloed
  Kannibalisme Moorden dood en vertier als vreugde feesten en ontelbaar veel meer Negativiteiten

  Maar de Russen zijn slim genoeg

  Die Blank bezetenen
  Witte mensen welk naar Rusland worden over geheveld
  Die zullen zeker jaren lang van top tot teen worden onderzocht op allerlei niveau’s
  Om zo meer over de KwallenRas de Doorzichtigen het Blanke te weten te komen

  Dank U

   • Beste Mensen

    Toch iemand die zijn/haar best heeft gedaan om te lezen
    Niet begrepen is geen punt
    Begrip komt veeel later pas
    Bij terugblik
    Dat is het WOORD
    Bekend uit de Bijbel

    Dank U

     • Beste Mensen

      Dat wat hierin deze link staat beschreven
      Is mede dankzij de jaren lange onderdrukking gecreëerd geschapen in scene gezet opgelegd door de Negatieve Entiteiten de Onderdrukkers zoals de Kukkele Kuu Clans
      Als de mens zich maar even open stel sijpelt alle kennis mede dankzij het Alomtegenwoordige naar binnen

      Nu word die opgelegde kennis als het ware de “Hun” Barbaarse Bijbel verkondigd
      Door de Nazaten van diezelfde Kukkele Kuu Clans

      De ogen gaan open via verdrijven het vuil op het Hart
      M.a.w. door in Hetzelf de afstand te scheppen lopende van Haat naar Liefde toe

      Dank U

     • Beste Mensen

      Waar zijn de termen
      Graaf , Adel , Hartog , Baron
      Koning , Keizer , Admiraal op gestoeld ??
      Sla de Geheugen op na
      Vervolgens die theorie iets vervormd anders verdraaid Barbaars Moordlustig Kannibalistisch opleggen een geweldloos levende met Liefde in pacht hebbende Wezen
      Is dat realistisch ?

      Dank U

    • “mooie wartaal”? Heb jij je laten betoveren? Weet je wat hij beweerd? Dat de boeren, ooit protestantse Nederlanders, oprechte christenen, racisten zijn omdat ze van de organisatie van Albert Pike zijn. Die satanist van de vrijmetselarij die de orde van de gouden ring: de cyclos clan oftewel de Ku Klux Klan heeft opgericht.

     Die apartheid is niet van de ene op de andere dag ontstaan. Dat is ook niet uit racisme maar gewoon praktisch. Ga maar eens kop aan komt in een rij staan met zwarten. Kijken hoe lang je het volhoud voor je wegrent van de stank. De zwarten daar zijn totaal onverantwoordelijk. Ze zien het nut niet in van zorgen voor het eten van morgen, eten verbouwen. Of een huis bouwen wat niet zo wegwaait. Maar ze zijn wel jaloers op de boeren wat hun welvaart komt volgens hen zo uit de lucht vallen en zij hebben daar ook recht op! Die boeren willen alleen een land opbouwen en steken daar al hun energie in.

     En die moordende en rovende demonisch bezeten Xhosa zijn de slachtoffers? Wie worden er nu afgeslacht dan? Wie branden boerderijen plat en roven alles weg. Er blijft niks over van het land als er niet snel wat gebeurt. Want van platgebrande boerderijen zonder arbeiders om te zaaien of bemesten komt geen opbrengst.

     Alles wordt omgedraaid

     En dan nog even op dada zelf… Hij gaat stiekem nog even de bijbel door de modder halen en de naam van God misbruiken. Hij spreekt niet voor God maar voor een demon. Je ziet het pas als je het door hebt.

     Hij draait alles precies om met zijn religieuze wartaal. Satan is een leugenaar en een rover. Hij brengt je in verwarring en slaat zijn slag.
     Met zijn ‘beste mensen’ en ‘dank u’ zaait dada verdeeldheid want het lijkt zo beleefd. Maar wat hij zegt is allesbehalve beleefd.

     • Beste Mensen

      Het beste is niet lezen
      Maar de Waarheid doet pijn en gaat knagen aan het geweten
      Dus leest men het toch
      Ookal brengt men dan misschien met pijn en moeite wel het lef op om af en toe te trachten een tegen reaktie te geven
      Dat lukt dan ook wel
      Zonder daarop een tegen reaktie te ontvangen
      Of over het hoofd gezien door schrijver dezes
      Hierbij gaat men dan in verbeelding krijgen
      Had dus groot gelijk
      Daarom geen reaktie terug ontvangen
      Dat geeft niks hoor
      Ben geen inteligent persoon
      Heel dom Super Dom
      Ken niks Weet niks
      Schrijf maar wat het Alomtegenwoordige laat opschrijven
      Meer niet

      Dank U

  • Mijn reactie op dit dwaallicht Ringo dada is helaas onderaan terechtgekomen.

   Volgens mij is hij zelf bezeten. Hij beheerst de ‘kunst’ van het trollen perfect. Eigenlijk moet daar niet op gereageerd worden.

 2. “Rusland creëert een dorp voor blanke Zuid-Afrikaanse vluchtelingen om aan het zwarte terrorisme te ontsnappen”

  Logisch toch Zuid-Afrikaanse migranten met agrarische kennis zijn welkom, in Nederland worden onze voedselvoorziende boeren langzaam een voor een later in grote groepen de nek omgedraaid volgens de WEF Doctrine The Great Reset.

 3. Goed idee voor in ons land. Een dorp voor moordenaars, verkrachters, pedofielen en homo’s. Dorpen met een hoge muur eromheen en iedereen die zijn kop boven die muur durft uitsteken kop af. Mies Boumans ons dorp.

  • @jan2, voor WOII was in Amsterdam-Noord een ‘woonschool’ met de naam Asterdorp waar aso’s moesten leren netjes te wonen, alvorens ze mochten doorstromen naar een ‘gewone’ wijk.

   • As je hier in de bijlmer je kop buiten je balcon steekt dan is er grote kans dat er een huisvuilzak in je nek ploft. Dan is er nog de faecalien in de lift en trappenhuis en bergen huisraad bij de container.

 4. Ze doen hun best maar ginder, als ze de blanke boeren daar vermoorden, en of weg jagen, zullen ze er zelf achter komen, dat het wel dezelfde boeren zijn die jullie 20 jaar van eten hebben voorzien, en nu moeten ze weg, met gevolgen van dien, ik zie ze nu al honger hebben.
  En Jan 2, die boeren horen niet in die linkse kliek.

  • precies , alle blanken weg en na een paar jaar is het weer een jungle en kunnen ze weer achterna gezeten worden door leeuwen.
   ik zou gewoon vertrekken.

 5. Ik heb het gelezen, geweld en moord vanwege iemand zijn ras is natuurlijk desduivels, het ene geweld is niet goed te praten na het andere geweld, mensen radicaliseren door in een samenleving te leven die vermoedelijk heel erg langs elkaar leven in plaats van samen, ik weet dat Zuid-Afrika van nu er erg slecht aan toe is, het verleden is dat natuurlijk ook niet voor andere Zuid-Afrikanen, die geen eens konden stemmen, geweld en moord is een neerwaartse spiraal, maar niet selectief zijn en het ene goed praten en het andere niet.

  • Je generaliseert. Niet alle blanke Zuid Afrikanen zijn boeren. Zegt ‘The Boer war’ je iets? De Engelsen hebben het land veroverd en het bestuur werd net zo racistisch als in India. Ga eens luisteren naar Afrikaners die over hun land vertellen.

   • Beste Mensen

    Zoals overal door het Blank Bezetene
    Wat is Blank ??
    Het KwallenRas de Doorzichtigen Heet De All Aliens
    Beste schrijver geen èèèn mens is dat .
    Maar daardoor kan een Zwakke dier Mens worden bezeten
    Vervolgens door overname van dat belichaming gaat die BLANKE de Mama Aarde terroriseren
    Meer niet
    Mensen zullen versteld staan
    Als die de zeggens van de Huidig meest bezochte persoon ter wereld op Internet alsook in Live
    De Heiligheid Shri Dhirendra Krishna Shastri gaat vertalen en beluisteren
    Er bestaan meerdere Heiligen naast Hem
    Die zijn niet zo populair
    Zoals voorgenoemde
    Zowel jonger als ouder dan Hem in leven

    Kan een paar namen van heen gegane Heiligen door toedoen van de Domme mensen opnoemen
    Jezus Mezus OnzeZussen Mama’s Papa’s
    Shri Rajneesh Bhagwan Ji
    Shri Joga Ananda Parama Hamsa Ji
    Shri Nisarga Datta Maharaaj Ji
    Shri Hazur Maharaz Darshan Das Ji
    Er zijn meerderen

    Dank U

 6. Zodra de blanke boeren weg zijn uit Zuid Afrika krijg je hetzelfde als ia Zimbabwe is gebeurd dat de zwarte bevolking niet weet hoe ze agrarische bedrijven moeten runnen.
  Daar liggen nagenoeg alle landerijen onbewerkt erbij en er is geen productie meer.
  De inflatie is daar meer als 1000% gestegen en de honger enorm.

  Ik verdenk westerse invloeden ervan om totale chaos te veroorzaken waarbij de bevolking aldaar elkaar gaat uitmoorden zodat de machten achter de schermen op de overgebleven bevolking hun invloed kunnen toepassen(geld) om in die landen meer in de greep kunnen houden m.b.t. grondstoffen, militaire bases, enz.
  De-populatie zal vast een bijkomend voordeel zijn.

  De zwarte Afrikaanse bevolkingen wordt naar mijn mening gestuurd en gemanipuleerd met bedoelingen die de meesten niet in de gaten hebben.
  Wat betreft manipuleren van bevolkingen;
  Kijk naar WW2 m.b.t. de jodenvervolging.
  Kijk naar ons m.b.t. de oorlogen in Irak met die zogenaamde massa vernietigingswapens.
  Kijk naar ons m.b.t. het excuus voor de oorlog in Joegoslavië.
  Kijk naar de manipulatie van zo goed als de hele wereld bevolking m.b.t. Corona.
  Allemaal gebeurtenissen waar achteraf blijkt dat hele bevolkingsgroepen misleid zijn.
  En hele massa’s tuinen er telkens weer in.
  Zien we het al weer gebeuren?
  CO2
  Stikstof.
  Opwarming.
  Klimaat verandering.
  En daarna wellicht aliens
  We hoeven geen helderziende te zijn om e.e.a. in de gaten te hebben om de toekomstige gebeurtenissen te voorzien.
  Het enige wat men hoeft te doen is jezelf vragen te stellen waarom dingen gebeuren die er gebeuren.
  Wie er baat bij heeft dat die dingen gebeuren.
  Dat kost tijd, dat weet ik.
  Bij een echte interesse in het leven in het algemeen en voor jezelf, MAAK je daar tijd voor.
  Blijft echter de persoonlijke interesse hangen bij; vakantiebestemming, Netflix, Facebook, het vierkante schermpje van de mobiel, tja, dan wens ik je succes bij de onvoorziene gebeurtenissen die jouw leven flink op z’n kop kunnen zetten waar je niet op bedacht was.
  Improviseren is niet iedereen gegeven.

  • Tigron,
   Het zou zo maar kunnen dat mensen gemanipuleerd worden, Zimbabwe is een zeer slecht voorbeeld, vergeet natuurlijk niet wat het met mensen doet als je opgroeit in een zeer racistische samenleving, het vroeger Zimbabwe of het Suid-Afrika met zijn apartheid, nee ik praat dat gedrag niet goed, goede leiders zijn belangrijk en die zijn er denk ik niet, die juist niet denken in wit en zwart, boeren zijn zeker belangrijk, nog meer in armere landen.
   Amerika is voor vele Nederlanders een voorbeeld, daar is de gezondheidszorg niet voor alle Amerikanen te bereiken, in Cuba is dit wel het geval, vind ik wel erg belangrijk, vergelijk Cuba eens met het Haitiaanse land wat dichtbij Cuba ligt, hoe leiden zij dit land, ik denk dat dit land nooit wat gaat worden en zo denk ik ook over Zombabwe, misschien dat Zuid-Afrika ook wel die kant op gaat, kan ik alleen maar verdrietig noemen, BRICS landen geeft mij wel hoop, of de leiders in Niger,Burkina Faso en Mali die vermoedelijk gewoon hun land willen doen leiden met soeverein te leiden zonder buitenlandse inmenging, ik ken die leiders niet maar ik denk tot nu toe positief over hen, krijgen zij de kans om iets op te bouwen? Ik hoop dat, bijvoorbeeld Afghanistan, als die bevolking daar die Taliban willen en niet in opstand willen komen dan moeten ze dat lekker zelf uitzoeken daar, waarom heeft het Westen rechten die andere volkeren worden ontzegt, daar heb ik wel grote problemen mee, of we hebben rechten voor allemaal of voor niemand!

   • Beste flardinga,
    ik kan mij in jouw reactie goed vinden.
    De invloed van de BRICS landen heb ik niet besproken omdat mij reactie dan wel erg lang zou worden waardoor mogelijk mensen eerder afhaken om te lezen.
    Jouw reactie geeft een goede aanvulling in het totale plaatje.

   • Wat is er trouwens mis met apartheid?
    Rassenvemenging zoals de psychopatische globalisten het willen levert alleen maar een grote teringzooi op.

    • ieder heeft een podium hier, ik hou niet van racisten of nazi’s en U vind apartheid geen probleem, dan scheiden hier onze wegen, alleen hou ik mij aan mijn woord en Kaag niet Futte, krom vind ik het ook als je het erg vind dat je als individu niet mag beslissen of je een spuit zou nemen vanwege covid-19, daar ben ik het mee eens maar als mens niet sex mag hebben (buiten kinderen) met wie jij wilt dus wit met zwart of vrouw met vrouw, ik denk dan jij beslist over jouw lichaam en dat gaat dus om sex of om prikken, zou eens lezen hoe het is geweest onder de apartheid voor de oorspronkelijke bewoners van Zuid-Afrika of de Palestijnen onder de illegale bezetting door Israhel!
     Zuid Afrikaanse boeren verdienen normaal behandeld te worden net als Joden,Moslims, Palestijnen of zwarte Afrikanen, dat is mijn mening en die zal ik NOOIT wijzigen, al krijg ik de hele site hierover mijn mening,racisme of nazisme ik spuug erop, ik laat mij even gaan maar dat moet toch kunnen want het vrije woord is ook voor mij, wens U een fijne dag toe ondanks onze verschillen van mening.

       • Anti,
        Lees mijn bijdrages en ik geef al heel lang toe dat ik uit de wat men vroeger noemde de progressieve hoek kom, hoe is de apartheid geweest denkt U voor de oorspronkelijke bewoners van Zuid-Afrika dan?
        Ik stond en sta als witman achter hun strijd voor gelijke rechten in dat land, ik zie wel dat er zeer sterke overtuigingen zijn hierop de site, ik ben slechts een gast, ik durf af te wijken maar bovenal geloof ik niet in alles wat hier neer gekwakt wordt als waarheid, soms is het zo extreem en dan kan ik er niks mee, zoals ik reeds schreef, ik ben een gast op de site en die site is zeer Rechts, U zult toch wel inzien dat ik zeker niet mensen probeer te bekeren of zo, bovendien val ik inmiddels nergens meer onder, de corona, de oorlog of de transgenders, hebben mij anders laten denken, echter mijn achtergrond verloog ik niet, waarom zou ik maar dat ik mij vrij kan uiten daar ben ik dankbaar voor, ik ben een echte anti nazi, U noemt mij lefty, ach het is slechts een hokje, ik denk al zolang juist niet in hokjes want als je denkt in hokjes kun je soms ook echt niet verder komen in een gesprekje want je oordeel is er al voor dat je begint te praten, zo sta ik er niet in, mijn groet aan U !

     • Flardinga,
      “lezen hoe het is geweest onder de apartheid voor de oorspronkelijke bewoners van Zuid-Afrika of de Palestijnen onder de illegale bezetting door Israhel!”.

      Je mag de linkse propaganda best eens omruilen voor feiten. En je eens inlezen in de geschiedenis. Want deze leugens blijven maar voort etteren.

      Ga eens opzoeken wat ‘oorspronkelijke bewoners’ zijn van Zuid-Afrika en Israël.

      Zuid-Afrika was voornamelijk onontgonnen gebied. Tot de Nederlandse boeren daar gingen bouwen.

      Israël is het land van Israël (verbazend, niet?). Israël is de nieuwe naam van Jakob uit de Bijbel. De kleinzoon van Abraham die het land inkwam toen er nog niemand woonde. Alleen plaatselijk, en dat kocht hij van zijn eigen geld van Jebus.
      Toen er hongersnood kwam is Jacob ’tijdelijk’ naar Egypte verhuisd waar zijn zoon Jozef het land gered had en daardoor onderkoning was geworden. Dat duurde uiteindelijk 400 jaar, waarin het volk tot slaaf gemaakt was en Mozes hen terugbracht naar het land Israël. Dat was ondertussen ingenomen door de Kanaänieten en Filistijnen uit Kreta. De Kanaänieten waren kinderofferende reuzen (genetisch corrupt) en moesten verdreven worden. De Filistijnen woonden aan de kust en bleven eeuwenlang de aartsvijanden van Israël tot koning David ze versloeg.

      Toen de Romeinen in 70 AD de joden te irritant vonden worden hebben ze het hele land platgegooid, de tempel verwoest, een miljoen joden vermoord en de rest verdreven (diaspora). En toen noemden ze de provincie ‘Palestina’ om nog eens extra zout in de wond te wrijven. In 70-1900 woonden er enkel nog een paar Joden en wat Arabieren. Het land was onderdeel van het Ottomaanse Rijk en heeft al die tijd praktisch braak gelegen en was nooit onafhankelijk.

      Pas in 1918, na de val van het Ottomaanse rijk werd het land onder Brits bestuur, protectoraat Palestina genoemd. Onder dezelfde joden hatende Romeinen dus (Brits koningshuis stamt af van de Romeinse keizers). De Joden die er woonden werden Palestijnen genoemd. Met opzet.

      Na de 2e wereldoorlog en de Holocaust werd door het VK en de VN besloten het Britse protectoraat Palestina en Trans-Jordanie op te splitsen en de Joodse vluchtelingen een veilig thuisland te geven. In 1948 werd Jordanië aan de Arabieren gegeven en GEHEEL Palestina werd in 1948 de staat Israël.

      Met als gevolg dat alle moslim staten die bloed roken en volgens de Koran de opdracht hebben de joden uit te roeien, de jonge staat vol uitgemergelde concentratiekamp slachtoffers de oorlog te verklaren. Ze vroegen de paar lokale Arabische bewoners ‘even’ plaats te maken en naar Gaza te verhuizen, terwijl zij de joden ‘even’ in de zee zouden drijven. Die ILLEGALE INVASIE is op een wonderbaarlijke manier mislukt. Die dag noemen de Arabieren de naqba. De dag van de grote ramp.

      Israël hield stand en zo ontstond een smal onverdedigbaar streepje land met Tel Aviv als hoofdstad. De grenzen van 1948. De ‘westbank’ werd ingenomen door Jordanië (dus hoezo illegale nederzettingen?) En Egypte lijfde de Gazastrook in.

      En toen ineens, voor het eerst in de wereldgeschiedenis, werden de Arabieren en Egyptenaren die daar zijn gaan wonen ‘Palestijnen’ genoemd. En al die tijd zijn ze door hun ‘moslimbroeder naties’ daar in gijzeling gehouden. Zij blijven aanslagen plegen op onschuldige burgers met messen en bommen en dagelijks raketten. Vanwege hun Jodenhaat. Gesteund door talloze resoluties in de VN veiligheidsraad, geld van NGO’s en regeringen. Ze hebben een hele propagandaindustrie ook wel pallywood genoemd. En plaatsen hun lanceerinrichtingen op scholen, hospitalen en verschuilen zich achter kinderen.
      De Israëlis geven ze eten, water, elektriciteit en ziekenzorg. En nog blijven ze schieten.

      En dat noem jij Israhel? Apartheid? Illegale bezetting? Israël is een democratische oase van beschaving en menselijkheid in een woestijn vol terreur en dictatuur.

      • DS,
       Het land van de Davidster is door Amnesty International als Human Rights Watch beoordeeld als een apartheidsstaat met alle argumenten,feiten die daarbij horen, Zuid-Afrika is nu denk ik in slechte doen omdat er slechte leiders zijn nu, U mag Mandela als een terrorist beschouwen, hij scheidde van zijn vrouw omdat hij hoorde wat zij had gedaan, ben geen dominee, groet aan U!

      • Beste Mensen

       Groot gelijk IsraHell
       De oversteek van Is – Lam naar Azië
       De Eerste Nieuw gestichte Europa in Azie
       Te weten in Arabië een deelstaat van Bharata
       Daar zal spoedig een einde aan komen
       De realisatie proces neemt kwadratisch vermenigvuldigend toe
       Zie de Koning van Arabië
       Het verstand draait weer bij van bezetenheid door de All Aliens naar neutraal normaal mens zijn

       Dank U

    • Wat ik al vaker schreef, mensen moeten elkaar met rust laten. Je zie toch ook geen duiven met mussen samenwonen. Soort zoekt soort. Je moet mensen niet dwingen… Dat leidt weer tot gedragsoplegging en culturele verwarring daardoor. Overal shit in the end…

     • Helemaal gelijk. Zoiets heeft niets met haat te maken. De ‘maakbare samenleving’ heeft zijn wortels in het marxisme, en bij het idee van het los laten schieten veel mensen in een stuip.

   • Kijk..

    Albert Pike: opperrechter van KKK en vrijmetselaarsleider

    ´Hier we zien de maçonnieke oorsprong van de Ku Klux Klan. Het werd opgericht in Pulaski, Tennessee, in 1866 door 6 Confederate Officieren. Een van hen, en de eerste Keizerlijke Tovenaar van de KKK, was een voormalig Zuidelijke generaal en vrijmetselaar, Nathan Bedford Forrest. Albert Pike bekleedde het ambt van opperrechter van de KKK terwijl hij tegelijkertijd Soeverein Grootcommandant van de Schotse Vrijmetselarijritus, in de zuidelijke jurisdictie. Overal waar we tegenwoordig komen, zien we de occulte verbinding tussen organisaties van de Nieuwe Wereld Orde, vooral in valse religieuzen Denominaties.´

    Leer verder:
    https://jesus-is-savior.com/False%20Religions/Freemasonry/ku_klux_klan.htm

   • Beste Flardinga.

    Wat ik lees uit jouw reactie zo gauw het woord ‘apartheid’ naar voren komt, dat je een wel heel eenzijdig beeld hebt. Het is precies het verhaal van de anti-apartheid propaganda van eind vorige eeuw. De werkelijkheid is veel genuanceerder. En de echte geschiedenis is ook héél anders dan jij het weergeeft.

    Apartheid is geen vies woord. Het is vies gemaakt door socialistische atheïstische propaganda. De van oorsprong Nederlandse protestantse boeren zijn gristenen van de oude stempel. Die zijn niet racistisch uit kwade wil. Maar zij moesten wel met een werkelijkheid omgaan van een instroom van zwarte mensen met een compleet andere heidense cultuur. Geen arbeidsethos, geen eigendomsrecht, geen hygiëne, geen artsen, geen scholing, geen wetenschap, geen techniek. Uit zelfbescherming moet je dan wel grenzen trekken en jezelf apart houden. Gewoon pragmatisch.

    En daarna kwamen ook nog de Engelsen de boel overnemen. Zo kreeg het on-Nederlandse woord apartheid een Engelse racistische inhoud van apart-hate. Het zijn vooral de arrogante Engelsen die er racistische inhoud aan gaven.

    De anglicaanse/Katholieke Engelsen (freemason elite) vinden zichzelf een master race. Protestanten weten dat we allemaal van Adam en Eva afstammen. De protestanten hebben met de katholieken ook de jezuïeten er uit gebonjourd. Dat is ook de reden dat Japan alleen via Holland contact onderhield met het westen.

    • Beste Mensen

     Mensen die nog steeds door het Blank bezeten zijn
     Die mogen Europa verder vernielen alles kapot maken naar de filistijnen helpen ontginnen
     Plunderen uitbuiten zogenaamd opbouwen
     Er valt niks op te bouwen beste mensen
     Anders
     Bouw dan Europa op ?
     Waarom gaat men het geluk ergens anders zoeken blijf in eigen land
     Wij Mos te Slims Aanhangers van Shaytaan = Satan bezetenen bekend als De Enige Echte Moslims door GESPLETEN TONG mentaliteiten GodZoete DuivelZure Europeanen hebben niks in Afrika te zoeken zo ook in Azië
     Waar een mens leeft daar hoort die te vergiftigen vernielen Mama Aarde naar Harte lust
     Brand de Oerwouden van Europa plat …
     Hmmm ???
     Die zijn er niet meer
     Nee … de Bezetenen door het Blanke hebben dat reeds Eeuwen geleden al gedaan
     Dus zijn die onder veele schuilnamen als Colen in Bus en meerderen
     Valse indentiteit slechtheden goed pratende de wereld over gaan trekken plunderend moordend alles rechts geldig verklarende
     In zogenaamde Wetboeken vast leggende
     Alles wat wij doen is goed
     Als jullie exact hetzelfde doen dan is dat fout
     Alles wat jullie doen is slecht
     Als wij niet douchen dan zijn wij nog altijd schoon
     Want het vuil is gelijke ons huid
     Stiekem stinken wij veel erger
     Maar alles in ons eigen Ego ik belang recht praten
     Als jullie niet douchen dan stinken jullie
     Dan zijn jullie vies
     En meer Rommel

     Niet voor niets is NU heel Nederland bezaaid met beelden en ingebedde beelden in Grote oppervlakten aan muren van Gebouwen van de Wijlen Heer Nelson Mandella met Super teksten eronder om de Blankheid uit de bezeten Dieren Uitzienden als mensen
     Het Blanke langzaam maar zeker uit die te helpen verdrijven
     NOGMAALS om de door het All Aliens bezetenheid te verdrijven
     Zodat er een puur en zuivere Witte Mens over blijft aan dat diersoort welk èèn van de 5 Dieren Mensen vertegenwoordigen op Mama Aarde
     2. Rood 4. Zwart 1. Bruin 3. Geel 5. Wit
     Neem notitie van deze schrijven beste mensen

     Dank U

  • Tigron
   augustus 12, 2023 at 12:29
   Juist en goed verwoord.
   Ik (59) ben altijd de dwarsligger geweest.
   De laatste 3,5 jaar weet ik eindelijk beter.
   Ik ben wakker en laat me niet alles voorkauwen.
   Denk en ga bij mijn gevoel en geweten te rade, dan komt het wel goed.

 7. Hoe komt het dat ik niet verbaast ben dat het socialistern zijn die oproepen tot dit soort weerzinwekkende zaken. Het zijn bijna altijd socialisten en communisten die tot dit soort zaken overgaan. Uiteraaard op onze buur in het oosten een aantal decennia geleden want we weten allemaal dat hij extreem rechts was want was van de Nationaal Socialistische Democratische Arbeiders….. oh wacht.

  Groeten,
  Hugo

 8. de boeren zijn een nest van Hollandse bloedzuigers…deze zwaar bewapende Super-Nazis hebben het er naar gemaakt..honderdduizenden zwarten werden vermoord en of op gevangenissen zwaar mishandeld..eens een ongerepte natuur met een vreedzame bevolking voor zolang de mens zich kan herinneren werd kapotgemaakt door het overbewapende Engelse legers en de Hollandse boeren..vochten tegen elkaar om een land dat niet eens van hun was..de Oorspronkelijke bevolking werd uitgebuit door de snelgroeiende blanke moordenaars…het is de hoogste tijd dat recht zijn waarheid krijgt op eist…de o zo onschuldige blanke boeren hebben dit veroorzaakt en betalen nu de prijs..hopenlijk met dubbele rente…de schrijver van dit artikel is aan één oog blind en aan het andere vuile oog ziet hij niet goed..het is een opruiend artikel …vergeten is Nelson Mandela die 30 jaar lang op een eiland in de gevangenis zat voor…hé weet iemand dat ????? en duizenden anderen..en de blanken voerden de apartheid in zoals Nooit gezien..dood aan de boeren is een terecht gevolg aan de blanke wrede bevolking..wat een smerig opruiend artikel Walgelijk meer iets voor Oekraïne..er is nooit een woord gerept over de kinderverkrachtingen en gemartelde en opgehangen zwarte mannen en vrouwen…en nu komen de ratten met foto’s van 1 dode blanke zelfs hier op FN…

  • “eens een ongerepte natuur met een vreedzame bevolking voor zolang de mens zich kan herinneren werd kapotgemaakt door het overbewapende Engelse legers en de Hollandse boeren..”

   Linkse prietpraat. De Zoeloes hebben de daar aanwezige inheemse Bosjesmensen uitgemoord en verdreven, en die waren ook niet de eersten.

   • Beste Mensen

    Hier is deze link is dus het zicht van de door Blanken Bezeten Witte Mensen uitgebeeld
    Helaas kunnen die er niks aan doen
    Want De Al Alien Wint altijd van de voortijdig gehersenspoelde met de Paplepel bewerkte dieren wezen genaamd Mens via het KwallenRas de Doorzichtigen het Blanke
    Area 51 wel eens van gehoord ?
    Hoe word getracht de volledige mensheid langzaam maar zeker over te nemen door de Negatieve entiteiten
    De Kinder animatie film Avatar misschien gezien ??
    Een boom die alle levens heil bied
    Word door een Blank bezeten gehandicapte Witte Persoon kapot gemaakt
    Tot en met de worlllllptels uit de grond gerukt
    Zoals de link van beste Anti Christ Zit in het Vaticaan 12 Augustus 2023 22:35 uur verkondigd
    Waarom vinden deze taferelen Plaats ?
    Heeft men zich dat wel eens afgevraagd ?
    Niet doen ?!
    Nergens voor nodig
    Lang leve de Lol
    Zolang het Ego ik maar de Lakens kan blijven uitdelen regeren

    Dank U

  • Jonge jonge. Wat een oude socialistische propaganda ben je aan het uitbraken hier.

   Nelson Mandela werd heilig verklaard door de elites die een leider zochten voor de revolutie om het welvarende zuid-afrika over te nemen voor de grote corporaties.

   Nelson Mandela was een terrorist en een moordenaar. Hij zat terecht vast op Robbeneiland. En zijn vrouw Winnie was een corrupte uitbuiter en nog veel ergere gewetenloze moordenaar die jongens met 3 autobanden om zijn nek liet verbranden. En ondertussen flink geld opstreek van alle ‘anti-apartheid’ NGO’s. Ik denk dat Mandela toch wel veranderd is in de gevangenis want hij is na vrijlating vrij snel van haar gescheiden.

   “Hollandse bloedzuigers”? “Super Nazis”? Waar haal je die pertinente leugens vandaan? Zullen we het nog eens over Leopold hebben met zijn rubberplantages in de Congo? Je moet als Belg wel lef hebben hè?

   Zullen we het maar gewoon bij de feiten houden en als goede buren met elkaar omgaan.

   • Nelson Mandela (1918 – 2013) is op 11.02.1990 vrijgelaten na een gevangenschap van 27 jaar.
    Op 09.11.1841 is de latere koning & vrijmetselaar Edward VII geboren. Op 08.12.1842 (8 + 1 + 2 = 11) kreeg hij de titels prins van Wales en graaf van Chester in de schoot geworpen. Als vrijmetselaar was hij o.a. betrokken bij de United Grand Lodge of England, Royal Alpha Lodge & Grand Master’s Lodge.
    Vrijmetselaar Napoleon Bonaparte (1769 – 1821) pleegt op 18 Brumaire (09.11.1799) een staatsgreep.
    Frankrijk gaf op 28.10.1886 (2 + 8 + 1 = 11) het Vrijheidsbeeld (stelt Isis voor) cadeau vanwege 100 jaar onafhankelijkheid.
    De Eiffeltoren wordt op 14.07.1889 in gebruik genomen als herdenking van de Franse revolutie 100 jaar eerder. Het bouwwerk is 317 meter hoog (3 + 1 + 7 = 11)
    Washington wordt op 11.11.1889 een staat van de VS
    Huwelijk van Wilhelmina de Ranitz (1880 – 1962) + Hendrik von Mecklenburg-Schwerin (1876 – 1934) wordt op 07.02.1901 (31[.01] + 07[.02] = 38 > 3 + 8 = 11) in Den Haag voltrokken.

 9. De Afrikaanse landen beweerden destijds dat ze het, na het vertrek van de blanken, onder zwart bestuur allemaal zoveel beter gingen doen.

  En ja hoor, sinds de zwarten zowat alle blanken uit de Rhodesië verdreven hebben en ze de naam van het land veranderd hebben in ‘Zimbabwe’, leven er in dit land het grootst aantal miljonairs en miljardairs ter wereld… uitgedrukt in hun eigen waardeloze munteenheid welteverstaan.

  Met het vertrek van de blanken, gaat Zuid-Afrika onder zwart bestuur ook dezelfde ‘rijke’ toekomst tegemoet en nu zijn de zwarten op weg naar Europa om ons hier ook te ‘verrijken’ met hun ‘succesvolle’ cultuur waardoor we weldra in Europa ook bijna allemaal miljonair of miljardair zullen zijn… uitgedrukt in ‘uit het niets’ bijgedrukte Euros die even waardeloos zullen zijn als de Afrikaanse munteenheden.

  • Op 11.11.1965 riep de Rhodesische politicus Ian Smith (1919 – 2007) de onafhankelijkheid uit en hij voerde de facto een apartheidsbeleid. Na toenemende binnenlandse druk van de zwarte meerderheid en druk van buitenaf moest hij in 1979 het veld ruimen voor interim-gouverneur Christopher Soames (1920 – 1987). In 1980 heeft Robert Mugabe (1924 – 2019) de eerste vrije verkiezingen overtuigend gewonnen en Soames ruimt het veld.
   Soames was gehuwd met Mary Churchill (1922 – 2014), de jongste dochter van massamoordenaar & lid van de oude orde van de druïden Winston Churchill (1874 – 1965). Nadien ging Soames aan het werk bij de Rothschild bank in Londen. in 2005 werd Mary Soames opgenomen in de hoogste Britse ridderorde the most noble order of the garter (1348) waarvan er maar 24 leden zijn vanwege haar inzet voor goede doelen.
   Wie was o.a. aanwezig bij de uitvaart van Christopher Soames in 1987: Andrew Parker Bowles (1939), inderdaad de ex van Camilla (1947) en zo is de wereld weer klein.

   • Ron, zouden al die huwelijken (kennelijk al eeuwenlang) verstandshuwelijken zijn? Je trouwt voor het aanzien, voor het geld of om “de soort” in stand te houden? Ja de bloedlijnen geeft daar ook wat info over. Maar wat is de menselijke maat hierin of bestaat die niet in “die kringen”?
    Ik bekijk jouw “getallen cijferwerk” en ben benieuwd hoe het komt dat je daarmee zo bezig bent. In ben niet zo erg bekend met nummerologie, maar weet dat daarbij ook het jaartal wordt meegenomen in de rekensom. Dat zie ik jou niet doen? Of zijn ook hier verschillende manieren om iets te berekenen?

    • @Klien, via via kwam ik op het pad van numerologie na een lezing in Quinta Essentia in Zwaanshoek en het lezen van diverse boeken over de vrijmetselaars. Ik heb mij toegespitst op de meestergetallen 11 t/m 99, maar ook getallen als 7, 8, 13 & 19 hebben steeds meer mijn interesse.
     De minder dan 10.000 personen die op deze planeet de touwtjes in handen hadden, moeten al eeuwenlang de beschikking hebben over fabelachtige kennis die niet met ons is gedeeld. Door de overgang naar de vijfde dimensie gaat deze informatie ook in onze handen komen. Op deze planeet moeten m.i. (kwantum)computers of andere eeuwenoude technologie zijn waar o.a. genealogische gegevens worden bewaard en op grond waarvan personen aan elkaar gekoppeld kunnen worden, zodat de bloedlijnen kunnen worden voortgezet.
     PS bij de uitvaarten van Christopher Soames in 1987 en barones Mary Soames – Churchill in 2014 waren ook vertegenwoordigers van de Rothschilds aanwezig.

   • Vergeet sir Cecil Rhodes niet waarnaar het land genoemd is. En het college van de ‘Rhodes scholars’. Nog zo’n bekende beruchte naam van de Vrijmetselaars.

    Wat voor ellende daar allemaal van afgekomen is…

 10. Niet alleen de blanke afrikanen, maar ook de nederlandse boeren en vissers zijn welkom.
  Hier een deel van een brief die ik van de russische regering heb ontvangen.

  Het Departement van Internationale Samenwerking en Ontwikkeling van de Export van AIC-producten van het Ministerie van Landbouw van de Russische Federatie heeft uw oproep nr. P-32546 van 2 maart 2023, ontvangen in de vorm van een elektronisch document aan het Regeringsbureau van de Russische Federatie, onderzocht en deelt mee. Om gunstige voorwaarden te creëren voor de uitbreiding van de belangrijkste samenwerkingsgebieden, alsmede om het niveau van de Russisch-Nederlandse samenwerking op het gebied van agro-industrieel complex te verhogen, is de Russische agrarische gemeenschap geïnteresseerd in samenwerking met Nederlandse partners.

 11. Man man man, wat ben jij een dwaallicht!

  En ga er nou niet de bijbel bijhalen want je bent totaal van God los. Als er iemand bezeten is dan ben jij het wel.

  Die Boeren waren er vaak al voor de zwarten. De Boeren hebben het land doen bloeien en hebben alles opgebouwd. Het zijn hardwerkende, verantwoordelijke, verstandige en goed opgeleide godvrezende mensen.

  Totaal het tegenovergestelde van die moorddadige, domme, jaloerse, agressieve, alles vernietigende en rovende zwarten. Als je een sangoma ontmoet hebt heb je pas echt in de diepste duisternis van Afrika gekeken. Satans lievelings continent.

   • Beste Mensen

    Heb zelf Shaytaans Satan ZoeteGod ZureDuivels verering van afstand bijgewoond beste schrijver hier in Nederland
    Wat er niet allemaal in de fik werd gestoken
    Dus ga niet proberen de les te lezen
    Het zijn hoofdzakelijk Boven Super Rijke Mensen
    Die willen hun Kapitaal aan waardeloos toiletpapier genaamd geld doen groeien
    Meer … Nog meer .. Macht
    Nu nieuwe list uitgevonden
    Lucht via hersen Schimmel mijnen
    Niets geven en toch alles proberen te bemachtigen stelen
    Vroeger gaf men wel eens per ongeluk een spiegheltje uit
    De gierige bezetenen kunnen dat ook niet missen eigenlijk
    Doet denken aan Wijlen de Heer Toll Hansse Lied
    Telkens als Mama èèn Borst had gegeven was ze er èèntje kwijt
    En nog een ander Oehoe waar zit je Oehoe mien
    Achter een Bos man aanrennen is beter voor een Boer-in dan thuis zitten en geschreeuw gezeur aan moeten horen van een Varken of een Geit laat staat een door de Negatieve entiteiten bezeten Man
    Wat zijn dat ?
    De valse Bhagva’s of spieghellbeeden
    Te weten kopieën
    Valsheden in geschriften aanhangers
    Men kan de namen zelf erbij schrijven aanvullen
    Ineri –> Rha Thor Zeus Enough Baal Kabballah JHWH Christi Allu enz.
    De Barbaren

    Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in