© Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

De Republikeinse Marjorie Taylor Greene heeft donderdag bekendgemaakt dat zij documenten heeft ingediend voor een impeachment tegen de nieuwe president Joe Biden, dit onder meer onder verwijzing naar zijn activiteiten in Oekraïne.

In een verklaring schrijft Taylor Greene dat Joe Biden ongeschikt is om het presidentschap te bekleden en dat het patroon van machtsmisbruik dat hij reeds als vice-president van Barack Obama aan de dag legde, lang en aanstootgevend is.

Taylor Greene was een van de 139 afgevaardigden en acht senatoren die zich verzetten tegen de resultaten van de kiescolleges in Arizona en Pennsylvania, die de overwinning van Joe Biden bevestigden.

Ze heeft ook verklaard dat er verkiezingsfraude was in haar thuisstaat Georgia.

Texas bereidt een reeks rechtszaken voor tegen Joe Biden wegens anti-Trump beleid

  VS: 22 staten zonder mondkapjesdwang en 12 staten verbieden vaccinpassen
Vorig artikelDe etnische groep domineert de Biden-regering
Volgend artikelTwitter weigerde kinderpornografie te verwijderen – “geen overtreding van gebruikersregels”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Ik hoop–ook voor west europa–dat dit succes heeft.
    Dat er verkiezingsfraudewas is voor een blind paard nog te zien, maar het moet bewezen worden en publiek gemaakt worden.

    Biden president: heel, heel slecht voor de wereld.

  2. Wat vele is ontgaan is dat Trump de republiek van Amerika weer tot stand heeft gebracht van 1776. Dat houdt in dat alle staten behalve de staat Washington bij de nieuwe republiek horen (de enige staat die Joe Biden eerlijk heeft gewonnen). Want de staat Washington is geen staat, maar een coöperatie. Daar was toen de zogenaamde machtswisseling die in de coöperatie plaats vond, de staat van beleg heerste d.w.z. in die toestand kan nooit een machtswisseling plaats vinden. Vandaar dat de zogenaamde machtswisseling geen publiek aanwezig was en dat de nationale militairen de rug toekeerde naar de zogenaamde nieuwe president. Zo ook dat Trump er niet bij was. Het bijzondere is dat de wereld c.q. de machtsgeile elite, die nog heilig denken dat hun staatsgreep een succes is en dat Joe Biden de nieuwe president is. Zodat de democraten met hun gecorrumpeerde republikeinen hun gebruikelijke zwendel en fraude voort kunnen zetten. Door deze zet van Trump werken de frauderende machtselite zich zelf steeds verder in de nesten, zonder zij het zelf beseffen. Omdat zij denken, dat zij het spel hebben gewonnen. Zij leggen nu haar fijn hun valse bedoelingen bloot aan de wereld en Amerika en wie allemaal in hun complot er aan mee hebben gewerkt, omdat zij nu denken dat zij nu de totale macht hebben vergaard. Door hun hebberigheid zijn ze blind geworden voor al dat wat op de achtergrond door werkt. Dat bedoelde Trump met het goede moet nog komen, we beginnen nu pas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in