Reeds 62% van de nieuwe ‘Fransen’ komt uit Afrika

Foto via VoxNews

Het strategisch plan voor een etnische omvolking werpt zijn vruchten af. Volgens de laatste beschikbare gegevens van Eurostat uit 2018 zijn Noord-Afrikanen (Marokkanen, Algerijnen, Tunesiërs) verreweg het talrijkst onder de nieuwe ‘Franse’ burgers. Ze worden gevolgd door Turken en zwarten uit verschillende landen ten zuiden van de Sahara, zoals Mali, Senegal, Kameroen of de Comoren. Onder de Europeanen die het Franse staatsburgerschap hebben gekregen, zijn de meesten van hen afkomstig uit Groot-Brittannië – blijkbaar een neveneffect van de Brexit.

De tien belangrijkste landen van herkomst van de nieuwe ‘Fransen’:

Le Pen belooft alle criminele migranten te deporteren bij een verkiezingsoverwinning in 2022

Rechtbank veroordeelt Frankrijk: Migranten ontvangen elk meer dan 10.000 euro aan schadevergoeding
Vorig artikelMigrantenfeest op het quarantaineschip “Azzurra” duurde de hele nacht
Volgend artikel#NaaktTegenRechts: linksen posten “naaktfoto’s tegen rechts” en triggeren alleen andere linksen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Macron wint met 66,06%
    Pyramide voor het Louvre ,Het is door een aantal dat de glasplaten in de Piramide van het Louvre nummer precies 666, “de geclaimde getal van het beest “, vaak geassocieerd met Satan . Dominique Stezepfandt Het boek van François Mitterrand, Grote Architecte de l’Univers verklaart dat “de piramide is gewijd aan een macht beschreven als het Beest in het boek Openbaring,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in